106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • karajjj
    mire gondolsz megvalósítás alatt?
  • repvez
    PAin and Gain 2/10. Hát ekkora zs kategóriás hype moviet se láttam még, már szinte dühitett annyira gagyin volt megcsinálva. Lehet hogy valós történet,de a megvalósitás akkor is nagyon gyenge lett.

ÉS a 3D-hez annyit, hogy az Avatart én is moziban néztem és nem voltam elájulva tőle, voltak részek , föleg az erdőben ahol egy kicsit jobban érződött , hogy kilóg a levél a vászonból ,meg igen inkább mélysége volt mint, hogy elöre logott volna ki,de a film döntö részében semmi különbséget nem láttam a 2D-hez képest. A Prométeusznál még annyi hatást sem láttam pedig azt IMAX-ban néztem.
    Médiában a kiállitott TV-ken a tesztfilmek sokkal jobban domboritottak, hogy igy mondjam.
  • dartonite
    Hasonlo?21 jump street:)
    Hasonloan rossz?Szinte az osszes manapsag keszult vigjatek...
    84693:
    ...udito kivetel volt a We're the Millers vagy a This is 40.
    Igaz ebben szerepe lehet a szineszek iranyaban tanusitott szimpatia,vagy antipatia is.Nekem meg a Vasember barmelyik reszeben is tobb poen volt mint itt.

• LasDen #84701
    Igaz. Fater tvjén néztem 1-2 3d-s filmet és tényleg az animáció volt a legjobb. De én nem is bánom. Otthon nekem elég a fullhd is. De az a baj, hogy a filmesek meg nem törekednek a 3d teljes kihasználására. Ezt bizonyítja, hogy minden 2. film konvertált 3d csak...
  • bcrics
    Az Avatarban térérzet van, nem röpködnek kifelé a tárgyak.

Ami még értelmes 3D-ben az a :
    Sammy kalandjai 1-2
    Beowulf
    Véres Valentin 3D
    Saw 3D
    Örzők legendája
    Némó nyomában

De ezek leginkább Bd50ben az igaziak nem HSBS és HOU verziókban.,

• grebber
    Ezért mondtam mozi sokkal jobb mert gyakorlatilag mást nem is látsz magad előtt csak egy ba**ott nagy vásznat otthon meg lótúró.
    Otthon csakis az animációs meséket lehet élvezni 3d-be mert ott az arcba másznak a cuccok.
  • LasDen #84698
    Az Avatar 3D-je kurva jó volt ezt én is tanusíthatom. De ott pl nem is kijött a vászonról a film, hanem sokkal inkább befelé volt mélysége. Meg a Pí élete 3d is fantasztik volt...
  • Bachstein
    A Guardians of the Galaxy 3D-jét elég sokan dicsérik, de személyesen ezt nem merem megerősíteni, mivel csak 2D-ben láttam.
  • Kongy
    A 3D még mindig szar. 10 filmből jó esetben 1-ben ér is valamit. Talán.
  • grebber
    "Sajnos" egyzser már el kéne takarodnom moziba ,hogy lássan mennyire más a 3D mint totthon.
    Mert az eddigiek alapján ég és föld a kettő.

Az avatart ajnározták orrba szájba best 3d ever meg minden ,de otthon a 3d tv-n a 3d bd 30 is egy otvar volt 0 3d effect kb egy rohadt semmi nem jött ki a képből.
    Ellenben kérdeztem a havert ő látta moziban azt mondta oltári volt amikor a navik beszéltek a feliratok a fűszálak mögött volt elhelyezve mintha ott lett volna a helyszínen.
    Szóval a meséken kívüli összes 3D film szarozáson lehet alaptalan....... amíg nem látok egyszer egyet moziba majd utána otthon addig sajnos ez van.
  • Shep
    Az új X-men az egyetlen értelmes 3D film amit eddig láttam, az tényleg ütött, legalábbis moziban, minden egyéb csak parasztvakítás.
  • mulli1986
    Minden szar kategória? :)
  • grebber
    Valaki írna nekem 1-2 olyan 3D-s filmet amiben értelmes 3D van azaz kijönnek a cuccok a tv síkjából?
    (Animációs mese most nem kell azok vannak bőven,de rendes filmek 99%-a csak putri 3d)
  • Riddick21
    Mondhatnál akkor pár hasonló filmet, szívesen nézném őket :)
  • Kaknub12
    Egyet értek, nagyon jó film lett, a könyvet is elég jól visszaadja. A főszereplő lány tehetséges és szimpatikus, de Jennifer Lawrence lekeörözéséhez több kell, ízlések és pofonok. :)
  • karajjj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát azért a "megdugta a lányod, te meg még le is pacsiztál vele" poén nem tudom, hogy miben volt már, de biztos igazad van...
  • dartonite
    22 jump street:
    Ekorul a film korul sem nagyon ertem a hype-ot.Szinte semmi poen nincs benne amit mas filmekben mar ne lattunk volna tizszer.Talan 1-2 mosolygasra keszteto jelenet volt szamomra,de ez nagyon keves.Felesleges folytatni szerintem.Azert nem adtam ra 3-ast mert Mercedes stilusa nagyon bejott.
    4/10
  • MerlinW
  • Bucser
    Terry Gilliam meg mindig egy drogos zseni a Zero Theorem pedig egy kurva jo film:)
  • Galy
  • RatBaG #84684
    Dom Hemingway

Úgy rémlik, mintha eléggé átlagos véleményeket hallottam volna róla korábban, a story tényleg nem egy nagy eresztés, de hatalmas szövegek vannak benne, ezért már megérte.

6/10
  • LasDen #84683
    olyan nincs!
  • dartonite
    The fault in our stars:
    Az utobbi idok legjobb filmje amit lattam.Nem is nagyon eresztem bo lere,mindenkinek javaslom aki kicsit is szereti a dramat,es szomoru torteneteket remek szineszi eloadasban.A foszereplo kiscsaj nekem mar most szimpatikusabb mint Jennifer Lawrence.
    8/10
  • LasDen #84681
    Rossz szomszédság

Sokkal rosszabbra számítottam, mint, ami lett. Egy egészen jó kis vígjáték lett belőle. Szinte végig volt valami, amin lehetett nevetni vagy egy jót mosolyogni, és nem is szaros, fingós poénok voltak. Franco kurva jól nyomta a RObert De Nirot, azon jót nevettem :D Ha nem is egy sokszor nézős darab, de mindenképp jó szórakozást jelent. De az elején mikor fejbedobták azt nem egészen értettem miért kellett cgivel, méghozzá ilyen szarral. Ennyit sem mer már Rogen bevállalni vagy mi?
    7/10
  • gombabácsi
    az idiocracy a világ egyik legzseniálisabb és legjobb filmje szerintem
  • Kmarha
    How To Train Your Dragon

Sokkal de sokkal gyerekesebbre számítottam, ezért is nem néztem meg. De szerencsére eleget rágták a fülemet. Nagyon jó mese (mert ettől függetlenül ez akkor is csak mese), elég komoly tartalommal.

Tetszett.
  • extra sensory
    k*rvajó az új motor
  • mulli1986
    2 ugyanolyan számú HSZ van :)
  • LasDen #84676
    mertr a Godzilla szar. Érthető a párhuzam :D
  • mulli1986
    Draft Day nézős lesz ez alapján! :)
  • hapi
    Godzilla 4/10

Irtsuk ki a hírmondóját is a Cloverfield féle próbálkozásoknak :)
    Akkoriban gondoltam is hogy ha az lesz a divat, hogy azért járjunk moziba hogy ne lássunk semmit, akkor nem fogok járni.
    Szerencsére nem ez lett a menő... :)
    Itt ráadásul néha csak azt láttuk amit a főhös is láthat, aztán meg teljesen következetesség nélkül, mutaogatták rendesen is a szörnyeket.
    A fő problémám mondjuk inkább az volt, hogy ahogy haladt előre a film egyre kevésbé érdekeltek a szereplők, egyere kevésbé éreztem a súlyát a történéseknek.
  • DarkHorSe
    A logodon nem ugy tunik -.-
  • Sir Quno Jedi
    Engem nem, én még egyben vagyok.
  • DarkHorSe
    Ez a godzilla nagyon megoszotta a forumozokat ugylatszik :D
  • Kongy
  • Shep
    Akkor te sem a Totti -féle verziót láttad, szerintem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy ne legyen beragadva fél napig a mobilos üzenet...

// "Ookami Kodomo no Ame to Yuki (AniDB) - [2012] - 9/10
  • Blasta
    [wilting]
  • karajjj
    22 Jump Street

Méltó folytatása az első résznek, sőt talán még jobb is! Kissé idióta amcsi poénok, de azért nem a fingós-böfögős, hanem még a tűrhető fajta. Van pár könnyesre nevetős jelenet is benne, ha vevő voltál az első részre, nagyon is érdemes megnézni ezt is!

7,5/10
  • dzsagon
    Az idióták nem érthetik ezt a filmet