106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rony94 #86750 Akkor te még nem voltál Cinema City moziban. :)
AdBlock -
még sosem voltam úgy moziba hogy ne láttam volna tv reklámot.. legalábbis az elmúlt 5-10 évben amire emlékszem. -
hiper KOCKA #86748 Szinte még a Youtube-on se tudsz megnézni egy előzetest anélkül hogy az elején ne lenne valamilyen 1 perces reklámblokk... még az a szerencse hogy 5 mp után át lehet ugrani... de a csatornák oldalain nyilván kötelező végignézni. -
Prof William #86747 Én igen.
A Galaxis Örzői előtt pl az Old Spice(vagy mit) reklámot adták amiben mindenki beindul a másikra a város meg a dugájába dől. Vagy a Coca Cola reklámot...
Vagy csak simán magát egy TV-csatornát reklámozó reklámot. -
Sose láttam még moziban "tv" reklámot. -
Prof William #86745 Én úgy szoktam. :) Kések vagy 10 percet és nagyjából a reklámok végére érek be.
De azokat még így is kinyírnám ,akik szerint a mozinézők nem látnak elég reklámot a TV-ben, ezért a filmelőzetesek után muszáj még berakni pár TV2-RTL reklámot már csak a hangulat miatt is. -
Rony94 #86744 Bemész fél órával később a terembe és akkor át is skippelted az előzeteseket és reklámokat. :) -
Na asszem ezt a Hobbit részt se moziban fogom megnézni(előtte fogják leadni a rendes SW trailert). -
Lucy:
sajnos túl nagy badarság ahhoz, hogy komolyan tudjam venni. vagy legalábbis máshogyan kéne fogalmazni ezt az egész "mennyit használunk ki az agyunkból" mesét, mert ahhoz a fizikai emberléttől túl nagy elszakadásnak érzem a dolgokat, amik a filmben történtek, hogy ilyesmivel magyarázzák meg őket. másrészt semmi tétje nincs a történéseknek nagyjából az első tizenöt perc után, ezért a sztori szintjén szétesik a film, csak a látvány meg az áltudományos szellemi maszturbáció marad, és ez gyorsan unalmassá válik. olyan 4-5/10 -
ugorj ahhoz a részhez, amikor szedik le a kötést a fejéről és először tükörbe néz... mi az első mondata. /magyar dvdrip 5.34/
"nagyon sokat változtam...." "..."
-
Igen, az egészet újranéztem: zseniális.
Ahogyan írod is: Egyszerű, letisztult, okos(!). A Pillangó hatás ehhez képest egy követhetetlen katyvasz, erőltetett "megoldandó" problémákkal.
Ez a történet olyan szinten van kitalálva, hogy nem akarok belekötni, mert nincs értelme.
Második megnézés után is tartom a 9/10-et és csak azért nem több, mert zavaró pici morzsák vannak benne, mint pl.:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"A saját nagyapám vagyok" - a lépcsőn lefelé énekelve mondja a csapos - ez kicsit kár bele.
A legjobb mondat a filmbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor elmeséli a lánya elrablását és azt mondja, hogy "Egy férfi volt. Egy átlagos férfi. Mi is lehettünk volna." :) -
Erre a filmre szó szerint igaz az angol "közmondás":
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!go fuck yourself
-
Természetesen több ideig voltak együtt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kocsmából 1963. április 3-ra viszi vissza a már srácot, akkor találkozik először a lánnyal. Utána megpróbálja megállítani a robbantót, ekkor segít a megégett önmagának, és be tudja gyűjteni az időzítőt, meg elrabolja magát és elviszi az árvaházhoz. Ezután visszamegy 1963. június 24-re, ekkor viszi el a srácot az ügynökséghez (és búcsúzik el az a padon a lánytól). Ezek a dátumok mind láthatók a szerkezeten amikor beállítja.
Éppen ma néztem újra másodszor, nagyon klasszul, döccenők nélkül felépített a sztori, marha jól követhető. Persze az alapparadoxon az kőkemény és megfejthetetlen, de az nem baj. Ritka okos film. -
Nagyon szégyellem is magam, h ilyen paraszt módon beszóltam egy olyan topikban, amiben a látott filmekről akarnak az emberek társalogni én meg bunkó módon beugatok. Azon gondolkodom, hogy vajon ebben a topikban is alázzam meg magamat, vagy elég lesz, ha csak itt írok egy pár mondatos siránkozást, hogy nagyon röstellem a dolgot...
Predestination -SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogyan is esett teherbe a lány, ha csak egy beszélgetés erejéig volt vele? Vagy mindent azért nem mutattak meg? Pedig ez éppen a legjobban mellbevágó: a pados jelenetben ő négyszer volt ott: mint ügynök, mint a lány, mint a lány már férfiként és mint magzat... Briliáns ötletek mindenütt ebben a sztoriban! -
Rony94 #86736 Persze! -
MrAndree #86735 Igazából a Disney tette nem hivatalossá az egész EU-t mivel egyrészt tele volt ellentmondásokkal, másrészt meg túl sok is volt már. Ettől persze még bármikor vehetnek át belőle dolgokat. -
Engem meg a Terminator 2-ben lévő gyerekre emlékeztetett. -
Pedig de jó is lett volna egy Thrawn trilógia megfilmesítve.
Mara Jade-t a népnek!
-
Rony94 #86732 Bocsánat, de ez egy filmes topik. A Star Wars 7 pedig köztudottan egy film. Had legyen már jogunk beszélgetni róla. Pénteken jött ki a teaser, még pár napig biztos téma lesz. Pár hét múlva már nem hiszem. Ki fogod bírni addig? -
SW7: De ugye most nem fogjátok itt egy évig verni erre, mert ahogy írtam is a másik topikba, az szép, hogy december 18-án lesz a bemutató, de 2015-ben, most meg ugye még 2014 van.
Predestination: a legjobb, amit mostanság csináltak. Nem érdekel, milyen paradoxonok vannak és hol benne, ez akkor is messze a legjobb, mint amivel manapság előállt bárki. 9/10 megvan. -
Predestination
Nem igazán tudott lekötni a sztorija, bár a vége tetszett, ahogy összefűzték a szálakat. A színészcsaj gyenge volt szerintem, de főleg a férfi szerepben volt rettenetesen erőltetett (amiben mellesleg úgy nézett ki, mint a fiatal DiCaprio, ha heroinfüggő lett volna).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Rony94 #86728 Így már jobb. Köszönjük! :)
ITT egy jobb trailer. -
Bocs, kijavítalak: Tatuin
Szerk.: Angol-mániákusoknak: Tatooine
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.30. 12:57:45 -
A 4. részben a csapat beoltozik rohamosztagos szerelesbe. Ott találkoznak valodi rohamosztagosokkal akik mondjak, hogy " már akarkit felvesznek rohamosztagosnak..." (lehet nem pont igy mondja)
Szoval a regi reszekben mar nem klonok a trooperek hanem sima toborzott katonak.
A feka pali tuti, hogy nem is katona. Latszik a fejen, hogy valami nagy bajban van. Felvett egy rohamosztagos ruhat es lement a Tatounra, ahol megkeresi Luke-ot. Ez csak egy elmelet...
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.11.30. 12:50:42 -
Rony94 #86725 Ez mind szép és jó, de Lucas nemrégiben kijelentette hogy az igazi Star Wars világába/történetébe NEM TARTOZNAK a könyvek, képregények és még a játékok sem (azaz a Kotor sem, pedig annak nagyszerű története van és maga az egész hogy ez 1000 évvel Luke-ék előtt volt, szerintem nagyon megdobta az egészet), úgyhogy hiába mondjuk itt hogy ez volt a képregényben, meg az volt az egyik könyvben, mert az már nem számít.....mert Lucas aztán megmondta ugye.
De tökmindegy, mert már úgy is mindenki magáévá tette ezeket a könyveket/képregényeket hogy ez bizony hivatalosan is a Star Wars része. Köztük én is leszarom Lucas-t hogy mit mondott. :) -
Ez jó.....:DDD
-
Prof William #86723
Asszem anno jó pár képregényben, könyvben, + a wikin is előjött az hogy attól hogy A császár meghalt nem állt mindenki azonnal lázadók oldalára...
A birodalomban mindenütt lázadások törtek ki és nagy része tényleg az Új Köztársaság része lett de egy része ( potom 2-3 ezer csillagrendszer) stabilan megmaradt. Az új regényekben ezt részt hívják Imperial Remnantnak vagyis a Birodalmi Maradvány-nak. A szervezettsége és katonai ereje miatt ez a terület még mindig komolyan bele tud szólni a galaxis sorsának alakulásába. -
Rony94 #86722 Akkor azért bocsánat. Direkt ezért írtam hogy ne vegyétek készpénznek. :) -
X-Wing-ben ülő az Oscar Isaac. A régiek közül sajna senkit sem mutattak, majd jövőre a 2. trailerben ,talán :) -
A bolha méretű kép helyett: Forked Lightsaber -
Rony94 #86719 Na meg ezek szerint jól bánik a hangjával is, tehát szinkronszínésznek is remek. Egy ideig nem lesz munkanélküli, én úgy gondolom. :)
Még az elméletekkel kapcsolatban:
-A fekete stormtrooper, az Lando fia
-A nő Leia és Han lánya
-Az X-Wing-ben ülő meg Mark Hamill (Luke)
De ezeket ne vegyétek készpénznek.
A stormtrooper témában meg annyit hogy elvileg Palpatine újabb klón alanyokat vezetett be, plusz ezen kívül bevezették a sorkatonaságot is ahova bárki beléphetett, így ezek után már teljesen normális dolog szerintem egy fekete stormtrooper, de ahogy korábban szó volt erről, ez az ember valszeg az egyik főszereplő lesz, tehát NEM rohamosztagos, csak annak van öltözve.
A crossguard lightsaber meg nem új dolog már:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ajjjha, nem lustáskodik! -
Továbbá: rendező (The Hobbit 2nd Unit), valamint:
"Andy is active in the creation of video games content as an actor, director, and writer.
His work on the PS3 game Heavenly Sword involved all aspects of the game content. He has also worked on video games Risen, Enslaved, Lord of the Rings, and King Kong."
Honlapja
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.30. 09:34:04 -
Faszinak jo dolga van mostaban, regebben LOTR trilogia, ujabban meg Majmok bolygoja sorozat, Tintin sorozat (3 resze lesz), Hobbit, Star Wars, Avengers 2, nem unatkozik mostanaban :D Ha vmi CGI karaktert kell megmozgatni, eletre kelteni, akkor ot hivjak elsonek :D
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.30. 09:29:14 -
Rony94 #86715 Azt vágjátok hogy a mély hang a teaser alatt az Andy Serkis? Szméagol után nagyon furcsa. :D -
Életemben nem hallotta, róluk, de ez most ütött :) -
Hú ez rémlik, de biztosra nem merném állítani :( -
xido #86712 de azóta meg eltelt 30 év,most akkor fordul a kocka és maradt egy kis eldugott birodalmi safehouse,ahonnan jönnek elő a rosszak,visszavenni a hatalmat? :)
amúgy ott az a lakli Adam Driver,aki kor szerint is oké,meg mintha lett is volna szó,hogy negatív karakter...egy sith mellé meg mindig jár egy mester és Max von Sydow szeret gonoszkodni :) -
mikor először láttam a trailert, azt hittem, hogy a néger arc Peele, a Key & Peele duóból, és ez egy újabb sketch-ük...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!