106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kick ass 2 - 4/10
Unalmas fos -
sandor8206 #78811 nálam simán az von le 2-3 pontot, ami a városban történik a film végén, ez a szigetes dolog elzárva több hónapig nagyon gyatra lett
1; a nagy terv eleve nem tetszett
2; abszolút nem jött át, hogy most ott bent mennyire szar, olyan tipikus pg-13 lett
TDK se szívem csücske de ott jobban átjött a káosz hangulat, amikor ég a tűzoltó autó stb.
ha egy égő Gothamot láttam volna akkor ok, utcai bandák fosztogatása, találomra lelövünk valakit autóból stb. jelenetek hiányoztak...mindenki verőfényes napsütésben sétálgat.
Pár gazdagot elintéztek és ennyi
3; Gordon és a fiatal rendőrcsávó (eleve felesleges karakternek tartom) összes benti jelenete tök unalmas -
Azert, a The Dark Knight-hoz kepest nagyot esett a szinvonal.
Eltunt belole a Heath Ledger altal krealt zsenialis karakteralkotas, a tortenetben elrejtett kettosseg a jo es rossz elkepzelesrol, ahol szinten zsenialisan volt megalkotva az, hogy minden emberben ott bujkal mindket lehetoseg es nem csak a feher ill. fekete letezik eteren, hanem azok atmenete is, valamint olyan moralis kerdeseket is feszeget, hogy mikor kell atlepni azt a hatart, amikor inkabb rossza kell valnunk, hogy jok lehessunk.
Nagyszeru tortenet, mondanivalo es a rendezes egymasra talalt a maga dark es rideg vilagaval,amelyet a rendezo megalkotott, nem beszelve a szinten eltalalt zenei vilagrol.
A Felemelkedés, mar egy sokkal gyengebb folytatas lett.
Valahogy elvesztette a misztikumat a tortenet, az uj ellenseg is valahogy nem hozta az a sotet karaktert, amit a filmben a tortenet alapjan elvart volna a nezo es a tortenet leragadt nagyon a fogsag szalnal.
A vege meg kifejezetten profan lett es itt nem a meglebegtetett lehetosegre gondolok, hogy Batman tulelhette a robbanast.
Hanem a vegkifejletre, a varos elfoglalasara es felszabaditasara, illetve pontosabban annak a vegletekig egyszeru es jellegtelen megvalositasara.
Tompa volt az egesz, mu es gepies es ez sok helyen jellemzo volt a filmre. -
sandor8206 #78809 szted igen, sztem meg nem -
Elmondta az apja is, hogy mit műveltek - érdemes újranézned azt a jelenetet, de Zod is utalt rá amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Clarkkal beszél a fedélzeten. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Há mer szétsprickolták őket a zűrbe, hogy kolonializáljanak, el is mesélik ám a sztorit. Innét tudja a faterja, hogy hova érdemes küldenie, ugyanis tudnak a földről és arról is kik lakják és milyenek. Az más kérdés, hogy mire a kis szaros ideér, addigra icirnyótpicirnyót túlfejlődtük a dolgot és nem is vagyunk má olyan primitívek, így nem is lenne olyan 1xű átvennie a vezetést, na. -
bgerison #78806 Sziasztok!
Acélember témában lenne egy kérdésem azokhoz aki már látta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudna valaki magyarázatot adni arra, hogy került a genezis hajó 20ezer éve a földre? -
akkor még jó is h kinyomtam a picsába :D -
Csak elején van benne sheen, meg a vége után, szal. a 20 perc még sok is. :D -
nagy Charlie Sheen rajongó vagyok,egy kibaszott nagy karakter az egész ember,de sajnos 20 percnél tovább nem bírtam nézni a Scary 5-öt... -
Prof William #78802 A Kryptoinak már az eredeti filmben is hülyék voltak mert nem hitték el hogy a világuk a pusztulás felé halad. Főleg, hogy csak 1 tudós álította azt.
-
ProGabe: Kurtman, Orci kettős - meg kellett nézzem, hogy miket is gyártott(ak)... Nos, azt kell mondjam, hogy őket sem, hagynám ki a szórásból.
Jakuza1: Szerencsére, az Amerikai szépséget (1999) még moziban sikerült látnom abban az évben, és utána számolatlanul egyedül és másokkal az avis korszak elejétől. Imádom azt a filmet.
Nyiri: A "Watchmen" egy ipari hulladék. Bocsánat minden rajongótól, de ez szigorúan a magánvéleményem.
Nolan: szimplán csak jó anyagokat kap(ott). Nem mondom rossz rendezőnek, de az alumíniumemberért minimum sóbánya neki. -
White House Down
nem is volt ez olyan rossz, volt benne egy két butaság, de azért elnéztem :)
De, amit nem értek, gondolom nem volt olcsó a film, és mégis, szörnyű volt a sok CGI, szinte minden külső felvétel CGI volt, autok, repülők, helikopterek, tankok, háttér, steril volt minden, és nagyon gagyi volt ettől az egész. -
Azt írod hogy jobban tetszett mint első nézésre, és még így is csak 5 pont az értékelés?
Akkor mennyi volt első nézéskor? 3 pont? Egy Nolan-féle Batman szerintem ennél többet ér.
Számomra pl. a Batman és Robin volt a mélypont. Schumacher egy Győzike show szintjére lebutított ripacskodást csinált azzal a résszel. Ebből kellett Nolannak újjáépíteni a Batman imázst és a körülményekhez képest nagyjából jól teljesített.
Szerintem egy Sötét Lovag: Felemelkedés a hibái ellenére is többre taksálható 5 pontnál. -
Nyiri #78798 Snyederhez: Watchmen, 300, stb.. elég jó volt. Kevesebb lenne a világ ezen filmek nélkül..
Nolan: Azért mert egy film nem olyan lett mint vártad, azért kurva jó rendező.
-
sandor8206 #78797 Sötét lovag-Felemelkedés
Újranéztem és valahogy jobban tetszett mint első nézéskor.
Tetszett: sztori jó, csavar jó, kút jó, zene már Begins óta bejövős pedig jobban odavagyok a "klasszikus" témákért.
Színészek ok
Nem jött be elsőre se, se most: sok felesleges karakter (fiatal rendőr csóka, másik rendőr), hatásvadász jelenetek (hidas rész, tűzbetmen jel), jó fél órával hosszabb feleslegesen, de ezeken már "túlléptem" lehet ez miatt már nem idegesített annyira a film
5/10 -
sandor8206 #78796 Leleményes Hugo
Kettős érzés, film nézése közben gondolkoztam, hogy elkapcsoljak, mert tökre érdektelen jelenetek, karakterek és történések történtek egymás után. Aztán a film végére csak kikerekedett egy kisebb történet és mese.
Aranyos kis történet, olyan Disney-s, kis drámával megfűszerezve.
Kicsit kevesebb karakterrel és feszesebb történet meséléssel egy jó kis matiné jött volna ki, így egyszer nézős mert többször nem "szenvedném" végig.
Sok Oscar-jelölés inkább minősíti a mostani Oscart, mint a filmet.
6/10
Ez Scorsesétől nagyon gyenge eresztés -
sandor8206 #78795 Orzikurtzman, eddig csak fost raktak le az asztalra -
lehet ha tinédzser lennék akkor felcsigázna ez is...franc tudja... -
bcrics #78793 És pár éve ilyenkor még izgatottan vártuk a következő Tocsis Fűrész filmet.
Nagy kár hogy befejezték--- -
scary movie 5
Egy patront megért, 1x még röhögtem is. Nomeg Sheen az ász. -
Imy.
Nezd meg inkabb az Amerikai szepseget. -
és készül a Batman Vs Superman :DDD -
Nem. -
"David S. Goyernek csákányt a fejébe"
Akkor már legyen ott a Kurtzman, Orci kettős is. Emiatt a 3 ember miatt olyanok a blockbusterek, amilyenek. Remélhetőleg leáldozóban van a csillaguk. -
A Snowpiercer ment már nálunk?
Mindenhol dicsérik, Joon-ho Bong-ot pedig egyébként is bírom sok jó filmje van. -
Oké gyerekek:
"Man of Steel" (2013) - soha-a-büdös-életben-nem-akarok-ilyet-látni/10
Emberi nyelven: 3/10.
Sem Russel Crowe, sem Kevin Costner nem segített ezen a filmen.
Christopher Nolannek és David S. Goyernek csákányt a fejébe ezért a fosért, és Zack Snyder hagyja abba a rendezést, hogy helyreálljon a világbéke!
A Superman-világ teljes torkon szarása ez a film.
Sajnálom, indulatból írok és nem érdekel senkinek az érvelése a film mellett, így senkinek sem fogok válaszolni.
-
Na meglesem :) -
sandor8206 #78784 Vasmeber 3-nak sértés, hogy egy posztban említetted az új Supi-filmmel -
En meg nem tudok ilyekor azt gondolni, na egynek ez is jo volt. Mert nem volt jo.
Talan csak egy gyengebb szuperhosos alkotas volt rosszabb ennel, az X-men legujabb resze. Olyan szinten volt mint a G.I. Joe vagy a Badass 2.
egyik rosszabb volt mint a masik.
Meg a Vasember 3 is kenterbeveri, pedig az se volt egy maradando alkotas.
Azt pedig irtam, hogy nem az a baja a filmnek, hogy mas mint a tobbi, attol meg lehetne jo film. De nem az. Semmitmondo es jellegtelen az egesz.
Lehetett volna akar a Thor 88 is csak Superman kontosben. -
Hát tény, hogy merőben más volt, mint a képregényben megismert történet (hogy ez, most jó, vagy rossz ki-ki eldönti magának) de azért lehetett élvezni a filmet a sok hiba ellenére is, legalábbis nekem sikerült. Nem egy világmegváltó alkotás és vszinű. nem is fogom újranézni de azért nem úgy gondolok rá, hogy na ezt a szart is láttam, de minek. -
A szar semmikeppen nem. Minden izeben ellentmond a superman elozmenyeknek, arrol nem is beszelve, hogy ez a kettosseg se volt sose jellemzo, az meg plane, hogy leszarja az emberiseget es mindent porra,romba dont.
De ez lenne a legkevesebb, a film egy gyenge alkotas, nincs benne semmi amitol jo lenne. Itt lehet jonni ismet a CGI-vel. -
Azt mondtad nem érdekel a film, de egyébként tényleg nehéz lett volna rosszabb embert választani a szerepre. -
Bocs gyerekek, ezt muszáj kiadnom magamból: ezt a riporternőt úgy pofáncsapnám egy szívlapáttal, hogy attól koldulna!
/alumíniumgyerök/
Hú, máris jobb!
-
Jó de nálad csak a tökéletes lehet elfogadható, szóval nem mondtál semmi újat :) -
Nekem is eszembe jutott, hogy tiszta DB-os házon átvágások, meg földbe tiprások vannak a filmben. -
Nem mindegy ? Nem attol szar a film. Hanem ugy egeszeben. :P -
SNICKER #78775 jó ez a men of steel. nem hiszem el hogy nem akar senki csinálni egy dragon ball filmet ilyen stílusba.. simán lehetne, ilyen világelpusztító erős dragon ball film kéne, nem ilyen ratyik mint amik eddig voltak -
Hát igen. -
Jó film a Remény rabjai - Darabont egész jól átérzi az SK történetek lényegét, és ügyesen hozzá is tud adni(pl. Myst) - érdemes megnézni az a kommentáros verziót is, nagyon szimpi a fazon, ultaszerény és jóarc.