106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kaknub12
    Muszáj tudnunk, hogy késő este volt és egy csajjal nézted( senkit se érdekel, ha Yoda ment volna át hajnalban, akkor sem...) Az első 2 mondat bőven elég lett volna, mert így mindenki rádugrik.
  • The Protector
    Úgy is tudtam mi lesz,nem akartam olyan filmet ahol figyelni is kell.Egyébként a forráskódot/jeleket,csúcshatást/Moon-t/ szedtem le arra az esetre ha...........:)
  • IMYke2.0.0.0
    Régen rossz, ha ilyen filmet nézel csajjal.
  • IMYke2.0.0.0
    Mozi nem játszik - oda-vissza 80 km, és nincs autó, nincs ismerős akinél meg lehet szállni stb.

"Amúgy Miho karakterét is újracastingolták" --- ez gondolom az új filmre vonatkozik. Köszi a spoilert. :(
    Az igazi Miho (Devon Aoki) nélkül már szart sem ér a szememben a folytatás.
  • Bachstein
    :D
  • Kongy
    "Egy csaj jött át késő este,együtt néztük."

Hozzád csak így jönnek a csajok késő este ?
  • The Protector
    Need for speed.

Nekem tetszett.Szép volt 1080p-ben.Egy csaj jött át késő este,együtt néztük.

Szarra sem emlékszek a filmből/10
  • Bachstein
    Mozi nálad nem játszik?
    Amúgy Miho karakterét is újracastingolták, de az eredmény simán van olyan jó, mint a 2005-ös filmben. ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel még az újból nincs jó anyag, tegnap este:

[2005] - Sin City (A bűn városa) - 7/10
    Extended. Recut (epizódos-stáblistás), 2 óra 21 percre.
    Devon Aoki miatt megérte újranézni, el is felejtettem, mennyire jó volt őt látni akkoriban ebben a filmben.

• Kongy
    na igen :DDD
  • Bachstein
    - Már vagy egy hete nem fogtam ilyet a kezembe... :D :D
    Amúgy a doki is kurva nagy forma volt.
  • Kongy
    Nem az akció hiánya volt a baj, csak nekem valahogy nem jöttek be ezek a jelenetek.
    Marv viszont hozta az első részes formáját... sőt! :)
  • Bachstein
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sőt, még Nancy is ott volt, aki szintén bármikor lelőhette volna Roark-ot, ami miatt duplán lehetett körmöt rágni a pókeres részek alatt. Szerintem ezek is kurva jó részek voltak, hisz a feszültség és a kiszámíthatatlanság itt is adott volt, attól függetlenül, hogy nem fröcsögött a fehér vér és nem durrogtak a fegyverek. :P
  • Kongy
    Igen, ez nekem is átjött, hisz ezért lábadt könnybe a szeme, amikor nyert újra. De végülis semmije nem maradt, csak az élete, szóval nem volt mit vesztenie igazából. De nem tudom, akkor is valahogy kizökkentett a film tempójából...

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.30. 23:27:16
  • Bachstein
    Kellett, mert végig azon filózik a néző, hogy most mit is akar elérni, hogyan próbál bosszút állni, milyen módon akarja legyűrni az öreg Roark-ot, és végül is ez is benne a csavar, hogy már az elejétől tudta, hogy valszeg bele fog halni a játszmájába, és arra ment ki az egész, hogy erkölcsi győzelmet arasson a szenátor felett. Ezt a bizonytalanságot és feszült helyzetet táplálta mindkét pókeres rész, amik szerintem baromi jók voltak.
  • SzinesGeza
    "egy szar volt, sötét volt, mosódott"

Tuti, hogy valami ratyi minőségű moziba jársz! ;)

• Kongy
    Sin City: Ölni tudnál érte

Nem voltak nagy elvárásaim a filmet illetően, nekem bejön ez a stílus, ez a látványvilág, szóval borítékolható volt, hogy tetszeni fog. De kicsit vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Tetszett, de nem tudta azt a színvonalat hozni amit az első rész. Voltak kifejezetten erős pillanatai, helyenként baromi látványos, és brutális, de pl voltak mélypontok is, unalmasabb jelenetek, kevésbé kidolgozott unalmas karakterek, mint pl Joseph Gordon Levitt-é. Én bírom ezt a csávót, megörültem, hogy játszik benne, de kb az ő jelenetei untam a legjobban a filmben
    Most tényleg kellett 2 ilyen túlnyújtott pókeres rész?!

De összességében jól szórakoztam. Akinek tetszett az első rész, az nem fog nagyot csalódni ebben sem. 7/10
  • Shep
    Most néztem, felénél lelőttem, annyira erőltetett és szar volt. Körülbelül annyira, mint az a világvégés borzadály.
  • Bachstein
    Sin City - Ölni tudnál érte

Ne hallgassatok a kritikákra, simán hozza azt, amit az első rész. Morbid humor, tele akcióval, erőszakkal, remek új -és régi- karakterekkel, a képregényhez méltó látványvilággal, jó alakításokkal és persze a remekül illeszkedő zenével. Ajánlom, nem is értem -a sok tologatástól eltekintve- miért is áll bukóra a film.
  • Bachstein
    Guardians of the Galaxy: Groot dies, but not really.
  • IMYke2.0.0.0
    Képet loptam :)
    Heves, képregény film mélységeket elemző vitáknál be is dobom :)
  • Tyler1
    Marvel váratlan csattanói

• IMYke2.0.0.0
    [2007] - Tau ming chong (The Warlords) / (A keleti szél) - 8/10

A XIX. század végi Kína, Qind Dinasztia idején (1644-1911) játszódik, amikor is három vértestvér küzd a békéért és a jobb életért, de tudtukon kívül politikai ármánykodás részesei lesznek.
    A történet Ma Xinyi tábornok merényletét dolgozza fel [1870, "The Assassination of Ma"].
    Jet Li már nem repked-harcol úgy, de azért nagyon is rendben van, mert ez inkább dráma, mint akció film. A szereplőtársai, a Nő, a környezet, a dramaturgia, a zene mind-mind a helyén van.
    Az összképet nem rombolja az kis vászon előtti lovagolás sem, amit a vége felé produkálnak nekünk, mert előtte-utána olyan grandiózus jeleneteket látni, olyan érzéseket pumpálnak a képernyőre, hogy az embert nem izgatja.
    Ajánlott annak, aki még nem látta.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.30. 08:38:20
  • kill3r21
    Guardians of Galaxy
    Nem akarom pontozni, nekem bitang tetszett, az újabb Marvel filmek egyre jobbak, Avengers 2-ővel nagyot kell alakítaniuk!
    Magasra tették a lecet :D
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.08.30. 06:10:21
  • cylonflatus
    Nekem is volt a 3D-vel olyan tapasztalatom, ami nem adott semmi plusz élményt, ellenben zavarónak sosem találtam, csak feleslegesnek. Egy-két filmnél -tényleg kevésnél- viszont nagyon állat volt, pont az Avatar volt az egyik, ahol műkdött a dolog és nem éreztem csak parasztvakításnak. Az éjjeli erdős jelenetnél konkrétan lefostam a bokámat a gyönyörtől. Ha ez ciki lenne, vállalom. Az viszont elgondolkodtat, hogy olyanokat írtál mint negatívum, hogy sötét volt, elmosódott, etc. Én ilyeneket abszolút nem tapasztaltam, a kép tűéles volt, és az említett erdős jelenetnél ami éjjel játszódik se volt zavaróan sötét.
  • zaki
    Jo kis B film lesz...
  • cylonflatus
    Na, ez a Radcliffe gyárök bélenyúla tutibajaz? Erről /Horn/ eddig még csak nem is hallottam, de egész jópofának tűnik.
  • bcrics
    Budapest Flórián térnél forgatják Spactral c. filmet.
    http://www.kephost.com/image/o7K
  • Shep
    Ennyi. Az a baj ,hogy van azonban néha olyan film amivel nem akarok hónapokat várni, hogy megnézzem, de csak 3D-ben adják így aztán...
  • stargatelost
    3D-hez: Én felültem annó a hype vonatra, és megnéztem az Avatart 3D-ben. Akkor megfogadtam, hogy soha többet, egy szar volt, sötét volt, mosódott, folyamatosan azt kívántam, bárcsak 2D lenne, akkor rendesen látnám is, mi történik. Sajnos egy hete újra be kellett ülnöm egy 3D filmre, az Avatar óta először, a Galaxis őrzőit a társaság így akarta megnézni. Azt elismerem, hogy valamicskét fejlődött a dolog, de továbbra is parasztvakítás az egész. Ezzel én be is fejeztem, soha a büdös életben nem akarok és nem is fogok 3D filmre beülni. A szinkron meg más lapra tartozik, de ideveszem, hogy lényegében nem a Galaxis őrzőit láttam, hanem valami selejt anyagot, ahol szar volt a hang is, meg a kép is.
  • Shep
    Avatart Ájmexben néztük, hááát, szar volt. X-men a legjobb, ott tényleg olyan érzés volt mintha ott lennének előtted. Pl. van az elején az a rész mikor kiszállnak a repülőből Rozsomákék és rágyújt, meg utána mutatják a helyszínt, hát az a rész valami eszméletlen jó volt 3D-ben. Persze sok függ a technológiától is, mert van jobb meg kevésbé jó 3d-s megoldás.
  • Totti5
    Ez nem igen volt le semmit az érdeméből. Moziban az Avatar élményhez hogy elsőre ott a filmet átéled a lehető legjobb módon rettentő sokat adott az 3D mert igényes és jó volt, végig térhatású hisz 3D-re/vel készült eleve.
  • Dynamic
    Az Avatar olyan elképesztő hype-ot kapott, hogy az volt a legtöbb ember első 3D-és és IMAX élménye ezért nyilván hatásosabbnak élték meg, mint a 4. vagy 5. filmet, miközben nem volt egetverő a különbség egy Transformershez vagy egy Avengershez képeset. Majd az Avatar folytatásánál leszek kíváncsi mennyire lesznek elájulva a 3D-től. Most, hogy megszokottá vált, borítékolom, hogy semennyire.
  • zoliii
    Tini Nindzsa Teknőcök 2014
    Ha nem vársz sokat a filmtől, akkor egész jó film :D
    Zúzó páncélja szerintem jó lett.
    Kb. egy jó közepes film lett.
  • repvez
    Ahogy mondani szokták értem én ,csak nem szeretem. Lehet hogy pár évvel ezelött még én is röhögtem volna rajta,de azóta, föleg az ilyen emberek mint a filmben inkább csak felcseszik az ideget bennem . Tudom egyéni szoc problém,de csak leirtam az én véleményem nem akartam vitázni róla vagy meggyözni bárkit is.

Egyébként én sose néztem vagy itéltem meg még filmet arról hogy ki rendezte vagy hány dijat nyert , huszad rangu számomra , ha a 10 oszkáros film nem köt le akkor adhatnak 20at is neki nem fog tetszeni.
  • karajjj
    ott a pont!
  • Riddick21
    Komoly a színvonal megint :D 21/21 Jump Street szar, Pain & Gain szar :D Világos :D
    Aki a 22 Jump Streetet egy szintre hozza a jelenlegi fostömlő vígjátékokkal, az pont a film lényegét, a humorának a forrását nem érti. MINDEN mondatban van kb. egy-egy poén, kifigurázza a zsarufilmeket, a tinivígjátékokat, a romantikus filmeket, a buddy-cop filmeket, de a legjobb pillanataiban saját magát, sőt, még a színészeit is.
    Kétszer láttam eddig, az egyik vetítésen majdnem megfulladt a mozi a röhögéstől, a másikon full kuss volt és csak a káromkodásokon és eséseken röhögött a buta parasztja. Gondolom ti a másodikon ültetek.

Aki meg a Pain & Gain zseniálisan morbid stílusát nem képes felfogni (nem szeretni kell, de legalább érteni), az nem tudom, mit várhat az élettől. Már maga az egész koncepció kurva jó, annyira alpári és ordenáré, hogy nem is rendezhette más, mint Michael Bay. Hogy ezt a filmet bevállalta, az mutatja, hogy van még remény az esetében. Nagyon kevés olyan filmet tudnék mondani, ahol kb. minden második röhögés közben azért összeszorul az ember gyomra az emberi ostobaság és aljasság láttán, ugyanakkor pont a hihetetlenül profi audiovizuális élménynek és a legjobb formájukat hozó színészeknek (azért az ilyen szintű sötétség hiteles eljátszáshoz is kell tehetség, főleg úgy, hogy szórakoztató is maradjon) köszönhetően nem dől be az egész. Egyetlen baja, hogy túl hosszú, kb. 20 perccel lehetne rövidebb, de akkor meg talán túl pörgős lenne... szóval az a lényeg, hogy ebből ez egy kicsit sok, de ezt leszámítva Bay egyik legjobb filmje.
    Mi abban a felfoghatatlan, hogy valami vicces és drámai is? Tragikomédiáról hallottatok?
  • Tyler1
    Én pont a héten néztem meg 5-6-odjára, végig röhögöm még most is.

A technikai részét pedig Bay nagyon érzi, még ha néha ostoba filmeket is csinál.
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.08.29. 15:00:05
  • repvez
    Hát igen , nem vagyunk egyformák. De én nem tudtam egy kicsit sem nevetni rajta.Az előzetes alapján teljesen más jött le mint ami valójában
  • Bachstein
    Szerintem is ez volt a koncepció lényege, hogy röhögsz rajta, röhögsz a helyzetkomikumokon, röhögsz a szereplők balfaszságán, meg idióta beszólásaikon, közben mégis meghökkensz és lesokkolódsz, mert ezek tényleg mind megtörténtek, tényleg ilyen groteszk tud lenni az élet és a sors. Technikailag pedig szerintem nagyon is jó volt a film, ilyen téren nem volt "gagyin megcsinálva".