106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen az első rész tőlem 8 pontot kapott:
"IMYke2.0.0.0 - 2013. nov. 08. 09:52 - 79127
"Rurouni Kenshin" (2012) - 8/10
=================================================================
Tagadhatatlanul magán viseli az animés múltját (jellegzetességek), de számomra - aki nem látta a sorozatot, és ezek után már meg sem nézi, szerinte - remek szórakozást nyújtott.
A zene: fenomenális volt!
A főszereplő: kiváló választás volt. Az ellenfél dettó.
A gyilkolástól megcsömörlött, és amúgy is szebb/jobb világot kereső híres gyilkos fogadalmának megfelelően többé nem fogad el megbízatásokat, de időközben kiderül, hogy az ő egykori, elhíresült nevét valaki felvette, és tovább gyilkol... kedvtelésből is.
A szamuráj éra elmúltával eljött hát a fakardok kora. Vagy mégse?" -
ManoNegra #87189 The Maze Runner - Az útvesztő
Kellemes csalódás volt a film. Előzetesen nem vártam tőle sokat, úgy gondoltam, hogy egy Éhezők viadalába oltott Legyek ura szerű filmet kapok valami tinimázzal leöntve, de abszolút vállalható, élvezetes film lett belőle.
Kedvet kaptam a könyvhöz is. -
Senki többet
"- Milyen együtt élni egy nővel?
- Olyan, mint egy árverésen. Sosem tudhatja, hogy nem jön-e egy jobb ajánlat."
Érdekes film volt. Bár több, mint egy kilométerről látni, hogy mi lesz a vége, de mégis a kétely végig ott van. Szerintem legalább 25-30 kérdés és következtetés merült fel bennem a 2 óra alatt. Emiatt lett olyan jó. Tökéletesen ellehet merülni a filmben, leköt, gondolkodtat, attó függetlenül, hogy tudod mi jön a végén. De mivel mégis a határon egyensúlyoz, nem lehetsz biztos minden egyes pillanatban. Kellemes volt, bár talán egy kicsit hosszú...
8/10 -
gombabácsi #87187 cold in july
kissé semmilyen bosszú film, de nézhető
dexter rajongóknak ajánlott, a főhős maga dexter :) és egy alternatív dexter előzmény filmnek is felfogható :) -
Na azt te miből gondolod, hogy ennek itt vége??? Csak mer T. halott?? Az szvsz. nem nagyon zavarja majd őket (eddig sem)...
Különben is a Silmarilokat is kiadták, pedig ő nem adta ki. Az alapján meg egy ottani átlag tíz soros említésből valami száraz "történelmi" event után szabadon összeis üt a Jackson gyerek egy 3 részes monstre produkciót 9 összórásat minima. Ha kell még párszáz évre van alapanyag. maga a GYU is rengeteg követhető múltbeli szálat felvet. -
hiper KOCKA #87185 Én most készülök megnézni. Az első részre asszem 8 pontot adtál. Na végül is mindegy ha vannak látványos jelenetek akkor nem lesz annyira tré. -
Én csak a harmadik részt láttam 3D-ben, de az valóban az egyik legjobb 3D volt amit idén láttam. -
Hobbitban speciel baromi jó volt a 3D. Mindhárom részben. Végig lehetett érezni a mélységet, és voltak kijövő dolgok is. -
ez a Hercules egy Asylum termék... ne csodálkozz -
Herkules Reborn LOL/10 
Mondjuk arra kivácsni lennék hogy ez a történet honnan jött hogy megmérgezték és gyilkolta meg a családját és a másiknál meg hogy elhitették vele hogy ő ölte meg őket. Életbe nem halottam Herkulesről ilyet.
Mondjuk a Kevin Sorbo-s soozat bármelyik epizódja jobb volt ezeknél.És még véletlenül sem közelítette meg őket. A Spartacus féle Herkulesről meg már nem is beszélek
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.27. 22:56:48 -
SzinesGeza #87180 SPOILER
Gandalf csak azt tudja, hogy az egy varázsgyűrű. Azt nem, hogy az Egy Gyűrű. Később kezd majd gyanakodni, ezért is figyelteti a Megyét Aragornnal. -
Hát nekem mindegyik jó lenne ha folyamatosan jelen lenne a film egésze alatt .A legjobb ha vegyesen a mélység érzős és a kinyulós.
Mert a legelején az avatart néztem, hogy majd biztos hűűű meg háá, aztán egy két részt leszámitva semmi nem volt. Ugyan ez a prométeusznál IMAX-ben.
Ha egyszer 2 kamerával veszik fel a jelenetet térben kicsit eltolva a 3d hatás végett akkor mindenhol érezni kéne a tárgyak térbeli helyzetét nem csak akkor amikor a rendező a jelenet hatása miatt ugy akarja.
Ha ez normálisan mukodne akkor nem mosodnának össze a jelenetek egy egy gyors akció során. -
Számomra van az egyik EPIC (kinyúlós) a másik nagy nulla semmi hulladék
-
El Gigante #87177 Múltkor pont ez próbáltam elmagyarázni havernak, van ugye a kinyúlós 3d és a terepasztalos 3d:) Van erre valami szakkifejezés? -
Ha nem látnék rendesen a kijövő cuccokat se látnám, csak a szaros "van mélysége" filmek engem nagyon nem hatnak meg semmit nem adnak a filmekhez ellenben amikor valami kijön na az már epic. De sajnos nem csinálnak ilyeneket :( -
Angol + felirattal néztük. Még egyszer nem kell HFR 3D köszönöm ( CGI-nál baromi jó a HFR, de valódi színészi játékoknál nem tetszett ) s mivel BR-en angulol néztem itthon, az utolsó részt megtiszteltem h eredeti nyelven fogom ( nem mintha a szinkronnal bajom lenne ). Nem csalódtam, kiváló élmény volt így minden nélkül natural. -
ha teheted, akkor nézd meg úgy is. Fantasztikus látvány minden pillanata. Szerencsére van 3d-s felirat hozzá.... -
Space Pirate Captain Harlock 
//Mondjuk, nem szrídíben láttam -
nagyon +1
A kijövős 3D az olcsó 3D. Azt könnyű megcsinálni... nyilván poén amikor aze mber arcába lőnek egy nyilat 1-2szer a film alatt amikor nem szűmítasz rá. Azt hogy végig 3Dben érzed a dolgokat az már melósabb és az a minőségi. Ahhoz egyszer sem kell hogy kijöjjön valami, hogy éreztessék veled a kép "mélységét" -
akkor te nem látsz rendesen :D -
Nekem azok nullák azok nekem nem 3D-sek! -
szerintem nem attól lesz valami jó 3D, hogy kijön minden jelenetben valami. Hanem ha van mélység, érzem, hogy az tényleg hátrébb van, az előrébb stb. Az egyik legjobb 3D-s élmény szerintem a Space Pirate Captain Harlock. (Meg az Avatar és a Pí élete) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezután Balin, Ori és Oin elindul, felszabadítani Móriát, de meghalnak majd, a Gyűrűk Ura első részében Gimli felismeri majd Balint, az ő csontjaik lesznek majd ott. Az örökösökről én nemtudok mondani semmit:D
2. Tauriel benne sem volt a könyvben, így nemtudni mi történik vele
4. Gandalf elvileg nemtudja hogy Bilbónál van a gyűrű, de erről is csak az tud nyilatkozni aki olvasta
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2014.12.27. 18:41:36 -
Érdekes leírás. Látható ,hogy a "rajongók" mennyire másként élik merg ezt a részt. A hevari ismerősi körömből ezt hallom csak róla:
A kettő sokkal jobb volt.Az első 5 percbe "van valami" aztán csak a vergődés. + a 3D se nagy szám.
Herkules 3D (A Rock-os): A film tetszett bár a régi kevin sorbo-s sorozatból kiindulva én mindenféle atomszörnyhenteket vártam ,de így is jó volt egynek.
A 3D miatt meg lassan végérvényesen hitemet veszítem ,hogy soha egy film sem lesz aminél szinte minden jelenetnél "kijön" valami a képernyőből
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.27. 18:22:05 -
akkor ennek vége, kaput, nem lesz több?? [fireworks] -
Lacc 88 #87165 Gyűrűk ura rajongókhoz és tudorokhoz lenne néhány kérdésem az utolsó filmmel kapcsolatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.Most, hogy meghalt a vérvonal 3 örököse mi lesz a heggyel és a sok arannyal? 2. Taurielt akkor kitagadták végül? Ha igen mi lesz vele? 3. A törp gyűrűk elvileg eltűntek az embereket megrontotta és lidércet csinált belőlük a sajátjuk, de mi lett a 3 tünde gyűrűvel? Jól tudom, hogy Gandalf, Elrond és Galadriel őrzi őket? 4. Most, hogy Sauront elűzték és legyőzték a seregét az első részig megint tesznek rá és megvárják, hogy visszatérjen? Gandalf miért nem fogta a gyűrűt szedett össze akit tudott és vitte el most a vulkánhoz? -
SzinesGeza #87164 Azért a címben ott van a lényeg, hogy mire számítson az ember. ;) -
El Gigante #87163 The Eternal Zero
Második világháborús kamikázékat bemutató film, japán oldalról. Lassú, film drámával. Csata jeleneteknél néhol kilóg a lóláb, de mindenképp látványos! -
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Epikus, monumentális lezárása a trilógiának. Teljesen más hangulatú mint az előző kettő. Ez jó is, meg rossz is. Aki arra ült be hogy még egy cuki Hobbitos kalandos utazást megnéz az csalódni fog. Lényegében 1 helyszín van és brutális csata, ami nagyszerűen koreografált, és baromi hosszú, de nem unalmas! Mindig van egy szelete ami leköti az embert és ráfókuszál egy fontosabb karakterre. Rengeteg féle enemy, taktika. Igazán parádés az egész. Drámaibb hangvétel, kevesebb vicc, nagyon sok halál. Már most szomorú vagyok h vége, Gandalf szögre akasztja a kalapját :I
Köszi az elmúlt 13 évet Tolkien & Peter Jackson

-
"Ebből egy kurva jó dráma sorozatot lehetne csinálni, "
El tudom képzelni... az egyik fő dráma forrás az lenne, ha áramszünet lenne, elmenne a net vagy lemerülne az akku...
-
Remélem csak poénkodsz... -
Na ezért biztos, hogy nem nézem meg :D -
The Drop
ez olyasmi mint a drive volt pár éve, csak nem b*szták el. igen, tudom, hogy a drive sokak szerint mestermű, képileg, zeneileg és színészileg rendben is van, de szerintem annak a forgatókönyve egy fércmunka. ennek a filmnek viszont van eleje, közepe, vége, az antihősöket nem ütném agyon bézbózütővel, értem mit miért tesznek, és nem annyira izzadtságszagúan izmozós az egész, hogy komikumba hajoljon. cserébe viszont hiányzik belőle az a nagyon erős képi és zenei háttér, ezért nem lesz soha mesterműként emlegetve. -
Megnéztem a God's Not Dead című filmet és úgy érzem megváltoztatta az életem. Isten létezik és megnyitom a szívem előtte, elfogadom, hogy Jézus a mi bűneinkért halt meg. Nézzétek meg ti is ezt a remek filmet!
Most megyek és megnézem a Heaven is for Real című filmalkotást. -
Az USA állítólag lekapcsolta őket pár órára néhány nappal ezelőtt, szóval nem lenne nekik nagy gond kivonni őket a forgalomból :) -
tuti, és ezért nem megy már két napja a Playstation Network se, mert ez is a nagy átverés része.... -
Így év vége felé csak befutott az év egyik legjobb filmje. Ami egy Adam Sandler film. Na jó, nem úgy...
Men, Women & Children (2014)
Szóval mi is ez? Emberi kapcsolatok tökéletesen beültetve a mai világba. Tavaly a Disconnect című filmnek volt hasonló koncepciója, és bár az másféle dráma volt, mindkettő kőkemény, és tud gyomrost adni. Sok szereplőt mozgat a film, Sandler csak az egyik, és nyilván nem poénkodik. Egy csomó ismert arc feltűnik, és a sztori is sok szálon fut, amik csak néha érnek össze egy-két karakteren keresztül. Ami még különlegessé teszi, hogy amit a karakterek csinálnak a telefonjukon, számítógépükön, azt a film mind megmutatja real time a képernyőn, ugyanúgy kiírva. Nyilván ez sem új dolog már, hogy látjuk, mit pötyög valaki, de hogy ennyire minden netes dolgot kirakjanak a képre, azért az nem szokványos. De működik!
Szóval egy igencsak fasza dráma, ami szó szerint a mai netezős, okostelefenos világban játszódik. Ebből egy kurva jó dráma sorozatot lehetne csinálni, HBO-ra simán el tudnám képzelni.
8/10 -
Prof William #87153 Ezért a filmért nem érte volna meg kirobbantani a III. Világháborút.
Azt sem tartom kizártnak, hogy az egész csak egy kamubotrány volt, hogy feltornázzák az emberek érdeklődését.
Ami nagyon kellett mert a film már-már minősíthetetlenül szXr... -
A Sony-t a film miatt ért (állítólag észak koreai) hackertámadás ellen tiltakozva srófolták fel 10-esre. Bár erősen kétlem hogy Észak Koreában annyira tobzódnának az internetben. A doksifilmben amit néztem még 90-es évekbeli szinten van a számítástechnika, pedig ez egy 2009-ben készült film volt. Egyébként sem akkora kutya ott Kim... a vezetőség fele el sem ismeri, mert állítólag az apja nyomába sem ér. -
Már a film plotja is szar...
Annak, aki nem értené:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Nagy Vezér élt, él és élni fog - mert elpusztíthatatlan :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.26. 19:55:52