106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bachstein
    Szerintem valahol a reboot és a sequel között helyezkedik majd el a film. De remake-nek semmiképp sem mondanám.
  • Kongy
    "Hűűű-haaa - mindig így kezdődik. Aztán jön a futás, meg a sikítás" - hogy pontosak legyünk :P

Nekem baromira tetszik a trailer, de remélem nem lőttek el minden dínós részt belőle... Volt már ilyesmire példa sajnos. Történetet ismerjük, mivel gondolom ez egy remake lesz, amit abból gondolok, hogy a hajóra az elején Isla Nublar van írva, ahol a JP 1. része is játszódott. Na meg a cím se folytatásra utal. Ha meg remake, akkor nem róható fel neki, hogy kiszámítható.
  • Bachstein
    Én azokat az egysorosakat várom, amiket Goldblum nyomott a második részben. Remélem lesz valami hasonló karakter.
  • Totti5
    Nagy dolgokat nem lehet már kitalálni, amit eddig nem lőttek volna el 3 részben. Van a park és kell lennie egy olyan dínónak aki mindenkit kinyír.

"Mindig így kezdődik, aztán jön a sikítás és a menekülés"

Lesznek új dínók, modern kütyük és mehet a party. Pontosan ezt várom.
  • Rony94
    Még mindig nem érzek semmit. Átlagos filmnek tűnik. :(

De a régi részeket megnézem, ígérem! :)
  • Tyler1
    Az első mondat azért sorozatfüggő is, de teljesen mindegy, hogy valaki azon szinten milyen színész, nekik folyamatosan tanulni és fejleszteni kell magukat, még akkor is, ha már befutott sztárszínészek. Aztán van akinek sikerül áttörnie, van akinek sosem.
  • Seth
    Hétvégén meg Star Wars tízer érkezik. Na arra jobban kíváncsi vagyok
  • IMYke2.0.0.0
    Meg fogom nézni... de... ez nagyon kiszámíthatóan gyengének tűnik :(
  • Malakai
    Sztorifejleményekről eddig lemaradtam. Ez hogy ennyire hibrid dínózásra gyúrták rá csak számomra B filmes? :P
  • Bachstein
    OMFG, a tylosaurus odabaszott.
  • Seth
    Jáj a végén a raptor haverokkal motorozik .
    Ilyenkor tűnik fel leginkább, hogy mennyire időtálló az első rész
  • Totti5
    Wááááá
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Namost az ugrás pszichózist és demenciát okozott. Folyamatosan átformálta a személyiséged, egyre többet hagytál el magadból. A későbbi énje szimpla vérnősző őrült volt irányítás és kontroll nélkül, aki össze-vissza ugrált a leselejtezett géppel (és egyre hosszabbakat). Természetesen mindent meg tudott volna magyarázni, de a cél nem az volt hogy istent játsszon és ezreket áldozzon be magától. A főnökség pontosan tudta végig hogy ő a Sistergő, ezért jelentek meg mindig az életében a megfelelő időben, hogy terelgessék (pl. a csecsemőknél). Nomeg ott volt az alkatrész és az üzenet, hogy keresse meg magát, a mosodai nyom, meg a mégis működő leselejtezett ugrógép stb. Tudták, hogy csak ő képes saját magát leállítani. Igazándiból csak saját magának volt hajlandó megengedni ezt. Ő egy anomália volt, egy paradoxon, kezdet és vég nélkül végleg megszabadulhattak tőle nyom és további következmények nélkül. Sajnos az ügynököket le kell szerelni egy idő után, de megtette amit tennie kellett. Nem véletlen kerestek ilyen embereket. Saját magát sorozták be (látva a jövőben, hogy mi lesz), hogy leállíttassák vele saját magát.

Elején nyilvánvaló volt, hogy egy idő után pszichopata lesz, ehhez még időgép sem kellett volna, elég volt neki a képtelen helyzete és ahogy a társadalom kivetette magából, illetve ő magát belőle. Magas IQ-jú, esetleg kromoszóma stb. hibás, többnemű emberek nagyon hajlamosak az ilyesmire, nem véletlen. A hormonok és az érzelmek keveredése tulajdonképpen meghasítja a személyiségüket. Ebből pedig következett tisztán, hogy ő a sistergő (mármint aki esetleg elsőre találkozik a sztorival, annak is leesik 5 perc alatt).

Amúgy az, hogy lelőtte öregebb magát, pont azt jelenti, hogy csak azt akkori énjét ölte meg és még ő az esz 1x, azaz meg fogja tenni azokat a dolgokat, amiket az tett/tesz majd. Ha ezután mostani énjét is megölte volna (öngyi), akkor lett volna vége. De nyilván a paradoxonok nem így működnek, ezt ugatta magának is, hogy nem lehet "kiparadoxonolni". :D
  • Bokafix2
    Nekem annyi hiányérzetem volt hogy mikor Ethan találkozott a Sistergővel aki valójában a későbbi énje volt, egyből lelőtte és nem engedte neki hogy megmagyarázza miért kell azt a 11 000 embert felrobbantania, pedig ha adott volna neki 2 percet lehet érdekes dolgok derülnek ki. Az előző gyilkosságokat is megmagyarázta újságcikkekkel bizonyítva hogy akiket megölt rossz emberek voltak akik merényletre készültek.
  • Kongy
    Aaron Paul is ilyen szutyok NFS filmekben próbálkozik, ahova semmilyen színészi tudás kb nem kell... pedig Jesse-ként szerintem elég nagyot alakított.
  • Prof William
    De ha bukja is a Jurassic Wordot, akkor is a Guardian -ban biztos helye van.
  • grebber
    Apocalypse Earth

Hatalmasak ezek a filmek már csak a "technika" miatt is érdemes nézni őket. A szikrázó műanyag fegyverek mindent visznek
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.25. 10:13:41
  • LasDen #86572
    azért tegyük hozzá, hogy a tv-s színészek többsége közepes v pocsék színész. A többség csak álmodozik róla, hogy mozi sztár lesz, a kisebbségnek megvolna hozzá a tehetsége, karizmája, de nincs szerencséje, és a még inkább kisebbség az, akiknek sikerül kitörniük. Pl aaron Paul. Csinál még pár nagyobb filmet majd eltűnik a süllyesztőben. Főleg, hogy a nagy blockbusterje egyenesen a földbe állt. Chris Pratt viszhont megtalálta a tv után az aranytojó marvel tyúkot. Szakított a Guardians-szel. És ha a Jurassic Worldöt is sikerre viszi, akkor minden az övé.
  • Totti5
  • Sir Quno Jedi
    Predestination

Na ilyen egy korrekt, régimódi scifi, amikor az emberek még gondolkodtak. Nemhiába Heinlein eredetije alapján írták...

Nincsenek benne nagy jelenetek, sem hihetetlen technika, semmi csilivili, ez nem az a film. Viszont pl. baromi jók a színészek (az a maroknyi).
  • Tikal #86569
    Szerintem ő sem a tartalmát védte, hanem azt a jelenetet a gazellákkal... a film fos volt, ez nem vita tárgya, de nekem az első 20 perc még ugy ahogy tetszett is, és kicsit guy ritchie ugrott be, hogy akkor most ez itt az elmagyarázás, ki kicsoda, mi a felállás :)
  • sz4bolcs
    Hollywood nagyon ráérzett erre a szem-fül jóllakatásra. Ez addig nem is baj, amég az emberek nem kezdik el az ilyen Lüsziket tartalmilag védeni...
  • Tyler1
    Ez egyáltalán nem így van. Hol vannak pl. a Jóbarátok színészei? Hol van a népszerűség, és a csúcsgázsi a sorozat óta? Sehol! Ismeretlen sorozatokban bohóckodnak azóta is, töredék pénzekért, mint amit 10-15 éve kerestek, mert képtelenek voltak saját skatulyájukból kimászni. Egyedül Jennifer Anistont foglalkoztatják, mert ő megcsinálta azt a "hülyeséget", hogy idejében váltott.

Jason Segelnek sem ez az első filmje, nem ezért hagyta ott a sorozatot, hanem mert megpróbálja tovább kamatoztatni a mostani népszerűségét, és nem akar megragadni azon a szinten, ahonnan úgy sem tud már feljebb lépni. A mozifilm mindig is biztosabb, és nagyobb garancia volt a sikerre és a megélhetésre, függetlenül a minőségtől. Adam Sandler évekig a egyik legjobban fizetett színész volt, mert a filmjeit mindenki megnézte, még ha fos is volt.

Aztán hogy nem képesek nagy karriert befutni. Hát a legtöbb filmszínész pont hogy sorozattal kezdi a karrierjét, bár van akinek megvan a hátszele a mozifilm szerepekhez, van akinek szimplán szerencséje van, de a legtöbb így járja végig a szamár létrát. Brad Pitt, Leo DiCaprio, Hugh Jackman, Will Smith, Michael Fassbender, Ryan Gosling, hogy csak pár nevet említsek, aki kapásból eszembe jut.
  • Mentol
    Ez most, hogy jött ide?
  • Shep
    Időhurok.

Jó film volt, kár, hogy igen hamar lehetett tudni ,hogy mi is az alapfelállás de azért a jobbik fajtából való alkotás, meg kicsit azért beteg is.

8/10
  • BaliBoy
    Hát kár.
    Ráadásul nem sok sorozat színész tud igazi nagy karriert befutni a mozifilmek piacán. (és ez egyébként fordítva is igaz) Hülyeséget csinálnak sokan. Ott hagyják a népszerűséget és azt amiben igazán jók. Bár az is érthető valahol, hogy mást is szeretnének csinálni.
  • Prof William
    Hát a filmből kiindulva kár volt...
  • ZilogR
    Azon gondolkodtam, miközben félig lázasan ballagtam melózni, hogy ma, 2014-ben, mi lenne a mondandója a Forrest Gump-nak?!
    Valami olyasmi, hogy "Egy béna hippi is lehet elégedett az életével és egy félnótást is befogad a társadalom - ha kurva sok pénze van..."
    Sry.
    Nálam még mindig 10/10.
  • Totti5
    Sajnos? Miben lenne más ha nem lenne?:) Bay más akciófilmet forgatna, más nem igen változna. Jó filmre mindig van esély, de csak akkor ha valaki megcsinálja! nekem tetszett az utóbbi rész, jó az irány.
  • Tyler1
    Hogy filmeskarriert próbál kiépíteni, az mindenképpen jobb.
  • BaliBoy
    Hát ha szerinted ez jobb volt...
  • Tyler1
    És milyen jól tette. Az a sorozat már olyan szinten volt izzadságszagú, hogy csak a hülye maradt volna filmezés helyett annál.
  • IMYke2.0.0.0
    Transformers(re mindig volt, van és lesz igény.... sajnos.) volt, van és lesz.

Tipp: jelölje ki mindenki a szöveget...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.24. 17:42:54
  • sz4bolcs
    Lassan kezdem megérteni, hogy jutottunk el a Matrixtól a Transformersig :D
  • szabii98
    """""hirtelen"""""
    elég volt belőle az a 9 évad, sok is
  • BaliBoy
    Azt a részt külön megmosolyogtam mikor kidobta a tabletet az ablakon majd felszedte a földről és teljesen egyben volt...És megjegyezte, hogy milyen jó strapabíró... :D Ekkor eszembe jutottak az apple hajlíthatós telefonjai... :D
  • BaliBoy
    Az a hír járta, hogy Jason Siegel miatt kellett véget érnie. Egyszerűen azért mert - nyilatkozata szerint - át akart térni az egész estés filmek világába. Ezért nem fogadta el a szerződés hosszabbítást. Állítólag ez volt az oka, hogy "hirtelen" be kellett fejezni a sorozatot.
  • LasDen #86552
    jön a hálaadás, 1-2 előzetes biztos becsúszik innen-onnan....
  • wesker24
    A film elején ezt mondta a csaj !

Az emberiség 1 milliárd éve létezik és mire mentünk vele ?

A film végén meg ezt mondja

Az emberiség 1 milliárd éve létezik MOST már tudjátok mit kezdjetek vele !
  • Rony94
    Állítólag pénteken jön a Star Wars 7-nek az első előzetese. ^^