106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Évente 1szer megnézem ( TVben amikor adják ). HDban most fogom először. Alapmű. -
Köszönöm a tippet. :) -
Méltatlanul elfelejtett klasszikus. -
hiper KOCKA #82455 The Abyss 1989
(itt-ott spoileres)
Így kell tökéletes ufó-filmet csinálni. Vagy nevezzük őket inkább idegeneknek. Cameron belépőkártyájának is tekinthetjük ezt a filmet a Titanichoz, mivel ez is végig vízen játszódik sőt a víz alatt. Külön díjazom hogy szakított a 80-as évek ufó filmjeinek sztereotípiájával akik gonoszak és mindenáron kísérletezni akarnak az emberekkel vagy le akarják igázni a földlakókat és kisajátítani a bolygójukat.
Nem is az idegenekkel van a konfliktus, hanem az embereknek egymás között, amikor lemennek vizsgálódni a Mariana árok aljára mert fülest kaptak hogy valami idegen technológia van odalenn.
Külön tetszett a vízből arcot formázó lény, de a csata is a főhős ellenlábasával, és meg kell hagyni hogy végig fenn tudta tartani a feszültséget a film, főleg az volt durva mikor a csajszinak meg kellett fulladni mert csak egy oxigénpalack volt és a pasi aki gyors úszó volt ki kellett hogy vigye a hajóból a víz alatti bázisra de mindezt 2 perc alatt hogy újra tudja éleszteni... durva volt ahogy ezt egymás között megbeszélték... a Péntek 13 összes részében nincs annyi feszültség mint abban az egy jelenetben.
De akármelyik jelenetet ki lehetne emelni mert zseniális az egész film, a színészek is kitesznek magukért, a díszletek a mai napig megállnák a helyüket. Külön érdekes volt hogy az árokba leereszkedve a búvársisak üres terét egy speciális oxigéndús folyadékkal töltötték fel hogy azt lélegezze be a búvár, különben az óriási víznyomás ripityára törte volna az üveget. Ötletes megoldás, bár nem tudom a való életben ilyesmi hogyan működne.
Az idegenek is szépen besegítenek az embereknek, valójában az egész film erről szól hogy az emberek mennyire rájuk vannak utalva de a bunkó típusúak ezt nem fogják fel és megpróbálják elintézni őket. Van a szereplőknek célja a filmben, mindegyiket motiválja valami, van egyéniségük és ettől szerethetőek. Nem mélység nélküli fél dimenziós papírmasék mint a sok modern filmeposzban.
Ehhez persze kell is a közel két és fél óra játékidő, de egy perc sem telt el üresjáratban belőle. Még az idegeneket is hitelesen mutatta be, pedig alig látjuk őket a filmben, könnyen észrevehető bárki számára hogy kíváncsiak az emberekre érdeklődő a magatartásuk és segítőkészek.
Mindenképpen vevő lennék egy második részre... vagy egy remake-re, de csak olyan színvonalú mint ez.
9/10 -
Don Jon
Hát én kajak sírtam rajta ajánlom csak neh döngessétek házi mozival mint én mert jönnek majd az érdekes kérdések xddd
10/9 -
Szuper felsőtagozat (2005)
Kurt Russel röhejes volt ebben a szuperhős szerepben, bár vígjátéknak szánták a stuffot szóval pár perc alatt megszokható. A sztori amúgy is a tizenéves fia körül hömpölyög, akinek szerencsétlen módon még nem fejlődött ki semmilyen szuperképessége de mivel ezt senki nem tudja beíratják a szuperhős képzőbe... pont.
Amolyan vígjátékba oltott X-menről van szó, kevés komolysággal, felejthető színészekkel és bájosan gagyi ellenfelekkel... ennek ellenére egy egyszeri nézésre tökéletesen alkalmas. Egy Marvel akciófilmeken edződött közönségnek ez a film tízórainak is kevés, de legalább van egy kis sztorija és némi csavar is a végén, bár nyilván ettől még nem lesz nagy durranás a mozi csak egy halvány pukkanás, de az míg tart egészen szórakoztató.
6/10 -
Susarc #82452 3 days to kill:
édes Istenem......
SZERB szobalány.....vagy CIA ügynök inkognitóban ? :P
-
Guugli minden szóra kidob valamit, még ha nem létezik akkor is. -
És annyit nem tudsz megcsinálni, hogy két kattintással beguglizod ezt a címet? Van ilyen film ezzel a címmel. -
A rendes film cimére értem hogy mi a címe, nem akarom elhinni hogy van egy film aminek az a cime rendesen hogy szarember. :D -
de ez a konkrét címe? hogy szarember? :D -
hiper KOCKA #82447 szar
-
:P ez milyen film? -
//Eddig csak 3 alkalommal láttam teljes terjedelmében, és egyszer kb. a felétől néztem újra [pedig "na belenézek, hogy is volt ez pontosan?" alapon indítottam el]
//Igaz, "csak" DVD. -
Pont tegnap szedtem én is le! Moziban láttam anno tesómékkal, ők az elején kimentek a teremből :) -
Mentol #82443 De jó, hogy említetted! Az Apocalypto-t megnézem én is még egyszer fasza minőségben. -
A lens flare valamelyest csökkent a második részre, de néhány ponton valóban teljesen idegesítő és logikátlan a használata. Amúgy csak felnéztem a BD gyűjteményemre, és próbáltam valami szép, igazán látványos filmet keresni tigeroo-nak. Amúgy szerintem nem feltétlenül kell rámenni a látványfilmekre, pl. az Apocalypto transzferje kifejezetten gyönyörű, a dzsungel élénk színeit remekül visszaadja a blu-ray. Vagy ott vannak az újabb, 4K-s forrásból remasterelt filmek, pl. az újabb Total Recall. Nem azt mondom, hogy világmegváltó film, de "erődemonstrációnak" a haveroknak abszolút megteszi, nagyon szép a képe. -
Nekem sem a Transformerek, sem az új Star Trekek nem jöttek be - utóbbiakban a főszereplőktől és a lens flare-ektől egyaránt "agyfaszt kapok". -
Nekem nagyon bejöttek az Abrams-féle ST mozik, míg a Transformerstől agyfaszt kapok. Szinte minden lehetséges ponton irritál valahol az a három film, míg a Sötétségben a tavalyi év egyik legjobb mozis élményét nyújtotta számomra. -
"Esetleg az újabb Star Trek filmek..."
Öööö---
Inkább akkor a Transformerek, ha nincs más... -
Pacific Rim erődemonstrálásnak szerintem teljesen jó, gigászi, megalomániás jelenetek, gyönyörű CGI, grandiózus akciók. Persze igazából a közelmúlt összes látványos block-busterét lehetne ajánlani. Esetleg az újabb Star Trek filmek... -
Én úgy éreztem hogy szándékoltan ilyen, de annyi költségvetésből nem is lehetett volna mást kihozni. -
tehát ez direkt lett szar? -
Fogyókúrához tökély.
-
A Szarember (2003)
Beszarás ez a film gyerekek.
Ez tényleg az a típus hogy annyira szar hogy már jó... Régen volt már az mikor a vécébe ejtett aligátor kezdemények tartották rettegésben a csatornába leereszkedő bátor közműves dolgozókat.
Legyen most inkább egy sorozatgyilkos aki az FBI elől menekül és a csatornába látogatva véletlenül belebotlik egy kísérleti egérszarba, amellyel a DNS-e egyesülve a rettegett lefolyórémmé avanzsál át. Újdonsült szuperképességeivel pedig mély szomorúságot okoz az őt üldöző szövetségieknek...
Nagyon elmebeteg filmmel állunk szemben amihez vastag gyomor kell és bizony nem ajánlatos enni közben. :D Persze a film egy pillanatig sem veszi magát komolyan, vegytiszta vígjátékról van szó, méghozzá a mocskosabbik fajtából. Dan West a kemény 3000 dolláros büdzsét remekül kihasználja, még akkor is ha egy rakás szar a végeredmény. :D
Igaz főhősünk már a kultikus egyesülés előtt is elég szerényen néz ki, tul.képp mintha a texasi láncfűrészes rajta gyakorolt volna a hétvégi gyimakolás előtt... na de a nagy "találkozás" után... tyűűh... elég nehéz tudományos szavakkal leírni azt a jószágot ami lett belőle... :D
A szövegek haláliak, a "színészek" szintúgy... néha a könnyem is kijött a röhögéstől, persze csak kínomban már... :D De a műfajában ez egy kultuszfilm az egyszer tuti.
az annyira szar hogy már jó kategóriában: 7/10 -
Pain & Gain nekem megvan BD-n, ha rendes verziót szedsz le belőle, akkor brutális minőségű képet ad! -
avatar vagy bosszúállók, transformers lesz valszeg, köszi -
Avatar, Star Trek , Avengers, Man of Steel, Gravity -
Transformers +1, Bosszúállók +1, Avatar végig, GyU+Hobbit részletei. -
Vagy ha jó filmet akarsz, akkor Bosszúállók pl. -
Transformers :D -
ajánljatok nekem olyan filmet, ami rohadtul látványos 1080p-ben. holnap tartunk egy HD "demonstráció" mozizást, és kellene valami film amivel nem lőhetek bakot társaságban (szóval valami könnyed limonádéfilm, kaland, scifi, vígjáték, akció)
pl. king kong, pacific-rim, vagy valami más
köszönöm előre is (tudom pár embernek ez az igénytelenség melegágya, azok kérem bocsássanak meg és gögessenek tovább) -
Ja oks, mert név alapján nem dobta ki a 2 nagy oldalon amin vagyok. :)
Horrorfilmeket néznék már. -
Már kinn van elvileg, csak cam-os. -
amúgy ez mikor jelenik majd meg? mert sehol nem találom. :S -
thx -
Official! :) -
Camos van még csak
-
Melyik Robocop volt jobb: az official vagy az Asylumos? :D