106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
koszi szepen -
Parancsolj, itt a Marvel-kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
par napja volt itt egy marveles kep a filmekrol, amikben megsem halnak meg a szereplok, hova tunt? megvan meg valakinek? nem talalom :C -
Hihetetlenül kemény és sötét film az emberi hiszékenységről és ostobaságról, megrázó történettel és eszméletlen színészi alakításokkal. Nem éri meg kihagyni, de azért lelkileg készülj fel rá.
(A templomos jelenettől a mai napig végigfut a hideg a hátamon) -
ezt latta valaki? holnap tervezem :o -
Jaja, az operatőri megoldások nagyon ügyesen lettek kivitelezve, érdemes megnézni a "Behind the scenes" werkfilmeket, fent van az összes YT-n. Főleg az autós üldözéses jelenetet, nagyon durván rakták össze! :) -
Szerk.:
OFF-ba, és azon felül is spoilerbe, mert csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Francnak erőlteted a belelátásodat?
Elküldtem az anyjába az említett hozzászólásban vagy később? Konkrétan "lebasztam"? Nem.
Akkor miről beszélsz? S egyáltalán, minek rángatod elő már megint? Azt hiszed, ettől igazad lesz?
Leszállhatsz a témáról.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.01. 12:48:41 -
Guardians of the galaxy:
Baszki ez a film tud valamit.Fogalmam sincs mit,de azon kaptam magam hogy meg par nap utan is eszembe jutnak jelenetek,karakterek.Ez pedig a stilusbol adodoan nem gyakran fordul elo velem.
Ugyhogy siman meger egy 6.5/10-est nalam.
-
Nem értem min csodálkozol. A "köszi a spoilert" konkrétan lebaszás, ami azt jelenti, hogy szerinted spoilert írt és nem kellett volna, miközben amit Bachstein írt, általános értelemben véve nem is spoiler. Ahhoz is jogod van, hogy ennek ellenére zavarónak ítéld meg az infót, de fel kéne tudni mérned, hogy ez csak neked lehet zavaró, és ezt más honnan a fenéből tudná, ergo már első körös "köszi a spoilert" lebaszás sem kellett volna. -
Banszien #84776 Igen, de te erre egy teljesen normális hangvételű választ kaptál, amiben le lett írva, hogy ez miért is nem spoiler, és még bocsánatot is kért tőled, ha ezzel mégis rontott a film élvezhetőségén. Ezek után te váltottál hangnemet, és te keltetted feleslegesen a feszültséget, szokásos SG-s módra.
Hogy ne csak off legyen:
The Nines
Másodszorra láttam, de nem vont le semmit a film élvezhetőségéből. Mindig is szerettem az olyan filmeket, ahol a vége felé derül ki, hogy i van tulajdonképpen, addig meg csak a találgatás megy. Összességében nagyon jó a film mondanivalója, de nem túl szájbarágós, és így sok mindenre rá lehet húzni, kicsit ilyen amit éppen bele akarsz látni jellegű. Nem mondom hogy hibátlan, de egy jó erős 8/10 még mindig jár neki. -
744-ből
"Köszi a spoilert. :( "
Ennyi. Se több, se kevesebb.
A többi a szokásos SG-s "beszólok/unk az első hozzászólónak" és abból persze, hogy adok-kapok keletkezik lett. -
Banszien #84774 Ne haragudj, de igazuk van. Először leszólsz valakit egy spoiler miatt, ami nem is spoiler. A spoiler az a cselekményre vonatkozik, fontos kulcspontok, vagy a végkifejlet elárulása idő előtt. Az hogy ki játszik kit semmilyen értelemben sem spoiler. Az hogy te nem akarod tudni, az egyéni szoc. problem, ettől nem válik spoilerré, és nem vonatkozik rá semmilyen internetes szabály, vagy etikett. Majd miután kikéred magadnak, hogy nem veszik figyelembe a te "hivatalos"-tól eltérő véleményedet a spoilerekről, és valahogy maguktól nem találják ki hogy ez neked spoiler lehet, beírsz egy olyat, hogy "Engem nem érdekel, hogy neked mi a spoiler". Tehát egyrészt egyáltalán nincs igazad, mivel ez sehogy sem tekinthető spoilernek, de még ettől eltekintve is, miért kéne minket érdekelnie a te egyéni álláspontodnak, ha te sem akarod figyelembe venni másét? -
-
Kongy, Dynamic MR ME:
-
karajjj #84771 Godzilla
Tegnap megnéztem végre és hát azt kell, hogy mondjam, rohadtjól ki van találva. Aki csak az eye candy jelenetek miatt nézte, az nem biztos, hogy értékeli ennyire, de szerintem le a kalappal a készítők előtt. Újragondolták a Godzilla sztorit, elővették a hőskori külsőt is neki, ahol láthatólag volt azért főhősünkön pár kiló, illetve tonna felesleg és végre nem arról szólt a dolog, hogy az emberek majd jól levadásszák a szörnyet, hanem valóban az történt, amit a doki mondott. A sztori pedig logikailag nagyon rendben volt!
Nekem tetszett! Lehet fikázni... :D
8/10 -
csak anne hathaway ne lenne benne... -
-
max SG-n. máshol aligha.
-
hagyjd rá ő a világ közepe -
The Raid 2
Az első részhez képest ez már tetszett. A verekedéseket még mindig mesterkéltnek érzem. Hiába a látványos koreográfia, sokszor kilóg a lóláb. Pl. a baseball ütős fickónál, amikor sokszor csak "kenegeti" az ellenfelet, mint a vajaskenyeret, és valahogy nem érezni az ütések elemi erejét. Azon már fenn sem akadok, hogy a gengszterek többnyire meg akarják verni az ellenfeleiket (mint Bud Spenceréknél), mikor sokkal egyszerűbb lenne lelőni, és csak a sánta hülyének volt annyi esze, hogy puskát ragadjon :) Ezen túllépve azért végig lekötött a film, az operatőri megoldások ötletesek, a színészek közepesek.
6.5/10 -
Igen, valószínű... :) Kár, hogy ilyen sokat kellett várni erre a második részre... -
'Engedd meg, hogy ÉN döntsem el, hogy NEKEM mi a spoiler, rendben?"
Már elnézést-mert nem nekem írtad-, de másnak honnan kéne tudnia, hogy a kézenfekvő spoilereken kívül, kinek milyen egyedi spoiler érzékenysége van. Olyat jellegű infót írt, ami normális esetben valóban nem számít spoilernek, erre lebaszod érte, hogy nem volt figyelemmel az irreális spoiler érzékenységedre, amit amúgy nem is ismerhet rajtad kívül senki.
Ennyi erővel azt se írhatná senki, hogy pl. "kár, hogy csak 100 perces a film", mert lehet, hogy spoiler valakinek, aki mondjuk 120-ra számított.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.08.31. 20:29:00 -
Kicsivel valóban gyengébb lett, mint az első rész, csak szerintem csak amiatt, mert most már nem hat az újdonság varázsával, illetve a három főszál sem annyira megbotránkoztató és kiszámíthatatlan, mint az elsőben, de még így is bőven jó alkotás. Ha anno 2005-ben ezzel nyitottak volna, akkor most ez lenne a kult film, én úgy vélem. :) -
Még mellékszereplőnek is csak jóindulattal nevezhető, mert a szereplése kb egy kameo-nak felel meg... :D Amúgy meg hülyékkel ne állj le vitázni, mert legyőznek a rutinjukkal meg a magabiztosságukkal. (Mindent tudok a semmiről professzorok... )
davidka003 #84761
Így van, gyengébb, de bőven élvezhető kategória. imdb 7,1 pontja reális.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.31. 20:06:08 -
Ez most szerintem is egy marhára felesleges vita.
Szerintem se volt benne semmi spoiler és ettől még lehet jó a film.
Egyébként haverom azt mondta gyengébb, mint az első rész de ígyse annyira gáz. -
Én meg vagyok annyira nagy fiú, hogy el tudom dönteni, hogy nekem mi tetszhet - akár előre is, akár mások élménybeszámolója, elsütött spoilere alapján, vagy anélkül is, és hogy mit teszek, miközben a "hülyeség"-stílusú kiszólásaidat elfelejthetnéd. -
mondanám hogy ha ilyen szintű információ is spoiler akkor miért járunk a topikba, de igen:D -
Hagyd,mert hajthatatlan. -
Jó, de azt be kell látnod, egyszerűen vicces az a hozzáállás, hogy "Az igazi Miho (Devon Aoki) nélkül már szart sem ér a szememben a folytatás.", mikor 1) semmit sem tudsz a folytatásról, 2) Miho még mindig egy mellékszereplő.
Nem baszogatni akarlak én, meg nem is az én dolgom, hogy ki milyen indokok miatt nem néz meg egy filmet, egyszerűen csak ajánlottam egy jó mozit, ami nekem tetszett, és sajnálnám, ha másoknak is kimaradna, akiknek amúgy bejött az első rész. Ennyi. -
Engem nem érdekel, hogy neked mi a spoiler, és az sem, hogy a te "szvsz" mennyire "hülyeség nem megnézni az új részt" ha az ÉN élményemről van szó. -
Meg van engedve, ugyanakkor hadd éljek már én is ezzel a privilégiummal. Számomra az a spoiler, ami a film cselekményéből lő le részleteket, esetleg fordulatokat. Az, hogy egy karaktert egy másik színész játszik, számomra puszta tény, nem lő le semmi a sztoriból, a fordulatokból. De ezért is írtam, hogy bocs, ha téged ezek ennyire zavarnak, más filmes közegekben az ilyen ténymegállapításokkal nem szoktak bajok lenni.
Amit szintén nem értek, hogy egy ilyen cserétől a karakter még ugyanaz marad, sőt, lehet jobban is áll neki a vérfrissítés. És hiába játszott Miho fontos szerepet a Big Fat Killben, attól még igenis egy mellékszereplő, nem ő fogja elvinni a hátán a több sztorivonalat magába foglaló filmet, kvázi a színészcsere miatt szvsz hülyeség nem megnézni az új részt.
-
Engedd meg, hogy ÉN döntsem el, hogy NEKEM mi a spoiler, rendben?
Szerk.: Szerinted mi a fenének nem olvasgatok előre, nem nézegetek előre dolgokat filmekkel kapcsolatban?
Szerk.2: A 2005-ös filmben pedig épp Miho volt az egyik (ha nem A) legfontosabb szereplője az utolsó epizódnak. Clive Owen karaktere például nélküle...
Egy kis emlékeztető:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.31. 15:25:37 -
Gondolom kb. így zajlott le a filmnézés... xd
Blended
Feleseggel tokeletes volt.
Brick Mansions
Szerintem ezzel melle nyult a Paul Walker
egyszer nezos/gyorsan felejtos -
Nem mintha az első részben több szerepe lett volna. -
Szerepel 3 percet? Lehet 3 és fél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halott Bruce Willis-nek több szerepe volt :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.31. 14:05:47 -
Ez pont annyira spoiler, hogy már jó pár cikkben bele lehetett futni, illetve ha rátévedsz az film IMDB oldalára, rögtön láthatod, hol történt színészcsere. Ezzel nem hiszem, hogy előre romboltam volna számodra a filmélményt, de bocs, ha mégis így lenne.
Amúgy meg nehogy már Miho miatt temesd a filmet, még csak nem is főszereplő a csaj, mellesleg az új megjelenése... hmm, hát szerintem sokkal de sokkal jobb lett, mint a 2005-ös filmben. :) -
Muszáj tudnunk, hogy késő este volt és egy csajjal nézted( senkit se érdekel, ha Yoda ment volna át hajnalban, akkor sem...) Az első 2 mondat bőven elég lett volna, mert így mindenki rádugrik. -
Úgy is tudtam mi lesz,nem akartam olyan filmet ahol figyelni is kell.Egyébként a forráskódot/jeleket,csúcshatást/Moon-t/ szedtem le arra az esetre ha...........:)