106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #83580
    nem mintha a külföldi nagy testvére nem lenne ugyanilyen mocskos. persze nem védeni akarom, csak szomorú, hogy ugyanaz folyik itthon, mint kint mégis rosszabbak a filmek.
  • TBTPumpa
    Koltai Róbert film... Nem lep meg miért olyan gyönge.
    Bár ebben a kisfia is producer volt nem? Utána kapták el adócsalás miatt. Szép is a hazai filmipar, legális pénzmosás addig, amíg el nem csípnek.
  • stargatelost
    A Taxidermiát nem sokszor látom az ilyen felsorolásokban, pedig az aztán egy nagyon durva film. És durván jó.
  • tigeroo
    belterjes valami az egész magyar filmszakma, egymás hátát veregetve
  • Tyler1
    Bő 10 év alatt kb. 10 film, az évi átlagosan 30 legyártottból. Bár ebből 3-4 ami valóban jónak nevezhető, és nem az ilyen Sas Tamás filmekhez mérten jó. Elég gyenge arány.
  • LasDen #83575
    Argo, Kontroll, Moszkva tér, Üvegtigris, Valami Amerika, Kútfejek, Fehér tenyér vagy A temetetlen halott. Plusz Társas játék és Terápia az HBO-tól.
    Nekem úgy tűnik, hogy igen is tudnak itthon is forgatókönyvet írni. Sőt, az esetek többségében a forgatókönyv még jó, de borzalmasan viszik filmre....

Azért szerződnek, mert pénz. Megkapnak mindent, legnagyobb sztárként kezelik és cserébe semmit sem kell csinálni.
  • Fresh Duke
    Engem Johansson meztelenkedéséről érdekelne egy összefoglaló videó, de azért kösz.
  • Tyler1
    Nézem ezt a Magic Boys-t a tv-ben, és felvetült benne pár kérdés. Miért akar egy Vinnie Jones, Michael Madsen, Jamelia ilyen borzalmas zs-után-hárommal kategóriás magyar szarra szerződni? Miért kell újraszinkronizálni a magyar filmeket, és miért nem tudják szájra illeszteni azt a kurva szinkront? Miért kaphat még Koltai Róbert 800 millió forintot filmkészítésre? Mikor tanulnak meg Magyarországon forgatókönyvet írni?
  • extra sensory
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nézd már meg kinek a kommentjére válaszoltam süsd meg... hozzád nem szólt az égvilágon senki! Épp hogy te kezdted a beszólogatást azzal hogy vérkomolyan veszel egy hülye poént.
  • Bachstein
    Ott azért érdekes volt látni, hogy Trier mennyit reflektált a korábbi műveire, voltak remek képi megoldások, illetve volt egy íve az egész sztorinak. Itt nem is értem, mi a fene tartott azon 10 évig, hogy elkészítésék a filmet.
  • COD Black Ops
    rajtam nincs feszkó és kb 4éve nem játszottam fps játékkal
    ahhoz se kell sok agy hogy ok nélkül beszólogass.
  • extra sensory
    szerintem menjél fel egy szerverre lövöldözni, ahhoz nem kell sok agy... inkább ott vezesd le a feszkót
  • Totti5
    Tagadhatatlan hogy sokszor viccesre lett véve a figura, szóval valahol az is.
  • genndy
    Ez alapján a Nimfomániás is lehetne
  • Bachstein
    Összefoglalom én neked. Szürrealista agymenés sok álló fasszal, nyomasztó zenével meg hangulattal. Have fun.
  • Tyler1
    +1
  • COD Black Ops
    neked meg a sok szopizás miatt vannak kontrázási kényszereid.
  • extra sensory
    a sok cod-ozás miatt van
  • tigeroo
    jó hogy a történelmi korok kívül semmi köze a két filmnek egymáshoz (pláne hogy az egyik tarantino alkotás: mintha a becstelen brigantikat hasonlítanátok a sindler listájához)
  • IMYke2.0.0.0
    Django, mint vígjáték...?
    Érdekesen közelíted meg :)
  • COD Black Ops
    vígjáték lehet az?
  • Fresh Duke
    Keresek youtube-on valami összefoglalót, azzal túl sokat talán nem vesztek az életemből. :D
  • IMYke2.0.0.0
    testdublőrt...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor is, hogy lehet hogy test düblőrt látsz? :)
  • Fresh Duke
    Hmm, érdekes filmnek hangzik, lehet belenézek.
  • Tyler1
    Biztos nem a Fülkével bizonyította be, mikor előtte már olyan filmeket rakott le, mint az Összeomlás, Ha ölni kell, 8mm, vagy a Tigrisek földjén.
  • LasDen #83554
    most megnézve ki írta az sem éppen szar filmeket írt, szóval simán benne van hogy közös erővel alkottak szart :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szar forgatókönyvből senki sem tud csillogó várat építeni...
  • Synchronous
    Joel Schumacher a legnagyobb kérdőjel ebben az egészben... mert a Fülkével bebizonyította hogy tud ő egészen kiváló filmeket is rendezni, viszont vannak totál értékelhetetlen munkái pl. Batman és Robin, és ez a két különböző színvonal annyira távol áll egymástól, mégis ugyanaz a rendező... szóval olyan érthetetlen amit művel.
  • LasDen #83551
    nagyon jó film. Egy időben rengetegszer megnéztem...
  • Bucser
    Farrell szerintem meg nem is volt olyan jo, inkabb Kiefer Sutherland volt kifejezetten fantasztikus a lovesz hangjakent..
  • mégvadabbdisznó
    A fülke 2002

Egy telefonfülkében játszódik az egész film valahol New Yorkban egy utca sarkán, ettől függetlenül nagyon komoly lélektani thrillerrel állunk szemben. mondhatni kamaradráma de a jobbik fajtából.

Colin Farrell legjobb alakítása.

8/10
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, pedig a Django sem volt egy intellektuell orgia...
  • precision
    Transformers

Ennél már nincs lejjebb! (?)

1/10
  • Sir Quno Jedi
    Tyűhh gyerekek ez az under the skin ez tényleg pontozthatatlan. Vaze. Nem akartam elhinni én sem, de az.
  • COD Black Ops
    > django előtt :) elírtam
  • COD Black Ops
    12év rabszolgaság (imdb 8egész valahány)

nem tetszett :( pár éve a django után lehet nagyobbat ütött volna de halálra untam magam nem volt nagy sztori nem volt benne semmi plusz.A zene egyes részeknél annyira nem passzolt hogy el se hittem hogy a film alatt megy.

Tudom hogy a Django félig vígjáték és eltúlzott de nálam ! magasan verte ezt. Kb annyi értelme volt mint annak hogy idén 3féle Herkules film megy egyszerre.

10/5
  • vérpocok
    Sreamers 2: A vadászat (2009)

Az első rész is bejött Peter Weller-el, csak mivel az 95-ös, látványban még nem állt a topon, de a második részre ezen valamicskét sikerült javítani.

A sikoltók megjelenítése profira sikerült, főleg ezeké az új verziós félig ember félig gép egyedeké. A bolygó atmoszférája meg külleme engem a Marsra emlékeztetett, talán mert túl sárgás volt a felszíne, de valójában ez a Sirius 6B bolygó, ahol szereplőink halálos veszélybe kerülnek. Úgy összességében egy jó közepesnek elment a film, mármint aki egy kis sci-fi horrorra vágyik és már ronggyá nézte az Alien szériát az ezt se hagyja ki.

A színészek elég közepesek, sajnálom hogy Weller ebben a részben már nem kapott szerepet, viszont van helyette Lance Henriksen... csak vele meg az a gond hogy kevés játékidőt kap.

Mindenesetre ha lenne belőle egy 3-dik rész vevő lennék rá.

6/10

• IMYke2.0.0.0
    Az okát ismerem, sejtem, értem - nem ma kezdtem -, attól még nem tudom értékelni.
  • Bokafix2
    Mivel kompjúteranimációs film igyekeznek minél cukibb fizimiskát csinálni nekik... gondolom ezért néznek ki így, és mivel a célközönség a gyerekek nagyrészt, így miattuk is.