106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem mintha a külföldi nagy testvére nem lenne ugyanilyen mocskos. persze nem védeni akarom, csak szomorú, hogy ugyanaz folyik itthon, mint kint mégis rosszabbak a filmek. -
Koltai Róbert film... Nem lep meg miért olyan gyönge.
Bár ebben a kisfia is producer volt nem? Utána kapták el adócsalás miatt. Szép is a hazai filmipar, legális pénzmosás addig, amíg el nem csípnek. -
A Taxidermiát nem sokszor látom az ilyen felsorolásokban, pedig az aztán egy nagyon durva film. És durván jó. -
belterjes valami az egész magyar filmszakma, egymás hátát veregetve -
Bő 10 év alatt kb. 10 film, az évi átlagosan 30 legyártottból. Bár ebből 3-4 ami valóban jónak nevezhető, és nem az ilyen Sas Tamás filmekhez mérten jó. Elég gyenge arány. -
Argo, Kontroll, Moszkva tér, Üvegtigris, Valami Amerika, Kútfejek, Fehér tenyér vagy A temetetlen halott. Plusz Társas játék és Terápia az HBO-tól.
Nekem úgy tűnik, hogy igen is tudnak itthon is forgatókönyvet írni. Sőt, az esetek többségében a forgatókönyv még jó, de borzalmasan viszik filmre....
Azért szerződnek, mert pénz. Megkapnak mindent, legnagyobb sztárként kezelik és cserébe semmit sem kell csinálni. -
Engem Johansson meztelenkedéséről érdekelne egy összefoglaló videó, de azért kösz. -
Nézem ezt a Magic Boys-t a tv-ben, és felvetült benne pár kérdés. Miért akar egy Vinnie Jones, Michael Madsen, Jamelia ilyen borzalmas zs-után-hárommal kategóriás magyar szarra szerződni? Miért kell újraszinkronizálni a magyar filmeket, és miért nem tudják szájra illeszteni azt a kurva szinkront? Miért kaphat még Koltai Róbert 800 millió forintot filmkészítésre? Mikor tanulnak meg Magyarországon forgatókönyvet írni? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd már meg kinek a kommentjére válaszoltam süsd meg... hozzád nem szólt az égvilágon senki! Épp hogy te kezdted a beszólogatást azzal hogy vérkomolyan veszel egy hülye poént. -
Ott azért érdekes volt látni, hogy Trier mennyit reflektált a korábbi műveire, voltak remek képi megoldások, illetve volt egy íve az egész sztorinak. Itt nem is értem, mi a fene tartott azon 10 évig, hogy elkészítésék a filmet. -
rajtam nincs feszkó és kb 4éve nem játszottam fps játékkal
ahhoz se kell sok agy hogy ok nélkül beszólogass. -
szerintem menjél fel egy szerverre lövöldözni, ahhoz nem kell sok agy... inkább ott vezesd le a feszkót -
Tagadhatatlan hogy sokszor viccesre lett véve a figura, szóval valahol az is. -
Ez alapján a Nimfomániás is lehetne
-
Összefoglalom én neked. Szürrealista agymenés sok álló fasszal, nyomasztó zenével meg hangulattal. Have fun. -
+1 -
neked meg a sok szopizás miatt vannak kontrázási kényszereid. -
a sok cod-ozás miatt van
-
jó hogy a történelmi korok kívül semmi köze a két filmnek egymáshoz (pláne hogy az egyik tarantino alkotás: mintha a becstelen brigantikat hasonlítanátok a sindler listájához) -
Django, mint vígjáték...?
Érdekesen közelíted meg :) -
vígjáték lehet az?
-
Keresek youtube-on valami összefoglalót, azzal túl sokat talán nem vesztek az életemből. :D -
testdublőrt... -
Akkor is, hogy lehet hogy test düblőrt látsz? :) -
Hmm, érdekes filmnek hangzik, lehet belenézek. -
Biztos nem a Fülkével bizonyította be, mikor előtte már olyan filmeket rakott le, mint az Összeomlás, Ha ölni kell, 8mm, vagy a Tigrisek földjén. -
most megnézve ki írta az sem éppen szar filmeket írt, szóval simán benne van hogy közös erővel alkottak szart :D -
Szar forgatókönyvből senki sem tud csillogó várat építeni... -
Joel Schumacher a legnagyobb kérdőjel ebben az egészben... mert a Fülkével bebizonyította hogy tud ő egészen kiváló filmeket is rendezni, viszont vannak totál értékelhetetlen munkái pl. Batman és Robin, és ez a két különböző színvonal annyira távol áll egymástól, mégis ugyanaz a rendező... szóval olyan érthetetlen amit művel. -
nagyon jó film. Egy időben rengetegszer megnéztem... -
Farrell szerintem meg nem is volt olyan jo, inkabb Kiefer Sutherland volt kifejezetten fantasztikus a lovesz hangjakent.. -
A fülke 2002
Egy telefonfülkében játszódik az egész film valahol New Yorkban egy utca sarkán, ettől függetlenül nagyon komoly lélektani thrillerrel állunk szemben. mondhatni kamaradráma de a jobbik fajtából.
Colin Farrell legjobb alakítása.
8/10 -
Hát, pedig a Django sem volt egy intellektuell orgia... -
Transformers
Ennél már nincs lejjebb! (?)
1/10 -
Tyűhh gyerekek ez az under the skin ez tényleg pontozthatatlan. Vaze. Nem akartam elhinni én sem, de az. -
> django előtt :) elírtam -
12év rabszolgaság (imdb 8egész valahány)
nem tetszett :( pár éve a django után lehet nagyobbat ütött volna de halálra untam magam nem volt nagy sztori nem volt benne semmi plusz.A zene egyes részeknél annyira nem passzolt hogy el se hittem hogy a film alatt megy.
Tudom hogy a Django félig vígjáték és eltúlzott de nálam ! magasan verte ezt. Kb annyi értelme volt mint annak hogy idén 3féle Herkules film megy egyszerre.
10/5
-
Sreamers 2: A vadászat (2009)
Az első rész is bejött Peter Weller-el, csak mivel az 95-ös, látványban még nem állt a topon, de a második részre ezen valamicskét sikerült javítani.
A sikoltók megjelenítése profira sikerült, főleg ezeké az új verziós félig ember félig gép egyedeké. A bolygó atmoszférája meg külleme engem a Marsra emlékeztetett, talán mert túl sárgás volt a felszíne, de valójában ez a Sirius 6B bolygó, ahol szereplőink halálos veszélybe kerülnek. Úgy összességében egy jó közepesnek elment a film, mármint aki egy kis sci-fi horrorra vágyik és már ronggyá nézte az Alien szériát az ezt se hagyja ki.
A színészek elég közepesek, sajnálom hogy Weller ebben a részben már nem kapott szerepet, viszont van helyette Lance Henriksen... csak vele meg az a gond hogy kevés játékidőt kap.
Mindenesetre ha lenne belőle egy 3-dik rész vevő lennék rá.
6/10
-
Az okát ismerem, sejtem, értem - nem ma kezdtem -, attól még nem tudom értékelni. -
Mivel kompjúteranimációs film igyekeznek minél cukibb fizimiskát csinálni nekik... gondolom ezért néznek ki így, és mivel a célközönség a gyerekek nagyrészt, így miattuk is.