106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Úgy beszéltek a művészfilmekről, mintha azt halandó nem nézhetné meg... 

-
A berni követ, egyszerű magyar tv film, de jó a története, jól van megírva, és jó a színészi játék. Nem 5-600 milliós alap kell hozzá, csak 150. Ezt a vonalat kéne erőltetni a magyarnak, és talán lenne sikere is a filmeknek.
Persze ezt sem látta a kutya se, mert nem valamelyik fos kereskedelmi csatorna volt a társfinanszírozó, és nem lett szarrá promotálva a műsoraikban, meg a reklámblokkokban. -
ez ugyanolyan mint a zenében a popzene, a progresszívebb zenéket sem szereti csak az emberek egy kis része, mi ezen a meglepő?
itt is nagyrészt hollywoodi/mainstream filmekről beszélgetünk -
Az előbbit nem mondanám kifejezetten művészfilmnek, utóbbit pedig nem láttam. -
A nyomozó? vagy A nagy füzet? -
Én még a Taxidermiát tudom felhozni, ami valahol a kettő határán mozog, de mást én sem. -
hiper KOCKA #83656 Pedig így van... a művészfilmekhez kell egy kis szakmai jártasság ezért nem való a nagyátlagnak. Én is megnéztem egyszer egy ilyen stílusú alkotást, hát mit ne mondjak soha többet nem vagyok rá kíváncsi pedig én se a 8 általánosig vittem. -
Nem lattam a Feher Istent, hallottam rola jot es rosszat is, de csak kapott egy arany palmat, olyat meg nem osztogatnak akarkinek, ezert hoztam fel mint peldat sztem teljesen jogosan. -
Az a baj, hogy Mo-on ketfele film keszul.
Moslek kozonsegfilm es elborult muveszfilmek. Tobbnyire, es tisztelet a keves kivetelnek.
Pedig siman lehet(ne) talalni soksok peldat arra, hogyan kell a ket stilust keverni.
Sajnos erre Mo-on az utobbi evekbol a Kontroll-on kivul nem nagyon tudok peldat mondani. Az pedig nem ma volt... -
Így van, ha a szakma tagjai maguk szórakoztatására, meg egymásnak csinálnak filmet, hogy jól elismerhessék egymás munkásságát, nos ezt tegyék saját zsebből és mi tudni sem szeretnénk róla, hogy mit szerencsétlenkedtek össze MAGUKNAK. Oldják meg titokba! :D
Nekünk Transformers 4 KELL! Ja az sem... bocs... -
Prof William #83652 Mint a Torinói ló...
X millióba került és szerintem nagyon kevés ember ülne be rá önszántából, hacsak nem fenyegetik kivégzéssel...
A nagyon nagyon művészfilmekkel nincs semmi bajom mert van aki élvezi őket de akkor basszus fogjon egy kamerát, menjen ki pusztába pár havarjával és forgassa le! Ne kérjen állami támogatást valamire amit 10 millió emberből ha 100 fog megnézni... -
Ezt maga a rendező jelentette ki mikor interjúvolták... a közönségfilm készül a közönségnek, a művészfilm elsősorban a szakmának -
Azé' ilyet kijelenteni több mint erős... -
a művészfilmek nem is a közönségnek készülnek hanem egy szűk szakmai rétegnek -
Tyűh, pont a fehéristen nehoztad volna vaze... ááááááááá...
Amúgy viszont a film jelenleg biznisz és semmi más már. Művészfilmeket néhány szagértőn kívül a KUTYA nem nézi és a saját bekerülési költségeiket sem tudják 99%-ban kitermelni. Szal. veszteséges fos.
Abban igazad lehet, hogy ahogy támogatják teszemazt a balettet, vagy a néptáncot, hát támogassák ezt is, de akkor viszont végképp NE csináljanak játékfilmeket, mert úgysem lehet eladni. Maradhatnak az öncélú és pénznyelő művészszarságok, amire senki sem mer beülni (én sem). Éljen a művészet. -
Azert a filmgyartast az autogyartashoz hasonlitani kicsit eros.
Nem csak Vajna kepviseli a magyar filmet, van jopar fuggetlen filmes, akik neha korrekt teljesitmenyt nyujtanak most is (lasd a Feher Istent pl.), ergo az egesz magyar filmgyartas es az autobiznisz (amit ugy csak egy nagyon apro marginalis vonalon lehet csak muveszetnek nevezni) koze ne huzzunk mar vonalat.
Az autogyartas biznisz es pont. A film pedig egy muveszeti ag. Es mint ilyen leteznie kell.
Hogy a kedves vezerkar ezt hogyan es milyen vonalon tamogatja mar mas kerdes. -
erre gondoltam én is.. hogy odaát már leáldozott neki, de itthon még királynak hiszik.. -
Mondjuk szerintem egy ilyen kis sehonnai fisemfos országnak felesleges "filmgyártás". Nincs akkor felvevőpiac 1xűen, nem termeljük ki az árát. Így állami dotációkból (azaz az én adóimból, miközben nem is nézem őket vaze) próbálnak életen maradni, de kérdem én MINEK?! Aki tehetséges azt el kell hajtani külföldre (segíteni akár őket ebben, ez még belefér, mégiscsak a mi tehetségeink és ott lehetnek valódi sikereik is, amire itt nem számíthatnak), a boltot meg bezárni, mert ITT babér nem fog teremni senkinek. Túl pénzes ipar ez már. Ez nem a húszas évek. Ma már teljesen mások az elvárások a filmekkel szemben.
Vajon MAGYAR autógyár és autótípus miért nincs?! Azért mert a GM szintű megagigagyártók is inognak vaze! Épp így nincs szükség magyar filmekre sem... -
Én meg aszittem leforgatja Csányi Sándorral a Terminátor 5-öt.
-
Orbán hívta hogy legyen a Filmalap elnöke. Annyiban "jó", hogy ő az elnök, hogy semmiben nem változott a hazai filmek készítése. Nincs kevesebb, nincs több, nincs jobb, nincs rosszabb, mint előtte. Ugyanaz a minőség, ugyanazok az arányok, mint eddig. -
Lassan a nyugdíjas korszakát éli. És bár kint is jócskán ismert embernek számít(ott), de idehaza ez sokszorosan hatványozódik, itt mindenki lefexik neki és bármit megkaphat, itt gyakorlatilag ő az atyaúristen, a nonpluszultra. Nem hülye. Én is hazajöttem volna a helyében, mert itt többet ér a pénzem és az ázsióm. :D -
A kedves vezető haverja. -
amúgy hogy került ide andy vajna? Elzavarták hollywood-ból? már nem látta meg mi a jó film és szar filmekbe társult vagy mi a bánatnak jött ide? -
Nem az a kérdés hogy megházasodott, hanem hogy hányadszorra
-
Ja, hát a Palácsik Tímeát vette el aki azzal vált híressé hogy Damu Roland péppé verte. (állítólag) -
Fél percig nem kaptam szikrát, hogy ki is az a Vajnáné... Andy Vajna megházasodott volna?
Amúgy meg szarok a szelepekre (direkt így) és a tárna-mélységben leledző médiaszennyre. -
Jaja az öreg gyakorlatilag szabadon garázdálkodhat errefelé. Nem semmi. -
vajna most kaszinózik (három üzemelésére kapott jogot az országban, áfamentesen tevékenykedhetnek) nemhiszem hogy filmezni fog mostanában:D -
Na az az igazi értéktelen, gusztustalan, veszélyes női fajta. -
Noé. (2014) Unalmas szar. -
Mentol #83632 Én nem mondanám szépnek... Akkor most mi van? Megint ízlésről vitáztok, bakker?! -
Életemben nem hallottam még erről a nőről... kábé annyit is érhet. -
Örülj hogy nem a lófejű Vajnáné van a helyén. Mert eljön hamarosan az az idő is.
Inkább Barbit nézem aki mellesleg még jól is néz ki. -
Komputer teniszcipőben 1995
Egy szórakoztató vígjáték egy srácról akinek egy elektromos baleset folytán az internet teljes tartalma a fejébe kerül. Más szóval minden információnak tudatában van, ami a neten csak megtalálható. Egy egyetemi tanulónak meg ez igencsak jól jön... Kár hogy ma már nincsenek ilyen ötletes vígjátékok...
8/10 -
Az a baj hogy akármelyik magyar "színésznő" lehetett volna a Herkules-ben vagy az Underworld-ben....Nem vallja be senki de a magyarok legalább 50%-a utálja az országot,az hogy magyar,utálja a magyar előadókat,filmeket,színészeket, egyszóval mindent ami magyar s legszívesebben elhúzna innét. Nekem is ismerős az érzés hogy meglátok a tv-be egy magyar filmet és megfordul a gyomrom pedig lehet hogy nem is rossz sőt jobb mint sok usa film de ez van :) -
Nem abban mérik a sikert, hogy milyen keményen fogod a kapát, soha nem is abban mérték. A kemény munka relatív, más egy üzletembernek és más egy bányásznak, nem érdemes őket egy kalap alá venni.
Dwayne Johnson azért lehet most Hercules, mert a fater által már beleszületett a jóba, megvoltak a kapcsolatai mindig mindenhez, hogy bekerüljön a wwe-be, vagy hogy szerepet kapjon filmekben. De ez nem jelenti, hogy ő ne dolgozott volna keményen azért, hogy idáig jusson.
Egyébként nem értem mi ebben a Palvin Barbis dologban ennyire polgárpukkasztó? Évek óta ott mozog a vörös szőnyegeken a munkája révén, most meg itt forgatták ezt a rohadt filmet, kellett egy szép nő, az ő nevét ismerték. Pont. -
"meg aki tesz azért, hogy elérje a sikert."
Mondd ezt annak a közel 1 milliárd embernek aki éhezik vagy mélyszegénységben él és a kilátásuk a jövőre 0. Meg akikből a bejárati ajtó előtt csipeget a keselyű mert felkelni sincs erejük. (Afrika) -
ez sajnos így van
-
hiper KOCKA #83624 Nekem minden megvan ami kell, miért lennék irigy pont őrá? Az igazság kimondása nem irigység. Ja, kétféle ember létezik, aki ha megfeszül sem viheti semmire mert olyanok a körülményei, meg aki minimális vagy semmi erőfeszítéssel is dúskál a javakban. -
Irigy erre a kis fruskára ugye viccelsz, inkább vagyok irigy egy Al Pacino-ra vagy egy Robert De Niro-ra és nekik se pénzükre mert ugye az fogyóeszköz, hanem a tehetségükre amit nem vehetnek el senkitől.
Nekem a példaképeim (zene,film,művészet) mind tehetségesek és nem holmi felkapott agyonfizetett 40 kilós kiscsajok, az egész ipar csak a pénzről szól ezért is idegesít hogy már a modell/divatvilág is belekontárkodik a filmiparba.