106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lucy 2014
Ebben a szerepben jobban tetszett Johansson mint a Bosszúállókban... jobban eltalálta a karaktert mint Fekete Özvegyként és a vicc hogy az egy szuperhős film ahol neki nem is voltak igazi szuperképességei, itt viszont vannak xD
Az ötlet jó a megvalósítás is elmegy, azaz mi történne ha valaki az agya 100%-át ki tudná használni ahelyett a néhány százalék helyett amivel rendelkezik. Volt már hasonló film ami ezt a témát fejtegette, a különbség csak annyi hogy a Lucy-ban ez túlmegy a pusztán magas intelligencia birtoklásán és a gyors gondolkodáson... itt az agyműködés a különleges szer hatására annyira felturbózott mértékű hogy a nő közelében megváltoznak a fizika törvényei, tele - és pszichokinetikus képességeket birtokol és az élő szervezet működését is kénye kedve szerint befolyásolhatja... (pl. mikor egyetlen csettintéssel 20 embert lenyom a picsába).
Elég jó kis akció sci-fivel van tehát dolgunk és bár korántsem tökéletes a film, de nem tudtam nem szórakozni rajta.
8/10
-
dzsagon #84059 idióta -
jah, csak a Pálfi féle Toldi mozinak engedne szabadutat... -
Amikor írtam (idéztem) már elolvastam a cikket.
Andy jó arc. -
Látom Te is most olvasod a cikket. Rájöttem a listádból, hogy egy csomó ó filmet még nem is láttam róla. Van mit pótolni :) -
Én sok filmet láttam a listáról, és nem emlékszem olyanra, amitől rosszul lettem volna. Némelyik közepes volt, de egyik sem Asylum-mélységű. -
Jó fej ez a Vajna.
"Az egyik ilyen megvalósulatlan projektjük a John Carter, amit Tom Cruise-zal akartak megcsinálni. Ilyenkor eljön egy pont, amikor látja, hogy ez nem fog menni, és továbblép?
(Vajna) Volt egy dolog, ami engem mindig zavart a John Carter-rel kapcsolatban: nem tudtam elképzelni, hogy A csillagok háborúja után, ha látok a vásznon egy kalóz űrhajót, az nem lesz nevetséges. És a John Carter tele van ilyesmivel. Próbáltuk megfejteni, hogyan lehetne ezeket hihetően megcsinálni, de nem sikerült. Aztán megvette a jogokat a Disney, nem tudom, hogy azóta megcsinálták-e.
Pár hónapja mutatták be, 200 millió dollárt buktak rajta.
(Vajna) Akkor megspóroltak egy halom pénzt nekem."
A cikk jó. -
sokat fikázzák, de nekem pl azért tetszett a 13. harcos. Nem volt rossz. -
-
A Nyár királyai:
Előzménynek tudni kell, hogy haver a "Majd újra lesz nyár" Trailerét rakta be, mert az volt szinkronos és az alapján kezdtük nézni. De mivel ez egy hete volt és mindkettő erdős jelentekkel tűzdeltek csak egy fél óra után kezdtünk el gyanakodni hogy ez nem az a film amire gondoltunk :D
De ha már úgy volt, végignéztük.
Szóval a filmen elég sokat röhögtünk. Az egyik srác mindkét szülője full kretén a sráchoz képest. A másiknak csak apja van, de elég kemény kezű. Annak olyan dumái voltak, hogy besz***unk rajta. :) Egyébként a sztori nem olyan nagy durranás, aki barátok közt-höz van szokva, annak ez is izgalmas lesz és a dráma is kb földhöz fogja vágni. Van benne egy kis dráma is, bár én az ilyet nem tudom átérezni. Illetve a srácoknak lesz egy új barátja aki még a film elején csatlakozik hozzájuk. Na az a gyerek nagyon para, de jó értelemben. Akár hány megszólalása van, vagy megmozdulása kb hülyére röhögtük magunkat rajta. Egy szó mint száz egész jó film. De nem nézném meg többször. Talán... :)
7/10 -
Regebben elolvastam ezt a cikket (origos interju, de ez most kivetelessen a ritka jok koze tartozik) addig nem is gondoltam hogy mi mindent csinalt 80-90es evekben. Eleg sok klaszikus koszonheto konkretan neki, es sok szineszt lenditett be, erdemes elolvasni sok erdekesseg van benne. -
Miskolci kiscsaj a gettóból, tudja hogy kell pénzes faszti fogni :D Egészségére....
Nem is tudtam, hogy Vajna ilyen fasza filmekben működöt közre. -
Jól van nyugi nem letámadni akartalak :) Azért volt ott a ":D" fej :) -
Ez a vén szar addig volt a szememben nagy valaki amíg haza nem jött. -
Andy Vajna 2013.08.18-án, Los Angelesben feleségül vette Palácsik Tímeát. Palácsik Tímea azáltal lépett elő az ismeretlenségből, hogy börtönbe juttatta a vőlegényét, Damu Roland színészt, akivel a híradások szerint bántalmazták egymást.[3] Már a tárgyalás alatt közeli kapcsolatba került Andy Vajnával, akivel rövid idő múlva házasságot kötöttek.[4] Palácsik Tímea 38 évvel fiatalabb, mint Andy Vajna, 1982. november 30-án született Miskolcon.[5]
Válogatott filmográfia[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
A csendestárs (The Silent Partner), 1978, kanadai, rendezte: Daryl Duke
Menekülés a győzelembe (Victory), 1981, USA, rendezte: John Huston
Rambo – Első vér (First Blood), 1982, USA, rendezte: Ted Kotcheff
Rambo II (Rambo: First Blood, Part II.), 1985, USA, rendezte: George P. Cosmatos
Angyalszív (Angel Heart), 1987, USA–angol–kanadai, rendezte: Alan Parker
Különös kegyetlenséggel (Extreme Prejudice), 1987, USA, rendezte: Walter Hill
Vasmadarak 2. (Iron Eagle II.), 1988, kanadai, rendezte: Sidney J. Furie
Rambo III, 1988, USA, rendezte: Peter MacDonald
Vörös zsaru (Red Heat), 1988, USA, rendezte: Walter Hill
Az emlékmás (Total Recall), 1990, USA, rendezte: Paul Verhoeven
Jákob lajtorjája (Jacob's Ladder), 1990, USA, rendezte: Adrian Lyne
Hajszál híján (Narrow Margin), 1990, USA, rendezte: Peter Hyams
Air America, 1990, USA, rendezte: Roger Spottiswoode
Terminátor 2 – Az ítélet napja (Terminator 2: Judgement Day), 1991, USA, rendezte: James Cameron
Tökéletes katona (Universal soldier) , 1992, USA, rendezte: Roland Emerich
Elemi ösztön, 1992, USA, rendezte: Paul Werhoeven
Medicine Man, 1992, USA, rendezte: John McTiernan
Cliffhanger – Függő játszma (Cliffhanger), 1993
Tombstone, 1993, rendezte: George P. Cosmatos
Az éj színe (Color of Night), 1994, USA, rendezte: Richard Rush
Reneszánsz ember (Renaissance Man), 1994, USA, rendezte: Penny Marshall
Nixon, 1995, USA, rendezte: Oliver Stone
Dredd bíró (Judge Dredd), 1995, USA, rendezte: Danny Cannon
A skarlát betű (The Scarlet Letter), 1995, USA, rendezte: Roland Joffé
Die Hard – Az élet mindig drága (Die Hard With a Vengecance), 1995, USA, rendezte: John McTiernan
Evita Evita, 1996, USA, rendezte: Alan Parker
Árnyék-összeesküvés (Shadow Conspiracy), 1997, USA, rendezte: George P. Cosmatos
A miniszter félrelép, 1997, magyar, rendezte: Koltai Róbert, Kern András
A 13. harcos (The 13th Warrior), 1999, USA, rendezte: John McTiernan
Amerikai rapszódia (An American Rhapsody), 2001, USA-magyar, rendezte: Gárdos Éva
Én, a kém (I Spy), 2002, USA, rendezte: Betty Thomas
Terminátor 3: A gépek lázadása (Terminator 3: Rise of the Machines), 2003, USA, rendezte: Jonathan Mostow
Elemi ösztön 2 (Basic Instinct 2), 2006, USA, rendezte: Michael Caton-Jones
Szabadság, szerelem, 2006, magyar, rendezte: Goda Krisztina
A szabadság vihara (Freedom's Fury), 2006, USA, dokumentumfilm
Terminátor – Sarah Connor krónikái (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), 2006, USA, TV-sorozat
Terminátor: Megváltás (Terminator Salvation), 2009, USA-német-angol, rendezte: Joseph McGinty Nichol (McG)
///Upszika - véletlenül több infó került be, mint akartam [frászt] -
Tegnap volt 70 éves Andy Vajna. Lehet utálni az öreget, sok hibája van, de azért csak benne volt néhány klasszikus elkészültében a keze. Ha nem lenne, akkor most olyan világban élnék, ahol Bob Hoskins nem játszotta el Mariot. Hát milyen borzalmas lenne az, kérdem én? :D -
van az egy hét is -
Bocs, talán 2 nap alatt nem mindenki látta még, a tréler meg hivatalosan ma jelent meg. -
De minek beszúrni a trailert mikor már rég kinn a film...
-
Nagyon hangulatos!
-
-
Úgy hogy én már nem fikázom az Asylumot ezekért a filmekért... ez egy ilyen stúdió, ők ebben utaznak, felesleges minden filmnél belekötni a stílusába. A saját korábbi filmjeikhez hasonlítottam, így jön ki a 6 pont. Némi látvány azért van, és az első részhez képest jobbnak is találtam. -
2 WTF.
1. Te ezthogy bírtad végignézni?
2. Hogy lehet erre 6 pontot adni a 10-ből? :D -
Sharknado 2
Van itt minden: halszeletelés láncfűrésszel, repülő utasait megtámadó terroristacápák, és rodeózás ezer méter magasan egy cápa hátán... sőt, sűrű horkantások közepette még a metrózókat is megtizedeli egy kisebb cápabanda. Eléggé változatosak a helyszínek és akcióból is többet kapunk mint az első részben szóval a stúdió színvonalához képest korrektül összedobott cápaturmixot van szerencsénk fogyasztani amennyiben nekiállunk ezen Oscart érdemlő alkotásnak.
6/10 -
Draft Day:
Tetszett.
Costnernek valamiert jol allnak az ehhez hasonlo szerepek.Amugy is szeretem a sporttal kapcsolatos filmeket.Igaz ez amerikai focirol szol aminek a szabalyait sem ismerem,es nem is erdekel de nem is kell hozza.Ez inkabb a targyalasokrol,last-minute megegyezesekrol,feszultsegrol,emberi sorsokrol szol.Erdekes latni hogy egy-egy nagyobb eredmeny mogott micsoda profi teljesitmeny all nem csak a jatekosok hanem a managerek,edzok,az egesz stab reszerol.
7/10
-
Nem biztos hogy lelki világra fognám a karrier előrébb helyezését a családalapításnál.... Valakinek a saját sikere VAGY a világban való hasznos részvétel sokkal fontosabb. BTW azért ezeknek a "lelki beteg" embereknek a többsége elég sok dolgot tett le az asztalra -
mint ahogy van is, jó részük nem is egészséges lelkileg... -
"Szuperhírós" filmnek szeretettel ajánlom a Chronicle-t. Ott elég hihető a srácok rekciója, bár a vége annak is azért... hm, furcsa. -
Az hogy hirtelen Peter ellensége lett egy dolog bár ez is sántít, de az hogy majdnem az összes szuperhero filmben a főellenség erkölcsi nívója 180 fokos fordulatot vesz amint hatalomhoz jut és vérgecigonosszá válik, ez már több mint nevetséges... tök átlagos kis szerény fószer, a légynek sem árt és hirtelen Charles Manson lesz belőle mert átvándorolt rajta pár volt... ez az ami totál hiteltelen.
Legalább oldanák meg úgy hogy a főellenség a "balesete" előtt is gonosz legyen, és akkor nem lenne ez a giccs ezzel a jellemváltozással... most komolyan ha te több ezer voltot tudnál csiholni a kezedből, rögtön elkezdenéd terrorizálni a lakosságot és vérgonoszkodni? Dehogy max meg tudnád védeni magad bármilyen fenyegetéstől és erre fel is használnád az adottságod, de nem rombolnál végig a Blahán Darth Sidious-ként osztogatva az áldást a jónép közt.
Én azt unom hogy nem tudnak egyebet kitalálni, pedig lenne ötlet, csak kicsit többet kéne gondolkodni azon a forgatókönyvön. -
minitömb
Headhunters (Hodejegerne) - 7.5/10
norvég thriller és kifejezetten okos. senki nem viselkedik kibaszott idiótaként, bölcs és kellően váratlan fordulatok, jó színészi játék, és kb elejétől a végéig izgalmas tud lenni. megéri nekiugrani.
Blue Ruin - 8/10
bosszúfilmek apró cafatokra szedése, valami hihetetlenül jól. nyugis, minden hömpölyög előre szép lassan, a főhős nem egy sebezhetetlen, halhatatlan gyilkológép nemes tervekkel, sőt... zseniális. hangulatilag meg az egész olyan, mint a Brick - akinek az bejött, nagyon ajánlott ennek is nekiugrani.
Kill List - 3/10
egyesek azt mondanák erre, hogy elgondolkodtató... hogy nem rág semmit a kétlábú szájába, hogy az illetőre bízza az események értelmezését...
nem kéremszépen, ez egy nagy rakás fos. lehetett volna belőle okos, kellően nyomasztó cucc. lehetett volna belőle valami értelmesebb, vívódós dráma, sőt, akár még egy korrekt horror is. nem lett, a végeredmény egy adag közel nézhetetlen szarkupac.
egyetlen pozitívum ami eszembe jutna, hogy a trailer pont olyannak mutatja a filmet, amilyen... köpedéknek.
na jó, még egyet, bár ez közel sem hízelgő: Sucker Punch fanoknak valószínűleg bejönne... de nekik akkor már adjunk inkább egy csillogó üveggolyót (meg őszinte sajnálatunkat), azzal is napokig ellesznek. -
Nekem most is mukodik.
Itt egy másik:
-
Spiderman 2
----------------------------
Nagyon akartam én ezt utálni, de nem sikerult. Bárgyunak bárgyu, de valahogy mégis elszórakoztatott. Electro hirtelen pók-fóbiája a hatalmas rajongása után totál hiteltelen volt, és ez Harry-re is igaz, teljesen megalapozatlan reakciók voltak ezek. És persze az elektromosság-elnyelo pókfonál meg a mágnesezés is nevettséges cuccok, de egy ilyen képregényfilmtol tobbet nem is vártam.
Gwen halála viszont nagyon tetszett, ugyesen oldották meg és szép jelenetek voltak, akárcsak kettejuk kapcsolata.
Kapjon 5 pontot, 1x végulis nézheto. -
beírom a kódot, de semmi... -
bcrics #84026 The Expendables 3
HaHaHa...Ez kurva jó volt.
8/10 -
Én meg azt mondom, hogy nem kéne mindenkinek hallgatni a társadalmi nyomásra és nyugodtan lehetne egy csomó egyedül álló ember, akik összejárnak egymással, de többen is a karrierjükre koncentrálnának, lehet még előrébb járna az emberiség és nem lenne túlnépesedés sem.
Szerintem ne menjünk bele hogy kinek mi a túlnépesedés, mert offhullám lesz :D -
Köszi
Nem néz ki rosszul. Valszeg a 2 órás filmben ennyi lesz az összes rinya. De ha nem raknak bele valami csavart, akkor ez így nagyon unalmas lesz... -
Amúgy én azt mondom, akinek két gyermeke van, az ne röpködjön féreglyukakba, teszteletlen utazásra, csekély visszatérési esélyek nélkül... Ugyanis ennyi eséllyel öngyilkos is lehetne egy szép madárfüttyös reggelen, a két pulya meg néz ki a fejéből, hogy WTF?! -
Mer a ruppótlanok szerint attól lesz "drámai", ha érzelmeket mutatnak. Szal. kell bele az öncélú rinya. -
Csak nekem tunt fel, hogy kb. a trailer felében sírnak vagy olelkeznek? -
Interstellar trailer itt nézheto:
http://www.interstellarmovie.com/index-intl.php
access code: 7201969