106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • norbre
    sziasztok.. tudom h ez nem a filmeresős topik, de ott már rég nem járt senki ha jól látom..

tudja valaki melyik filmben van valami ilyesmi szöveg?:
    - szed valami gyógyszer?
    - ...
    - pedig lehet hogy nem ártana
  • stargatelost
    Most megy egy sorozat Atlantis címmel, nem nagy szám, de a mitológiát veszi alapul.
  • Seth
    Halhatatlanok esetleg, bár nem egy nagy szám, de ha Titan 1-2 meg Percy tetszett,akkor ez is fog :)
  • mikiking
    Sziasztok,valami olyasmi filmet keresnék ami a görög mitológiáról szól... Istenek,meg ilyenek, a Titánok harcát már láttam 1-2,Parcy Jacsont is mind2 részt,valami hasonló jó filmeket keresnék. Valaki tippet ?
  • Mirk
    Végjáték

Olvastam a könyvet és szerintem egyáltalán nem volt rossz, jobb mint vártam.
    Persze, hogy kapkodtak, mert nem lehet nem egész két óra alatt filmre vinni egy regényt. De úgy vettem észre, hogy megpróbáltak a lehető legjobban igazodni a könyvhöz, ami azért nagy ritkaság szerintem. Nekem pont az ér plusz pontot benne, hogy az izgalom és látvány rovására is próbáltak hűek maradni a történethez.
    Nem egy Pacific Rim, ami nagy szörnnyekkel és nagy hülyeségekkel operál, de akinek az kell, nézze azt.
  • Inquisitor
    "Godzilla és Earthsiege utánérzés. Látványban hozta a mai szintet de semmi több."

Én meg azt nem értem, ha Del toro elmondta, hogy imádta gyerekként a japán Kaiju filmeket a hatvanas, hetvenes évekből és mostani színvonalon szeretne egyet megcsinálni, akkor miért meglepő vagy negatív, hogy TÉNYLEG ezt tette? És ismerve azokat a régi filmeket, azért ennek a sztorija még mindig sokkal jobb volt. :D
  • hiper KOCKA
    ok thx
  • cylonflatus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert Xavier közben blokkolta, így Shaw nem tudta használni a képességét. Magneto se vonz magához minden szir-szar fémet, csak mert uralja a fémet. Nem passzív képességről beszélünk, hanem aktívról, ami irányítottan működik. Na ennek a képességnek az irányítása felett vette át az uralmat a Prof. A képessége nélkül pedig Shaw is csak egy ember.
  • davidka003
    [URL=http://www.imdb.com/title/tt1731141/]Végjáték (2013) "Ender's Game"[/URL]

Számomra ez a film semmit nem nyújtott. Az egész a kiképzésről szól bár a CGI nem olyan rossz. Szinkron okés volt.
    De nem nagyon tudom jó pontra értékelni. Kár volt megnézni. Mozi árát nem éri meg szvsz.
    5/10
  • hiper KOCKA
    X men: Az elsők 2011

Korrektül összerakott előzményfilm, jó a szereplőválasztás, Fassbenderre mintha ráöntötték volna Magneto szerepét. Már az Eden Lake-ben is meggyőző volt számomra, pedig az még igen korai filmje amikor még viszonylag ismeretlen volt.

Az akciók látványosak voltak, bár hiányoltam volna még némi csatát a mutánsok között, a finálé kicsit rövid volt, de ez nem von le különösebben az értékéből. Az új mutánsok is ötletesek voltak, látszik hogy fektettek energiát a karaktertervezésbe.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amit nem értek: Magneto hogy tudta kinyírni Shaw-t egy pénzérmével, mikor azelőtt szitává lőtték és meg sem érezte... elvégre minden energiát elnyelt a fickó, úgy működött mint egy fúziós atomreaktor, erre kinyírja egy érmével...
  • Mike
    mennyire izlések és pofonok

számomra a University csalódás, ők ennél jobb filmeket csináltak régen

a How to train your dragon meg az egyik kedvencem, és sorozatot is megnéztem :D pedig ebben is van klisé bőven
  • Mike
    Monster University

Régen, még az inc idején le voltam nyűgözve a szőr animálásától a technikai megvalósítástól és a történet is vicces és aranyos volt

ma már a technika nem nyűgöz le, mindenki tud ilyet, a történet meg hááát... van amikor mindkét főszereplő ritka ellenszenves volt, néhol nagy erőlködés, ritkán jó poénok

mondjuk a pacific rim-nél jobb volt, de ez a film is csalódást okozott

6/10
  • Mike
    Pacific Rim

Godzilla és Earthsiege utánérzés. Látványban hozta a mai szintet de semmi több. Történet enyhén szólva is gagyi 2-es alá

ezért legyen 4/10

nem értem, hogy kaphatott az imdb-n 7,2-t, vagy én nem azt a filmet néztem mint a többiek?
  • cylonflatus
    Bezony!
  • Tyler1
    2 Guns

A sztori borzalmas, hogy a faszba lehet ilyen káoszt kitalálni és ebből filmet forgatni? Mintha összegyúrták volna a 80-as évek akciósorozatainak legnagyobb ökörségeit egy film kedvéért. Az egészet a 2 főszereplő teszi emészthetővé, a közös jelenetek szinte mindig poénosak voltak, Wahlberg 1-2 beszólásán nagyot nevettem, szóval miattuk nézhető, de ezt a történetet elég csak egyszer végigküzdeni, nem hagy mély nyomot.
  • extra sensory
    Jöhetne már egy Wolverine vs Magneto film. Az mekkora lenne... ő lenne neki a megfelelő ellenfél. Meg se tudná közelíteni az öreg Gandalfot. :D
  • tomsolo
    Prisoners (2013)

A színészek jók voltak - bár nem tökéletesek - és a film is ilyesmi, de végeredményben rosszabb lett mint számítottam. A sztorival voltak problémáim, néhány helyzet erőltetett és illogikus lett.

7,2/10
  • CalebJoe
    Dolph Lundgren se volt sokkal jobb a Punisher szerepében, bár a hangja tetszett.
  • Inquisitor
    Alternatív képregényvilágról jut eszembe, ma láttam valami TV-s ajánlót a David Hasselhoff-os Nick Fury filmből. Ebből nyilván nem a fehér karakter volt ami pofán vágott, hiszen régebben még fehér volt N.F., no de pont Hasselhoff??? :D
  • SzinesGeza
    Szerintem elég lenne csak a tengerbe dobni. ;)
  • Prof William
    Hablaty a sárkányidomítás után lovagként is szerencsét próbál?
  • CalebJoe
    Ezért olyan változatos a Marvel meg a DC is mivel ha nem lenne néha valami alternatív világ sztori benne már lehet senki sem venné meg, kell néha ez is.
    A rajzfilm meg sokszor eltér az eredeti dolgoktól, lehet hogy ott nem tudta szétzúzni a vibrániumot de ettől még ha nem is tépi szét de szarrá veri bármikor Wolvie-t.
  • tigeroo
    Justin a hős lovag?

dreamworks

-nél már csak ennyire telik manapság?

már a plakát is untat és mintha már láttam volna az egészet...
  • Inquisitor
    Megnéztem az Elysiumot. Nem vártam sokat, mert mindenki fikázta, de meglepően sokkal jobb volt, mint a kritikákból vártam. Ráadásul a hibái köé sorolt következetlenségek nagy része nálam pont következetességnek tűnt. Persze volt jó pár hibája, de azt hiszem akció, GFX/SFX, robbanás mániás korunkban nem mindenkinek jön be egy sci-fi így, ebben a kivitelezésben. Azt hiszem ez olyan film a nyelvi kavalkád miatt, amit szinkronban soha nem lehet átültetni, tehát eredetiben felirattal érdemes látni.
  • sandor8206
    Jaja Rozsit nem nagy szám kinyírni, volt hogy meg is tették csak megfelelően kell pl: Days of Future Past comicban is
  • WhiteStar
    miért ne tudná kettétépni? az adamantiummal erősített csontjai csak illeszkednek egymáshoz :DD
  • tomsolo
    Pont, hogy át tudta törni - ebből csinálták a gammasugár fegyvert - emlékeim szerint. Mondjuk az Avengers rajzfilmben nagyon gáz imho.
  • Bokafix2
    Az Avengers rajzfilmben pl. Hulk nem tudta áttörni a vibróniumot, amiből az idegenek űrhajójának a fala készült... csak fényes sugarakat szórt vagy mit, de nem tört össze... az adamantiumot is ehhez az anyaghoz hasonlítanám, mivel törhetetlen.

Hulk hiába egy kurvaerős kötegelt állat, ami törhetetlen, az törhetetlen... ezért is tartom hülyeségnek hogy kettétépi Wolverine-t. Ezekben a comic-okban már jelentős eltérés van mindkét oldalon, ami a szereplők képességeit illeti.
  • tomsolo
    hnnn...
  • Sir Quno Jedi
    Namost a csigolyák nincsenek ám összenőve, így ott semmilyen adamantium nem tartja őket össze, csak a jó öreg hagyományos emberi fiziológia, így természetszerűleg el lehet vágni ott a fejét is, ha két csigolya közé kapja jó szögben a vágást, illetve le is tudják tépni a fejét, vagy kettőbe derékban stb. Pont mint a csirkebontásnál. Jó helyen kell vágni ugye. :D

Logan halhatatlanságát mindig is kicsit misztikusan túlbecsülik, pediglen ezer és egy dologtól fel tudja dobni a talpát végleg, mint a pinty.
  • Prof William
    Ettől függetlenül a első filmben a tábornok lazán kiadta parancsot a számítógép billentyűzeten (most komolyan egy gyors reflexeken alapuló csatában billentyűzeten kell bepötyögni a parancsot) a szuper katonának hogy "vágd le a fejét". Pedig akkor már adamantiummal volt bevonva Logan.
  • stargatelost
    Los Últimos Días (The Last Days) (2013)
    http://www.imdb.com/title/tt1935914/

Posztapok film!!! Méghozzá olyan alapsztorival, amilyet még tuti nem vittek filmre. Az emberiség agorafóbiás lesz. Képtelenek kimenni a szabad terekbe, mert a pánikrohamtól szívrohamot kapnak. Amilyen hülyeségnek hangzik, annyira jó lett a végeredmény. Házról házra lehet csak járni, a csatornákban, metró alagutakban közlekedve, és természetesen farkastörvények uralkodnak.
    Igényesen volt elkészítve, nem low-budget, mindenképpen ajánlott.

7/10
  • bakkerman
    haladnak a kor "igényeivel"...
  • IMYke2.0.0.0
    Mi az a buzi fux a nyakában, istenem!?
  • hapi
    Elysium 9/10

Nekem bejött, scifi jöhet minden mennyiségben, még a spanyol 1 helységben játszódó scifit is megnézem, itt meg aztán kaptam frankó kütyüket a jövőből. Kruger pajzsa nagyon tetszett :)
  • hapi
    Ezzel nagyon egyetértek:
    "a soundtrack über szar és anakronisztikus."
    Nem értem miért kell a mai kor igénytelen agyhalott szar zenéjét beleerőltetni mindenbe, vagyis értem de megbocsájtani soha nem fogom.

Nálam itt el is vérzett a film, ráadásul igaz az is hogy a story lelassul nem is egyszer. Ezen a "movien" segített volna a minusz 30 perc tutira.
  • Jakuza1
    Last days on Mars
    3.5/10
    Ez is egy nagyon rossz film.
  • CalebJoe
    valami ilyesmi lenne:

Vatican presents - Revenge of the Fallen Pope
  • tomsolo
    Jut eszembe <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_Pope">Battle Pope-ból</a> mikor lesz nagy estés film? :D
  • CalebJoe
    Vágom elég érdekes volt ez az ultimate világ, de kösz legalább van itt valaki aki nem csak a filmekből ismeri a képregény hősöket.