106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Ez a tipikus irigy magyar hozzáállás. Utáljunk mindenkit, aki vinni tudta valamire. Kétféle ember létezik, aki irigykedik a másik sikerére, meg aki tesz azért, hogy elérje a sikert.
  • Tikal #83619
  • hiper KOCKA
    Nagyapám kib*szottul keményen dolgozott és kihozta magából a legtöbbet, a legdolgosabb embernek ismerte mindenki, de a mezőgazdasági munkánál és a minimálbéres keresetnél tovább nem nagyon jutott. Tönkrement a háta meg a lába... tényleg lett valaki.

Rohadtul mindegy hogy mennyit dolgozol meg milyen keményen... nem számít. Jó helyen kell lenni és jó kapcsolatokkal rendelkezni, ez a lényeg.

El tudom képzelni szegény Palvin Barbit ahogy vért izzad a fényképezőgép előtt, és két kattintás között le kell ülnie hogy kifújja magát... pff...
  • Susarc
    a fél edzőtermem görög katonát alakít a Herculesben :D
  • ProGabe #83616
    Nehogy már egy MÁSIK magyarnak jól menyjen! Hádde-hádde, nekem nincsenek millióim hémmá!

Nem azért tart ott, ahogy kinéz. Szép lányból van szó szerint több millió. Ő, ill. akik mögötte állnak ezért valószínűleg megdolgoztak, nagyon keményen. Majd ha te is kib*szottul keményen dolgozol és kihozod saját magadból a legtöbbet, lehetsz valaki, addig meg irigykedjél csak a másik magyarra, akinek jól megy.
  • CalebJoe
    Nem akarok ebbe belemenni ki mennyit ér, de valami ilyesmit akartam a mondandómmal kifejezni, énekes vagy színész akar mindegyik lenni gondolom látván a mai felhozatalt hogy nem kell hozzá tehetség csak egy arc na meg jó sok pénz.
  • Dynamic
    Tegyük hozzá, hogy nyilatkozott is arról, mi másról, hogy színésznő akar lenni. Nocsak, ki gondolta volna?! Színésznő, bazmeg...annyira tipikus.
    De komolyan, miért gondolják ezek a modellek, hogy pusztán a szépségükből fakadóan és amiatt a tény miatt, hogy kamerák előtt illegetik magukat, színésznőnek kell lenniük.
  • CalebJoe
    Jó akkor úgy mondom én rühellem a fejét mert még a csapból is ő folyik állandóan, ellenben Görög Zitával sose volt bajom ő mondhatni egy értelmes nő.
  • mégvadabbdisznó
    A profitorientált Hollywood ég a vágytól hogy igazi színésznőket foglalkoztasson... véletlenül sem érdekli őket ha valaki felkapott, vagy van rá kereslet + előnyösen néz ki... amíg a pénz mozgatja ezt az üzletágat addig mindig fognak ilyen bigék szerepelni filmekben.
  • Tyler1
    Pont ezért, mert felkapott milliomos modell. És valószínű a karakter annyit követel meg, amihez elég ő is.
  • Bachstein
    De ha csak annyi szerepe lesz, hogy áll a háttérben és néz, akkor nem mindegy, hogy egy statiszta vagy egy modell kapja a szerepet? Amíg nem kell színészi tehetség a szerepéhez, addig én nem bánom.
  • CalebJoe
    Jóvan hagyjuk látom leesett hogy mire céloztam, nem a magyarokkal van bajom hanem hogy mi a fost keres benne egy felkapott milliomos modell akinek annyi a tehetsége hogy mondhatni szépnek született, inkább foglalkoztatnának igazi színésznőket biztos találtak volna erre egy szép magyart is még ha kis szerepre is.
    ha fanboy vagy sorry:)
  • Bachstein
    :D Mit képzel ez magáról, mi?
  • Tyler1
    Ő az egyetlen magyar, akit kiszúrtál a stáblistán? Mert páran szerepelni fognak benne, lévén, hogy itt forgatták. Vagy mi ezzel a gond?
  • CalebJoe
    attól még ne legyen már benne
  • Bachstein
    Ha annyi szerepe lesz, mint a Görög Zitának az Underworld-ben, akkor nem leszarós?
  • CalebJoe
    Most nézem Hercules (2014)

Fucking kidding me?
  • eksy
    Az 1 nálam tökéletes film volt, 1 apró hibával, a kiscsaj nyögdécselése:)

Ami a 2-t illeti... mi is volt a másodikban... mindegy:)
  • COD Black Ops
  • Bachstein
    Óriásokról ennyi van a Bibliában; "Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak. "
  • Bokafix2
    A Biblia az óriásokról ír... nefilimek akiknek földi anyjuk és isteni apáik voltak. Hús vér emberek voltak csak emberfeletti erejük és termetük volt.

Aronofsky direkt nem is az eredeti történetet akarta vászonra vinni.
  • Bachstein
    A Bibliában nem, de a Book of Enoch említést tesz bizonyos Őrzőkről. Amúgy Aronofsky mondta is, hogy nem csupán a Bibliából dolgozott, hanem különböző apokrif, és a kánon részét nem képző vallásos iratokból is.
  • davidka003
    Baszott nagy kőszörnyek amik a filmben volta benne vannak a bibliában? :D
  • tomsolo
    Based on true story!
  • Sir Quno Jedi
    Ride along magyarul tényleg borzalom, de ezek a feka szövegek nehezen ültetehetőek át (konkrétan sehogy). Azé annyira még így sem volt rossz, 1x meg lehet nézni.
  • dartonite
    Dallas Buyers Club:
    Klassz volt,tetszett.Igazi szineszek,normalis forgatokonyv,fordulatok,drama,sok-sok pozitivum.
    8/10

Transcendence:
    Igazuk lett akik szerint kozepszeru.Sokkal tobb volt ebben a filmben is,valamiert benne is maradt.
    5/10

Raid 2:
    Az elso resz nagyot utott es teljesen varatlanul ert.Itt valami hasonlora szamitottam de csalodnom kellett.Egynek elmegy,nagy joindulattal.
    5/10

3 Days to kill:
    Nem tudom a csaj miatt tunt e nezhetonek a film vagy amugy is vallalhato,de vegulis egyhuzamban vegigneztem.
    5/10

Ride along:
    Ez nagyon rossz.Eroltetett es gagyi.
    2/10

Azt hiszem ezeket lattam az utobbi idoben.
  • Dynamic
    12 év rabszolgaság

Nem akarom bő lére ereszteni. Annyira hatásvadász, annyira megmagyarázós és szájbarágós jelenetek tömkelege, amit csak a legsötétebb holokauszt filmekben látni.
    Nekem túlságosan sarkított és direkt volt az egész film.

5/10
  • Blasta
    Noah – 4/10
    ------------------------------

Totalisan felesleges alkotas, Aronofsky-tol meg teljesen erthetetlen (persze tudom $$$). Latvanyfilmnek azert nem neveznem, dramanak mar jobban lehet hivni es jobban is teljesit ezen a teren, csak ugye a sztori. Azt tovabbra sem ertem mi kesztette ezt a csavot, hogy megirja es rendezze ezt a sztorit, ujat nem lattunk, még olyan jo passiosan sem borzolta fel a kedelyeket, bar a teremtestortenet tetszett. Amikor gyakorlatilag a bibliai sztori narralasa alatt az evoluciot mutatjak, az egyfelol vagany huzas, masfelol viszont pont gyava "ne erje szo a haz elejet" megkozelites. Arany kozeput, csak nehogy megbantsunk valakit.
    Latvanyt nem emelem ki, a sztori meg ostoba, Russel hozza az elvarhato szintet, Jennifer korrekt, Emma Watson bena, Ray Winstone fasza mint mindig. A gyerekeket jatszo "szineszek" neve es jateka teljesen lenyegtelen. Az idosebb testvert jatszo Sham tokeletes model-arcszorzete kurvara nevetseges volt (minden szereplo csapzott es esetleges szorzettel birt, erre pont neki kellett ilyen tiptop pofaszakallt vagdosni, brrrr). Ja igen, Anthony Hopkins is benne volt a filmben (de minek?).
    Amugy mint amerikai blockbuster egyaltalan nem rossz a film, kifejezetten jo iparos munka LEHETNE, de basszus Aronofsky-tol pont nem ilyet varok es a sztori banalitasa pedig lefele billenti a merleg nyelvet a kozepszerusegtol.
    Kihagyhato.
  • davidka003
    Többet ér megnézni újra inkább ezeket tőle:
    A kilencedik kapu
    A titkos ablak
    Az Álmosvölgy legendája
  • Prof William
    + a színészi játék. Depp nagyon tud de itt már életében úgy nézett ki, mint akit már rág CGI helyettesít...
  • vérpocok
    Video Drome (1983)

Cronenberg egy zseni. Nagyon beteg agyú, de tény hogy ehhez hasonló film is kevés van a maga műfajában.

Az ötlet hogy egy tv adással sugárzott rejtett videojel a tudatalattit megcélozva hatással lehet az egyén viselkedésére vagy gondolkodására, valóban érdekes. Ezt a témát boncolgatja Cronenberg ebben a thriller horrorban amelynek még aktualitása is van, hisz a 80-as években kapott szárnyra az a híresztelés miszerint rejtett üzeneteket tartalmaznak a reklám és tv adások. A felvételeken a másodperc törtrésze alatt bejátszott kép és hanghatások amik az egyén számára nem érzékelhetők, a tudatalattira hatnak és bizonyos döntések meghozatalára késztetik a nézőt.

A mechanizmus arra épül, hogy a rejtett jeleket képes az agy venni, a tényleges tudatig azonban nem jutnak el, nem nyíltan kapjuk, így nem tudjuk tudatosan, ill. logikusan eldönteni, hogy engedelmeskedjünk-e neki vagy sem. A fogadó fél számára pedig úgy tűnhet, hogy tettei saját döntéseiből származnak.

Cronenberg ezen jóval túlmegy a filmben, itt a tv adásban elrejtett jel hallucinációkat is okoz és teljesen összemossa a valóságot a képzelettel... az illető valójában a tv által sugárzott elektromos jelhalmaz részévé válik és teljesen irányítható lesz az adás küldője által.

Ezután pedig csőstül kezdenek történni a bonyodalmak hősünkkel. Viszont tény hogy a brutalitás eszközeiben sem szűkölködik a rendező (pl. mikor videomagnóként használják a fickó hasát és belenyomnak egy komplett vhs kazit) szóval kell hozzá gyomor az biztos. Remek film minden szempontból.

8/10

• Kongy
    Egyetértek. Depp kb alig szerepelt ténylegesen a filmben, inkább képernyőn, archív felvételen szerepelt úgy a film nagy részében, de nem is ez volt a baj, inkább a rohadtul elbaltázott forgatókönyv. Teljesen lényegtelen dolgokra nagyon fókuszáltak, de pont a lényeg, és a magyarázatok maradtak el, így a levegőben lógott az egész film, ami miatt a végére már totál érdektelenné vált. Jó film lehetett volna, kár, hogy csak az alap ötlet jó, a megvalósítás már abszolút nem.
  • davidka003
    Transcendence

Hát ez úgy kb nulla volt. Bírom Depp-et de nem volt nagy szám ebben.
    4/10
  • grebber
    Nincs olyan film amit azért nem nézek meg mert más azt mondja hogy szar.
    Ha imdb 0.1 akkor is megnézem és eldöntöm.
  • Bokafix2
  • cylonflatus
    Tegnap néztem, de már bánom a rászánt időt.
  • sandor8206
    jaja, ki be járkálnak, szóval kafa
  • grebber
    De kijönnek a cuccok mert ha nem akkor semmit nem ér?
  • Bachstein
    Nem lett olyan olyan rossz a 3D-je, de nem is használták ki maximálisan.
  • grebber
    Pompeii-t látta valaki?

Arcba kimászó 3D-s vagy ez is putri 3D mint a filmek 99.8%-a?