106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Te olvasod milyen arrogáns,pökhendi stílusban írsz/válaszolsz?
Amúgy persze,nem először láttunk ilyen mondanivalóval megáldott filmet,de hát ez van.Nem tudom mi ez az Oscar mizéria stb....talán nyert vagy a fene se tudja,de számomra nincs kategória amiben nyerhetett volna. -
Lone Survivor
Hogy mennyire hiteles a feldolgozás nem tudom, de mint film remek. Ahogy beindult a cselekmény, félre sem pillantottam. Hozta az elvárásaimat. -
Én tök észrevettem ezeket, és tök úgy éreztem, HOGY MI A FASZOM ez az öncélú erőltetett autofellatio.. -
Én a Gravity alatt nagyon beszartam az utolsó Clooney jelenetnél, hogy de hát ezt ugye nem... szóval nem akarom elszpojlerezni de nagyon felzaklatott. Még most is. :P -
sandor8206 #80132 sztem a gravity egy egyszerű közepes film (és igen láttam, felfogtam minden jelenetet), csak nincs nagyon sztorija én meg "sztoris" vagyok
szóval tőlem nyerhet Oscart, mert mint díj már leszarom évek óta, de sztem érdemtelenül nyerne
bár a CG, kamerakezelés első osztályú volt...pl: Ember gyermeke ezerszer jobb film mint a gravity -
Vilagos -
felreértés ne essék, szerettem volna én is újra megtekinteni 3d-ben, mert tetszett, csak számomra mint egy új, nagyon nagyon szép köntösbe öltöztetett dráma ott annyi lett.
sok rosszabb filmet is néztem már újra, csak valamiért mindig arra számítok, hogy elmarad a happy end. -
Buta ja :)
Es megis elerte Cuaron, hogy a mozibol kijovet azonnal jegyet akarjak venni a filmjere es ujra atelni azt a latvanyt :)
(nem, nem tettem meg) -
Na nananan! Ha tényleg van ember, aki nem fogta fel pl. a magzatpozíciót, az keressen egy szimpatikus kötelet. Persze tudom, hogy vannak ilyenek :(
Hozzáteszem, hogy ilyen dolgok miatt létezik az a szó, hogy "cheesy". -
najó, de most nem arról van szó, hogy teljesen egyértelmű, a többihez képest röhejesen egyszerű lehetőséget nem hagyunk ki, hanem arról, hogy ez milyen iszonyat buta, hollywood legalja módon lett kivitelezve. ja, és hogy mi az isten faszáér... -

-
Gravity:
Ezek szerint sokan nem vették észre az olyan utalásokat a filmben, mint a Szojuzbe bejutás (magzat az anyaméhben), a közvetlen Földön landolás utáni vízben fuldoklás (magzatvíz), a talajon tett első, NEHÉZ lépések... És a temérdekszer elővett köldökzsinór szimbólum.
Bár valószínűleg ezekre is lesznek okos ellenérvek.
Nem akarok kötözködni, de hosszú éves boldog, néma követés után, néha kénytelen vagyok hozzászólni is a témákhoz. -
Nem igaz, ott sem adta fel. Ha feladta volna, akkor ott szepen megpurcan, de nem igy tortent es sajat magan kivul senki nem segitette ott, amikor magahoz tert es ugy dontott, hogy hazater. Az mar mas kerdes, hogy ez mennyire hiheto jelenet, de akkor is ervenyes amit a kollega allitott.
Persze az is hozza tartozik a temahoz, hogy ez a "soha ne add fel" cimu bullshit-tel dunat lehetne rekeszteni, minden 2. bugyuta animacios filmnek ez az uzenete, a konyokomon jon ki es nem gondolom, hogy kulonosebben ki kellene emelni ha egy filmnek ennyi a tortenete/tanulsaga. -
"Soha ne add fel,bármilyen kilátástalan is a helyzet küzdj az életedért,mindenért."
Váó, most már értem! Ilyen még nem volt egyetlen Hollywoodi filmben sem! :D
Ebben is pont annyira volt ez hangsúlyos, mint bármelyik másik hasonló filmben. Továbbra sem értem, miben jobb a Gravity a látványon és a technikai megvalósításon túl a többi ilyen filmnél annyira, hogy felérjen [random cím legjobb film nyertesek közül az Oscaron]-nél. Persze nem is engem kell meggyőzni, meg tudom (ill. ugye látom), hogy sokan máshogy gondolják, ez így van rendjén.
Mindenesetre már most remélem, hogy a Tranfsormesr 5-ben Márki Márk élet-halál szituációba kerüljön, amiből az állhatatossága révén gabalyodik ki. ÓÓÓóóóóóó igen, látom már az Oscart Májkül Béj szekrényén. -
soyuzban -
Mikor adta fel?
-
nana, feladta. számomra ott ért véget a film... ami azután jött már csak kőkemény bullshit volt...khm.hülyehalkó.poroltóéstársai.khm -
virágboltit megnéztem tegnap, kb 3x nevettem... régi "igazi" jackessek jobbak. kiscsávót viszont csíptem, nagy figura már most -
Röviden.Soha ne add fel,bármilyen kilátástalan is a helyzet küzdj az életedért,mindenért.Ennél jobb helyszín nem is lehetne mint az űr hidege,hisz ott alapból nem vagyunk képesek az életre és minden ellenünk játszik.Hideg van,nincs oxigán,súlytalanság van ami miatt ha egyik irányba elindulsz onnan nincs visszaút.Megjelenik a vallás is a filmben a "kegytárgyak" tekintetében.Ennyi.A többi már csak a körítés. -
Na akkor áruld már el, hogy mégis miről szól a Gravity? Nehogy nekem a jellemfejlődéssel gyere, mert az pont olyan, mint minden látványfilm esetében, lsd. Jake Sully. -
Elég szomoró az ha egyeseknek a Gravity egy látványfilm ami arról szól,hogy egy női asztronauta kalandos úton hazajut,hogy újra szendvicskészítésbe foghasson.
Amúgy Bad Grandpa-ról vélemyén?Van aki látta?Torrenten fent van már,nyilván kiírom mert nem hiszem h idehaza normál verzióban egyáltalán eljut a mozikig. -
Story annyi amennyi odafent történik, a reális megközelítés miért gyenge??? -
Ennél talán csak Schwarzi Herkules filmje volt nagyobb baromság, a plotot elolvasva. Azt sem értem, hogy mi a szarnak csinálnak párhuzamosan ugyanarról a témáról filmet? Oké, hogy az Asylum megcsinálja a kis gagyi hamisításait, de ezekben a B filmekben még pénz is van invesztálva. -
Nekem már az első trailerből is az jött át, hogy ez egy szutyok lesz... :) Hát nem lep meg, hogy az is. -
Legalábbis tv-ben nem sok értelme van. A sztori önmagában elég gyengus. Egy fasza IMAX doku filmnek még elmegy, de tv-ben az meg nem olyan, ugye. -
Gal Gadot lesz Wonder Woman 2015-ben. -
Esküszöm, ezek után muszáj lesz megnézni a Herkulest ;) -
Ezek szerint, már meg sem kell néznem a Gravity-t. -
Szemelyeskedes ? Cry me a river! -
bcrics #80107 "Alternatív befejezés a GRAVITÁCIÓhoz Cuaróntól, egyenesen a Golden Globe-ról: Clooney lezuhan az égből, és összezúzza Bullockot." -
Ennél pontosabban nem is lehetett volna elspojlerezni a véget, gratula! Inkább figyelj oda mit írsz, ahelyett h szemelyeskedsz. -
Golden Globe nyertesek:
Legjobb dráma: 12 Years a Slave
Rendező: Alfonso Cuaron – Gravity
Forgatókönyv: Spike Jonze – Her
Színész (Dráma): Matthew McConaghey – Dallas Buyers Club
Színésznő (Dráma): Cate Blanchett – Blue Jasmine
Legjobb musical vagy vígjáték: American Hustle
Színész (musical vagy vígjáték): Leonardo DiCaprio – The Wolf of Wall Street
Színésznő (musical vagy vígjáték): Amy Adams – American Hustle
Idegen nyelvű film: The Great Beauty (Olasz)
Animációs film: Frozen
Mellékszereplő: Jared Leto – Dallas Buyers Club
Mellékszereplőnő: Jennifer Lawrence – American Hustle
Filmzene: All is Lost – Alex Ebert
Betétdal: “Ordinary Love” a Mandela-ból -
Dehogynem az, csak Totti ahogy szokta azt se tudja mirol beszel.
Raadasul mar a Gravity vegen kinomban rohogtem, hogy mennyire ismetlodik benne a katasztrofa/bekes idoszak, ahol allandoan rakakartak kontrazni az elozo allapotra, hogy nocsak megmegmenekult a fohos es , ismet beut a crach.
Egyszeruen mar unalmas lett a vegere es amikor a vegen a tengerbe zuhant a kabin es kikezdett uszni a partra hosunk, mikozben meg persze beleakadt a hinarba, hogy a katasztrofa feelinget ismet erositsek kicsit hangosan felrohogtem, mert kozben eszembe jutott, hogy egy nalam fanyar humorral megjelenne egy nagy fehercapa es az utolso pillanatban a partra eres elott felzabalna a fohost, mert mar annyira szanalmasan unalmas volt a sok "big escape" a nagy balszerencse aradatban. -
Rony94 #80103 Szerintem is az Oscar-t vagy az American Hustle, vagy a 12 év rabszolgaság nyeri. -
Ezzel egyetértek. A Gravity egy nagyon jól összerakott látványfilm! Ennél viszont nem több. Az ne tévesszen meg, hogy manapság ezt a kategóriát transformers és pacific rim szintű förmedvényekre aggatják rá.
Technikailag (mind CG, mind fényképezés) hihetetlenül ott van, de erre megvannak a megfelelő kategóriák.
Tőlem egyébként kaphat legjobb film díjat, mert már régóta nem érdekel ez az egész igazán, hisz' az Oscar amúgy is csak politika (a győztes legalábbis mindenképp, a jelölések egészen okésak szoktak lenni), de ha így lesz, akkor valami új kezdődik a díj történetében.
Szerintem te is tudod, hogy - nagyon kevés kivételtől eltekintve - ennél mindig is többről szólt ez a díj. Szóval az, ha egy film egyben van és nagyon jó, nem egyenlő Oscar-díjjal! Legjobb filmet egy 12 years a slave, vagy egy American Hustle szokott kapni. -
Amit a film megkíván annyi van és a két főszereplő előadja azt. Nem értem, itt a látvány a hatások ( 3D ) zene, rendezés, jelenetek alkot egy egyveleget. Azért mert nincsenek pörgős összetett mondatok és filozófiai elmélkedések még semmivel sem kevesebb mint az amiben vannak. Ez a film erről szól, nem lehet több mint ami, amitpedig nyújt azt elég hitelesen és reálisan mutatja meg, ahogy eddig még nem láttuk. Mer csak a látvány és hállivúd, meg a 3D. Igen ennél a filmnél ez különösen fontos tényezők. -
Miért, a Gravity nem "popcorn story"? Tulajdonképpen nincs is, szóval lehet, hogy így tényleg nem az :D -
Nem igazán. Habár a látvány és a teknó kiemelkedő, úttörő és egyedi mind a kettőbe a Gravity minden téren megállja a helyét, amig az Avatar popcorn story. -
Igazad van,de korunk egyik legjobb szineszerol van szo szerintem igy ha a kovetkezo filmjeben pink szoknyaban ugral egy melegbarban akkor is meg fogom nezni :) -
Gravity-nek adni Oscart pont olyan lenne, mintha anno az Avatar kapta volna meg. A 'Legjobb film' kategóriáról beszélek.