106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ebbe már lesz wonder woman :D -
Számomra meg csak a sztori a lényeg, nem gerjedni meg a gatyámat markolászni megyek moziba :D -
Azé' a stabil 1 megabit már megvan - délutánonként, amikor nem használják az épületben, akár több is.
Egyszerűen tényleg nem izgat Batman, Ironman, Spiderman, Superman, Himan, és még ki tudja hány XYZman van.
A női szuperhősök - ha már mindenképp szuperhősökről van szó - izgalmasabbak, számomra. -
A sejtszerkezete miatt sajnos nem lehet beteg, szval Batmannek kell valahogy hidegre tenni a csávót. :D -
Nyilván az a problémád hogy beszúrt kép, és lassan tölt be a betárcsázós nettel, de akkor mondd is ezt :) -
Esik az eső... -
Arra próbáltam célozni, hogy ezen a képen semmi új nincs, amit a Man of Steel nem lőtt le, vagy ami utalna a denevér vs. szuperegér összecsapásra. Ugyanaz a beállás, ugyanaz a suit. -
Nem igen...
-
Igazából ez lehetne a Man of Steelből is promokép. -
-
nem élek kábítószerrel. tiszta vagtyok -
Szállj le az anyagról... nem tesz jót neked. -
mindenről. semmiről. az egészről. -
Miről beszélsz???
-
nem. butta vagy... -
Én a nőkre jobban tudok izgulni. -
Megázik szegény, tüdőgyulladást kap és meghal. -
a Batman v Superman filmből az első hivatalos fotó. És szerintem kurva jó :D -
Help... mi a lényeg, azon felül, hogy piros csizmásunk pózol? -
holy fuck O_O
-
Southland Tales
Eternal Sunshine of the Spotless Mind -
Én azt bírtam, hogy Görögországként emlegették a hazájukat.... :D Meg olyan szavakat használtak, amiket az akkori emberek tuti nem. Azt vártam már mikor mondják, hogy dobjunk be egy hamburgert... Az első rész sokkal jobb volt, ez a második elég nevetséges volt. Egyedül a csaták értek valamit. -
[2014] - Transcendence - 5/10
Ez a film nagyot akart szólni, de csak pukizott egyet. A szereposztás, a CGI sem segített rajta.
Több szóra nem is tartom érdemesnek.
Ennél még a "The Machine" is jobb volt. -
Alien a mozikban! - 35 éves jubileumi ajándék -
Birodalom visszavág, hangalámondásos verzió vhs-en nagyon ütött... a narrátor szerencsétlenkedésén jobban szórakoztunk mint a filmen. 
A háttérbe még köhögtek is, meg ajtónyitás is volt. :D -
Nálunk is ez volt 90 évek elején lett meg az első videó asszem valami 2 fejes Orion volt. akkor néztem meg sok 80-as filmet csak gyerek fejjel még annyira nem esett le hogy ezek mekkora kultfilmek lettek addigra ezért is kellett sokszor megnézni őket amíg a szalag szarrá nem ment a sok visszatekeréstől.
-
Nem azt írtam hogy hihetetlen csak nehéz elképzelnem, de nyilván van ilyen is hogy egyeseknél kimaradtak ezek a filmek. Az én környékemen mindenki látta, persze ott sem volt mindenkinek videója, átment a szomszédba vagy haverhoz és úgy nézte meg... a 80-as években én is így videóztam, szomszéd gyereknek volt videója és hozzá jártam át filmet nézni, persze neki többnyire rajzfilmjei voltak.
Aztán 91-ben vette fater az első videót utána kezdem megnézegetni azokat amik kimaradtak, vagy amiket jó filmnek tartottam de nem volt alkamam látni... így jött sorba a Robotzsaru, Alien, Terminátor, Predátor stb... -
Érdekes Groundhog Day és American Pie keverék, hát kíváncsi leszek hogy egyáltalán megközelíti e Bill Murray zseniális filmjét. -
Hopp, ezt a #83446 kommentre válaszoltam. -
Miért olyan hihetetlen. Én pl. soha nem láttam a Robotzsarut, csak részleteket. Egyszerűen azért, mert nem volt videóm. Dvd lejátszót már vettem 2000 környékén, de akkor meg már a Mátrix jobban megmozgatott mint a Robotzsaru. Pl. a Total Recallt és a Conan is néhány éve láttam először. Röhejes is volt. -
ilyet se láttunk még D: -
300 Rise of an Empire
óó my got. ez szörnyű volt. a látvány még hozta amit kell, bár a vér nekem már túlságosan természet ellenes volt. a sztori vérszegény (hehe, értitek?) , Temisztoklész még kóser volt, de ez az Artéria csaj vagy ki teljesen KO. Hülyeségeket beszélt, hülye is volt, idegesítő kurva...
De ez az egész tengeri mutatványozás nem jött be annyira. Mondanám hogy rossz volt nézni, de inkább rossz volt hallgatni.
10/4 -
Kövezzetek meg, de a Memento-t én untam. Nem volt rossz film, csak untam... :D -
Nekem az, hogyan basznám szét McCarthy hájas tarkóját egy ásóval. -
rememba'
:) -
Az Identity thief is ilyen. Végig egy retkes nagy MIÉÉÉÉÉRT? lebegett a szememe előtt, mikor beültünk rá. :D -
Mr. Nobody (bár az valszeg úgysem fog tetszeni, pedig talán a legjobb mind-blowing ever)
Into the Wild -
A lenti filmek mind indukálják az elemi "Miért?!" kérdést. Na, de amúgy a Taxidermia tényleg kurva jó. -
+Mélyharapás, -
A Srpski film-en aztán van mit gondolkodni :D