106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
IXEMGabeo #78895 Pedig Casper Van dien karrierje ígéretesnek tűnt a 2000-es évek elején. Nem értem, hogy adhatta a nevét ilyen filmhez bár kell a lóvé elhiszem, mert jócskán el lett felejtve a Titánok sorozat óta -
hiper KOCKA #78894 Szuperorkán 2013
Kerestem a filmben a cápákat, de nem volt benne. Ezek szerint az Asylum fejlődik.
A parádés gagyifilmekben utazó stúdió legújabb agymenése ez a mesterségesen előidézett szupervihar, ami letarol mindent ami kő kövön nem marad... vagy valahogy így.
Azt értem hogy valami felhőkbe sugárzott energianyalábbal megváltozik az időjárás, de hogy a tornádókban komplett GPS rendszer is legyen, az már kicsit kicsapta a biztosítékot. :D
Ugyanis a forgószél olyan vehemenciával követi a főszereplő fickó kocsiját, és annyira pontosan a kocsi útvonalán halad hogy az embernek az az érzése támad hogy ez a szelecske kizárólag csak őt akarja bekebelezni, minden mást meg leszar.
A tornádó mellett 2 méterrel riportot készítő csajszi meg megérdemel egy Darwin díjat. Meg az operatőr is aki vette...
Nem lehet ezt a filmet komolyan venni, de tényleg. A Sharknado is egy hulladék volt, de azon legalább lehetett röhögni. Ezen azt se.
3-at adok rá
-
Igen
-
Addison Timlin-re gondolsz te
(és tényleg, bár az a csaj szerintem minden szerepében az)
-
És ha valaki a Fogságban című filmet keresi itt ....
-
Odd Thomas (2013)
Hát ez nagyon kis kellemes feldolgozása volt a Koontz novellának. Ashley Sommers iszonyú aranyos volt(minden jó érzésű férfiembernek ajánlom a tevepatás-ágyazós részt), Yelchin pedig sikeresen elkerülte a nagyon nyálas karakter vonalat. Vicces is volt, néhány helyen ijesztgetős, a bodakok cgi-je is rendben volt. A sztori amolyan Koontzos - nem ssok csavar van benne, de ötletes.
7/10 -
Hoz_Hun #78889 Ha a "Prisoners" olyan orrbavágóan igazságtalan film mint a "Mártírok", akkor olyan messzire kerülöm el, hogy tán még a világ pereméről is leesem. Még nem láttam, de akkor jó tudni hogy elkerüljem. -
Hoz_Hun #78888 Most nem kötekedés képen, de szerinted az reális volt az első részben, hogy egy 12 éves kislány kinyírt egy kisebb hadsereget egymaga, vagy a repülőplackra szerelt minigun? A Kick-Ass 1 és 2 is semennyire sem reális, kb mint egy Tarantínó film. Pont ez a lényege, a sok agyatlanság. :) -
bcrics #78887 Akkor a Mártírokat ne nézd meg. -
a prisoners sztem is egy zseniális film :d eléggé lelki beteg is lettem a film után. :/ -
Tamami (2008)
Baltás japán kislány vs torszülött pszichopata csecsemő... a végére egész tűrhető kis horrort hoztak össze, ami nem szűkölködik a slasher horror műfaji elemeiben sem, de az eleje még csak simán feszültségkeltő, de itt azt is jól megoldották.
Elhagyatott kúria az erdő közepén benne egy fletnis anyával és az elbújtatott torzszülött kisgyerekkel, aki a gazdasági válság jegyében emberi hússal (is) táplálkozik. Legalább nem kell Corn Flakes-t összeütni reggelente.
A sztori egyszerű mint a százasszög... egy árvaházból hozott kiscsaj érkezik a kúriára, mert az intézmény dolgozói rájöttek hogy a szülei élnek ott... elviszik a gyereket, aztán beindul a rémálom. A kis zombi pinokkió valójában a kiscsaj testvére... valószínű hogy nem kis komplikációk léphettek fel a születésénél hogy ilyenre sikeredett a végeredmény. Én rendesen féltem tőle.
Az elején azt hinné valaki hogy szokványos japán szellemes horrorról van szó, ahol kútból feltörekvő levitézlett tinédzserek váltanak retúr jegyet a szereplőknek a túlvilágra. Korántsem. Van ebben a filmben valami bizarr, és nyilván nem az év horrorja, de egyszeri nézésre kifejezetten alkalmas.
7/10 -
IXEMGabeo #78884 szóval egy apa kétségbeesetten keresi elrabolt lányát és barátnőjét...hmm
majd egyszer meglesem, de most ninc shangulatom a krimikhez:) -
Susarc #78883 haverom véleménye a Prisoners-ről:P
-
IXEMGabeo #78882 hmm akkor ezt érdemes meglesni:) -
Susarc #78881 9/10!! ZSENIÁLIS FILM!!!!
PRISONERS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén a sípolás az olyan béna volt...akkor már lehetett volna +5 perc,hogy megtalálják és kiszedik.....,mert remélem csaknem ment már haza a nyomozó:)) -
Delelott megneztem a Torokfejes kopja-t es az Itt járt Matyas Kiraly tv filmet. Jo szinesz nok es szineszek voltak es valahogy mukodott akkor a magyar film gyartas.
Roveden, regen jo magyar filmeket tudtak csinalni/10. -
Parkland (2013)
A Parkland az a Dallasi kórház ahová a lelőtt amerikai elnököt vitték, a film pedig ezekről a nap(ok)ról szól, amolyan rekonstruálós jelleggel.
A sztori ennek kapcsán adott, viszont sok olyan dolgot próbáltak beletenni amitől ez az egész még életszerűbb lesz, valamint egyfajta kísérlet átérezni az ügy kapcsán érintettek érzelmi reakcióit. Ebből szempontból egész jelesre vizsgázott a film, jól működtek a ki nem mondott csak érezhető dolgok és nagyon kevés giccs van benne. Pl. Zapruder jelenetek remekek voltak.
Sztem imdb-n eléggé alul van értékelve ennél sokkal jobb a hibái ellenére. A legnagyobb baja a rángatozó kézi kamera(bár van jelenet ahol jól illik oda) valamint pár castingos mellényúlás pl. Oswald bátyja jobb Oswald lett volna és fordítva.
Szóval nálam olyan 7/10 -
Pacific Rim/Tűzgyűrű
Maradjunk annyiban, hogy elszörnyedtem a végére. :D 4/10, meg csomó jóindulat a látvány miatt.Bővebben, ha valakit érdekel. -
A "Közönséges bűnözők" mega-király film! :) Azt is nagyon szeretem. -
Nos, ehhez a filmhez még nem volt szerencsém. Köszi az ajánlás, meg is keresem a tudjuk-honnan-lehet-ezeket-beszerezni helyen.
-
mégis mi a f@szt vártál egy képregénymozitól? :)
realitást?? -
Vagy esetleg a The Usual Suspects -et. -
Akkor esetleg a Falling Down-t (1993) nezd meg. Bar lehet azt is lattad Imyke. -
Beneath (2013)
Tavon csónakázó fiatalok egymást kínálják fel ebédre egy gubószemű buzzancs halnak "figyelemelterelés" gyanánt... pfff... nevetséges volt az egész.
Nem tudtak volna együtt kievezni a partra? Ehelyett egymást dobálják a vízbe. Én végig a halnak szurkoltam hogy nyírja ki mindet.
3/10 -
Mi a szart írják egy 6os animációs filmről szted? Most láttam, elszorakoztatott, aki látta az elsőt annak velhetoen kedvet csináltam ehhez a folytatáshoz és csok. Nincs benne több, ez ennyit tud. -
Gravity
WOW, a terem félig megtelt, de ilyen kultúrált közönséget már rég nem láttam. Nem mászkáltak, nem csörögtek, nem telefonáltak, nem beszélgettek, nem volt infulenzás senki, nem röhögtek minden jeleneten. Amikor nem volt hang, síri csend a teremben. Csodálatos volt normális körülmények közt nézni.
A film szintén csodálatos. IMAX 3D nagyon jó volt. Story? volt? nyilván, de ez egész a látványra épült az elejétől a végig. Működött? naná, hisz ez erről szól. Persze mese habbal, még ha ilyen lehetséges is lenne, ha valaki szerecsen csillag alatt születik. Sandra Bullock és Clooney nagyon jó párost alkottak. Feszültség, izgalom végig ott volt, nem engedete el a nézőt egy másodpercre sem. A vége nem az lett mint amit vártam, nem tetszett, de talán lehet egy másik változat a lemezes kiadáson?!!!
Fél órának tünt az egész annyira lekötötte az ember figyelmét. Újra meg akarom nézni! -
Mirk #78869 Kick Ass 2
Most ezek tényleg azt hiszik, hogy ha egy filmben nincs percenként káromkodás, szex - vagy szexre utalás -, meg fosás és hányás akkor azt senki sem nézi meg? Vagy ez volt benne a humor?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Túlzásba estek a vérengzéssel is egy kicsit, már nem azért, mert nem vette be a gyomrom, hanem nem reális számomra, hogy a kislány utcai rablóknak vágja le a kezét, meg kicsinál mg egy csomó embert csak úgy. De nem csak vele volt baj, az az "orosz muter" megöl vagy tíz rendőrt - néhányat elég nevetséges és hihetetlen módon - aztán hazamegy a "gonosz barlangba" és ott lazulnak, amíg a főhősök oda nem tévednek. A rendőrök persze nem szeretnék tudni, ki ölte meg azt a két rendőrt fűnyíróval, nem nyomoznak, hiszen alig volt szemtanú, egy egész utca kb. Nevetséges. -
Na én is megnéztem végül...
Pacific Rim
Unalmas volt. A sztori, a karakterek, a konfliktusok mind rettenetesen klisések és súlytalanok. Bármelyik karakterről a feltűnése után egy perccel meg lehetett mondani mi lesz a szerepe és mi fog vele történni a film során. A részek ahol drámát vagy pátoszt akartak elérni még a többiinél is gagyibbak.
A látvány persze szép, és a lények jópofák, bár a harcok talán egy kicsit túlságosan is be voltak lassítva, de ez még mindig messze jobb mint az idétlen kamerarángatás ami szokott menni.
A létező összes akciófilmsablon előhúzása helyett talán lehetett volna koncentrálni erre az egymás agyában járkálásra, ha már beletették, az egy ilyen jelenet kifejezetten hangulatos volt.
Ha egy órára visszavágják a filmet ugyanennyi harccal, akkor sokkal élvezhetőbb lenne, így ez
4/10 -
Jakuza1 meg hiába egy tahó, legalább rendesen érvel filmek ellen vagy mellett, még ha nem is feltétlen értek vele egyet.
Amúgy ha már benéztem ide, ajánlanék is egy remek thrillert/drámát.
7 Days/Les 7 jours du talion
Az alapkoncepció az, hogy egy dokinak brutálisan megerőszakolják majd megölik a kislányát, ő pedig a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást. Amúgy a The Tortured ennek a zseniális kanadai filmnek a viszonylag szar amcsi remake-je, de jelen filmünk sokkal atmoszferikusabb és realistább az utóbbinál. Mindezt fokozza, hogy az egész filmben nincs egy másodpercnyi zene sem, a fő karakter is alig beszél, viszont a reakciói, a nézése, az arca annyira kifejező, hogy nincs is szükség szavakra.
Elég nyomasztó film, nyitva hagyott kérdéssel, hogy meddig mehet el az önbíráskodás, hoz-e a bármilyen tett feloldozást vagy megnyugvást azok után, ha megerőszakolják majd megölik a gyermeked. Csavar nincs, legalábbis olyan nem, amit a Tortured művelt.
Szerintem megéri meglesni, drámaként lenyűgöző, mély és tényleg nyomasztó film, naturalista, reflektál is 1-2 dologra a téma kapcsán, de igazából a nézőre hagyja a végső ítéletet.
-
Én annak örülnék, ha érdemi kritikákat olvashatnék, nem ilyen ideböfögött
Gru 2
6/10
vagy
Machete 2
0/10 -
Mondjuk örülnék ha azért tartanánk vmi színvonalat, más emberek más generációk is megfordulnak itt.
Nyilván mások lesznek az ízlések és az igények szal felesleges keménykedés itt. -
+ 0.5 fantom pont az összeesküvés elmélet hívők szopatása miatt:D -
na aludtam rá egyet. 6/10 a végleges:DD -
Hogy mondod Istencsaszar ? Jah elfelejtyettem hogy mar nem ezt a nicket hasznalod, mert azzal is szarra egetett mindeki az Uwe Boll rajongasod miatt. :P
Amugy hogy ? Fordithatnad a makogasod, hamar ugatasrol regelsz te igenytelen maki.
-
Majd a 2 vezér megszavazza egymás között és minden megy tovább. -
Évente 2 órát elbíránk nézni hasonlót a gagyizós viccesnek szánt jelenetek nélkül. -
Miért kell 1-2 embernek szétbarmolni a topikot a folyamatos ugatásával, mert ők valami felsőbbrendő egyedek, valami megvilágosodott tudással és sznob izlésficammal? ráadásul alpári módon teszik.
Kell ez nekünk? -
Rajtad mindenkeppen. De azert engedelyt nem toled fogok kerni. -
SNICKER #78854 nekem nagyon nem tetszett .sajnálom hogy pénzt fizettem ezért a fosért -
Ugy gondolod ? Hat nagyon tevedsz.
Neked ugyanugy leirtam volna, mert az egyszeruen nonszensz, hogy valaki annyira igenytelen idiota, hogy ugy aradozzon egy gyenge alkotason, mintha a vilag legjobb filmjet latta volna, es utana olyan jelzokkel lassa el, mint "pislogni nem mertem, annyira ott volt az egész."
Mondjuk en azokutan nem is varnek el tole barmit is, hogy Uwe Boll film utan is aradozott. LOL
Azert van mar egy filmkritikai igenyessegnek is egy szintje.
Azzal nincs semmi gond, ha valakinek mas filmek jonnek be, na de hogy valami gagyi formedvenyt beallitson valaki a nonpluszultra kategoriaba. :PPPP Igen ezt nevezik igenytelensegnek. No de itt mar megmagyaraztak azt is hogy a pizza a kulinaris elvezetek csucsa, miert is lepodnenk meg ilyenen. :P