106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem kifejezetten tetszett a sabotage, bár nem mondom én máshogy is el tudtam volna a történetet képzelni. Mert azért egy kicsit nekem is meredek, hogy ha tényleg egy "család"-ként voltak akkor csak azért kinyirni őket ,mert azt hiszem, hogy valamelyik ellopta a lóvét. Ha annyira egybe voltak miért nem szervezték meg , hogy együtt mennek oda kinyirni azokat akik kinyirták arni családját.

Egyébként szakmai szemmel nézve, tetszett az épület harc, nem az a hallywoodi eszetlen berohanás , hanem tényleg egymást fedezve szisztematikusan haladtak, pirospont érte.

összességében én egy 7/10-et azért adnék rá.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.11. 19:48:36
  • vérpocok
    ne várd annyira, csak egy közepes lett...
  • LasDen #84258
    csütörtökön már én is nézni fogom. Alig várom műr űristen :D
    Én Abramsékben bízom. Amit láttam az alapján jó úton haladnak. Anélkül is jó lesz ez, hogy meg kellene nézniük :D
  • MrAndree
    Mindkettő Disney szóval lehet meg is fogják :)
  • ProGabe #84257
    Hát bizony a GotG úgy viszi el kocsikázni az CA2-t, mint a szél! Megkockáztatom, hogy még az Avengers-t is, bár a GotG a legkevésbé szuperhősös az eddigi Marvel filmek közül és ez bizony nagyon jó pont, mert már kezdett megkopni a formula. Szóval más egy kicsit, de a lehető legjobb értelemben. Inkább sci-fi, mint képregényfilm. Az jutott eszembe, miközben néztem, hogy mennyire jó lenne, ha az új SW készítői megnéznék ezt a filmet úgy kb. százszor :)
  • Blasta
    Sabotage – 5-os ala/10
    ---------------------------------
    Erre sem tudok 5nel kevesebbet adni, mert bar az egvilagon semmi extra nincs benne, Swarczi ugyan olyan bena mint az osszes ujabban (es jopar regebben) keszult filmjeben, sot lenyegeben nem is szerepel sokat, megis 1x nezhetonek ertekelnem. A mellekszereplok sokkal jobbak voltak, gyakrolatilag Swarczi nelkul is majdnem ugyan olyan lett volna a film, sot jobb is. Arnold csak ugy ott van a filmben, sok vizet nem zavar sem a jateka sem a ra irt szerep.
    A csapat tobbi tagja es az oket jatszo szineszek viszont sztem korrektek voltak, korrektul alakitottak, az O jelenletuk mentette meg a filmet nalam a 3as/4es osztalyzattol.
    Akciofilmkent minimum megbukik a film, mert alig van benne akcio, leginkabb egy krimirol van itt szo. Veresnek viszont meglepoen veres, kiontott belek, fejlovesek (csajokat is) es durva halalnemek tarkitjak a sztorit.
    En kedvelem Arnoldot, ikonikus alakrol van szo, rengeteg kultfilm tartozik hozza, de mar tenyleg abbahagyhatna, foszereplokent egyszeruen mar nem mukodik, szineszkent pedig sosem volt emlitesre melto. Vallaljon el evente 5-6 filmet es jatsza el az oltonyos oreg tanacsadot, az O szineszi kvalitasaihoz merten meg siman eljatszhatja vmi mellekszerepben es csokolom, nem kell ezt mar eroltetni.
  • Tyler1
    Idén is lesz egy kemény drámájuk közösen, ami a 30-as években fog játszódni és Lawrence abban is elborult karaktert fog alakítani :) Gyanítom ez megint one person show lesz.
  • LasDen #84254
    Már csak Lawrence miatt is jó a film. De úgy általában is kurva jó :D
  • Kongy
    Első rész nagyon jó, azt megnézheted :D
  • Kaknub12
    Napos oldal

Nem tudok rosszat mondani a filmről, mind a 2 órát élveztem, amíg néztem. Nem az a tipikus szerelmes langyi film, ezért is nagyon tetszett.

8/10
  • Kaknub12
    Mi a lópikula volt ez a crank 2... nem láttam az első részt, de ezek után nem is fogom szerintem megnézni...
  • Kongy
    A kérdés az: mire? :D

1. részt nagyon bírtam, de ez már nekem sok volt.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.11. 13:38:55
  • tomsolo
    jó az pedig
  • Kongy
    Crank 2 - Magasfeszültség

Mi az isten pék f.sza volt ez?/10
  • Mentol
    Szerintem, naggyon jó volt! (főleg a mondanivaló)
  • tigeroo
    szerintem is.

majd most jön a galaxis őrzői, nagyon várom ha premier napján nem is, de pénteken megnézzük :):)
  • Bokafix2
    John Carpenter: The Ward

Elmegyógyintézet, doki, 5 csaj... meg egy kísértet... vagyis annak tűnik, és a falakon belül kemény macska-egér játék veszi kezdetét, a kérdés csak az, hányan vesznek részt végül is ebben a játékban? Mert ez a nem mindegy... Amber Heard érti a dolgát, Carpenternek pedig volt már jobb filmje is, de a plusz pontok azért járnak mert ügyesen álcázza a film a valódi arcát, hogy a végére úgy essen le a sztori hogy halld a koppanást.

7/10
  • RatBaG #84244
    The Hunt for Red October

olyan rég láttam valamikor a tvben, hogy gyakorlatilag új film volt.

7/10
  • kill3r21
    Captain America 2

Nem nagyon véleményezném, szerintem az Avengers után ez a legjobb marvel film eddig!
    (Szigorúan magán vélemény)

Csillagjainkban a hiba
    Erre sem nagyon tudok mit írni, 30leszek lassan, szeretem az ilyesmi filmeket is, engem szétvágott, tehát amire szánták azt elérték :)

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.08.10. 23:46:13
  • Synchronous
  • El Protector
    Alien versus Ninja

lol 2/10
  • extra sensory
    erősen bízom benne hogy csak viccelsz
  • grebber
    Robocroc 10/10 epic

• Tyler1
    Én mai napig megnézem, ha elkapom épp a tv-ben, de csak mert akkor faszság az egész mai szemmel, hogy végig röhögöm. Tegnap pont belenéztem, Autolycust kergették a rossz fiúk, aki beöltözött osztrák népviseletbe, és jódlizva ugrált kifeszített ponyvákon, olyan hangeffekttel, mint Super Mario mikor ugrani szokott.
    Igazából a filmekkel össze sem lehet hasonlítani, mert egy bóvli komédia volt a sorozat, bár gyerekként imádtam.
  • ProGabe #84237
    Pont azt akartam én is írni, hogy azért, mert túl erős, de a tiédben még egy poén is volt. Öné a hangszóró :)
  • LasDen #84236
    mert akkor gyorsan véget ért volna a film :D
  • tomsolo
    Hát már Quicksilver(Higanyszál LOL) comic sztorija is ritka nagy mindfuck - lásd Amerika kapitány vége - ettől függetlenül nekem ebben a filmbeli szereplése nagyon tetszett, kb. az összes eddigi szereplőt lenyomja, nem is értem miért nem vitték magukkal.
  • grebber
    Nem tudom ki hogy van vele,de bárkit bármit mond nekem bármely Kevin Sorbo-s herkules sorozat rész sokkal jobban tetszett mint ezek a Herkulesnek csúfolt mozis filmek.
  • Bachstein
    Engem csak a rengeteg plothole irritál, de ha elvonatkoztatunk az előző filmektől, és az önmaga zárt rendszerében vizsgáljuk, akkor az idei év eddigi egyik legjobb popcornmozija. :)
  • tomsolo
    X-Men: Days of Future Past (2014)

Yeah. Frankesz popcorn movie. Everyone is happy.

8/10
  • tigeroo
    star wars - a sithek bosszúja
    star wars - az új remény

kegyetlen jó filmek még mindig. az új trilógia első és második részére nem volt erőm most, de a sithek bosszúja bejött, nagyon jó alapozás és kiegészítés a trilógiához. az új remény felújított változatát még nem láttam, de megállja a helyét látványban az új filmek között is (például a CGI Jabba), plusz amikor Luke a tatuini naplementét nézi és felcsendül John Williams komponálta zene... libabőr. Jöhet az V és VI rész is majd még

az egyik legjobb filmre vitt mese/történet a világon.
  • ZilogR
    Én sem értem, mindegy :DDD
    Ha kerek érték kellene: 10/10, mert annyira "egész". Éjjel (fél 1 tájban) kezdtem neki, gondoltam úgyis beszunyálok - hát szó sincs ilyesmiről. Asszem kell a könyv is, ezt el is kell olvasni. És ma újra megnézem :P
  • Jim Morrison
    a kakiszörny?
  • Ben C
    DOGMA (1999)

Úrristen. Nagyon buta.
  • Kongy
    Ja oké

Bocsi, akkor én vagyok hülye!
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt tőzsdei formátumban írta a pontszámot...

//Nekem ez jött át.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.10. 11:46:30
  • Kongy
    Nem lehetne inkább kerek értékeknél maradni? :D 9/10 vagy max 9.5/10? :D Ezt a 9.87-et nem értem, mindig is rossz voltam matekból...
  • ZilogR
    A Wall Street farkasa: Úúúristen mekkora észveszejtő pörgés. Amit Boyle szemérmesen nem mert a Facebook filmben (kapd el a sört, hoppá elejtetted, haha, nem baj és ó, jajj, rendőrbácsik, dehogy vagyunk mi betépve itt a sötétben), Scorsese megcsinálta. Pain and Gain mellett témájában a legjobb. A zárójelenet elgondolkodtató és minden tiszteletem Jordan Belfortnak, ha ennek a dramatizált változatnak csak a tízszeres hígításában élte ezt a korszakot. 9.87 / 10.00
  • Shep
    Na igen, volt pár olyan mondat ami jól összekuszálta a sorokat, pl a végén mikor a csaj megkérdezi ,hogy na mi volt az iskolában?
  • hiper KOCKA
    Robot krokodil 2013

hát... huh...

jó magasra ugrik

2/10