106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rony94 #80296 Mondom: Ez emberfüggő. De te legalább rendesen leírtad hogy mi nem tetszett benne. :) -
Ízlések és pofonok, de én el nem tudom képzelni, hogy mi lehetett azon nevetni. Főleg 1,5 órán keresztül.... -
Kib@szottul lefogyott a szerepre (McConaughey)
Runner Runner: 3/10
Sokszor látott sz@r és tele klisékkel.
-
The wolf of Wall Street
/10
-
Én is tegnap néztem meg, meglepett mert rosszabra számítottam. Egyszer simán nézhető.
We are the millers
Úgy ültem le elé, hogy tele lesz bugyuta poénokkal, de itt is csalódnom kellett. Jó volt, korrekt is vígjáték, srác meg rohadjon meg a lakókocsis jelenet miatt :D a rohadt mázlista -
Ne etesd a trollt! Megint ízlésről akar vitatkozni ez a szerencsétlen. -
"Nem akarok beleszólni vagy ilyesmi, de esetleg érvek hogy mi nem tetszett benne?"
Nem te irtad ? Akkor meg ha te valaszt varsz, de kozben meg sirsz, ha toled kerdeznek ra a filmre, inkabb ne szolj semmit. -
Rony94 #80289 Jajj, hagyjuk már. Mit meséljek ezen? Láttad a filmet? Igen. Tetszett is neked? Nem.
Ennyi. -
Escape Plan
Ezt jól összerakták, volt minden benne amitől végig izgalmas és még meglepetéseket is tartogatott. Sly jól játszott, Schwarzi ahogy szokta szarul, de ezért kedveljük őt! Nem vígjáték, de a poénok ahol voltak ott hatottak, az akció mennyisége is rendben volt. Kár hogy mind a ketten megöregedtek:( remélem meghúzzák a végét és csinálnak még hasonló fimeket közösen a köv években. -
Meselj mar errol a humorrol, had rohogjunk mi is. -
Mentol #80286 Csak tudnám, hogy mi volt annak a filmnek bármelyik mondatában a humoros?
-
Rony94 #80285 Humor az volt benne. Mert akkor én miért röhögtem benne 1,5-2 órán át? Az elejével egyetértek, elég lassan indul be a film. Szóval az eleje (az első 20 perc) elég unalmas. De utána úgy beindul szerintem a film hogy nem igaz.
Én azt gondolom hogy nem való mindenkinek ez a film. Egyeseknek ez a fajta humor jön be, másoknak meg a This is the end-féle primitív, de még mindig vicces humor. Szóval ha gondolod nézd meg ezt a filmet is. Ezzel most nem leminősíteni akarlak, nem gondollak téged primitívnek, csak azt mondom hogy lehet ez a film már jobban tetszene neked. -
Egy szóval: unalmas volt.
Kifejtve:
- ha ez egy vígjáték - nem volt vicces, nem tudtam rajta nevetni
- ha ez egy sci-fi - nem volt elég jól kidolgozva a történet
- ha ez egy dráma, katasztrófa film - na hagyjuk...
- ha ez egy akció film - hát nem rágtam le a körmöm az akció jeleneteken
És úgy összességében egy elég bugyuta film volt. Sem igazi mondani való - lássuk be, hogy az nem mondandó, hogy az ipse minden áron inni akar, mert leragadt a múltjában - nem volt vicces, és nem volt látványos sem.
Ebben nem hogy angol humor nem volt, ebben semmilyen humor nem volt szerintem. Egy Monty Python-t meg sem közelít. -
Rony94 #80283 Szóval azt mondod hogy szar. Oké....ezt tiszteletben tartom. DE...nem téged kérdeztelek. (meg ne sértődj) -
Köszönjük Emese. -
gombabácsi #80281 hunger games 2
a tökéletes szépségű tinik megint megmentik a világot a gonoszságtól -
Minek ervek ? Szar volt es kesz, ilyen vulgarisan. -
Rony94 #80279 Nem akarok beleszólni vagy ilyesmi, de esetleg érvek hogy mi nem tetszett benne? Ha nem bírod az angol humort akkor megértem, de ezen kívül? -
The World's End
4/10
Borzalmas volt. 20 perc után már legszívesebben kikapcsoltam volna. Hihetetlen számomra, hogy ez a film 7,1-es átlaggal szerepel az IMDB-n. -
Dallas Buyers Club
Kötelező kategória, amit mostanában sajnos kevés filmre lehet elmondani. Nem vagyok "ratyi" de Leto valóban kihozott mindent a karakterből. McConaughey-t pedig amennyire utáljuk az elején, legalább annyira szeretjük meg a végén. Jennifer Garnertől féltem egy kicsit(nem tartozik a kedvenceim közé..) de egész kellemeset csalódtam bár nem ő volt a film fajsúlyos eleme.
A film végén kell egy kis idő az emésztésre.
8/10 -
viizo #80276 Elysium
Nagyobb a füstje, mint a lángja. A D9 rendezőjétől nem pont ezt vártam volna: a remek felütés után sajnálatosan egyre laposodik a film, hogy a közepétől már kifejezetten súlytalanná váljon. Bár a látvány nagyon rendben volt, az akciók már kevéssé jöttek át, a történetvezetés pedig unalomba fullasztja a filmet.
10/5
Ui: én sem feltétlen a 'lentieknek' szurkoltam, hogy a Föld után az Elysiumot is szétverjék... -
sandor8206 #80275 én a Flashpoint paradoxont néztem, jó kis mese, jó sztori, jó harcok , tetszettek a teljesen más karakterek stb.
ami kicsit nem tetszett, hogy tuti japánok csinálták sztem, vagy benne van a kezük, mert a karakterek full animések, nekem az annyira nem jön be -
Én is megnéztem és ez nem lett túl erős sajnos :(
Persze nem várok csodát, csak ne legyen benne olyan blődség, amit 2,5 mondattal és 1 perces snittel eliminálni tudnának.
Arra gondolok, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cyborgnál a megoldás mindenre. Csakhogy egész végig! Semmi nem akadályozta meg abban, hogy használja a kapukat.
Ennyi kellett volna, ami a 2,5 mondatot illeti:
- nem tudom aktiválni a kaput, nem tudom feltörni
(Batman) - ha rá tudnál csatlakozni Darkseid-ra, akár egy pillanatra is, megszerezhetnéd a megfelelő infót
- rendben, csak elég közel kell kerülnöm hozzá!
Az egy percben meg azt mutatják, ahogy csatlakozik.
Na ennyi hiányzik sokszor ahhoz, hogy valami ne legyen túl mondvacsinált. A 90-es évek filmjeiből ezek a dolgok sosem hiányoztak, most helyettük akciójelent van :( -
Én már meg is néztem: hozza a szokásos színvonalat, a harcok jók, a látvány is megjárja, tán annyi a különbség a többi Justic League filmhez képest hogy itt még nem ismerik egymást a tagok, olyan mintha előzményfilm lenne. -
Zero 7th #80272 Zohan.
De már az is csak úgy értékelhető, hogy annyira szar, hogy az már jó. Egyébként szerintem erre hajt a csóka, csak általában nem éri el, és csak annyira szar, hogy szar, vagy túllövi, és átkerül az annyira szar, hogy az már borzasztó kategóriába.
-
Szolgálati közlemény:
van új DC animation, Justice League: War címen!
Tudom, hogy velem együtt sokan szeretik ezeket, gondoltam szólok :) -
Remek! Okozzon meg sok boldog percet!
Ezuton koszonjuk meg tovabba a Media Marktnak is amiert hozzajarult a minosegi es olcso szorakoztatashoz.
Koszonjuk! -
Marton95 #80269 Én megvettem akciósan a Media Markt webshopjából a Farkas DVDt és kifejezetten tetszett! Ennyiért szerintem érdemes beszerezni! Igaz nem egy X Men, de amíg nem jön a következő rész, addig tökéletes :P :) -
Mentol #80268 Óriási film! Manapság nem csinálnak ilyeneket... :(
Az milyen, amikor a bemutatkoznak a sátorban? ("Doktor...Doktor...Doktor...Doktor...") :) -
Ivócimborák
Olivia Wilde minden formában le tud kötni ha meglátom a képernyőn, de ez annyira borzasztóan unalmas nem si tudom mi volt, hogy bealudtam az egészen fél óra után. -
Kémek, mint mi
Nekem egyedül a puskázós és a műtős jelenet maradt meg belőle :) -
Ez melyik film? -
Tegnap megnéztem pár animációs filmet tavalyról amiket még nem láttam.
Justin a hős lovag:
Egyszer nézős, de elég szórakoztató volt.(ezerszer inkább ez mint a Turbó és repcsik féle kula)
Jégvarázs:
Na ez nagyon tetszett, szimpatikus karakterek, a története is jó volt, kellően kalandos volt.
Egy valami rontott nagyot rajta az a ének.
Borzalmas volt, főleg hogy mind ilyen nyávogós,visítós volt.
Nem tudom ez miért jó, szinte mindig át kellett tekergetnem ezeket a részeket.
Ha nem lenne tele ilyen énekkel talán azt mondnám rá, hogy többször is meg lehet nézni.
Justice League: The Flashpoint Paradox:
Na ez nagyon tetszett:D
Nem azért mert olyan hűde volt, hanem mert nem ilyen műanyag hős story volt és haltak benne rendesen(+véres is volt)
Nem az a tipikus dc-s rajzfilm.
meg azért jó kis akciók voltak benne. -
Órási nagy +1, hatalmas film! -
Ha már CC, akkor tőle a kedvencem a Hárman a slamasztikában, kimondottan a legelső magyar szinkronnal.
-
Egyik kedvencem Jim Carrey mégis nálam inkább ez számít az egyik alap vígjátéknak. 
-
hiper KOCKA #80260 ha már vígjáték akkor nekem Nagy durranás... a csengő az indiánsátoron mindent vitt
-
Érdekes, az most így hirtelen nem is tudom melyik... Viszont eszembe jutott a kesztyűs jelenet, azon jót nevettem (persze ezt is megfelelő időben kell megnézni) -
"Hülye" haverok utána sokszor felemlegették az odafagyott pisit. Én már akkor húztam azon a poénon a számat. -
Dumb for Dumber ? :P
/10