106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sz4bolcs
    Az a szomorú, hogy kis odafigyeléssel sokkal jobbá lehetett volna tenni a filmet. Szerintem a legtöbbünk akár a környezetében is talál olyan embert, aki sokkal mélyebben tud beszélni az élet értelméről materialista szemszögből, mint ami ebben a filmben elhangzott. Úgy tűnik, ezekben a filmekben kínosan ügyelnek a semmitmondásra, nekem meg scifi rajongóként megint az marad, hogy "bezzeg a The man from Earth"...
  • sz4bolcs
    Akkor rád lehet, hogy illett a film utolsó mondata :-D
  • Mentol
    Én 38 évesen teljesen helyénvalónak éreztem...
  • Blasta
    Azok a reszek olyanok voltak, mintha a rendezo/forg.iro 3-5 eves gyerekeknek akarna elmagyarazni, hogy "laaaaatjatok gyerekek, ebben a filmben most pontosan ugyan az tortenik mint a termeszetben, bizoooony-bizooony ugyeugye" :)
  • Tikal #86543
    ja, az alámondásos részek, meg ezek tényleg gagyi volt, de maga a jelenet, a gazellákkal, az jó volt szerintem :)
  • sz4bolcs
    Nekem az volt a problémám a természetfilmes részekkel, hogy sokkal erősebbek voltak, mint a hozzájuk tartozó szöveg.
    Valami ilyen érzésem volt közben: "Nincs scriptdoctorunk? Menj ki, szívj egy kis friss levegőt, kapcsolj át David Attenborough-ra,
    azzal sokkal többre mész, mint ha hallgatnád ezt az uncsi maszlagot."

Amúgy a filmmel kapcsolatban sokkal rosszabbra számítottam, végig lekötött azzal, hogy vártam, hogy tud-e valami többet mondani, felnő-e az erős jeleneteihez, végül ez nem következett be, de legalább nem is nyújtották el szükségtelenül...
  • grebber
    Mr. Jones

Tegnap este néztem meg ,de nemtudom :(

Valaki kérem írja le spoilerbe ,hogy ez most miről szólt.
  • Prof William
    "Sex tape
    Hát ezért kár volt Jason Siegel-nek szétbarmolnia a HIMYM-et..."

Mert mi történt? Erről még nem is halottam.

Mellesleg a film tényleg siralmas. Ha a magyar szinkornban Marshall hangját kapja Jason az talán TALÁN 1 pontot javíthat rajta. De így csak 2/10.
  • Mentol
    Lucy
    Nekem tetszett! Luc Bessontól azért láttam még fasza filmeket ezen kívül, és nem állítanám, hogy ez a legjobb.

Ami hasonló volt, az a Limitless lesz. Tényleg! Most, hogy mondjátok, a sztori ugyanaz... :)

Ja, és a természetfilmes betétek az elején - na, az ÓRIÁSI! (szerintem, egyáltalán nem "műmájer" [igazából, nem is értem itt ezt a fogalmat...] - rendkívül feldobta a jelenetet, és még mosolyogni is lehetett rajta)
  • grebber
    A film nézhető volt. Azt viszont nem tudtam hogy az applenak filmek kellenek hogy reklámozzák a szarjaikat.

Szex Tape= Apple reklám film Ez ez egyetlen ami nem tetszett benne.
  • Tikal #86535
    nem volt ez műmájerkedés, szerintem jó volt az ötlet, csak a megvalósítás...
  • sz4bolcs
    Ez a természetfilmes műmájerkedés a Lucyben.... xD
  • Kongy
    Felvétel készítés szerintem nem számít wareznak, akkor nem is tették volna be funkciónak a VHS-lejátszókba... :) Olyasmi volt, mint ma a set top box, amivel vissza lehet nézni az adást :D Az a gáz, mikor ma egy 6-7 éves gyereknek gőze sincs arról, mi az a VHS.... :D Ilyenkor érzed, hogy öreg vagy.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 23:42:20
  • Tikal #86532
    És ezt nyilatkozta: "That was my goal: an action film with a ­purpose. When I was younger, the purpose I had was smaller. Basically, this is about us, our legacy and what we learn."
    a Taxi elkészítésének több értelme volt, mint ennek :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.11.23. 23:33:31
  • Rony94
    Mindig is szimpla popcorn mozinak hittem, ezért nem kerítettem sort neki eddig. De pótlom, ígérem! :)

A mozizásról annyit hogy a szüleim a '90-es években soha nem vittek el. A 2000-es évek elején pedig 1x vagy 2x mentünk csak el és azok is animációs filmek voltak csak. Anno filmeket leginkább VHS kazettákról néztem amikre fel lettek véve a filmek még a TV-ről. Igen, én már 7 évesen elkezdtem a warezolást. :'D
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.23. 23:25:18
  • zaki
    LOL, az elso resz kotelezo, meg ma is qrva jo, nem fog rajta az ido. Tobbi az felejtos.
  • Kongy
    Én '95-ben születtem... 2001-ben láthattam először...
  • genndy
    Predestination (2014)
    Apám, igazi mindfuck! Baromi jó, csavaros, aztán a kibontásnál csak kapkodod a fejed (ami nagyjából az egész film hosszát jelenti). Nagyon tetszett. Nem pontozom, mert még emésztgetem, aztán szerintem újranézős lesz amíg még friss az élmény.
    Időutazás-bűnténymegelőzős, többet írni spoiler lenne.

Viszont egy gonosz gondolat a rendezőkhöz (vigyázat, TÉNYLEG spoileres!):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudtam nem észrevenni a párhuzamot a rendezők neve (The Spieric Brothers) és a Mátrix első részének rendezői között (The Watchowski Brothers). Vajon közülük is az egyikük majd átoperáltatja magát? (főleg hogy pont egy ilyen filmet csináltak) :DDD

@bcrics + Kongy: arról nem nagyon tehet ha mondjuk későn született, és nem tudta megnézni éppen akkor amikor kijött
    Szerencsére sosem késő pótolni.

Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.11.23. 22:04:05
  • Kongy
    Úgy értette, kár, hogy kimaradt neked a JP. Alap film, mint egy Star Wars.
  • Rony94
    Ezt a kommentet most nem tudom hova rakni. :D
  • Jim Morrison
    Szerintem erre gondolsz :D
    Am nem tudom Luc Bessonnak azért szerintem van pár jó filmje. Legalábbis olyan ami tökéletes másfél óra kikapcsolódásra :)
  • sz4bolcs
    *.* eddig csak szemeztem vele, de ez a kritika meghozta a kedvem a filmhez :-D
  • grebber
    Grace

Ennél idegesítőbb "horror" film szerintem nem létezik. Szuszogás csipogás nevetgélés fps nézetben okádék az egész úgy ahogy van.
  • gombabácsi
    Lucy

Talán a legjobb Luc Besson film. Épp ezért megérdemel egy 2-est a tizes skálán.
    Bár 1/3-ától beletekertem, így talán jobb pontszámot adtam rá, mint kéne.

Amúgy pár éve volt egy hasonló film, az sokkal jobb volt, bár az se volt egy nagy szám.

Ami zseniális volt benne, az a főhős nő. Totálisan illett Luc Besson minden logikát, értelmet, jóérzést, ízlést nélkülöző ötleteihez.
  • Synchronous
    A 10 pont a személyes véleményemet tükrözi... nekem ez 10 pontos. Másnak annyi amennyi. De nekem ez zseniális film volt mert ha belegondolsz ennek az embernek a puszta létezése is kuriózum, annak minden ellentmondásával együtt. Gyakorlatilag egy olyan anomália a téridő kontinumban amit nem tudsz elképzelni. Mert az hogy valaki önmagának legyen az apja és az anyja, és még a gyereke is, felfoghatatlan. De még itt nem áll meg a történet mert ugye a végén kiderül hogy van még más poén is. De nekem az volt a zseniális ahogy ezt felépítették. És ha elkezdtem volna agyalni a logikai buktatókon film közben, akkor pont a film élvezeti értékéről maradtam volna le.

Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2014.11.23. 21:09:09
  • bcrics
    De legalább van egy menő asztali konfigod, az élmény meg a miénk.
  • Seth
    Az volt a bajom a filmmel, hogy
    kevés szereplővel dolgozott és ha nem mutatják a szereplőt, csak hátulról, arcát eltakarva, előre tudod, hogy aközül a 2-3 ember közül az valaki, akit eddig mutattak. Szóval a meglepetés inkább csak az volt, hogy hogyan kerül oda az illető. Persze a végét nem tudtam előre(hogy mindannyian ugyanaz a személy),, az meglepett rendesen, de azon kívül a többi semmi meglepetéssel nem járt.
    Jó film volt ettől függetlenül, de nem 10 pontos.
  • Kongy
    JP-n nőttem fel, mai napig imádom. Mondjuk ehhez az is hozzá tartozik, hogy imádtam a dínókat gyerekként. Amikor újra adták moziban JP1-et 3D-ben, akkor is megnéztem, mert még ma is simán vállalható film, már ami a dínókat illeti. T-Rexes jelenettől mai napig kiráz a hideg, eszméletlen jól meg lett csinálva. És várom ezt a Jurassic World-öt is, remélem nem cseszik el annyira, mint a JP2-3-at.... egyik sem tetszett igazán. 2. részben ugye Malcolm-ot bírtam, de a hátán nem tudott elvinni egy filmet sajnos. 3. részben meg hiába volt ott Dr. Grant, valahogy unalmas volt az egész. A filmet csak a T-Rex-Spinosaurus csata dobta fel valamennyire. Utóbbi elvileg a JW-ben is benne lesz... :)
  • BaliBoy
    Sex tape
    Hát ezért kár volt Jason Siegel-nek szétbarmolnia a HIMYM-et...
    Egy-két jobb poén van csak benne. A többi full lámaság.

5/10

Lucy
    Sajnos ebben is csalódnom kellett. Ebből a történetből többet is ki lehetett volna hozni. Viszont Morgan Freeman monológjai az egyetemi jelenetekben nagyon tetszettek.

6,5/10
  • Tikal #86516
    Persze az élmény egy részét akkor a látvány adta, 1993, dinók a vásznon ilyen élethűen még sose voltak... persze mint kalandfilm is remek szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdemes az összeset megnézni, hogy "képben" legyél, és értékelni tudd a sorozatot. Érdemes.
  • Rony94
    Kb. 2008-2009 környékén kezdtem el rendesen mozizni, '90-es évek szóba se jöhetett. :)

De mondják hogy jó film, már régóta meg akartam nézni, de valahogy mindig elsiklottam felette. Na majd jövő héten hétvégén lehet pótlom is. :)
  • Tikal #86513
    94-ben születtél? JP egyik legnagyobb mozi volt a 90-es években, álla leesett mindenkinek :)
  • Rony94
    Lehet ez azért van mert még egyetlen Jurassic Park részt se láttam, de ez nem nagyon mozgatott meg. :-\
  • BenedekFeco
  • sz4bolcs
    Pedig hogy vártam több évig azt a filmet a trailer után... Az ötletben sokkal több volt, akkora trasht össze lehetett volna hozni...
  • Kongy
    Szuper. Imádom az időutazós sci-fi-ket, kéne már egy igazán ütős, sajnos az Interstellarban csalódtam.
  • Rony94
    November 26-án fog megjelenni DVD-n, itthon.
  • Kongy
    Hm, tetszik a témája, meg így kedvet kaptam leírás alapján, szóval lehet megnézem :) Ezt nem fogják játszani a mozik? Csak mert ausztrál film, így gondolom Cinema City nem nagyon.
  • Bokafix2
    Tényleg kurva jó volt, tegnap néztem... odab*szott komolyan.