106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
most mi lesz mi lesz? meghalt absorbing man? :) -
Viszont ma elkezdtem mindenféle marveles rajzfilmeket nézni, ha már képregény meg minden, ezen még most röhögök:
-
Nekem elfogadhatónak tűnik, noha sokat nem is várok el tőle - a kedvencem ebből a II., az is csak 2 dolog miatt:
az elnökházas nightcrawler(mi radai rosseb a amgyar neve) fight meg a
Magnetos szabadulás miatt,
hogy mi volt a sztori vezérfonala már nem is emlékszem vmi szokásos globális szenvedés. -
"az elso trailer alapjan" <--- ezt ki akartam torolni, nem is ertem miert maradt benn, sorry, jogos! -
"A film magam pedig jonak tunik. kivancsi vagyok mennyire barmoljak el az eredeti sztorit."
Elofordult mar a tortenelemben, hogy hollywood a nagyobb bevetel erdekeben nem valtoztatott volna egy elismert sztorin sajat kenye/kedve szerint (altalaban rossz iranyba)?
Es neked is mondom, talan rosszul fogalmaztam, de Jackman sztem is egy igazan jo valasztas Wolverine szerepere. Csupan nem gondolom, hogy a szemelye barmilyen jonak is a vetulete lenne, eleg csak a legutobbi Wolverine filmet (vagy az elotte valot) megnezzuk.
Kurvara nem a szineszeken mulik EZEN A SZINTEN egy-egy film minosege. -
Ki beszél a trailerről brada?! Olvasd már el mit írtam?! A trailerben semmi extra nincs, nem az a lényeg. -
Azt csak hiszed Bro!
Rongyosra neztem anno Jackman oscarnyito szamat, imadtam, es tenyleg kedvelem/elismerem a faszit, rozsomakkent is es egyeb alakitasai miatt is. :)
Csak kicsit tulertekeltnek gondolom a velemenyed a filmrol az elso trailer alapjan, that's all.
Lehet ez meg jo film, en szemely szerint eselyesebbnek tartom, hogy kozepes vagy annal is gyengebb lesz, de ez mind1. -
Ízi brada. Ez a te véleményed, jogod van hozzá. Azonban azt pl. tudtad, hogy az általad immár nyíltan lefikázott rozsi milyen faján énekel?! Ugyehogynem... -
Sajnalatos, hogy Hugh Jackman Rozsomakkent fog felbukkanni:)
Masreszt mindenki tudja, hogy ezert nem fog Oscart kapni, viszont minden X-men rajongo szerint tokeletes valasztas volt Rozsomak szerepere legalabb annyira mint Robert DOwney Jr Vasemberere.
A film magam pedig jonak tunik. kivancsi vagyok mennyire barmoljak el az eredeti sztorit. -
" Ilyen parádés cast-ot én még nem láttam egyetlen filmben sem."
Most viccelsz ugye???? Kapasból mondok 10et. Az Ocean's trillogia castingja micsoda ehhez képest?
A casting fele kb. SEMMI emlékezetesben nem játszott, a másik fele meg szimplán csak ismert, van 1-2 komolyabb SZINÉSZ pl. McKellen és csokolom. Vicc az egesz, mitol kéne hátast dobnom?
H.Jackman-t NYOLCADJÁRA láthatjuk farkasként? Biztos uber izgalmas alakítás lesz, valszeg olyan oldalait villantja meg a karakternek, amiért felvillan majd elotte oscarbácsi esélye is nem?
[ÁSÍT] -
Érdemes megnézni hozzá a comic con-os bő fél órás videót is hozzá, ahol az összes főbb x-ment elővakarják, beszélgetnek a színészekkel, rendezővel, producerekkel stb. Mind a két crew ott van az új és a régi, olyan színészekkel, hogy élve beszarsz. Ilyen parádés cast-ot én még nem láttam egyetlen filmben sem. Atomdurva lesz, még akkor is ha elcseszik. Több nagy frencsájzból szedték össze a legjobbak legjobbjait. Lassan az összes kedvenc benne lesz a filmben :DDD.
Tudnak valamit. 15/15/15/15
-
Lantee #79004 Uh...ez de szánalmas! :)
-
gombabácsi #79003 "clark kent apja mint darwin-díjas kutyamentő"
ez volt a film egyik legfontosabb jelenete... -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=EOeDYneScZw]A legdurvább trailer-zene "nyúlás"[/URL] sztem.
Persze akkoriban még ez simán elment, manapság próbáljon meg vki hasonlót :) -
bevett szokás trailereknél, jóreggelt. -
Az mondjuk tényleg érthetetlen, hogy miért nem kopogtattak be valamelyik, erre szakosodott céghez a trailer zenéjét illetően. Ilyen az Immediate Music, vagy a Two Steps from Hell, hogy a két legnagyobbat mondjam. Pötyögjétek be ezt a két nevet Youtube-ra és készüljetek az audio-orgazmusra! :D
Pölö:
Sőt, anno az X2-höz ezt meg is lépték, akkor született EZ A GYÖNYÖRŰSÉG. -
Lantee #78999 A Youtube kommentek között is ugyanerről dumálnak.
Az eslőm fele Sunshine, a második fele Thin Red Line/Inception.
Szerintem ez akkor is gáz! -
És a trailer zeneszerzője sokszor nem is ugyanaz, mint a filmé. Egész más anyagból dolgozik (kénytelen) mint a későbbi filmzene.
Egyébként engem inkább a Time-ra emlékeztet az Inceptionból, de persze simán lehet hogy már HZ is a Sunshineból vette kölcsön. -
Szerintem eltévedtél. Pl. a Requiem egy Álomért zenéjét kiscsillió trailerben hallhatod. A trailerekben általában nem a film saját zenéje szokott elhangzani (pláne a koraiakban). Ugyanis a zenéket párhuzamosan készítik kölön stúdiókban stb., így általában nincs kész bemutatható rész belőlük, vagy tartogatják a teljesre. Ez amúgy a játéktrailerekre is igaz általában. A trailerekben elhangzó zene általában a kész játékban nem is létezik egyáltalán.
Aztán vannak kivételek is. -
Lantee #78996 Ebben csak annyi a gáz, hogy egy ennyire emlékezetes filmzenét választottak. Ilyen alapon lehetne a 47 Ronin előzetese alatt Star Wars filmzene is.
Annyi pénzből készülnek ezek a filmek, nem igaz, hogy nem tudnak összedobni egy trailer-re való muzsikát...vagy a leendő filmzenéből választani. -
10/10/10 -
kb egyetértek. megnéztem, jó rendesen lesokkolt, még egész jónak mondanám a kategóriájában, de hogy megint megnézzem? esélytelen. Egy ilyen film van még ami hasonló cipőben jár nálam, az pedig a Gattaca. -
Tarantinonak volt esze és időben kiszállt ebből a slasher-akció féle vonulatból, belátta hogy nincs jövője, ezért kezdett el inkább a történelemből meríteni ihletet a filmjeihez és azokat vászonra vinni (Becstelen brigantik, Django elszabadul).
De Rodriguez barátunk tovább folytatja ezt a blőd stílust ezért is kezd veszíteni az értékéből... ez a rész is lassan már a Tokyo Gore Police határát súrolja vagy inkább el is éri. Trejo-nak ez a "mindenkit lemészárolok következmények nélkül" karaktere elveszi a film élét, nem egy mindenkin áthajtó bulldózert kellett volna megformáltatni vele, hanem épp ellenkezőleg, a karakter sebezhetőségét kellett volna kiemelni, akinek komoly megpróbáltatást jelent szembeszállni az ellenséggel és áldozatokkal jár de ennek ellenére megteszi... itt meg nincs egyéb mint zúzás jobbra zúzás balra... ez nem film lett, csak egy techdemo. -
sandor8206 #78992 1; szted hány film előzetes használja más film soundtrackjét?
2; ha ellopnák, gondolom nem kevés pízt kellene fizetni neki a bíróságon -
nyilván nem ellopták… abban meg semmi rossz nincs, hogy felhasználják egy trailer-hez. -
Lantee #78990 Aha...miért is? -
sandor8206 #78989 te hülye vagy -
viizo #78988 Machete Kills
Az első Danny Trejo féle trash nálam a kult státusz határán mozog, és a második trailere is hasonló agymenést ígért. Sajnos azonban a folytatások 'még nagyobb, még több, még hangosabb' átka itt is inkább negatív irányba befolyásolta a minőséget.
Forgatókönyv terén szinte csak összefüggéstelen jelenetekre futotta, a látvány néhol túl véres, viszont nem mindig vicces. Bár ötletek lennének, nem aknázzák ki őket: az El Cameleon nevű alakváltó bérgyilkosnak pl. alig hagynak teret, pedig ki lehetett volna hozni sokkal több dolgot is belőle.
A szinkrontól sokat nem vártam, de nem is kaptam: sokat rontott az élvezeten, kár volt lemagyarítani. Kár érted Machete, folytatásra sajnos nincs sok esély, bár amit előrevetített az újabb kamutrailer, azt inkább le se forgassák.
10/5 -
Lantee #78987 Undorító módon ellopták a Sunshine filmzenéjét! (John Murphy & Underworld - The Surface Of The Sun) Az egyik kedvencem. Utánanéztem iMDB-n, és nem John Murphy a zeneszerzője az X-Men-nek, szóval még csak az sem, hogy ő használta újra.
fúúúúj -
wdenes #78986 http://filmtukor.blogspot.hu/2013/09/izomagyakpain.html -
Képregényben az egyik kedvenc minisorozatom volt a "jövendő múlt napjai" .. Jó lenne, ha valami értelmeset ki tudnának hozni belőle vásznon.. -
X-MEN DAYS OF FUTURE PAST TRAILER
Elég gyenge lett :/ -
Mártírokról bővebben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég kemény film volt, főleg, hogy egyre mélyebbre mentünk le végül az alapokhoz és "értelmet nyert" a kínzás...
Végén a "kisassszonynak" nem tudom mit mondhatott, de akármi is volt, szerintem neki már elege lett ebből/megvilágosodott és ott hagyta a szektát a bizonytalanságban. A nő, akinek a fejére volt rakva az szerkezet....meg ahogy le lett szedve és láttuk az arcát az nem volt gyenge. Tetszett a film, de nem nézném meg újra 2 év múlva sem. -
én örülök neki, hogy nem volt Kent, igy is elég kínos volt hogy a végén felvette a szemüveget és senki nem ismerte fel :) -
bcrics #78981 Kicsit bővebben ha lehetne a martirokrol.
A
Betolakodo már nem
Ilyen durva. -
Mártírok
10/7
Nem újranézős kategória.
A betolakodó c. filmen gondolkodom még...állítólag az is durva. -
Drug War / Du zhan (2012)
Jók ezek a Johnnie To filmek. Ez is egy egyzilliárdszor elcsépelt alapsztori, leülsz mellé fanyalogva és nem tudsz felállni annyira folyamatosan "megy" a film. Visszagondolva volt benne egy csomó mellényúlás, kidolgozatlanság, de menetközben szinte semmit nem érzel ebből még úgyse, hogy nem tudod eldönteni ki is a szimpatikus hős benne.
Hangulatba még mindig az Election 1 a legjobb, de egye fene ez megkapja a: 7/10-et. -
Az egész Man of Steelben a legjobban zavart, hogy végig Superman volt és szinte semmi Kent dolog nem volt. Helyette kaptunk az elején lamentáló Riddickes értelmetlenséget utána szőrős mellkasú Rozsomák totál plánt, utána pattogós Hulk feelinget, aztán egy kis AVP feelinget elcseszett lézeres műtéttel majd volt keménykedés meg városi zúzda meg "beszélő, segítő(!) emlékeket".
Ez utóbbi nagyobb gáz volt mint a Costneres halál - sztem Costner volt kb. az egyetlen szinész a filmben. -
Man of Steel-t én is nemrég néztem meg.
A 3D se sokat segített rajta, pedig egy ilyen látványfilmnél elvárná az ember, hogy hozzáad valamit. Még a full CG Kryptonnak se volt mélysége. Tovább megyek, a world war z-ben is jobb volt a 3d.
Magáról a filmről már elég szó esett itt.
Zack Snyder csináljon egy Dragon Ball fimet, aztán mehet is nyugdíjba. A világbéke érdekében. -
sandor8206 #78976 ennyire én nem foglalkozok realitással egy filmben (mint egyesek, szívük joga amúgy)
az az egy jelenettel volt bajom, mert az tényleg bravúros
nekem inkább mint "filmmel" volt bajom vele, egyszerűen nem működtek a karakterek, nem szerethető senki, nincs kivel együtt érezni, kivel azonosuljak?
azért főhős mert rámondják, ő az kész, fogadd el
főhősnő? semmi nulla volt
sok felesleges mellék karakter, ezredes vagy ki minek? Fishburne minek?
flashbakes jelentek minek, mit tettek hozzá Supi karakteréhez? 1 jelentenek volt értelme
ha már comic és eredet és flashbakes részek, ott van Betmen Begins
az egy remek munka, pedig rám nem lehet mondani, hogy Nolan-buzi lennék, de ott mindennek helye van és hozzáad Wayne karakteréhez, sztorihoz
itt meg random flashbackes jelentek, különösebb koncepció nélkül
fél órával kevesebb fight, több karakterizálás