106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Melyik verziót ajánljátok az Edge of...-bol, eddig kettot szedtem le de mindketto gagyi pixeles az akciórészeknél (pl. RARBG)?
    Thx
  • mulli1986
    Az hogy milyen a vallása és hogy mit művel ezen a címen az életében, nagyon nem mind1. Én nem tudok semmi súlyos erőszakos tettéről, persze ennek lehet az oka az, hogy nem olvasok utána, de színészként jó és addig amíg nem bántalmaz senkit ,addig aztán felőlem űzhet olyan vallást amit akar. Mindenkinek joga hülyének lenni addig amíg ezzel senkinek nem árt...
  • LasDen #84945
    Godzilla

Jaaajj. Nem volt ez olyan szar, mint az itteni írások után vártam, de azért borzasztó volt. Szóval miért Cranstonnal próbálták eladni ezt a filmet? Semmit nem csinált, az egészet kivághatták volna a picsába és helyette lehetett volna több szörny boxing. Mert bár nem kell TF szintű 0-24 rombolás, de többször nagyon csúnyán elvágták a showdown előtt. Ha ennyivel több Godzillát kapunk, akkor máris jobb lett volna a film. Fárasztó volt a sztori, de legalább megfelelő hosszúságú...
    Watanabe meg az X-aktás cigarettás emberre emlékeztet. Ott van, néz csúnyán, és csak ritkán szólal meg...
    5/10
  • Tyler1
    Mi köze van akárkinek is ahhoz, hogy magánemberként hogy éli az életét? Fogalmatok sincs a színészek emberi oldaláról, soha nem is lesz, úgyhogy ne ezen görcsöljetek.
  • IMYke2.0.0.0
    Felőlem hétvégi tömeggyilkos, asszonyverő, közszemérem sértegető, drogos-alkoholista, Klux-Klux Klános is lehet, nem tud érdekelni - a munkáját jól végzi, a szerepei / filmjei nekem eddig bejöttek, többi meg nem érdekel.
  • vérpocok
    Én nem úgy értem... hanem amit lehet róla hallani állandóan... nem minden kamu amit a média közöl róla. Nekem pl. ez a szcientológia baromság már önmagában épp elég... másrészt tudok annyi tényt róla ami alapján nem kedvelem mint embert, de a szerepeit tényleg jól játssza.
  • k0trapali #84941
    Alien - Rendezői Változat

A film még mindig csillagos ötös. Az a pár extra jelenet nem sokat tett hozzá a filmhez, de ha már van akkor miért ne... a kép nagyon jó volt, viszont a hanggal szerintem nem tudtak sok mindent kezdeni. Maradt olyan, amilyennek anno megszerettük.
    A mozi élmény viszont förtelem volt! Hatalmasra hízott csóka szuszogását, horkolását kellett hallgatni a csendesebb percekben. Komolyan mondom sokszor Darth Vader hangja volt a palinak. Minek jön el a moziba ha elalszik? Mikor Ripley levetkőzik a kis mentő hajón akkor meg a 15 fős rocker banda recskázás hangot utánozva poénkodott a hátsó sorokban...
    Egyik kedvenc filmem és lényem.(alkaron díszeleg :P ) Évente 1x biztos megnézem legalább az első részt, de valamikor lenyomom a tetralogiát.
  • IMYke2.0.0.0
    Webrib van, de beszabehu minőségben.
  • IMYke2.0.0.0
    Én leszarom, hogy milyen vallást gyakorol - kiváló színész, nekem ennyi elég.
  • LasDen #84938
    nem csak októberben jelenik meg? o_O
  • Prof William
    Ezek szerint már itt a "Blu Ray?" akkor ezek szerint ebből újranézés lesz.

Tom Cruise nekem is kedvenc színész. Hogy mit szcientológuskodik az más lapra tartozik, de filmjeiben jól alakít.
  • Jim Morrison
    elég annyit tudni, hogy tom cruise és a szcientológia kéz a kézben jár...
  • Kongy
    +1

Nekem is nagyon tetszett.
  • The Protector
    Jó látni,hogy páran így gondolják.Nekem az év egyik legjobb filmje.Minden szinten lekötött,szórakoztatott.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem is futhatsz össze vele hétvégi kerti partikon, akkor hogy az istenben kedvelhetnéd magánemberként...

A média és a hírverés és azon információk készpénznek vétele más tészta. Az ember attól még nem ismerhető.
  • vérpocok
    Én is kedvelem Tom Cruise-t mint színészt... de nem mint magánembert.
  • dartonite
    Edge of tomorrow:
    Azt a mindenit de regen lattam ilyen jo akcio sci-fit.Bar szegyenszemre be kell valljam hogy en kedvelem Tom Cruise-t.Ez a tortenet vegig a szekbe szogezett es biztosan lehetne talalni fogast egy csomo aspektusan en nem kerestem,csak elveztem a latvanyt es a sztorit.A veget en sem nagyon ertettem miert tortent ugy ahogy, de ez legyen a legnagyobb hibaja..
    Nalam egy sima 8-ast kap a film.
  • Tyler1
    Az őrület határán

Malick filmjeit kevesen értik, és talán kevesen is szeretik, rendkívül mély elbeszéléseihez kell egy fajta érettség és állapot. Ez a film a műfajában is igazi unikum, egy inkább antiháborús lelki dráma, amely mellőzi a kötelező sablonokat, amely nem egy patrióta hőskölteményre alapozza a cselekményét, a főszerep nem a háborúé, a fegyvereké, nincsenek jók, nincsenek rosszak.
    Nagyszerű film, lebilincselő fényképezéssel, komoly üzenettel, kiváló hangulatábrázolással, meglepően grandiózus szereplőgárdával (bár ez kevésbé fontos erőssége).
  • DarkHorSe
    Edge of Tomorrow 6/10 egyszer nezheto (sajnos) en SOKKAL tobbet vartam tole, sima akciofilm valami bena tortenettel (szerintem)
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - Edge of Tomorrow (A holnap határa) - 9/10

Tom Cruise, Emily Blunt és a japán alapból hozott anyag, remixelve, jól tálalva [CGI, humor, akció, fordulatok] bizony szórakoztató elegy volt.
    A végén lévő eseményeknél kamilláztam, hogy akkor most mágis hogyan... de ehhez talán ismernem is kellene a japán eredeteti "All You Need Is Kill"-t.
    Még több ilyen filmet akarok.
  • mulli1986
    Tudom mire gondolsz. Én se járok moziba. Ha nagyon menni kell, akkor valami akcióra, mert annak van értelme látványvilágban és hangzásban, plusz akkor a hangeffektektől nem hallom a kreténeket. De am minimum az utolsó vetítésekre megyek általában.
  • Kmarha
    Amúgy:
    Alien

Nagy kedvencem a film, ezerszer láttam. Talán ezért (meg a mögöttem lévő sor miatt) nem tudott beszippantani a nagy vászon. Egyedül az utolsó fél óra az, amihez sokat hozzá adott.

A film ettől függetlenül még mindig remekmű, bár tény, a műfaján belül, nem öregszik szépen.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.10. 08:40:53
  • Kmarha
    Mi a francnak ülsz be moziba, ha minden rohadt másodpercét v égig dumálod? Maradj otthon, töltsd le, azt dumálj otthon.

Nem egy ember. Az egész hátsó sor. Huszon éves csajok, 40 éves "felnőtt" emberek. Egy lángszóró kellett volna vinnem
    (ezért megyek csak nagy ritkán moziba, akkor is ha tudok már csak akkor, ha mindenki látta a filmet és lehetetlen időbe, hogy alig legyünk bent páran)
  • karajjj
    asszem a Blow/Betépve is olyan
  • mulli1986
    Közben segítettek a filmmel: Sorted/Szétcsúszva
  • mulli1986
    Ezt is vasárnap néztem meg, de mivel majdnem elaludtam rajta... Hát igen kb ennyi a film. Nagyon vontatott, nagyon semmitmondó.
    6/10
  • Kongy
    100% igazság az új Godzillát illetően :D

• LasDen #84920
    anno szidták, hogy nem olyan, mint a könyv. Én előbb a filmet láttam aztán olvastam el a könyvet, és lehet kimaradt ez-az, de megállja a helyét a könyvhöz mérten is. Én jól szórakoztam rajta.
  • mulli1986
    Galaxisi útikalauz stoposoknak.
    Jó kis film, nem veszi túl komolyan magát, így a poénok is ezen ülnek. Sztorija nem túl nagy szám, de van és nézhető többedszerre is, Karakterek jópofák, viccesek. Kicsit talán túl hosszú, de érdekes felvetések és elméletek vannak poénosan felvetve a filmben.
    7/10
  • mulli1986
    Azért mert a végén "cameo"-ba segítenek lezúzni a logikátlanul nagy túlerőt, mivel ők is célpontok, nem hívnám a filmet Bosszúállók 2-nek. Így viszont kretén a film. De mind1.
  • mulli1986
    Nem sajnos nem az. Én is rég láttam, ha jól emlékszem kifejezetten híres színész nincs benne
  • zorrobomber
    Ja hogy a franchise fontosabb mint a sztori, értem, oké, lapozhatunk (valami értelmes filmhez, nem infantilis pénzszivattyúhoz).
  • Synchronous
    Ha Vasember, Hulk, meg a többi is ment volna neki segíteni akkor nyugodtan hívhatnánk Bosszúállók 2-nek is azt a részt... mivel ez Amerika kapitány értelemszerűen a többi szuperhős nem lehet benne. A Natasha meg nem szuperhős csak egy sima katona aki jól ki van képezve.
  • Bachstein
    Talán a Dobermann? (Nem biztos, hogy erre gondolsz, mert kurva régen láttam, de pár pont stimmel a leírásodból.)
  • mulli1986
    Tényleg, ha már ilyen filmek. Melyik film az ami akkor készült időben kb mint a Trainspotting, Requiem szintén a drog a fő szál, de igazából inkább akciófilm jellegű egy kis drámával. A zenék nagyon jó pörgő trance zenék. Az egyik szereplő aki a dogos bandába nyomja, az a film vége felé derül ki, hogy egy rendőr hétköznap. Ja egyébként vérmeleg az éjszakában. Na valaki?
  • mulli1986
    Na túl vagyok a Trainspottingon is. Hát én nem tudom mit ettek ezen a filmen a népek anno. Dorgos filmnek elmegy kategória. De mivel nem elég drámai, sőt inkább valamiféle vicces hangulatot próbál teremteni a film, így elég fura érzéseket váltott ki bennem a nézése. A pszicho karaktere meg állandóan felidegesített. Egyszerűen nem volt benne olyan jelenet, ahol nem írtam volna ki a filmből... Ráadásul elég érdekes természetű karakterek jellemzik ezt a filmet. Értem én hogy az elején pont ezt hangsúlyozzák, hogy ők mások, de bazz, ez már full kretén kategória....
    Nekem kifejezetten kínszenvedés volt végig ülni a filmet, másfél óra de komolyan 3-nak tűnt.
    4/10
  • Kmarha
    A Million Ways to Die in the West

Rosszabbra számítottam. Főleg főszereplő tekintetében. Seth MacFarlane csak az első 10 percbe volt irritáló, utána teljesen hozzá szoktam. Szerencsére szaros, pisis poén is csak 1-1 volt, állatok, farkát is csak kétszer tolták a néző képébe. Ezek a képsorok voltak természetesen a film legalja. Ezen kívül teljesen átlagos, néhol erősen klisés, ezer helyen ellőt poénokkal operál a film, egyediséget nagyon nehéz találni (talán csak az alap ötlet, és annak hangoztatása - ezer egy féle képpen tudsz meghalni a vadnyugaton - volt kicsit eredetibb). Egyszer meg lehet nézni.

Egy biztos: 1 hónap múlva egy percére sem fogok emlékezni.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.09. 07:51:18
  • LasDen #84910
    Ha jól tudom Renner nem ért rá másik film miatt, de eredetileg volt írva egy nagyobb szerep neki. A film legjobb része az volt, amit Whedon rendezett - az első vége főcím jelenet.
  • mulli1986
    Tél katonája

Hááát én nem is tudom. Jó volt, egyszer nézhető is volt. Még a hossza se olyan vészes. De így utólag többször nem tudnám megnézni, sőt valszeg kínszenvedés lenne. Poénok ülnek, már amennyi van benne, sztori mocskosul lyukas. Mikor megvan a történet magyarázás akkor kb úgy éreztem, hogy semmit nem mondtak el. Mintha egy sztoriból minden harmadik gondolatot mondták volna el. Aztán tényleg ez a logikai buktató, hogy a végén egy hadsereg ellen mennek 4-en, mikor tényleg ott lenne Vasember, Hulk meg mindenki. Pld Hawkeye hova tűnt a shieldből? Na mind1, szóval sztori elég ementáli, egyszer nézhető.
    6/10
  • Totti5
    A Million Ways to Die in the West

Az ötlet jó volt, hogy modern vadnyugat komédiát készítenek, de közhelyes lett túl sokszor, hiába voltak jó jelenetek, szövegek. Poén végig megy, hisz teljesen egészében minden párbeszéd, jelenet egy poén, így kissé fárasztó is. Jobbnak tűnt mint ami lett. 6/10

Divergent

Ez már komolyabb dolgot mutat be, kellemes story, érdekes ez a jövőkép és borzasztó is egyben. Jók a karakterek, pörgött, a 2 óra hamar elment. 8/10

Megdonteni Hajnal Timeat

Elrontották a címet, mert "megbaszni Timikét" közelebb állt volna a valósághoz. Nagyon primitív az egész. Ha hálivúdot akarják az ilyen filmekkel másolni, akkor valahol nagyon kisiklott a dolog megint, mert ez egy ordenáré szemét és se nem vígjáték, se nem romantikus se semmi. 1 pont se / 10

The Art of the Steal

Kurt Russel mot is jó volt, a film a szokásos lopjunk még egyszer egy nagyot a csapattal. Rendben volt az egész, egy igényes és szórakoztató, olykor poénos produktum, se több se kevesebb. 7/10