106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Inquisitor
    A filmmel egy bajom van, hogy a díjesőt hozó GFX csapatot anno kirúgták. Elég nagy balhé volt ebből.
  • Totti5
    IMDB 8.1 pont

Tetszett, 3Dben is megnéztem multkor.
  • DarkSector
    Így a Pi étetére csak annyit hogy oké nem sok akció, elvileg nem is kell elvárni tőle, de hát gondolom nem feltétlen ez végett kevésbé népszerű, bár 1 estét megér talán.
  • sandor8206
    pontosan
  • Tikal #82574
  • Inquisitor
    Szerintem nem volt vele baj, jól össze volt rakva, a főszereplő jól játszott, szép és okos szimbolikája volt és volt értelmes mondanivalója is. Aki akciót és izgalmakat vár, az viszont ne nézze meg. Ennyi.
  • sandor8206
    nem bűnrossz, de aki kihagyja nem veszít sokat
  • DarkSector
    Pi életét nagyon lehuzta mindenki akit ismerek és látta.
  • DarkSector
    :D
  • sandor8206
    Pi élete

szép, szépen van megcsinálva..végül is mondanivalója is van, ami azért nagy igazság
    szigetes, mongúzos résznél csak lestem, hogy mi a franc ez, de végül is minden értelmet kap
    nem többször nézős nálam, 6/10
  • Inquisitor
    Magyar nyelven nem jön át a "not without incidident" jelenet. :P
  • TBTPumpa
    1000 Ft-ért van a DVD változat eredetiben.
    Vagy 3500 Ft a BD változat.

Bár én teljes áron vettem, nem 6000 Ft-ért. De úgy is megérte, hisz nem 4 filmipari hulladékot kapsz, hanem nagyon is minőségi filmeket.
  • DarkSector
    Szeam-en keress meg ha megválnál tőle és megdumáljuk. :)
  • DarkSector
    Alap, leszarom, olcsó ez a csomag, fejenként 1500ft egy film de ha leszarom a maradék 3-at? :D
  • TBTPumpa
    Használt filmet akarsz megvenni?
  • DarkSector
    Baszod nem adod el a TT-öt nekem? :D Vagy adok egy játékot érte? :)
  • TBTPumpa
    Nekem is ez van meg.
  • DarkSector
    A tökéletes Trükk külön 4990ft egy ezresért pluszban meg ezt kapod. CN Collection
  • genndy
    Igen, az. Tényleg jó film.
  • DarkSector
    Nekem ez a 2 film annyira tetszik hogy szavakkal itt leírni nem lehet.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem arra gondolt, igen.
    Nekem bejött az a film.

//Wikipedia
  • DarkSector
    82543. :)
  • DarkSector
    Trükk az Christian bale.

Nekem Cristian Bale csak simán Equlibrium-al asszociálódik.
    Equilibrium az egyik nagy alkotás ami nekem még a szívem csücske.

Nekem az is kellene eredetibe, de nem kapható magyar boltokban, magyar nyelven legalábbis én nem találtam.

Ha ti találtok akkor szóljatok. :D
  • tomsolo
    A mágus az az Edward Nortonos?
  • DarkSector
    Nm, eszméletlen, és 100% hogy nem fogod a végét kitalálni előre, annyira durva.
  • TBTPumpa
    Még nem láttam, de akkor megnézem majd!
    Köszönöm az ajánlást!
  • DarkSector
    Ugye, ilyen filmet akarok hetente vagy 1-et.
    A Mágus legalább annyira epic film. Remélem azt is láttad.
  • TBTPumpa
    A tökéletes trükk valóban nagyon bravúros és "tökéletes" film. Kedvenc filmem Nolan-től.
  • davidka003
    Nem pont olyan de nekem tetszett mint háborús film:

Az ötvennegyedik hadtest (1989)
  • DarkSector
    sissi csöpögős film. :D
  • Synchronous
    A Sissi esetleg... olyan film ami konkrétan az első világháború előzményeit dolgozza fel nem sok van, csak inkább olyan ami érintőlegesen utal rá. Én mást nem nagyon tudok ebben a témában ajánlani, csak olyat ami fantasy stílus.
  • ZilogR
    Most, hogy közeledik a "Nagy Háború" kezdetének 100 éves "évfordulója", tud valaki javasolni olyan filmeket, ami az 1800-as évek végének, 1900-as évek elejének valós történelmi eseményeit mutatja be, amik elvezettek a háborúhoz?
    Minden érdekel, de legyen valós, ha kérhetem - biztos van, akit a Sherlock Holmes-Árnyjáték (nekem 8/10) filmen kívül más okok is érdekelnek (az említett film ellenben a legjobban kidolgozott indok a háború kitörésére, amit játékfilmben láttam, ezért már megéri azt a 8 pontot).
    Előre is köszönöm!
  • extra sensory
  • DarkSector
    sorry.
    Legközelebb link mögé rejtem.
  • stargatelost
    Tényleg szükséges volt bemásolni mindnek a tartalmát?
  • DarkSector
    Na megvan az a 2 film:

aki ezeket nem látta, az az én szememben nem is ember.

The Prestige

"A bűvészek a múlt századforduló Londonjának legnagyobb sztárjai. Két fiatal varázsló van feljövőben. A feltűnő és kifinomult Robert Angier a közönség kedvence. A kissé bárdolatlan, egyszerű Alfred Borden viszont igazi géniusz, de hiányzik belőle az a képesség, hogy lebilincselje nézőközönségét. Eleinte barátsággal és tisztelettel viseltetnek egymás iránt, de mikor a nagy mutatványuk rosszul sül el, egy életre ellenséggé válnak. Ettől kezdve legfőbb vágyuk, hogy legyőzzék a másikat. Minden trükk és minden fellépés egyre fokozza a gyilkos versenyt közöttük."

The Illusionist

"Eisenheim, az ünnepelt mágus (Edward Norton) nem csak egész Bécset kápráztatja el mutatványaival, hanem az ambiciózus Leopold herceget (Rufus Sewell), Ferenc József fiát is. Ám amikor Leopold menyasszonya, Sophie (Jessica Biel) megpillantja gyerekkori szerelmét, Eisenheimet, és újra fellobban iránta a tűz, a herceg érdeklődése megszállottsággá válik. Uhl, a város főfelügyelője (Paul Giamatti) hirtelen egy sokkoló bűncselekmény kellős közepén találja magát, és miközben Leopold megbízásából egyre közelebbről figyeli a mágust, Eisenheim élete legnagyobb és legmesteribb trükkjét készül végrehajtani.
    "

Ha létezik itt ember aki még ezeket nem látta, sürgősen pótolja, azt javaslom!!!
  • DarkSector
    Képeket lehet spoiler-be mert nagyon nagyok. :)

Amúgy egyenlőre ezek vanank itt, a többi úgy van meg amiket beikszeltem hogy postára lettek adva, vagyis rendelve.
    De egyenlőre ezek vanank: Fizikailag nálam lévő darabok
  • DarkSector
    :D
  • DarkSector
    Ő, hazudjak? :D

mert , őszintén: nem. :D
    Van mocsoksok játékom, de nem játszom velük mostanában, ja és annyira sok hogy akciók kb így mennek:

- megvan, megvan, megvan, megvan, nem érdekel, megvan, megvan, megvan, nem érdekel, nem érdekel, megvan, megvan, megvan, megvan, megvan........... :)

Mostanában összeírom mely filmek tetszettek, de úgy hogy nem KURVAJÓK, hanem olyan 7-8 pöttyösek:

47 Ronin

"Ez a nagyszabású, 3D-s fantasy-kalandfilm az egyik legrégibb ősi japán történet alapján készült. Keanu Reeves alakítja Kait, a számkivetettet, aki csatlakozik Oishihez, a 47 ronin vezetőjéhez. Együtt akarnak bosszút állni az álnok nagyúron, aki megölte gazdájukat és kitiltotta földjéről a szamurájokat. Hogy szülőföldjük becsületét visszaállítsák, a harcosok olyan küldetésbe kezdenek, melynek viszontagságai az egyszerű harcosokat elpusztítanák. A látványos film oly módon kelti életre a lenyűgöző tájakat és a hatalmas csatákat, ahogy azt még ebben a műfajban sosem láthattuk.
    "

Igaz story alapján, szerintem imdb szigorú.

A Wall Street farkasa

"A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lett, 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. Az idáig vezető út azonban korrupcióval és tisztességtelen üzletekkel kikövezett csábító hullámvasútnak bizonyult.
    Mert minél nagyobb volt a kísértés ő annál többet akart, mit sem törődve az illegális üzelmekkel és a nyomában loholó FBI ügynökökkel. Még több pénz, még több hatalom, még több nő és megint még több pénz: ez Jordan életfilozófiája. És hogy a szerénység egy túlértékelt erény. Jordan és falkája azt sem tudták mit kezdjenek az illegálisan megszerzett milliárdokkal, de vajon a jéghegy csúcsáról merre vezet az út?"

Elég jó lett szerintem. Hátasd akkor dobtam mikor a bárban beszélget azzal a társával akivel összeállnak dolgozni. :D

Homefront

"Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék és tönkre tegyék.
    Broker ezután az incidens után lassan rájön, hogy milyen piszkos üzelmek folynak a kisvárosban, amihez a rossz hírű családnak is köze van. A bűnhálózat feje egy szociopata drogbáró, Gator Bodine (James Franco), aki miután felfedi az ügynök kilétét, hajtóvadászatot indít ellene, veszélybe sodorva Kit életét is. Broker egyetlen esélye, hogy megvédje családját és a város lakóit, ha fegyvert ragad és leszámol a velejéig gonosz kiskirályokkal.
    "

Nagyon tetszett, a régi bunyos akciófilmeket idézte.

Captain Phillis

"2009. április 7-én az USA Tengerészeti Hivatala figyelmeztetést adott ki: azt ajánlotta az amerikai zászló alatt hajózóknak, hogy a fokozódó kalózveszély miatt legalább 1100 kilométer távolságot tartsanak Szomália partjaitól. Csupán egy nappal később kalózok ostromolták meg a Maersk Alabama nevű teherhajót, amely szomáli, ugandai és kenyai jótékonysági szervezetek számára szállított segélyt. A hajó legénysége nem adta könnyen meg magát, ám végül kénytelenek voltak elbarikádozni magukat a gépházban. Egyedül a kapitány, Richard Phillips (Tom Hanks) maradt a hídon és amikor már nem volt más kiút, a legénységé szabadságáért cserébe saját maga ajánlkozott túsznak.
    Az ő kalandos, váratlan fordulatokkal teli, önfeláldozó történetét mutatja be a film, egészen az izgalmas szabadító akcióig.
    "

Nagyon tetszett ez is, szeretem az ilyen filmeket.
    Izgalmas!

Escape Plan

"A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát.
    Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben. És miközben Ray a világ egyik legjobban őrzött börtönéből próbál megszökni, szép lassan a kép is összeáll: kik és miért akarják örökre kiiktatni."

Eszméletlen, már nagyon vártam amegjelenést, a 2 régi akcióhős, nekem minden várakozásomat kielégítette, vagy elvárásomat.

Prisoners

"Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie.
    Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe. De vajon egy elszánt apa mire képes, hogy megvédje a számára legfontosabbat?"

Izgalmas fordulatos film, az ilyenekért élek, és az ilyenek végett tartok ezközöket amikkel filmet tudok lejátszani.

White House Down

"Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, a medence körül lapulnak. Az elnök az (Jamie Foxx), akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke (Channing Tatum) véd.
    A világ legjobban védett középületét elfoglalta egy terroristacsapat, ám jól kidolgozott tervük befejezéséhez az elnökre is szükségük van. Az épület fegyveresekkel van tele - egy paramilitáris egység mindenre elszánt tagjaival. Az ügynök azonban mindenre kész, hogy végrehajtsa azt a feladatot, amire felesküdött: meg akarja védeni az elnök életét."

Kicsit részben poénokkal teletüzdelt, de igen korrekt akciófilm.

Elysium

"2154-re az emberiség két részre szakadt, gazdagokra és szegényekre. Az előbbiek a hatalmas mesterséges hold, az Elysium rendezett és biztonságos világában élnek, míg az utóbbiak a lepusztult és túlzsúfolt Földön. A kiváltságosok gondosan védik előjogaikat a lentiektől, az illegális bevándorlók ellen törvényt és fegyvert is bevetnek. Maxnak az élete múlik azon, hogy a lehető leggyorsabban feljusson a vágyott világba, megszerezze azt, amire szüksége van, és amivel talán az egész világ sorsát megváltozatja."

Matt-től minden jöhet töménytelen mennyiségben.

The Lone Ranger

"A magányos lovas egy izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst, friss mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos (Johnny Depp) számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet (Armie Hammer) az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtölődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során."

Egyszerűen Johnny Depp film!

The Heat

"Az FBI különleges ügynökei valóban különlegesek. Kemények, könyörtelenek, nincsenek barátaik. Sarah Ashburn (Sandra Bullock) közülük is kilóg: ő a cég legvadabb, legmagányosabb (és legrendezetlenebb magánéletű) embere. A kábítószer-maffia könyörtelen vezérének nyomában viszont kénytelen összefogni egy egyszerű bostoni zsaruval. A botrány garantált. Főleg azért, mert az egyszerű bostoni zsaru is nő (Melissa McCarthy), és történetesen legalább olyan kemény, olyan magányos és olyan goromba, mint Ashburn ügynök. Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. De még egy városban sem."

Nekem kurvára tetszett, jó poénok, kiváló színész ez a Melissa.

The Numbers Station

"A balul sikerült akció után Emerson CIA-ügynök talonba kerül. Egyszerű, unalmas feladattal bízzák meg, a jelentéktelen kommunikációs állomáson a fiatal, kódoló Katherine-re kell vigyáznia. Egy nap azonban autóba rejtett pokolgép robban mellettük, és megtámadják a bunkert. Emerson és Katherine csapdába kerülnek, segítségre sem számíthatnak. Az ügynöknek és társának sejtelme sincs, mi a célja a rajtaütésnek, kik akarnak végezni velük. Ám ha élve akarják megúszni az akciót, ki kell deríteniük mi áll a háttérben."

Hát ez kicsit közepes minőség felé hajlik, ellenben fordulatos, izgalmas!

Now You See Me

"A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők."

Kötelező alkotás!

Spoilert tartalmazhat!!!!
    Idézi nekem a 2 nagy filmemet. A címüket sajnos elfelejtettem, az egyik filmben 2 nagy mágus akik együtt dolgoztak külön válnak és versengenek egymással és azt tudom hogy az egyik segítője Devon a szuperautó sorozatból. :)
    A másik filmben egy fickó láttatja azt minha ő valóban varázsolni tudna, és találkozik a gyerekkori szerelmével ekit egy fordulatos módon megszöktet.

Oblivion

"Jack Harper az egyik utolsó robotrepülő szerelő, aki a Földön állomásozik. Egy nagyszabású hadművelet része ő, melynek során az élethez nélkülözhetetlen forrásokat vonnak ki a Földről a több évtizedes háború után, és egy szörnyű fenyegetés árnyékában. Ám Jack küldetésének nemsokára vége.
    Több ezer méter magasan járőrözik a lélegzetelállító égbolton, de az élete a feje tetejére áll, amikor megment egy gyönyörű idegent egy lezuhant űrhajóból. A nő érkezése olyan események láncolatát indítja be, melyek során Jack kénytelen megkérdőjelezni mindent, amit tud, és az emberiség sorsa az ő kezébe kerül."

Nagyon jó film!

The Raid

"Mélyen, Jakarta nyomornegyedének szívében áll egy bevehetetlen menedékház, a világ legveszedelmesebb gengszterei és gyilkosai lakják. Egészen mostanáig a lepusztult lakótelepi ház még a legelszántabb rendőrök számára is érinthetetlenként volt elkönyvelve. A pirkadat előtti sötétség és csend leple alatt egy elit kommandóra hárul a feladat, hogy rajtaüssön a menedékházon, annak érdekében, hogy elkapják a hírhedt drogbárót, aki működteti. Ám mikor a gengsztervezér hírét veszi a razziának, az épület fényeit lekapcsolják, a kijáratokat lezárják. A bevetési egység tagjai a hatodikon rekednek kiút nélkül. Az alakulatnak élethalálharcot kell vívnia a metropolisz legkeményebb helyén azért, hogy egyáltalán túléljék a küldetést."

Elfogultságomra hivatkozva nem értékelném!

Jack Reacher

"Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: "Kerítsék elő Jack Reachert!" Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz."

Nagyon jó film, tetszett.
    Bár kevés a fordulat benne.

Django Unchained

"Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit - trénere segítségével - egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra."

Kötelező darab!!!!

És a szerintem elmúlt minimum 1.5-2 év legjobb alkotása:

Gangster Squad

"Los Angelesnek volt már királya. Mickey Cohen (Sean Penn) korlát és gátlás nélkül uralkodott a városon. A negyvenes-ötvenes években a kábítószer- és fegyverkereskedelem, a kuplerájok és a tiltott játékbarlangok mind neki adóztak. De nemcsak a bűnözők voltak az alattvalói; a rendőrség és a politikusok is az udvartartásába tartoztak. A gengszterfőnök uralmának alig volt határa. Csupán néhány őrült, vakmerő zsaru hitte azt, hogy meg kell őt állítani. John O'Mara (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling), az LAPD veteránjai: ők még hisznek abban, hogy ez a város nem a maffiáé, és nekik az a dolguk, hogy a tisztességet védjék."

Mindenféle túlzás nélkül 9/10!!!

Kb ennyi lenne az elmúlt 1-1.5 év összefoglalója. Részemről.
  • Calver
    nem akarjátok átnevezni a topicot "Robotzsaruk, amiket most láttunk..."-ra?