106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Human Centipede, Srpski film, Martyrs, Taxidermia, Sharknado. -
187
Az utolsó belövés -
the man from earth (2007)
memento
12 majom
-
+
Memento
8 tanú
-
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe:
A boldogság nyomában
7 élet
Eredet
Tökéletes trükk
Donnie Darko
Viharsziget
Forráskód
Napos oldal [Jennifer Lawrence!!!] (talán?)
Pillangóhatás
K-Pax
23-as szám (talán?)
És természetesen az új kedvenc filmem, a Transformers 4!
-
Viharsziget pl. -
Hali!
Nemrég néztem meg Benjamin Button különös életét, és további "gondolkodtató" filmet keresek. Köszi a segítséget. -
Hm - ezt meg kell valamikor nézzem. Köszi. -
Róla még annyit hogy van egy korai filmje, (pár évvel a Raid előttről) ahol rövid hajjal játszik és Rama szintén benne van csak itt most haverok.
De itt is ugyanúgy nyomja mint a Raidben.
link -
Javaslom az első trilógiát maxold ki a hétvégén, az nem olyan gagyi mint a második ami az első 3 részt dolgozza fel. Ki tudja, lehet még meg is tetszik.
Az I,II, és III nekem sem annyira jött be ezzel a fasiszta koncepcióval amit gyártottak belőle. -
Akkor most ess neki az erdetinek, vagyis a trilógiának!. Első részből van felújított 4k remastered verzió ami kifogástalan képi és hangi élmény, a 2.3. pedig HDban nézhető. -
A Conan nekem jobban tetszett, mert így az effektekkel együtt lett sci-fi fantasy zene Poledouris remekműve :) -
A hangrol nem is beszelve, ahogy a rongyosra nezett VHS a robotzsaru zenejet mar-mar scifi-be illo effektusokkal latta el :))) -
én a star wars-t sem láttam,de tök gagyi lehet így képekről nézve -
Elég nehezen tudom elképzelni hogy van olyan ember aki nem látta az eredetit. A vhs korszakban az a film sosem volt benn a tékában, mert mindig kivette valaki... már rongyosra volt nézve a szalag, az elején az Intercom logo már alig látszott, meg a film első öt perce is tiszta képhibás volt, meg itt-ott a közepe táján is... szóval rengetegen megnézték, nem is volt olyan aki nem látta. -
Robotzsaru (2014)
Nem láttam az eredeti filmet, de lehet azzal kellett volna kezdenem, mert gondolom a történet ugyanaz. Elég középszerű lett ez a film, pedig az eleje nem kezdődött rosszul, de aztán eléggé ellaposodott, a végét meg totál összecsapták. Azt sem lehet tudni mi történt magával Alex-el, meg a családjával, hogy hogyan tovább, illetve, hogy a gonosszal mi a helyzet.... Azt mondom, egyszer meg lehet nézni, de csak ha nagyon nincs más film, és az ember unatkozik. 6/10 -
[2014] - Gun Woman - 8/10
A japánoknak köszönhetően, mindenféle CGI nélkül sikerült visszarepülni a 80-as és 90-es évekbe - már ami a filmélményt jelenti.
A direktben 80-90-es stílusú filmzene [vége főcímdal külön megér egy misét], a míliő, a fedetlen nők látványa, az abszurd helyzet és a négy soros, klisés sztori [minimális, kellő időben adagolt fordulatokkal] megfelelően tálalta a bosszú történetet. Megvolt az említett korban ismert, unalomig lerágott történet ív.
S közben jól szórakoztam. A retro-nosztalgia faktor is kellett hozzá, de akkor is. -
Mud
Matthew McConaughey egy bűnözőt alakít, aki egy Mississippi menti erdőben bújkál. Két helybéli kis srác véletlenül rátalál, elhatározzák, hogy segítenek neki, ám nem sejtik, hogy ki az idegen és milyen veszélyeket rejthet ez a segítség.
Valami óriási film! Hihetetlen atmoszférája van, lassú tempója ellenére (mert hogy ez nem egy akciófilm) is végig fenntartja az érdeklődést, egy pillanatra sem áll le. Ezt olyan széles témaválasztással éri el, mint a szerelem, családi problémák, lázadó gyerekek kalandvágya, férfivá válni akarás, amihez remekül párosulnak az egytől egyig profin kidolgozott karakterek. A 2 srácot alakító gyerekszínészek tökéletesek, McConaughey pedig mostanra már nem meglepő, de ugyancsak pazar alakítást nyújt ebben is.
Kicsit romantikus, kicsit szentimentális, kicsit kaland, kicsit dráma, és remekül összefogja ezeket a történet.
Rendezés, forgatókönyv, színészek: 5* -
lényegében ezek is szórakoztató műsorok. ahogy a sorozatokban, filmekben sok múlik a karaktereken, itt is, csak még hatványozottabban. Nem könnyű hétről hétre szórakoztatónak lenni, hát még mindenkinek tetszeni... -
Under the Skin
Scarlett Johansson jó volt de nekem nem jött be a film. Valamiféle elvont sci-fi. Unalmas/vontatott. 2/10
18+
Raid 2
Alapvetően látszik, hogy igényesen felépített filmről van szó. Látványosak voltak a verekedések de sajnos hosszúnak éreztem.
Többször tuti nem nézem meg de egynek jó volt.
7,5/10 -
Annyira tipikus, hogy konkrétan indoklom, hogy mi nem tetszik, erre nem ellenérveket kapok, hanem az "irigy" jelzőt.
Speciel Dancsót követem és rendszeresen nézem. Pedig százezres nézettségű ő is. Rá miért nem vagyok irigy?
Bár ő is már fárad. -
"a transformers 1-et láttam és azóta nem voltam kíváncsi a folytatásokra"
...már kezdtem azt hinni, hogy ezzel egyedül vagyok így:) -
Pedig az. Vicces, jópofa, de ripacs, én se nagyon bírom végignézni a videóit. -
ha nem muszáj nem nézek szar filmet. de így már értem. viszont nem tudom milyen hasonlóságot látsz a film és szirmai között. nekem egyáltalán nem hat ripacsként. -
Nézd meg a Coming Out című filmet és megérted mire gondolunk. :) -
Igen erre én is kíváncsi lennék, de eddig úgy látom ez amolyan "irigység fedő" dolog, mert ki ne lenne irigy Magyaro. egyik legnézettebb csatornájának vezetőjére? -
ez a ripacsság miben merül ki, mert nemtudom mire gondoltok? -
Szirmaival elsősorban az a baj, hogy kurva nagy ripacs. Másodsorban az, hogy nem bővíti a manírkészletét, ugyanazzal a 3 túljátszott gesztussal és hatással dolgozik, úgyhogy már a második videó után rohadt unalmas és idegesítő lesz. -
sandor8206 #83432 sztem simán van 10/10, tökéletes film, persze mindenkinek saját magának :-) -
nem is volt. vagy legyen? :D -
jó hát te így gondolod én nem de azért nincs harag:) -
attól hogy valami a kedvenced még nem jelenti hogy hibátlan. Die Hard hibátlan? nem. Harcosok klubja hibátlan? nem. 187 hibátlan? nem. Donnie Darko hibátlan? nem. Kedvenceim? Igen. Nálam legalábbis az hogy a kedvencem egy film, nem jelenti hogy tökéletes.... -
Elég ha ránézel a topik címére azok közül sok millió ember kedvencei tekintenek rád. -
neked. de az megint nem ugyanaz. -
Én a dancsó beszédét nem bírom :D irritáló (nekem) ahogy beszél, azzal a hangszínnel, ráadásul nagyon erőltetett "poénok" vannak benne, de én egyszerűen nem bírom nézni se :( -
hagy ne soroljam amibe nem tudtam belekötni:) nekem igenis van tökéletes -
+1
Mondjuk engem a stílusa is zavar. Ha normálisan beszélne akkor jó lenne, mert vannak jó gondolatai, értelmes meglátásai. -
nincs is olyan film, amibe ne lehetne bele kötni. tökéletes film nem létezik :) -
Amit én nem bírok Szirmaiban hogy iszonyatosan hadar... egyedül ez a stílus az ami nem jön be tőle. mire értelmezem egy mondatát ő már 2 másikat elmondott, nem lehetne lassabban, és hangsúlyosabban beszélnie mint a Dancsónak? -
a legtöbb dolgával én sem értek egyet. például a legutóbb ő a demóna kritikában adta elő hogy csipkerózsika bemegy a rokkával teli szobába és "jajj de klisé hát peeersze hogy megszúrja az ujját" - a filmben meg hangsúlyozva szemléltetik is hogy hívja őt az átok a tűhöz...
ő is csak show-t csinál mint michael bay. csak sokak szerint már nagyon elment bay az öncélú durrongatás irányába a film történeti mélységeinek kárára.
~ de én nem tudom, a transformers 1-et láttam és azóta nem voltam kíváncsi a folytatásokra