106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    Did i just read...spoilers?
  • IMYke2.0.0.0
    "ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI"
    4 darab 970-esed van?
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem rossz ajtón kopogtatsz brada. Ha most arra gondolsz, hogy aki képregényeket is olvas, az biztos nem olvasott szépirodalmat és tutira primitív jószág, akkor megen messze jársz az igazságtól. Kultúrsznobság csupán amit művelsz és csak magadat égeted vele, ha ezt le mered írni nyilvánosan. Ez általánosítás és nagyfokú szűklátókörűségről árulkodik. Szerintem legközelebb gondold végig, mielőtt ekkora sületlenségeket leírsz...
  • LasDen #85862
    nem olvashatok képregényt? :(
  • Blasta
    " Meg kell ismerni a alaposan a hátteret"

Hátpersze :))))

"Javaslom mindenkinek, hogy essen neki és rágja végig magát az egészen"

Oké, de nekem is van egy javaslatom!
    14 év felett legyetek szivesek és szaros képregények helyett normális irodalmat olvassatok (nem kizárólag Gárdonyira gonodolok) és ezeknek megfeleloen talán fejlodik ugy az agyatok, hogy igényetek legyen magasabb értelmi színvonalú filmekre és egyéb muvészetekre és akkor talán nem utolsó birka, lebutított, rágógumiagyu társadalomban fogtok éldegélni.
    Agyam dobom el az ilyen képregényfilm-védobeszédektol, sorry.
  • LasDen #85860
    összecsapni össze lehet vele. Az más kérdés, hogy milyen kimenetelre lehet számítani. Ha Stark olyan anyagból építette a cuccot, hogy kibírja Hulk többszöri csapásait, akkor az már jó. A képregényekben is nem igazán erővel győzik le, hanem amíg ütlegelik egymást beszélnek a fejével és jól megtér....
  • Blasta
    "Addig is meg szórakoztatónak szórakoztató filmek ezek."
    Persze, és ez ugye egy univerzális tény, egyszeruen ezek a filmek mindenki számára szórakoztatóak, pont?!
    A komolyabb, mély sztorikat pedig nyilván 35, agyilag zokni film után fogják csinálni ugye? Akkor amikor a kozonség már rohattul unja az egészet, a szinészgárda 100%-osan lecserélodott kétszer és amugyis itt az ido egy szaros reboot-ra, igaze?
  • hiper KOCKA
    "Stark építette, hogyha netántán Hulkkal kéne konfrontálódni"

Csak az a gond hogy Hulk olyan masszív rohadék hogy nem nagyon tud vele konfrontálódni semmi. A rajzfilmben is az egész Avengers nem volt elég hogy lenyomja csak Betty tudta megfékezni, úgy hogy lenyugtatta és visszaváltozott. Mivel ugye ha megütik harc közben csak egyre dühösebb lesz ez pedig tovább növeli az erejét meg az ellenállását. A rajzfilmben egyébként ő ütötte ki Ultront is.

Azért bízok benne hogy azzal a "vasemberrel" nem két percig fog bunyózni.
  • LasDen #85857
    Én nem fikázom. Én élveztem a Bosszúállókat is, Galaxist is. De az első Amerika Kapitány sem volt rossz. Az már más, hogy engem annyira nem mozgat a Marvel, hogy elmenjek moziba rá. A Galaxis volt az első ilyen. Engem a DC jobban mozgat, de ez meg csak preferáció kérdése...
  • genndy
    Ilyen Avengers-szinteűek jöjjenek csak nyugodtan, éppen tegnap néztem újra az 1-et. Bazi jól szórakoztam.
    Meg nemrég újranéztem a Vasember-trilógiát. Tényleg a 3 a leggyengébb, de amúgy marha jó mind. RDjr meg GP nagyon nagy arcok (főleg közös jelenetekben).
  • Sir Quno Jedi
    ÉS nem a levegőbe beszélek, mert Én nekiálltam és szépen olvastam 1963-tól az első Avengers képregénytől a sztorikat. Meg kell ismerni a alaposan a hátteret (annak ellenére, hogy úgy hittem már bőnyállal tapsztalt vagyok a témában, még Marvel szerepjátékot is játszottunk anno). Jó pap holtig tanul, az információ begyűjtése fontos feladat. Javaslom mindenkinek, hogy essen neki és rágja végig magát az egészen. Érezhető, ahogy évről évre fejlődtek az írók és így sztorivezetés is. Igazi kis darabka történelem már.
  • Totti5
    Pontosan.
  • Sir Quno Jedi
    Nem, az egy vélemény, hogy hánysz sugárban a Marvel filemktől, az viszont már nem az, hogy faszé van moziba és ne legyen. Van elég film, nem veszítettél semmit, nem vettek el tőled semmit sem.

Oké, hogy a mostani Marvel filmek még kicsit bugyuták, de ez a kezdet. Először el kell hinteni a magot, rá kell szoktatni a plebet is, hogy lehessen majd egy-két komolyabb, darkosabb darabot is kiadni suttyombana műértőknek is. Merthogy vannak komolyabb darabok. Nagyon súlyos Marvel képregények is vannak, epic, soktucat kiadáson keresztül húzódó sztorival, drámával, erkölcsi vívódásokkal, jól kidolgozott karakterekkel. Hogy oda eljussanak, hogy egy ilyet is vászonra vigyenek, ahoz először is ismertség és pénz kell. Türelmesnek kell lenni. Addig is meg szórakoztatónak szórakoztató filmek ezek.
  • Totti5
    Azért ezek bármelyike messze van a TV sorozattól... amúgy nem kell megnézni, nem tudom miért zavar. Ami meg jobb, arra menj. Ha meg egyik sem, akkor iis menj el, MELLETTE.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is egy vélemény.
    Ahogy a miénk is.
    Mindkettőt szabad. Mert szabadság van. A véleményre.
  • Sir Quno Jedi
    Nos ezrével jönnek a filmek a moziba, azért az évi pár darab csóri Marvel film miatt sírni nem szép dolog. Gondolom van még ezeröccá film ami nem tetszik, nem érdekel és így nem nézitek meg, mégis hallgattok róla, de a Marvelt azt fikázni KELL, mert az trendi. Jó lenne már, ha lezizzennétek róla. Kurva unalmas. Menjetek, haljatok meg Doktor Zsivágóra...
  • LasDen #85849
    Pl az első részben lévő Tesseract is egy végtelen kő (infinity gem). Aztán a Thor 2-ben lévő erő is ide tartozik. Annak végén vitték el a Gyűjtőhöz (Benicio Del Toro), aki szintén szeretné őket. A Gyűjtő a Galaxis örzőiben is feltűnt hosszabb időre. A Végtelen Kesztyű (Infinity Gauntlet) és az összegyűjtött hat kő pedig hatalmas erőt ad a viselőjének.

És igen Ultron lesz a főgenya a 2-ben, de ezt leírtam már, olvasd el mégegyszer....
  • Orionk
    Mik azok a végtelen kövek ? Melyik részben volt, hogy azokat gyűjti ?

Akkor ki lesz a főellenség ? Az Ultron ? Őis másik világból, bolygóról jön ?
  • Jim Morrison
    Ha erdekel valakit tv-ben wall-e. (Hbo) (en meg nem lattam...)
  • LasDen #85846
    Többször olvastam már, hogy mára a történetek a tv-ben vannak, míg a látvány a moziban. Ha folytatódik a tendencia sztem eljutunk a Lucas és Spielberg által vizionált 4+ órás eposzokig a mozikban, amik Transformers szintű nonstop zúzáson kívül már nem szól semmiről....
  • Kongy
    Én kérek elnézést Madár
  • IMYke2.0.0.0
    Menjenek tévére, ne nagy vászonra, könyörgöm... :(

//Tudom: pénz, pénz, pénz - még szép, hogy vászonra mennek... de akkor is. Számomra szánalmas, hogy tévésorozatok futnak a mozikban. Még akkor is, ha néha (= rohadt ritkán) még akár szórakoztató is akad köztük.
    //Aláírásom elejét ajánlom mindenkinek figyelembe venni.
  • LasDen #85843
    Az Avengers 2 az előzetes alapján pontról pontra követi az első részt. Fordulatok, hangsúlyok, karakterek közel ugyanúgy vannak elhelyezve. De van egy író-rendezőjük, aki él-hal a témáért, így olyat tud csinálni, amiért mindenki tódul a mozikba. A "Marvel-film" kifejezés mára olyanná lett, mint a "Nolan-film" v régebben "Spielberg-film". Az emberek beülnek rá, mert már a név garanciát jelent nekik a szórakozásra....
    Ezért készülhet el majd a 3. Thor film is, mert a nagy egész része, de önállóan egy darab szart nem ér.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez, sajnos, igaz. :(
  • LasDen #85841
    nem is a letaglózó történetekről szól a Marvel vagy bármelyik képregény film. Van egy váz, amire lehet építeni, míg körülötte mindent szérvernek....
  • tucumán
    mondjuk a bunyok elég kakik voltak mert én 20-sz éve boxszolok és mindett kiütötem volna a faszopo annyába
  • Tikal #85839
    és melyik volt Ultron? a másik robot aki a végén beszélt? :D Bocs, de fingom sincs már ki kicsoda, és ez a trailer se sokat segített :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ironikusan: mekkora fordulatok...
  • LasDen #85837
    hulkbuster. Stark építette, hogyha netántán Hulkkal kéne konfrontálódni... És mit ad isten Ultron átállítja az oldalára valami hipnószarral, mint az első részben Hawkeye...
  • j0rmungandr
    Remélem itt is Ultron halhatatlan lesz, maximum átmenetileg nem lesz fizikai megtestesülése.
  • Tikal #85835
    ki ez a dagadt vasember?
  • LasDen #85834
    Igen, de Hangya még le van maradva, így kimarad ebből a buliból, ezért Starknak adták. Hogy Vízió hogy jön be majd itt a képbe kérdéses. Az előzetesben sincs még benne. KAvarnak, de rá lehet mondani, hogy ez a Föld-6166, ahol Ultront Stark építette, nincs pókember me ilyenek :D
  • Tyler1
    Dettó.
    Az új trailer se váltott ki sok ingert belőlem. 3 óra techdemozás lesz ebből is, olyan száraz történettel, hogy popcorn helyett koffein tablettákat kell majd rágcsálni.

De hát ez jó recept, a Transformers filmeknek is bejött.
  • Sir Quno Jedi
    Node Ultront a Hangyaember építette, Hank Pym vaze (és Ultron meg Víziót az eredeti Fáklyából és Energikon elméjének felvételéből). Már megen kevernek?!
  • LasDen #85831
    Thanos, ha esetleg láttad a Galaxyt, akkor láthattad, hogy még pokémon üzemmódban van (gyűjtöget). A film végén tényleg ott volt, de csak ilyen belebegtetés módján, hogy ő volt a nagy elme az egész csituri, loki dolog mögött. Thanos valsz a 3. v 4. részben lesz. Attól függ, hogy a felmerült Polgárháború milyen mértékű lesz. Meg hogy a Végtelen kövek gyűjtése hogy áll.

Daell Drow #85830: Nem, hanem Ultron. Őt is Stark fogja építeni, de aztán öntudatra ébred és skynetként felesküdik a meinkampfra....
  • Daell Drow
    Itt most ontudatra ebredt jarvis a fo boss vagy mi?
  • Orionk
    Sziasztok !

Nem arról volt szó, hogy THANOS lesz a "főgonosz", ellenség a következő Avengers Moziban ?

Ha megnézitek az első The Avengers mozifilmet, akkor annak a végén, a 'credits' után lévő jelenetben Thanos van benne, hogy ő lesz az ellenség. Láttátok ezt a jelenetet ?, vagy YouTube ról ollózak ide be róla videót ?

köszi
    üdv.,
  • Kongy
    Szerintem baromi jó :) Az a "dagadt vasember" és a Hulk összecsapás király lesz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, az nekem egyszer bőven elég volt.
  • Totti5
    Nem a megszokott tréler, tetszik. Remélem a film min. olyan jó lesz mint az első rész, amit nem is tudom hányszor néztem már meg. 5-6szor?