106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mégvadabbdisznó
    "- A pók, ami megharapta Peter Parkert még valakit megharapott"

ő lett Tarantula, egyik részben össze is csaptak ami patthelyzetre végződött...

• tigeroo
    Én ma megyek megnezni megint.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, de jó hogy én nem követtem sosem ezeket a képregényeket igazán. Totál káosz lenne.
  • LasDen #84381
    azt nem hiszem, hogy olyan nagyon kínlódnak, de nem is kell túl sok ezek kitalálásához. 1-2 példa, hogy mi derült még ki:
    - Tony Stark hozta létre Hulkot véletlenül, miután babrált a bombával
    - A pók, ami megharapta Peter Parkert még valakit megharapott halála előtt
    - Thornak van egy testvére és van egy 10. birodalom is
    - A Kapitány emlékszik az Illuminatira és mindenre, ami történt. (Az Illuminati kvázi ugyanazt képviseli, mint IRL csak a képregényekben fontos emberek alkotják. Mint Vasember, Xavier, Reed Richards stb. Ők küldték el a FÖldről Hulkot is anno. A csoport valami tömegpusztító fegyvert akar építeni, hogy megmentse a bolygót, de a Kapitánynak ez nem tetszik és emiatt Doctor Strange kitörli az agyából az egészet.)
  • IMYke2.0.0.0
    Háááát, nemá', hogy ilyen is volt...
  • Tikal #84379
    LOL, kínjukban már nem tudnak mit kitalálni...
  • LasDen #84378
    Már régóta nincs is neki saját képregénye, de itt-ott mindig felbukkan. Pókember, She-Hulk és hasonló sztorikban. Legutóbb az Original SIn nevű történetekben bukkant fel, ahol mindenkiről kiderül egy hatalmas dolog, amit még senki nem tudott. Róla az derült ki, hogy a Marvel univerzum legokosabb lénye lehetett volna. Okosabb, mint Stark, de mivel fiatal korában bántották, piszkálták tudása miatt, ezért inkább elnyomta azt, így lett egy idióta belőle. Így lett ő az elpocsékolt lehetőség legnagyobb példája az ismert univerzumban. :D
    Howard
  • Prof William
    Howard is marvel univerzum szereplő? Ezt nem is tudtam...
  • tigeroo
    igen az howard, történetesen a marvel univerzum egyik legidiótább és legfurcsább "szuperhőse" - amikor a credits után valami megszokott utalást vagy epic jelenetet várnál bevágják őt. ez a galaxis őrzői sztíló :D
  • tigeroo
    sin city (2005)

oké tegnap este még ezt néztük meg otthon. még eddig nem láttam, kimaradt a film, és a képregény is. na de mi a pékpénisz volt ez?
    nekem bejön az anime/comic látvány, plusz pont érte, tényleg éreztem ahogy kockáról kockára elevenedik meg előttem a képregény, itt sem volt vele gond. azonban ennyiben ki is merül az egész. most az eltúlzott elemekbe nem kötök bele azok helyén voltak a stílus miatt, DE MEGÖLTÉK A FILMET a számomra unalmas és néha logikátlan monológok, nomeg hogy a cselekményszál 3 külön részre van szabdalva, a POV szereplőket nincs idő megérteni és nem is értem őket, olyan Twilighthoz hasonló az egész motivációjuk: van de mi a picsáért...
    (például a borotvát odatartja a nyakához, megfenyegeti. majd miután elmennek a rosszfiúk úgydönt hogy ő bizony veszélyes és ölni fog, el kell kapni. LOL)

gondolom a képregény jobban tud működni. nem jött be a film

a látvány és a zene nagyon bejött
  • Prof William
    A trailer (főleg az első trailer) alapján nekem sem jött be egyáltán a Guardians. Azóta nem is láttam belőle semmit, szóval nem tudtam, hogy mire számíthatok. De többen mondták, hogy jól sikerült, szóval tettem vele egy próbát és nem bántam meg.

Igazi űrbéi kalandfilm volt. A graf is teljesen rendben volt és poénok is nagyon kellemesek voltak. A történet nem ült le egészen a végéig és a végjáték is megfelelően grandiózusra sikeredett. Jók voltak az utalások, és persze Stan Lee ismét feltűnt egy rövid időre. :)

A végén a stáblista után
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a kacsa kísértetiesen emlékeztetett a Howard the Duck című ZS-film címszereplőjére. Vajon tényleg ő volt? Ha igen akkor mi értelme volt? Esetleg a rendező ugyanaz?
  • Bokafix2
    Bár nekem is lenne ilyen képességem hogy a trailer alapján el tudjam dönteni milyen lesz a film.
  • CSOCSO
    Captain America 2
    Egesz korrekt film volt. Captain America vegre egesz erosnek is tunt es nem csak a pajzsot birta erosen hadonaszni.

Spider manus 2.
    Nem tudom, hogy ezt minek kell eroltetni. Szegyen. Erdektelen szar.
  • CSOCSO
    Pedig a bemutatobol itelve ubergagyisztikum az egesz.
  • Kongy
    Így van, főleg Groot, na meg Rocket :D
  • LasDen #84369
    a nem a földön vagyunk állítás többnyire a Thor 2-re is érvényes volt, mégis szar lett. Tény, segített, de a jó karakterek is mélyen benne voltak.
  • tigeroo
    guardians of the galaxy

az avengers óta nem szórakoztam ilyen jól marvel filmen. végre volt a gag (végre! NEM PISI-KAKI POÉNOK)
    a ZENE (soundtrack szinten ráadásul), a táncika, a humoros és szívszorító részek
    (we are groot...*szip szipp*)
    nagyon jól voltak adagolva + kellően felvezették a következő részt.

akinek bejöttek az eddigi marvel filmek garantáltan minden percét élvezni fogják, ez tempójában és hangulatában felrázza a "szériát" (azzal hogy kellően más a környezet - nem a földön vagyunk :))

• grebber
    De basssssssszátok meg azok sima emberek ez meg génkezelt szuperhős atombrutális ufotech pajzzsal.
    De ha lelketeknek jó akkor mehet a hasonlítgatás.

• Totti5
    Szerintem nem tudom, de azt biztosan:D azon sem akadok ki hogy Rambó még mindig él, pedig az első filmben meg kellett volt döglenie, ha nem írnak neki direkt olyan aurát az írók ami eltéríti a golyózáport, de ezen sem akadok fenn, mert nem ezért nézek egy akciófilmet ( amiben minden főhős félisten és mindent kibír ), mert ezek mese habbal.

Azért csak mert a 9/10 az Iron Man részek s 10/10 az Avengers 1 volt.

Minden Jackie Chan filmet láttam, imádom a faszit és a munkásságát.
  • CalebJoe
    Én is így vagyok vele, egy Jackie féle bunyónak vagy egy John Woo féle akciónak a nyomába sem érnek ezek a mai jelenetek.

WARNING!!! saját vélemény

Samuel papa az agyonpáncélozott kocsijából szétlőtte a cg fegyverrel a cg kocsikat, ok látványos volt mint az a Winter Soldier-es autópályás jelenet aláírom, de ez nem nevezhető koreográfiának, az biztos hogy egy kicsit agyalnék rajta hogy is legyen simán összedobnék egy ilyen jelenetet, csak egy kis fantázia meg némi kreativitás kell hozzá, ezért sem díjazza a szakma az ilyen filmeket.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.08.15. 17:18:42
  • zorrobomber
    Ha minden rendben volt akkor miért csak 8/10? :) Siralmas hogy manapság az a kurva jó film amin 'nem unatkozik az ember'. Mi az hogy 'jól koreografált akció'? Az hogy a pajzzsal felfog felfog egy 100 méteres esést karcolás nélkül? :) Nézz meg egy régebbi Jackie Chan filmet, na abban van jól koreografált akció, nem ebben a hulladékban. Félre ne érts nem ellened szól az egész - örülök hogy te jól szórakoztál a film alatt - ez csupán őszinte kíváncsiskodás.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.08.15. 16:58:45
  • Totti5
    Captain America: The Winter Soldier

Frankó volt ez is akárcsak az első rész. Samuel L. Jackson akció jelenete nagyon adta, ahogy a többi is rettentő látványos és jól koreografált. Story és minden más rendben volt, nem unatkozott az ember rajta. Egyértelmű hogy a Thor részek az Iron Man és America mögött kullognak a szériában, legalább is számomra.

8/10

Jöjjön már az az Avengers 2!
  • zorrobomber
    Semmi emlékezetes.
  • Kongy
    Nem 'putri 3D', voltak benne olyan 'kijövős' jelenetek.
  • grebber
    Csodálatos Pókember 2-öt nézte valaki moziban 3d-be?
    Aki igen azoktól kérdem putri 3d van benne vagy 1-2 jelenetnél azért "jönnek ki" a cuccok?
  • Bachstein
    Aki minimálisan is figyelemmel követi a Marvel betervezett filmjeit, olvasgatott 1-2 cikket, mivel és hogyan terveznek, annak ez nem spoiler. Aki meg nem, annak úgysem tiszta, ki itt a főgenya, és ki a fő-főgenya.
  • precision
    Galaxis őrzői

Jól szórakoztam, popcorn movienak elmegy szerintem :) Újra nézéshez viszont nem érzek kényszert... gyengécske volt a sztori, a főgonosz motivációja érdektelen és súlytalan. Groot és a "mosómedve" karaktere viszont jó volt, az izomagynak is voltak jó pillanatai :) A látvány hibátlan volt. A főszereplő srác karaktere kicsit erőltetett volt, az avataros leányzó karaktere pedig egyenesen érdektelen.

De legyünk igazságosak, egy könnyed Marvel movie, az ilyenek felett el lehet siklani, főleg úgy hogy tényleg volt 1-2 jó poén benne. A film végén a moziban a közönségtől a tapsot viszont túlzásnak éreztem :)

7/10
  • zorrobomber
    nyilván bele sem gondoltál és egy marvel filmnél kevéssé meglepő de azért ez erősen spoiler kategóriának tűnik
  • BaliBoy
    A Galaxis őrzői
    Nagyon tetszett. Sci-fi-nek is jó volt és a humora is szerintem eredeti volt.

Nálam: 8/10
  • Bokafix2
    Egy Arkham Origins mozifilmnek nagyon örülnék, amelyben a különböző karakterek eredettörténete elevenedne meg. Pl. Joker, Harley, Killer Croc és Azrael mind-mind kapnának egy epizódot. Ugyanakkor a Batmannel való találkozásuk is szerepet kapna, és azt mesélné el a sztori hogyan dugta őket Batman az Arkhamba.

Kellő kreativitással a Marvel filmeket is könnyedén verhetné...
  • LasDen #84354
    inkább sony, mint marvel. azok legalább nézhetőek...
  • Tyler1
    Amazing Spider-Man 2

Isteniek ezek a Marvel filmek, alig várom, hogy lássam a következőt...

• Bachstein
    Szerintem az öregnek a legszarabb Marvel-adaptációban volt a legjobb cameója (Fantastic 4 2). :D
    @LasDen; Igen, ilyen szempontból nem panaszkodhatok, mert az információhiány nem vált a film élvezhetősége kárára, csak ilyenkor szar rádöbbenni, hogy ha két, alig pár másodpercet szereplő figuráról ennyi a háttérinfó, akkor mi lehet a többiekkel... :)
  • LasDen #84351
    viszont ez okosan van csinálva. A képregény rajongó azért never/derül rajta mert érti, míg a másik fele azért, mert komikus. Erre a jelenetre levezetve. Ha nem is ismered a karaktereket, akkor is érted, hogy vicces a helyzet. Ha meg ismered, akkor azért. Win-win. És úgy csinálják, hogy nem kell mindent tudnod.
  • Kongy
    Azért a Stan Lee kameón felröhögtem :D
  • Bachstein
    Nekem is ez a bajom, képregényből is csak Pókembert olvastam még kiskölökként, szóval szerintem a keresztbeutalások háromnegyedét fel sem fogom, részletesen utánaolvasni meg belemenni az évtizedeken átívelő Marvel-csapatok tagjainak történetébe meg se időm se energiám hozzá.
  • LasDen #84348
    Valsz csak poén. Amolyan a Gotg stílusához illően. :D Amúgy annyira nem gáz. Mostanában derült ki a képregényekben, hogy Tony Stark, Reed Richardshoz mérhető lehetőség volt benne. Akár a legokosabb lény lehetett volna a galaxisban, de mivel gyerekként sokat bántották emiatt, így elnyomta magában. :D
  • Kongy
    Áhá, köszi az infót. Ennyire azért nem vagyok otthon a Marvel képregényekben :)
  • Bachstein
    Persze, végül is illeszkedett a film poénosra vett stílusához, csak én sem tudtam hova tenni.
  • LasDen #84345
    Cosmo
    A 2008-as képregénybe ő is a Gotg tagja volt. Telepátiával tudott kommunikálni és ő volt az egyik agya a csapatnak.