106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DarkHorSe
    Ugy ugy, enis ahhoz viszonyitottam :)
  • QuippeR
    én valahogy többet vártam. a témát nagyon szeretem, az Idétlen időkig például betonstabil top 10-es film, de erre szerintem pár év múlva már nem fogok emlékezni.
  • Tyler1
    Edge of Tomorrow

Közel tökéletes.
  • karajjj
    Nekem az ezüstbányászos fingós rész tetszett, meg 1-2 kurvás poén, meg a birka a tetőn és kb ennyi is a film.
  • LasDen #85143
    igen. Én is sok esetben jött valami poén, de csak sóhajtoztam mintsem vicces lett volna. Főleg a random halálok voltak ilyenek. Meg az elején Albert monológja, hogy mi mindentől meglehet halni. Eröltetett volt...
    De a vége felé a Mark Twaines az jó volt :D
  • karajjj
    Párszor felnyerítettem rajta, de én ettől azért többet vártam volna, kicsit unalmas volt inkább, mint vicces.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm. Feltettem a "sohasem nézem meg" listámra.
  • LasDen #85140
    Egy millió út, hogy meghalj a nyugaton

Meh. Nem volt rossz, volt sok jó poén, de nem elég. Főleg ezeket a szar altesti poénokat ki lehetett volna hagyni. Nem értem miért kellenek, a humor legalja. A másik, hogy kicsit rövidebben jobb lett volna.

6/10
  • stargatelost
    A sorozatot se hagyd ki! A 2012-.es film annak a nem hivatalos befejezése.
  • dartonite
    Hm nem lattam egyik folytatast sem,de ezek utan potolni fogom.Koszi!
  • Sir Quno Jedi
    Nekem mindegyik tetszett a maga módján.
  • Shep
    Nekem a 2. is tetszett azzal a horror iránnyal.
  • Prof William
    Az első film jó de második valami iszonyathulladék az első film meggyalázása.

A 2008-es Maraduer talán TALÁN megüti a szinted de az azért elég sokat elmond róla, hogy a 1998! as fimben ezerszer jobba a rovarok CGI-je.

A 2012-es Starship Troopers: Invasion viszont szerintem egy egész pofás, pörgős CGI film lett. Azt ajánlom megnézésre.
  • Sir Quno Jedi
    A 2. volt a leggyengébb ez tény, azt rögtön videóra is szánták. Viszont a három, a marauder az pofás.
  • LasDen #85133
    a 2. részt láttam meg az animációs folytatást it. Az HBO adta többször régebben a 2. részt és bár nem eegyben az elejétől végéig láttam, de az egy hatalmas faszság volt...
  • Sir Quno Jedi
    Szentem jó volt benne a csaj. Olyan fura volt, de pont ezért volt jó. Az ember szívesen pofán csapkodta volna és ez ide pont illett is.

Jut eszembe a második és harmadik részt láttátok?! Mert példának okáért a három egész faja lett! Már a lehetőségekhez képest.

A negyedik meg animációs, de az is jóféle lett.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.17. 10:33:14
  • dartonite
    Az Edge of Tomorrow arra inspiralt hogy ujranezzem a Starship Trooperst.(1997)
    Ez meg mindig kurvajo film,bar Denise Richards bantoan tehetsegtelen meg ezekhez az akkor nagyon fiatal szineszekhez kepest is.Kivancsi lennek hogyan kapta meg ezt a szerepet,bar azert sejteseim vannak :)
    8/10
  • Synchronous
    A jel (The Signal) 2014

Sima hackerkedésnek indul a film, két kocka el akar kapni egy illetőt aki betört a főiskolájuk szerverére, aztán keményen átlendül sci-fibe, aztán durva akció jön, a vége pedig egy orbitális mindfuck. Csak pislogtam.

8/10
  • extra sensory
    Miért kell beerőltetni a politikát egy filmes topikba? Volt már itt elég off az elmúlt időszakban.
  • Kongy
    Mindenhol Orbánt kell felhozni mint antikrisztust? Kicsit fárasztó ez már gyerekek.
  • SzinesGeza
    Ezzel menj az Indexre.
  • dzsagon
    Most akkor orbánról van szó?
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk a reális büntetése az lett volna, ha lekanyarítja a golyóit a bránerrel együtt és kiteszi ő is vitrinbe a palotájában (most lényegtelen, ha nincs, akkor épít :D). Ez fifti-fifti. És ezzel az árulást még nem is honorálta, arra valami mást kell még kitalálni pluszban. Valami élete végéig tartó gyötrelmet, pl. mint Sziszifuszé, vagy Prométheuszé.
  • Kongy
    Meg hát lássuk be, az a csávó egy feltörekvő sz.rjankó volt, és akkor finoman fejeztem ki magam. Egy gerinctelen tolvaj.
  • Sir Quno Jedi
    És el is árult. A megcsonkítás egy dolog. Meg is ölhetett volna. Ahhoz viszont nem volt gyomra.
  • Kongy
    Nekem első dolgom lett volna kínhalállal jutalmazni azt, aki megcsonkított.
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván esélyük sincs ellene. Ugyanis nem a varázserejét vették el, csupán csak a ****-nyait. Sebzett fekete puma meg rohatt veszélyes.
  • Prof William
    Megnéznék egy hasonló stílusú szorit úgy, hogy egy ilyen hatalmú lény nekiáll módszeresen a hatalmát és lehetőségeit a végletekig kihasználva bosszút állni egy egész országon.
  • Sir Quno Jedi
    És ha egy lovat látott volna meg, képzelem mit talált volna ki... Ahemmm... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mert meglátta a teremben. Nincs ok.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, az tényleg érdekes volt minimum. :D
  • Dynamic
    Nem ártott volna a rokkás témát is valahogy megmagyarázni. Rokka? De mér? Egyszerűen nonszensz és semmi értelme csak úgy spontán, ilyen idióta "halált" kitalálni.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig igény az vóna rá.
  • Prof William
    Hát igen... Azért ez egy Disney mese és a történetet se R.R. Martin írta. :)
  • zorrobomber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gratulálok, egy rövid hsz alatt megfejtetted a sztori lényegét.
  • IMYke2.0.0.0
    16 év wazzer...
  • IMYke2.0.0.0
    A csajszi amúgy "A palota ékköve" sorozatból lehet ismerős egyeseknek.
  • IMYke2.0.0.0
    Mint ahogy ez is:

[2011] - Jo-seon Myeong-tam-jeong (Detective K) - 8/10

18. század végi Korea. A királynak nem csak a mind jobban terjedő, nem hivatalos keresztény-üldözéssel, hanem a korrupcióval is szembe kell néznie. Hogy célját elérje, legjobb "szimatú" nyomozóját veti be, akinek nyomozós-humoros-akció dús kalandjaival kellene sikert elérnie.
    Egy másodpercig nem lankadt a történet: nyomozás [de tényleg, akár a szokásos amcsi sorozatokban: megelevendő események a szereplőink körül stb.], humor dögivel, harcok, bomba nő (ilyen képek, hogy na!), frankó képi világ, kikacsintások és fordulatok. S ráadásul, nem minden az, aminek látszik.
    Nagyon-nagyon jól szórakoztam.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát sokszor jobbak, mint a 100 milliós amcsi tömegtermékek...
  • mulli1986
    Az hogy a filmben ez egy percnek tűnik az egy dolog. Pont azok a jelenetek voltak dög unalmasak a filmben. Így is sok idő ment el, azzal, hogy bemutassák, hogy kedveli meg szépen lassan a gyerkőcöt. Azzal nem volt gond szerintem