106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ugy ugy, enis ahhoz viszonyitottam :) -
én valahogy többet vártam. a témát nagyon szeretem, az Idétlen időkig például betonstabil top 10-es film, de erre szerintem pár év múlva már nem fogok emlékezni. -
Edge of Tomorrow
Közel tökéletes.
-
karajjj #85144 Nekem az ezüstbányászos fingós rész tetszett, meg 1-2 kurvás poén, meg a birka a tetőn és kb ennyi is a film. -
igen. Én is sok esetben jött valami poén, de csak sóhajtoztam mintsem vicces lett volna. Főleg a random halálok voltak ilyenek. Meg az elején Albert monológja, hogy mi mindentől meglehet halni. Eröltetett volt...
De a vége felé a Mark Twaines az jó volt :D -
karajjj #85142 Párszor felnyerítettem rajta, de én ettől azért többet vártam volna, kicsit unalmas volt inkább, mint vicces. -
Köszönöm. Feltettem a "sohasem nézem meg" listámra. -
Egy millió út, hogy meghalj a nyugaton
Meh. Nem volt rossz, volt sok jó poén, de nem elég. Főleg ezeket a szar altesti poénokat ki lehetett volna hagyni. Nem értem miért kellenek, a humor legalja. A másik, hogy kicsit rövidebben jobb lett volna.
6/10 -
A sorozatot se hagyd ki! A 2012-.es film annak a nem hivatalos befejezése. -
Hm nem lattam egyik folytatast sem,de ezek utan potolni fogom.Koszi! -
Nekem mindegyik tetszett a maga módján. -
Nekem a 2. is tetszett azzal a horror iránnyal. -
Prof William #85135 Az első film jó de második valami iszonyathulladék az első film meggyalázása.
A 2008-es Maraduer talán TALÁN megüti a szinted de az azért elég sokat elmond róla, hogy a 1998! as fimben ezerszer jobba a rovarok CGI-je.
A 2012-es Starship Troopers: Invasion viszont szerintem egy egész pofás, pörgős CGI film lett. Azt ajánlom megnézésre. -
A 2. volt a leggyengébb ez tény, azt rögtön videóra is szánták. Viszont a három, a marauder az pofás. -
a 2. részt láttam meg az animációs folytatást it. Az HBO adta többször régebben a 2. részt és bár nem eegyben az elejétől végéig láttam, de az egy hatalmas faszság volt... -
Szentem jó volt benne a csaj. Olyan fura volt, de pont ezért volt jó. Az ember szívesen pofán csapkodta volna és ez ide pont illett is.
Jut eszembe a második és harmadik részt láttátok?! Mert példának okáért a három egész faja lett! Már a lehetőségekhez képest.
A negyedik meg animációs, de az is jóféle lett.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.17. 10:33:14 -
Az Edge of Tomorrow arra inspiralt hogy ujranezzem a Starship Trooperst.(1997)
Ez meg mindig kurvajo film,bar Denise Richards bantoan tehetsegtelen meg ezekhez az akkor nagyon fiatal szineszekhez kepest is.Kivancsi lennek hogyan kapta meg ezt a szerepet,bar azert sejteseim vannak :)
8/10 -
A jel (The Signal) 2014
Sima hackerkedésnek indul a film, két kocka el akar kapni egy illetőt aki betört a főiskolájuk szerverére, aztán keményen átlendül sci-fibe, aztán durva akció jön, a vége pedig egy orbitális mindfuck. Csak pislogtam.
8/10 -
Miért kell beerőltetni a politikát egy filmes topikba? Volt már itt elég off az elmúlt időszakban. -
Mindenhol Orbánt kell felhozni mint antikrisztust? Kicsit fárasztó ez már gyerekek. -
SzinesGeza #85127 Ezzel menj az Indexre. -
dzsagon #85126 Most akkor orbánról van szó? -
Mondjuk a reális büntetése az lett volna, ha lekanyarítja a golyóit a bránerrel együtt és kiteszi ő is vitrinbe a palotájában (most lényegtelen, ha nincs, akkor épít :D). Ez fifti-fifti. És ezzel az árulást még nem is honorálta, arra valami mást kell még kitalálni pluszban. Valami élete végéig tartó gyötrelmet, pl. mint Sziszifuszé, vagy Prométheuszé. -
Meg hát lássuk be, az a csávó egy feltörekvő sz.rjankó volt, és akkor finoman fejeztem ki magam. Egy gerinctelen tolvaj. -
És el is árult. A megcsonkítás egy dolog. Meg is ölhetett volna. Ahhoz viszont nem volt gyomra. -
Nekem első dolgom lett volna kínhalállal jutalmazni azt, aki megcsonkított. -
Nyilván esélyük sincs ellene. Ugyanis nem a varázserejét vették el, csupán csak a ****-nyait. Sebzett fekete puma meg rohatt veszélyes. -
Prof William #85120 Megnéznék egy hasonló stílusú szorit úgy, hogy egy ilyen hatalmú lény nekiáll módszeresen a hatalmát és lehetőségeit a végletekig kihasználva bosszút állni egy egész országon. -
És ha egy lovat látott volna meg, képzelem mit talált volna ki... Ahemmm... :D -
Mert meglátta a teremben. Nincs ok. -
Jah, az tényleg érdekes volt minimum. :D -
Nem ártott volna a rokkás témát is valahogy megmagyarázni. Rokka? De mér? Egyszerűen nonszensz és semmi értelme csak úgy spontán, ilyen idióta "halált" kitalálni. -
Pedig igény az vóna rá. -
Prof William #85114 Hát igen... Azért ez egy Disney mese és a történetet se R.R. Martin írta. :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gratulálok, egy rövid hsz alatt megfejtetted a sztori lényegét. -
16 év wazzer... -
A csajszi amúgy "A palota ékköve" sorozatból lehet ismerős egyeseknek. -
Mint ahogy ez is:
[2011] - Jo-seon Myeong-tam-jeong (Detective K) - 8/10
18. század végi Korea. A királynak nem csak a mind jobban terjedő, nem hivatalos keresztény-üldözéssel, hanem a korrupcióval is szembe kell néznie. Hogy célját elérje, legjobb "szimatú" nyomozóját veti be, akinek nyomozós-humoros-akció dús kalandjaival kellene sikert elérnie.
Egy másodpercig nem lankadt a történet: nyomozás [de tényleg, akár a szokásos amcsi sorozatokban: megelevendő események a szereplőink körül stb.], humor dögivel, harcok, bomba nő (ilyen képek, hogy na!), frankó képi világ, kikacsintások és fordulatok. S ráadásul, nem minden az, aminek látszik.
Nagyon-nagyon jól szórakoztam. -
Hát sokszor jobbak, mint a 100 milliós amcsi tömegtermékek... -
Az hogy a filmben ez egy percnek tűnik az egy dolog. Pont azok a jelenetek voltak dög unalmasak a filmben. Így is sok idő ment el, azzal, hogy bemutassák, hogy kedveli meg szépen lassan a gyerkőcöt. Azzal nem volt gond szerintem