106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    De azért vannak ott izompárnák, még ha vékonyka is... azért mégsem a 0-ról indul, mint pl ő...

• Tyler1
    Hát nincs elkésve semmiről.
    Jason Momoa sem volt 20 évesen egy Conan alkat.

• mulli1986
    Na jó, de ha nem dobnak rá valami férfias imaget, akkor egy homokvihar lesz akkor is ha am flash...
  • karajjj
    a film jó, EW pedig irritálóan szar benne :D
  • IMYke2.0.0.0
    Emma Watson hogy kikupálódott, képek alapján.
    A film, így elsőre, nem érdekel. De ki tudja még :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel viszont maximálisan egyet tudok érteni.
  • Tyler1
    Ami a lényeg, hogy az egyéniségekben van a legnagyobb lehetőség.
  • karajjj
    ebben meg még buzi is
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek nekem semmit sem mondanak - a Kevines filmben nem is volt ráadásul szimpi.
  • Tyler1
    De van stílusa, halál laza gyerek, igazi rockstar allűrökkel, és jó színész.
  • LasDen #85655
    Mekkora királyság lenne ha a TV-s és Mozis univerzum között megcsinálnák a Crisist :O Mekkora hepaj lenne már...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha lelkiismeretes, és nem a CGI-re bízza, akkor reméljük, tényleg elkezd enni, meg valamicske izmot is felszedni :)
  • LasDen #85653
    elég girnyó gyerek, de van 4 éve, hogy alakítson magán :D Pratt is szarrá gyúrta magát Star-Lordhoz, szóval nincs lehetetlen....
  • LasDen #85652
    Aquaman kinézetre olyan, hogy bárki eljátszhatná....ez például mennyire menne már Momoához :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jogosan nem ismertem: egyetlen szerepét sem ismerem.
    Ráadásul, piszok mód emós feje van. Az imdb-s képen rövid hajú lánynak tűnik. Ez nem biztos, hogy dicséret :)

Szerk.: Dehogynem, A "Beszélnünk kell Kevinről"-ben láttam.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.16. 13:02:58
  • CalebJoe
    ez a Lost-os csávó szerintem jobb lett volna Aquaman-nek

A mostaninak (Game of Thrones csávó) meg olyan Green Arrow feje van inkább, a Wonder Woman-es csaj meg inkább Hawkgirl-nek lenne jobb csak a haját kéne kicsit megcsinálni na meg ott van a maszkja.

GL Ryan Reynolds nem volt rossz de lehetne Flash is ennyi erővel nem ez a nyálas gyerek.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.10.16. 12:59:37
  • LasDen #85649
    Ezra Miller. Díjnyertes kölök, szóval tudni tud, csak pár kiló izmot magára kell dobnia...:D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.16. 12:59:12
  • IMYke2.0.0.0
    Jobbról a második: ki az a nyálasképű?
  • LasDen #85647
    jaja. Csak reméljük Khal Drogot hozza majd a filmekben és nem Conant :D De badass lesz...
  • Kongy
    Jól látom, Aquaman lesz Khal Drogo? :D
  • LasDen #85645
    már csak GL hiányzik :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mentségemre szóljon, hogy hulla fáradt voltam, hajnali fél kettőkor írtam ezt.
    Egyedül a z imdb linket tettem ma reggel bele:

Kép:

• genndy
    Juj. Ilyet pont tőled? "súlytalan"
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - imdb - "Autómata" - 5/10
    (2014.10.15.)

Egy újabb "gép öntudatra ébred" történet. Nem volt nagyon kaki, de nem ájultam el tőle - sújtalannak éreztem.
    Ha még nem jön ki a könyöködön az efféle történet, akkor megérhet egy misét.
  • karajjj
    a különvéleményben sem, max Neal McDonough :D
  • DarkHorSe
    oblivionban nem is volt szoszi :P
  • sz4bolcs
    Rájöttem a Tom Cruise filmek titkára: Tom Cruise + szöszi = jó film. :D
  • sz4bolcs
    X-Men: Days of Future Past 5/10

Jobb volt, mint a Japános Farkas rész, ezen felül sok jót nem tudnék elmondani róla. ja.. faszán néztek ki a jövőben a robotok, meg bejövős kis Matrix világvége hangulatot csináltak hozzá.
  • mulli1986
    Cell

Elég jó volt. Eredeti szinkronnal adja nagyon. Csavarok is vannak azért benne. Fasza volt! 8/10

Jump Street 22

Elsőnek tetszett, vannak kifejezetten fasza jelenetek, amiken másodszor is röhögtem mint állat. De a második nézés miatt már csak 6/10 Egyébként 7-8-az is adtam volna :)

3 nap a halálig.

Hát nem volt nagy eresztés, mégis tetszett. Egész jó volt nézni a családi jeleneteket. Nem tudom miért. 7/10

• Sir Quno Jedi
    Automata

Nos ez végre rendes scifi. Nem nyáltakony tinifos, nem akciófilm sfnek álcázva se, nemis nyomozós, nem is thriller, nem is misztikus izé, hanem sf. Nyilván bele lehet kötni, a színészek sincsenek a helyzet magaslatán, de Banderas és a robotok mindent visznek. Jó volt. És nem amcsigagyimegoldásos. A hangulata lényeg és azt elkapták azért.
  • ProGabe #85635
    Egyrészt tehetséges, másrészt 2018 még odébb van, le fog nyomni addig pár fekvőtámaszt, hidd el!
    Érdekes lista. Ayer kíváncsi vagyok, mit fog művelni. Aquaman számomra egy vicc, Green Lantern 2020-ban, bazz, micsoda CGI lesz akkorra, kell is ahhoz. Remélem köze nem lesz ahhoz a förmedvényhez, ami pár éve jött ki.
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.10.15. 20:51:58
  • k0trapali #85634
    Kajakra az a kákabélű hóka gyerek lesz Flash?
  • LasDen #85633
    Warner bejelentette, hogy mit mikor...

2016
    Batman v Superman: Dawn of Justice starring Henry Cavill, Ben Affleck and Gal Gadot directed by Zack Snyder
    Suicide Squad directed by David Ayer

2017
    Wonder Woman starring Gal Gadot
    Justice League: Part 1 starring Henry Cavill, Ben Affleck and Gal Gadot. Directed by Zack Snyer
    LEGO Batman starring Will Arnett. Directed by Chris McKay

2018
    The Flash starring Ezra Miller
    Aquaman starring Jason Momoa

2019
    Shazam starring Dwayne Johnson
    Justice League: Part 2 starring Henry Cavill, Ben Affleck and Gal Gadot. Directed by Zack Snyder

2020
    Cyborg starring Ray Fisher
    Green Lantern

Gondolom Momoáék is szereplni fognak a JL filmekben csak valamiér nincsenek feltűntetve...
  • Bokafix2
    A megtisztulás éjszakája: Anarchia (2014)

Hasonlóan durva mint az első rész, csak itt az utcán folytatódnak hőseink kalandjai. Meglepetésekben nincs hiány, olyan emberekből jön felszínre a szörnyeteg, akikről nem is gondolnánk mire képesek ha lehetőséget kapnak hogy az év egy napján 12 órán keresztül azt tehetnek amit akarnak, következmények nélkül.

A színészi játékot nem mondanám utolérhetetlenül frenetikusnak, hozzák az átlag beijedt nyulat, de legalább senki nem játssza túl magát. Amellett hogy a film súlyos morális kérdéseket feszeget, az akció részére is több hangsúly helyeződött mint az előző részben ahol csak egyetlen család megpróbáltatásit követhettük nyomon. Itt most a város hadszíntérré válik és csak az ússza meg aki előbb lő.

6/10
  • LasDen #85631
    az utóbbi időben 5 évente jött filmmel, szóval lehet, hogy lesz valami mostanában :D
  • ProGabe #85630
    Peter Weir is rendezhetne már újra valamit!
  • Blasta
    "Nekem sokkal jobban bejött, mint bármelyik Karib-tenger rész. "

Hát nem is játszanak egy ligában.
  • Kongy
    22 Jump Street

Nem szeretem Jonah Hill-t, ezt már többször is mondtam, nekem ez a csávó Adam Sandler szinten van, DE ez a film nem volt rossz. Igaz, hozta a szokásosat, de valahogy mégsem volt rossz úgy az egész. Voltak vicces jelenetek, és a végén is látszott, hogy baromira semmit sem gondoltak komolyan a rendezők... :) Szóval tetszett, nem az év vígjátéka, de egyszer meglehet nézni, mert szórakoztat. 7/10
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.14. 20:51:28
  • Tyler1
    Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán

Nekem sokkal jobban bejött, mint bármelyik Karib-tenger rész. Látványos, izgalmas, jól felépített történettel. Simán folytathatták volna, vagy készülhetne hasonló film, de ehelyett inkább majd Jack Sparrow baromságait erőltetik újabb 3 részben.
  • Blasta
    Egyetértek, érdekes film volt, de a végefele nekem szétesett a sztori kicsit. Ettol eltekintve korrekt alktás, érdemes megnézni, 6/10-et mindenképp ér.
    Koszi az ajánlást!
    Utoljára szerkesztette: Blasta, 2014.10.13. 22:29:11