106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A brüsszeli Polgárjogi Bíróságon folyó, dokumentált, szemtanúkkal alátámasztott ügy a Vatikán ellen. Ratzinger sem véletlenül mondott ám le tavaly, és nem véletlenül adtak ki ellene elfogatóparancsot, többek között pedofília, és gyermekbántalmazás vádjával (persze feleslegesen, mivel a Vatikánban bújkál, mentesül a vizsgálatok és elfogás alól).
Persze lehet kamu, mindenki csak hazudik, és ezek a keresztények tényleg szentek, Jézus meg harmadnapra feltámadt... -
Edge of tomorrow
Nálam egyszernézős film. Egynek elment de nem voltam elájulva tőle.
CGI nem volt rossz.
7/10 -
Nem erről van szó, de az ilyesfajta vádaskodás ugyanakkora butaság, mint a vak hit. Ezzel, most nem azt mondom ,hogy nem lehet ilyen de azért mert valami összeesküvés elméletes oldalon ez van, vagy valami nóném ember azért, hogy foglalkozzanak vele ír valami "érdekeset", még nem lesz bizonyíték sem erre, sem pedig az ellenkezőjére. Elég sokan még a mai napig is azt hiszik ,hogy a Föld lapos. Mondjuk így belegondolva, lehet igaz is, lévén még sosem mentem körbe rajta :D -
A szcientologia eddig legalabb nem egett el elve embereket, meg tort kerekbe mert eppen azt talalta jo otletnek. Persze penzlehuzas az alap, de inkabb az mint a vallasi haboruk, gyerekmegrontas stb :D Keresztenyeknel nagyobb kocsogoket nehezen lehetne talalni(bar azert lehetne :D ) -
Szerintem egy egyházat se kell bemutatni, inkább ezt hiszem el, minthogy nem csinálják. Elég sok van már a számlájukon, ahhoz hogy inkább erre dőljön a mérleg nyelve. -
Aztán ezt honnan tudod, ott voltál, láttad? -
Volt egyszer egy Vadnyugat. Még mindig 10/10 nálam.
Minden évben megnézem egyszer,nem tudom megunni,szerintem örök klasszikus!
Ennio Morricone zenéje egy álom,úgy mint Claudia Cardinale szépsége a filmben.
Charles Bronson és Jason Robards jól játssza a szerepét.,nincs itt gond. :)
De szerintem a legjobb,Henry Fonda. Neki nagyon jól állt ez a karakter,bírom. -
A Vatikánban a mai napig tartanak rituális gyerekgyilkosságokat, és egyéb beteg vallási szeánszokat. Semmivel nem különbek a keresztények akármely más elborult egyháznál.
Na offból tényleg elég mára -
Richard Kiel
(1939-2014) -
Lone Survivor
Nem volt egészen habala, de lehetett volna habala. Volt benne egy két habala jelenet, mint amikor a habalák habalázták, na az tuti habala volt. De összességében nem volt habala, mert a játékidő habalázott, szóval kellemes habala volt.
6/10 -
Nem, én előbb is ugyanarról beszéltem, a vallásról, mivel Moloch kultusza létező vallás (sajnos valószínűleg mindmáig), akárcsak a szci, de ott az elsőszülött gyermeküket is be kellett áldozni szent tűzben, a szci "csak" a pénzt és hatalmat gyűjti be (nyilván cserébe is nyújt valamit, mint minden ilyen elit "közösség"). -
Nem befolyásol.. megfogom nézni, sok filmje tetszik, jól hozza a figurákat, ezzel nincs is baj :) -
Dehogy mondom én meg, csak unalmas, hogy minden Cruise filmnél előjön itt a szci téma, pedig a filmjei szempontjából ez teljesen érdektelen szempont.
Ott volt Tony Jaa, akinek láthatóan agyára ment a vallásra, és az már a munkásságán is meglátszott, ott meglehet ítélni, hogy jó vagy nem, amit csinál, de most TC épp aktuális filmjénél mit befolyásol a vallása? :) -
El kellene kezdenem egy búcsúcédula vállalkozást... Lennének vevők rá, még a modernkori, "tanult" emberek között is... -
Ne te mond már meg miben felesleges kinyilvánítanunk a véleményünket és mihez van jogunk mint közönség :)
Egyébként ha akarod az összes általad sorolt témáról elmondom a véleményem, de most a szcientologia jött fel, szóval erről beszéltünk...
( TC egy időben igen csak nyomtak mindenhol a szcit, riportokban stb aztán kicsit mellőzték, majd leszokott róla... ) -
Félre ne érts, nekem semmi bajom TC-vel, azt csinál amit akar. Én csak az erőszakot utasítom el. Meg az egyházakat... De magával a vallásokkal nagy bajom nincs.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.11. 12:43:24 -
Véleménye lehet bárkinek, csak ebben a témában felesleges. Mit tudtok Cruise tevékenységéről a kamerákon kívül? Nekünk, mint közönségnek ahhoz van jogunk, hogy a munkáját ítéljük meg. Vagy most komolyan azért nem kedveltek egy színészt, mert valami istentudjamilyen egyház tagja? Rosszabbak lesznek a filmjei ettől? Rákényszeríti a közönségét, a rajongóit a vallására? Az egyház számára készíti a filmjeit? Folytat erőszakos kampányokat? Mert ha nem, akkor kit érdekel?
Azt gondoljátok a szci a legnagyobb bűn, de a színészek többsége elmebeteg, alkoholista, drogfüggő. gyógyszerfüggő, pedofil, homokos, tudathasadt, mániákus barom. Sokkal nagyobb sokkot okozna, ha pár nagyra becsült színészről (vagy egyéb ismert médiaszemélyiségekről) kiderülne a valódi életük, mintsem, hogy valaki szci követő. Én mondjuk kurvára semmit nem tudok erről az egyházról, de nem is érdekel annyira sem, hogy a google-be rákeressek, kövesse aki akarja, attól még Cruise akkor is awesome marad :)
Arra meg ki sem térek, hogy a milliárdokat magába foglaló keresztény egyház milyen agymosásokat végez már, több mint 2000 éve a követőin. Mennyivel jobb? -
Mondjuk de, pékség meg minden sarkon van, szóval nem gond :) -
Na ezaz, hogy Te most a szientológiáról beszélsz, előtte meg az se érdekelt, hogy ha az édesanyádat kard élre hányja. Szerintem ez nem tetszik senkinek. Mint ahogy én is írtam, amíg nem bánt senkit, addig azt csinál amit akar. De azért egy véres gyilkost ne szeressünk már azért, mert jó színész... (Ezt nem TC értem, csak úgy általánosságba. Nem tudom a szientológusok áldoznak-e fel bárkit. Tudtommal nem)
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.11. 12:22:24 -
Tom Cruise = színész = film = filmes topik.

//Az, hogy a többiek a cientolócica témán rágódnak... hááát... -
De most ez TC topik, vagy filmes topik? -
És az milyen hogy mikor elvette Katie Holmest és nászútra mentek, velük ment az egyik egyházi vezető. Egy nászútra. Ott is szállt meg ahol ők... mégis hol természetes ez? Cruise bácsi persze nem kifogásolta... De milyen furcsa hogy Travolta, Mimi Rogers, Priscilla Presley és Kirstie Alley is tagok... véletlenül mind híres. Nyilván ilyen nevekkel könnyebb eladni a vallást. -
igazad van.
én úgy vagyok vele hogy akiket be lehet szopni az ilyesmibe azok meg is érdemlik - nekik "hit" kell, nekem meg a pénzük. az nwo összeesküvősökre találnék ki valami fasza lehúzós szolgátlatást, meggazdagodnék belőle :D
na de elég ennyi ebből -
Ejnye. Mondjuk ha a pékedről kiderül, hogy szcientológus, akkor nem eszel többet a kenyeréből, hanem elutazol pár kilométert arrébb minden nap, csakhogy kifejezd tiltakozásodat?!?!? Ugyehogynem... -
Köszönjük, akkor skippeld a társalgást... -
Nabzdmeg. Ez a krúz egy színész és én a filmjeit ha megnézem, az sem érdekel, ha civilben nyíltan csecsemőket áldoz Molochnak. Én ugyanis CSAKIS a filmjeit nézem és csakis az érdekel, hogy ott milyen színészi teljesítményt nyújt. Ha tetszik amit csinál, akkor részemről okés, le van szarva AMÚGY IRL. Kukkra semmi közöm hozzá, tudnom sem kéne róla. Nem vagyok nyomozóiroda, sem bíró, sem ítélet végrehajtó, én csak egy néző vagyok... -
persze, hogy vannak jó meglátásaik, mivel az egész egy összelopkodott okoskodás... Hubbard nem talált ki semmit, csak a szisztémát, hogy hogyan húzza le az embereket.. -
igen hallottam, de attól még vannak jó meglátásaik pár témában. persze nettó bullshit a vége, meg az hogy beszervezzenek az egyházukba és fizesd a tizedet nekik... -
hogy nem hülyeség? Hallottál már Xenu-ról? ÉS hallottad már az eredet sztorijukat?? :DDD -
remélem viccelsz... ez nem sokkal jobb mint egy DVD release.. -
Ez volt ott a téma, nem kell magadra venni, de ott is erre reflektáltam első körben: "hogy tojok rá, hogy mit művel a hétköznapokban" :) -
a szcientológia önmagában nem lenne hülyeség (nemhiába azt jelenti hogy a tudomány egyháza), csak ennek is az a vége hogy szerveződj be az egyházukba...
nemhiába lehengerlő meg kedves az emberekkel, aki találkozik vagy dolgozik vele együtt mind kellemes emberként írja le: szcientós, tud bánni az emberekkel és manipulálni őket (nem feltétlenül rossz értelemben, hanem motiválni/a legjobbat kihozni belőlük hogy jól érezzék magukat a társaságában)
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2014.09.11. 09:42:04 -
S ezt miért nekem címzed?
Én épp azt írom, hogy tojok rá, hogy mit művel a hétköznapokban: engem a filmjei, szerepei érdekelnek. -
Edge_of_Tomorrow_2014_720p_WEB-DL_x264_AC3-ZIKAS
En ezt talaltam, teljesen jo. -
annyi fogalmunk van, hogy szcientologus... ez azért sok mindent elárul az értelmi képességéről :) Persze, hogy mivel hülyíti magát az az ő dolga, de ne hogy már ne lehessen róla véleményünk, csak mert nem együtt sütögetünk hétvégén a medence mellett... -
Köze nincs hozzá, de attól még utálhatja... vagy kedvelheti... kinek hogy jön be. -
ez egy kurva jó film... -
szerintem várj a BD kiadásig...már nem sok.. -
Melyik verziót ajánljátok az Edge of...-bol, eddig kettot szedtem le de mindketto gagyi pixeles az akciórészeknél (pl. RARBG)?
Thx -
Az hogy milyen a vallása és hogy mit művel ezen a címen az életében, nagyon nem mind1. Én nem tudok semmi súlyos erőszakos tettéről, persze ennek lehet az oka az, hogy nem olvasok utána, de színészként jó és addig amíg nem bántalmaz senkit ,addig aztán felőlem űzhet olyan vallást amit akar. Mindenkinek joga hülyének lenni addig amíg ezzel senkinek nem árt...