106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rony94
    Nem szar film, csak nagyon durván átlagos.
  • DantszEE
    Csak hogy beszálljak az aktualitásba:
    Én anno piszok régen láttam, kemény egyszer a Daredevilt. És kb Farrell mogyoró gyilkolós jelenete maradt csak meg.
    Mi volt benne ennyire szar? Lusta vagyok leellenőrizni az egész filmet.:D
  • hiper KOCKA
    Géza inkább a kamera másik oldalán mutat jól (ahol rendez)
  • mégvadabbdisznó
    lol... Daredevil mint kedvenc film... igen sztem is kurva tehetséges volt benne amit zsinórban a 3 arany málnája is bizonyít amiben ez a film is benne volt mint legrosszabb főszereplő... nem mindig értek egyet a málna díjakkal de erre tuti azt adtam volna én is... pocsék film
  • AniP
    Én is pont most néztem meg a Nagy Gatsbyt. Mivel lemaradtam róla a moziban, de ugye főleg a látványt dicsérték, Blu-rayen rendeltem meg a Media Marktból. Engem beszippantott a film hangulata és látványa. Szerintem nem volt baj a női szereplőkkel, nagyon passzoltak a korhoz és helyesek voltak.
  • Blasta
  • Prof William
    Disney Film. Azokban az éneklés az önkifejezés legegyszerűbb módja. :)

Kicsiként tetszett de manapság már nem rajongok a 10 percenként dalra fakadó szereplőkért.
  • Sir Quno Jedi
    Öccsém, hórihorgas, csontos, girhes, melle alig, a lapockája kiszúrja az eget, iszonyat ahogy kinéz. Szerintem ízlések és pofonok, de nehéz elképzelni hogy valaki őt tartja szépségideálnak. Lehet hogy más filmekben pipec, de itt szörnyen néz ki.
  • stargatelost
    pfejj :D

#81328: ja, Maggie Gyllenhaal is nagyon ronda :S
  • IMYke2.0.0.0
    Azért Elizabeth Debickit (ő a magas golfozó barátnő a filnben) lecsúnyázni... jó, ízlésről nem vitatkozom, de szerintem még nem néztél Google-val képeket róla: Elizabeth
  • Kongy
    Sokan baromi szépnek tartják. Szerintem ocsmány... :D Na de mindegy. A Sötét lovagban is, a csaj aki Katie Holmes helyett Rachel-t játszotta is hasonló kategória, aztán mindenki mondta h szépségem.... :D
  • Fresh Duke
    Nagyjából egyetértek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem még a happy end hiányzott a végéről. Valahogy tudtam azonosulni DiCaprio karakterével, bár szerintem várható volt, hogy így ér véget.

#81325: Én azért egyszer nevettem rajta, mikor Freeman kiugrott az ablakon. Kár, hogy a poént ellőtték már a trailerben. :D Amúgy, ha nem vársz tőle többet, mint ami, akkor 1x meg lehet nézni, szerintem. (Ha nem más, akkor a vénemberek miatt, elvégre nem lehet tudni, hogy még hány filmben látod őket.)
  • Fresh Duke
    Szerintem Ben Affleck a tehetségesebb. Tuti nem láttad a Daredevilt, abban nagyon hozta a figurát, egyik kedvenc filmem.
  • Mr Csé
    Last Vegas 1/10

hát ez mi volt? történet egy nulla kit érdekel ha egy pár öreg faszi elmegy inni meg csajozni ?
  • Sir Quno Jedi
    A nagy Gatsby

Még1x képtelen lennék megnézni, ahhoz túl lassú. Ámde ettől függetlenül nagyon szépre, szürrealisztikusra megkomponált film. Még dikaprijó is elviselhető benne. Az egérarcú femme fatale viszont ultragáz, nodepláne a golfozó barátnője. PFÚJJ. Ezeknél rondábbat nehezen szedtek volna össze, teljesen hiteltelenné teszi az egészet. Az egyetlen reális karakter a lovaspólós gennygóc, az okés. A többiek síkidegesítő balfaszok, nem lehet aggódni értük. Mellékszereplők viszont jók, bár itt tényleg csak díszletnek vannak, de így legalább karakteresek.

Jól szórakoztunk, de moziban visszakértem volna a pénzemet... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ismerek olyat akinek tetszett a daredevil! :D
  • Jakuza1
    Uy valahogy, de a munkassagat nagy hajciho zengte korul koszonhetoen anno Jennifer Lopez miatt.
  • Rony94
    Ahány ember, annyi ízlés. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ízlésen (sem másén, sem a sajátom érdekében) nem fogok vitatkozni - az "Argo" a soha-többé-nem-akarom-látni-és-az-emlékét-is-törölném-legszívesebben listám felső 10 helyén szerepel.
    74067-es hozzászólás
  • Rony94
    Az Argó-akció tökéletes példa: A színészi játéka ott nem volt nagy durranás. Nem volt rossz, de nem is olyan nagy valami. Elment. Viszont a rendezés teljesen rendben volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Én fordítva gondolom. Rendezőnek pocsék.
  • Kongy
    *nem jelölték, hanem 3 Oscart kapott, na..
  • Kongy
    Amúgy ha már Ben Affleck, az Argo 3 Oscar-t is jelölték, ha jól emlékszem. Jó film volt nagyon. Valahogy sikerült éreztetni az emberrel azt a feszültséget, ami ilyen helyzetekben, -mint amit a film bemutat- kialakul.
  • Kongy
    Hát a fesztiválokat nem nagyon szeretem, inkább egy-egy nagy koncertet szeretek megnézni :)
  • Rony94
    Nem egy Nolan vagy Tarantino, de sokkal jobb rendező mint színész.
  • IMYke2.0.0.0
    "Ő inkább rendezőnek jó, de annak elég jó." --- Ööööööö..........
  • Rony94
    Jönnek a Voltra. Mennék is, de hát baszott drága egy hely, plusz Sopron messze van tőlem. CSAK 5000 forint már a vonat út (+5000 a vissza út is). Tehát 10e csak a vonat és akkor még ott van a méregdrága belépőjegy. Nem az én pénztárcámnak való hely. :S
  • Kongy
    Közben azt hiszem a Thirty Seconds to Mars szerzett egy újabb rajongót. :D Menni akarok a Linkin Parkkal közös turnéjukra ! :D
  • Bucser
    Azt se feledjuk, hogy Good Will Huntingot Ben Affleck es Matt Damon irta.
  • Rony94
    Jogos. :)
  • Calver
    hidd el, a Daredevil-re mindenki emlékszik, akinek volt hozzá balszerencséje. az átlagembernek elég megemlíteni a címét, és rögtön tudni fogod, h látta-e - a hirtelen előtörő zokogás és magzatpózban földön fetrengés elég egyértelmű jelek.

én is amúgy tehetséges figurának tartom (bár az Argo lenne az utolsó dolog amit felemlegetnék tőle, olyan dolgok mellett, mint The Town, Dogma, vagy Gone Baby Gone), de... ne felejtsük el azt a szörnyűséget sem. soha.
  • Rony94
    Ott csak szerepelt. Senki sem a Daredevil-ért emlékszik Ben Affleck-re. Ő inkább rendezőnek jó, de annak elég jó. Tehát tehetséges ő is.
  • Calver
    Daredevil.
  • Kongy
    Igen, igen nézem a klippeket.. nagyon minőségi mind.. :)
  • bakkerman
    Last Vegas (2013)

Két személyes kedvencem miatt ültem le megnézni (Douglas,De Niro),és azt kaptam amit vártam,lájtos történet,de nagyon jó poénok,és jó pár eléggé korrekten eltalált jelenet volt,amiken könnyesre nevettem magam :D Egy negatívum volt,az pedig Robert De Niro szinkronhangja...én azt szoktam,aki korábban mindig a szinkronhangja volt,és kellett egy jó 25 perc amire végülis átsiklottam felette. Nekem tetszett a film,de tipikusan egyszer nézhetős kis vígjáték ezért
    7/10
  • Rony94
    Ugye? :) Ráadásul a számaik nem csak közönséges számok, hanem tartalmuk is van. Ha megnézed a Hurricane klipjét (ami a YouTube-on cenzúrázva van, mert annyira beteg, de PirateBay-en fent van a cenzúrázatlan ha annyira érdekel), akkor láthatod hogy az teli van szimbólumokkal is. Tehát teljesen megérdemlik a több milliós rajongói tábort.
  • Kongy
    Na, hallgattam pár 30 Seconds to Mars számot, és nem csak jó színész, de a hangja is baromi jó... :) Mázlista.
  • Rony94
    Hogy nem emlékszem? Még nem is láttam a filmet soha.

A Rekviem egy álomért filmet láttam még tőle, de azt még egy jó ideig nem nézem meg újra, mert ahhoz rohadt jó kedv kell. Emlékszem, egyenesen rosszul lettem a filmtől. Nem azért mert rossz lenne, dehogy is. Túlságosan jó lett, túlságosan depresszív. Jó film ez, csak egy "picit" durva.
  • IMYke2.0.0.0
    A Nagy Sándoros szerepére gondolom már nem emlékszel :)
  • tomsolo
    Ha már Costner Open Range is naon jó.