106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát, a másnaposok-trilógia nekem túl jó ajánlólevél.
Láttam mind a hármat, de néhány vicceske (rendszerint a fő idiótánktól) szitun kívül én nem kacagtam véresre a torkom miattuk...
-
a 100 éves ember aki kimászott az ablakon és eltűnt
a címe ellenére valami zseniális vígjáték, leginkább az üvegtigris/másnaposokra emlékeztet, sokat lehet rajta röhögni :D -
mondod te ilyen aláírással baszki.... azért remélem utánanéztél már ki mondta :D -
Gone Girl
Gondoltam, hogy ezt egy nő írta bassza meg, süt az egész sztoriról, a csavarokról, a karakterekről. Borzasztóan butának is tekinti a nézőt, illetve ezt a filmet csak az találja okosnak, aki egyszer sem gondolkozott el alatta. Hemzseg az irreális szituációktól. Fincher valószínű leggyengébb filmje kapja majd a legtöbb Oscart. És hogy már nem a díjakért csinálná? De! -
Ehe-ehe :)))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ő(k) feltalált valamit, olyat csinált ami népszerű lett. Zseni? az. Hogy ebből mennyire szedte meg magát kit érdekel, nyilván olyan dolgok amit a földön sok 100 millió ember használ nyomtatja a pénzt a kitalálók számára. Senki nincs korlátozva abban hogy egy ilyen dolgot létrehozzon, csak az ember mindig addig jut hogy meglát egy újdonságot és a fejéhez kap h bassza meg ez 1x1 triviális szint, ha én találom ki... vicces irigységről beszélni, amikor napi szinten használ az ember olyan ( maradjunk a modern ) dolgoknál amit valaki kitalált ( nyilván degeszre szedte magát belőle ) és a te életedet teszi kényelmesebbé. -
Így van - a pénz és a hatalom csak irigyeket, ellenségeket szül. Én megvagyok nélkülük. Pénzből annyi is elég lenne, hogy boldogságosan kijöjjek egy hónapból, és maradjon is valami a számlámon, rosszabb időkre. -
MrAndree #87065 Mondjuk az én csőrömet baromira nem bassza, van az irigységnél jobb dolgom is... -
Mourning grave (2014)
Remek koreai thriller egy szellemlátó srácról aki megpróbálja eltitkolni a szellemek elől hogy látja őket. Persze ez egyre nehezebb lesz mikor találkozik egy igazán veszélyes példánnyal. A műfaj kliséi itt is megtalálhatóak, sőt a történet is cseppet bonyolult, de legalább itt van rendes sztori, nem úgy mint amerikai megfelelőiknél.
Műfaját tekintve még a stílus japán képviselőinél is jobban meg van csinálva, azt hiszem jobban megy ez a koreaiaknak.
7/10 -
a bölcsességed minőségére reagáltam... Coelho szintű.. maradjunk inkább a filmeknél... -
Szépésg és a szörnyeteg (2014)
Hát ez viszont nagyon nem sikerült jól. Nem mondom azt hogy semmi köze a meséhez, mert nyilván van, de valahogy nem az igazi. a CGI is ronda, egyes sorozatokban szebben meg van csinálva. Azért remélem egyszer valamikor, normálisabb filmben is megcsinálják, mert ez valami vicc. -
Mondod te, ilyen aláírással, baszki...
Amúgy mindenkinek az bassza a csőrét, h ennek a kis genyának több pénze van, mint amennyit a teljes magyar lakosság negyedik Béla óta össze tudott szedni. Csak nem ezt mondjuk. Inkább zabáljuk a puzsi(ér)t. -
such wisdom.... -
A Facebook-nak, akárcsak a karácsonyi gesztenyés pulykának nincs sok nemzetnél hagyománya - de ez nem fogja zavarni a pulykatenyésztőt. Ő csak gazdag akar lenni... És az is lesz, ha sokan kezdenek el gesztenyés pulykát zabálni, úgymond "divatból". -
Ez a Demóna nem is rossz, nekem jobban bejött, mint a Jack az óriásölő. Erdekes a történet is, egy két jópofa csavarral, meg drámával. Talán egykét véresebb jelenet elférhetett volna jobban benne :P
éS a végén a meglepetés jól esett :P
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.12.19. 21:48:54 -
Én még nem is láttam más filmben, de ezt a szerepet 10/10 hozta.
Azt meg értem, hogy a rossz reklám is reklám, de az utolsó jelenetnél (és egyáltalán, ahova a történet kifutott) még az "fb-fikázó" rövidfilmek sem mutatják be elgondolkodtatóbban a dolog árnyoldalát.
Én még azt is megkockáztatom, hogy a lángolás-elidegenedés témával foglalkozó filmek közt a top5-ben benne van a The social network.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2014.12.19. 19:08:51 -
Ő az a tipikus nolifer, lúzer gyereket játszó színész. Amikor nem azt játszik, akkor is mindig az jut róla eszembe. Bár Zuckerberg is lehetett akármilyen nolifer, most k.rva gazdag, és ez a lényeg. -
Én se bírom, de erre a szerepre tökéletes volt -
hát én erre Twittert használok, Facebook meg családdal kapcsolattartásra :) -
túlléphetnénk a facebookon? -
Rony94 #87052 Egyébként én se vagyok oda az FB-ért (én inkább a Twitter-t preferálom, nem tudom ez nagyobb vétség-e), de ettől függetlenül a Social Network tetszett. Egyedül talán a főszereplőt nem bírtam, de azt az embert egyik filmben sem bírom. Mindig ugyanaz az üveges tekintet, nulla színészi játék szinte. Meg ha jól emlékszem, elhadarta az egész filmet, lehet ez szándékos volt, de ettől csak idegesítőbb lett. -
"Amúgy az FB nem arról szól hogy rokonokkal beszélgessünk"
Ezt jó tudni, nem fogok hülyén kinyúlni.
Én meg úgy tudom, hogy muffkergetés miatt született meg az egész... -
"hétvégente nézek fel rá, amikor tudok velük beszélni, írni"
Amúgy az FB nem arról szól hogy rokonokkal beszélgessünk. Én pl híreknek használom, olyan egyének, olyan tevékenységek, események követésére amiről instant infókat akarok kapni, percre készen ( teszem azt Forma 1-es pilóták, csapatok csak h egyet említsek, autókkal foglalkozó médiumok, köztv F1es csatornája stb,stb... ) -
"Értem én, hogy nem szereted a Facebook-ot"
Nem, nem szeretem (van fiókom, húgom és a barátaim miatt - hétvégente nézek fel rá, amikor tudok velük beszélni, írni) a Facebook-ot [berágta magát mindenhová, és állítólag már nem is ember, akinek nincs fiókja, felvételi elbeszélgetésekkor meg kérdés is tud lenni), és emellett továbbra is reklámnak, cukorkabácsi-marketingnek, nem jó filmnek tartom a szósül netvörköt.
Nem kell velem egyetérteni. Évek óta ott van az aláírásomban is.
-
Elolvastam
"Súgok: a "The Social Network" évében hirtelen 275 millióval megugrott a regisztrációk száma..."
Ha minden évben kb 250 millióval nő a felhasználók száma akkor a 275 millió mióta megugrás? :)
És ha még igazad is van, hogy egy reklám, és Mark Zuckerberg fizette az egészet, akkor is a legjobb reklámok egyike lett. Értem én, hogy nem szereted a Facebook-ot, de ettől még nem lesz szar a film.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.19. 15:43:36 -
Még mindig nem olvastad el a hozzászólásomat...
-
Kiléphetnél a mindent tudok only módból :D
-
2008 óta szinte minden évben legalább 200millióval nőtt a felhasználóik száma... nem látok semmi ezxtrát 2010-ben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kiléphetnél a write only módból... -
Ja bocs, te már csak tudod, hiszen te vagy a.. ki is?? :) -
"Facebook reklám volt" - erről beszéltünk. Nem kell a terelés. -
és 2009-ben miért ugrott meg? és 2012-ben és tavaly? ..
Csak mert nem szereted a Facebook-ot nem értem miért tekinted a filmet is "szarnak". A film attól még jó, mint film, rendezés zene stb..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.19. 15:29:10 -
Az csak 225, és előző évben meg 250-nel nőtt. -
szerk: Szerintem ő pont nem az a fajta aki a díjakra hajt... nyilván szeretne, de nem hiszem hogy csak ezért vállalta el a filmet...
-
Ezt egy riportban mondta? ... -
Pedig jól jött az a reklám...
Elég, ha megnézed a grafikont.
Súgok: a "The Social Network" évében hirtelen 275 millióval megugrott a regisztrációk száma...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.19. 15:18:18 -
Nem kellett azon már semmit reklámozni, egyszerűen olyan témához nyúltak, ami akkor biztos siker volt a pénztáraknál, a kritikusoknál, az akadémiánál. Fincher is azért vállalta el, mert tudta, hogy ezzel ott lesz az aranyszobor jelöltek között. Akkor meg minek szarakodjon olyan filmek készítésével, mint a Se7en vagy a FC? Kapott talán mindegyik 1 db jelölést az alsóbb kategóriákból. The Game? Sehol nem jegyezték. A FC ráadásul még pénzügyileg is zsákutca volt. Fincher sem akarja már megváltani a világot, szakmai elismerést akar, amiről tudja hogy jár neki. -
Láttam. Facebook reklám volt. Számomra annyit is ér.
Érdekességek (most kugliztam): The Truth behind the Social Network film
-
Láttad? teljesen rendben volt. -
Mi bajod vele? Ennél magasabb szinten nem nagyon lehetett volna filmre vinni azt a történetet.