106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a személyeskedés az megy, gratula... -
gombabácsi #86071 faszfej vagy ám te, te ostoba dedós mangagyerek
a dedós hülye haverjaidat faszfejezd, ostoba sosedolgozott semmihezseértő majom -
Jól látom, hogy 3 verzió van kint belőle, annak ellenére hogy 2010-es film és nincs szinkronos? Pedig kurva franciát, de rühellem.... -
Hazudós jakab
Halál unalmas volt. Robin Williams is szörnyen hiteltelen volt.
Pedig imádom a 2. vh-ús filmeket. De ez nagyon rossz.
4/10
Sin City 2
Első rész 10/10, azt kb 8 alkalommal láttam. Ahhoz képest ez nem volt nagy szám.
Valahogy kicsit gagyinak is éreztem a CGI-os képregénystílust pár helyen. Szerintem az első részben nem volt ilyen gagyizás.
5/10 -
nem ironizálok :) -
Csak ne tudnám, hogy ironizálsz :))) -
szerintem nem dobálja a karjait, épphogy normálisan használja őket mint egy sprintelő, párhuzamosan a testével, zsebből fejig :) -
Ő merev nyakkal és fejjel fut*. Nem sokan teszik ezt. Talán, ezért is parodizálják.
* S persze a karjait robotikusan dobálja
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.01. 12:53:48 -
de hogy így? nem értem? :) milyen a nem "ilyen" futás? -
Dead within 2014
Komolyan sajnálom azt a 15 dollárt amit a gyártási költségekre fordítottak... odaadhatták volna az aluljáróban egy csövesnek, azzal többet tettek volna az emberiségért, úgy gondolom. A téma is rettentő nagy újdonság: vírusfertőzés, zombik.
De hogy az egész fertőzésről semmit nem tudunk meg, hanem egyik pillanatban még jóízűen falatoznak az ebédlőasztalnál, és minden normális, utána a köv. pillanatban már van egy csomó fertőzött és el kell barikádozni a házat nehogy bejussanak. Mindenféle átmenet nélkül belecsöppenünk ebbe a baromságba és a film meg se próbálja magyarázni hogy mi van.
A kaszparovi logikával megáldott fertőzöttek úgy próbálnak bejutni egy kétszárnyú ajtón hogy a bal oldala már teljesen leszakadt, de ők bőszen ütik tovább a jobb oldalát hogy bejussanak a házba. Komolyan, aki ilyen faszagyúak mellett nem képes életben maradni az meg is érdemli hogy vízszintesbe pakolják az ekg-ját. De gyakorlatilag a házban játszódik az egész film két kemény szereplővel, néha arra poroszkál pár zombi, meg zombikutya akiket jól el kell ijeszteni... és ennyi.
Ez borzalmas volt, ebbe még részegen se fogsz szórakozást találni. A rendezőt addig mártogatnám oltott mészbe míg le nem ég az arca, mert az én pofám égett helyette is rendesen... nekem volt kínos amit látok. Ilyen filmet még 50 éve is szégyen lett volna csinálni.
0/10 -
De te állandóan ezekbe kötsz bele, mi a pöcsnek nézel ilyen filmeket ha utálod, én se megyek be egy foci topikba és irkálom be minden meccs után hogy utálom a focit mert tiszteletben tartom hogy mások szeretik azt a sportot ennyi.
Annyira utálod ezeket a CG-s filmeket és neked ezt állandóan ki kell fejtened hogy szarok miért nem tartod magadban miért érzed a késztetést hogy beírd ide hogy ez meg az a film szar
Most gondolom ebből az jön le hogy fan vagyok és védem ezeket a típusú filmeket hát persze.
-
Ezeket a butaságokat olvasod valahol, vagy te találod ki? -
nem a véleményed a baj faszfejkém, hanem ahogy előadod. Pont telibeszarom a véleményed, de ez még mindig egy fórum. Próbálj kultúráltabb lenni egy kicsivel.... -
gombabácsi #86059 jaja trollszagú. a világcsordaszellem már el se tudja képzelni hogy valakinek más véleménye lehet :D:D:D
starsky and hutch 2004: na ez viszont elég korrekt volt. semmi extra, de egyenek jó
-
Klasszikus troll, nem érdemes foglalkozni vele.
Sportot űz abból, hogy zsigerből utálja a képregény filmeket, és csak azért is mindig megnézi, utána menetrendszerűen fikáz. -
eléggé trollszagú a hozzászólásod...:D -
legalább camosan nézted? -
gombabácsi #86055 a képtelen állítással a brutál kifejezhetetlen nullaságot próbáltam kifejezni :)
de most így utólag belegondolva ez még a szennyformersznél is rosszabb volt :D
mindig van lejjebb! -
hiper KOCKA #86054 az a "röhelyes" az pontos j... de ha nem grammarnáciskodnék, akkor is bele lehetne kötni a kommentedbe mert olyan fogalmatlan... a Galaxis őrzői egy nulla film aminél még az Avengers is jobb pedig az egy dupla nulla... de ha az dupla nulla akkor hogy lehet jobb a Galaxis őrzőinél, ha az csak simán nulla...? nem értelek -
Elég klassz fílm volt amúgy... De mindenki más véleményen van :D -
gombabácsi #86052 a galaxis őrzői
haha, röhelyesen nulla, ötlettelen, sivár nulla film
ennél még az avengers is jobb volt, pedig az is egy dupla nulla -
képregényfilm esetében 90perc szóba se jöhet. 120-ról indul...:D -
Nem kell várnod semmit, ignorálod az egészet és olvasod a képregényeket mondjuk. Egyik sem lesz drámai és meghökkentő story, mert ez nem erről szól a filmvásznon. Látvány, akció, látvány felépítve az álltalános sémára az adott szuperhősre igazítva + poén. 90 vagy több perc szórakozás, persze csak annak aki kedveli ezeket, aki nem az sokat fog bosszankodni rajta hál isten, nagyon sokat a következő években is. Hát hajrá... -
Igen egy párszor már meglovagolták :)
-
Eddig nem is tűnt fel, hogy Tom így fut.
Mondjuk, engem nem is zavar :)
-
'Tom Cruise running' jó poén volt :) ... bár ahogy nézem nem új :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.31. 15:23:02 -
Kamuzsaruk
Ez sem hozott semmi újat, szokásos sablon akcióvígjáték, mindenesetre én többet nevettem ezen, mint pl. a 22 J.S.-n (amin konkrétan semmit). Bár ebben is többnyire csak Damon Wayans karakterén, aki sikeresen örökölte a fater génjeit, amelyek a hülyeségért felelősek :) -
Ugyan, miket beszelsz, Marianna arok-hoz hasonlithato melysegu sztorikrol van szo kerlek, en mar alig varom, hogy az osszeset lassam!
Sot ha jol tippelek legkorabban 2018-ban fogjak a sokkkkkkal megmelyebb mondanivaloval biro marvel fuzeteket filmre vinni, addig meg kicsit altatva vagyunk, epulnek a karakterek, szinesedik az univerzum, bonyolodnak a tortenetek (pl. "ha ezt a kék varazskavicsot megszerzi Zargaburga tabornok, orokre vege az egesz vilagmindenseguniverzumgalaxisnak!"), nade ami majd utana jon, attol a hajunkat fogjuk letenni! En egyertelmuen a Lila MarvelDiszkoszveto nevu szuperhos sajat filmjet varom legjobban 2021-ben, addig persze vendegszerepelni fog az HyperTeam 3-ban es feltunik majd a VarázsBoy negyedik stablista utani jelenetében is! -
Debil mesefilm az egész, ne tévesszen meg senkit hogy hús-vér színészek játsszák a szerepeket. -
Köszönöm az anatómiai órát
, az tuti hogy szinte az összes hős befogható ilyen varázslattal legyen buta vagy okos, de ha már varázslás akkor nem azt mondom hogy Scarlet Witch meg Enchantress ne lenne erős, de Dr. Strange vagy Dr Fate (DC) mellett eltörpülnek.
Itt van egy harc Dr. Strange és Hulk között.
http://arousinggrammar.com/2013/07/28/how-doctor-strange-lost-his-sorcerer-supreme-title/ -
Mert az ilyen varázslatok intelligens ellenfelekre hatnak jobban, Hulk borsónyi agya erre nem nagyon reagál. Gyakorlatilag ha átváltozik egy pár éves gyerek értelmi színvonalára degradálódik vissza, az agyi működése kimerül az alapvető funkciókban: izmok, végtagok mozgatása, és az ellenfél minél hamarabbi pozdorjává zúzása. Kb. olyan szinten van mint Solomon Grundy a Legion of Doom-ból. Ő egy kötegelt zombi és a neve ismételgetésén kívül egyébre nem képes.
Igaz Grundy messze alatta van Hulk erejének, de ilyen elmetrükkökkel őt sem lehetne elintézni vagy sokáig kordában tartani. Mivel DC karakter Hulkkal sajna nem fog összekerülni. -
Még egy kis visszakanyarodás egy előző témára:
A Menekülő ember is jó feldolgozás lett Swarzival, ugyanis az is King-novellából készült (álnéven írta, és elég sokat is változtattak rajta, de összességében nekem nagyon tetszik a film még mindig, nemrég újra is néztem). Szórakoztató akció, jó kis csatákkal meg verekedésekkel, de a média tömegre gyakorolt hatása már akkor is nagyon tetszett mint komolyabb társadalomkritika-szál, mostanság meg még aktuálisabb. -
Felperzselt föld
Csak annyit írnék, hogy leesett az állam és imádtam a filmet az elejétől a végéig.
Nekem 9 a 10-ből.
-
Így Neveld a Sárkányod 2: Ez fantasztikus volt!
Rám animációs film ilyen hatást még nem fejtett ki. -
A két kép alapján nálam is: -
aztakuuu, ezt komolyan gondolják??? -
Indiana Jones facts 1
Indiana Jones facts 2
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.10.30. 12:35:27 -
Die Hard 5? Bagatel.
Robocop '14? Mestermunka.
De ez...ez... erre nincsenek szavak.
T:Genisys - kepek
-
Ebben fogják be Hulkot Enchantress és Loki egy ideig működik is a terv, de amint elszabadul egyből beszarnak, lemennek Hela-hoz hogy segítsen nekik Hulkot helyrerakni jobban mondva visszarakni Bruce Banner testébe mert szétzúzná egész Asgardot. -
Inkább az Enchantress-nek (Varázslónő) lenne esélye, az kedvencként majdnemhogy szexuálmágiát használ (gyk. Loki szövetségese általában, az asgardi istennő Amora). Ő képes megynyugtatni Hulkot és úgymond el"charm"olni. Persze ha közben nem basztatják Hulkicát. Ő még Scarlet Witchet is lazán elbájolta és maguk mellé állította tartósan (sőt tanított neki ezt-azt).