106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kivárom én is, amint lesz lemezen már repülök is rá:) , DE a mozi élményt semmi sem pótolhatja, a Hobbit pedig brutál jó élmény volt. Az extended s a sok extra egy jó érv arra hogy legyen értelme miért megvenni és megnézni újra és újra. -
Mindig csak az Extendedet néztem meg eddig is. Most is kivárom. -
Na megnéztük má megen a Hobbit 3-mat. Gyjó volt így is. csak sok rész ki van vágva egyértelműen. Jöhetne egy full verza már. -
71. Nem is tudom,max 5/10. Közepes film,és a katona srác sem volt nagyon kemény. Biztos sz@r letehet ott bujkálni,de simán vissza tudod volna menni a központba. -
Tenyleg ezt irtam le, hogy egyesek jobban szeretik a filmeket es az Muveletlen hulye paraszt ? Javaslom fekudj neki megegyszer. :)
Es valoban a muvelt ember nem szokott olvasni es ahhoz viszonyitani konyvet. Hanem megnezi a Haboru es beket moziban, ami hasonlit a majmok bolygojara, de a konyvre nem. :) -
Hogy stílszerű legyek, vele vitatkoztok... :D
-
Aki szereti azt a világot annak minden perc ajándék, ennyi:) -
Az biztos hogy művelődni nem egy Hobbit vagy Lotr könyvből tervezném, ha szükségem lenne rá. -
Rony94 #88345 Ez az egyik leghülyébb reagálás ami létezik: Egyesek jobban szeretik a filmeket mint a könyveket --> MŰVELETLEN HÜLYE PARASZT!
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :) -
Persze a muveletlen ..., nem is szokta erdekelni a konyv. :) -
Teszek a könyvre. Moziba a film miatt mentem, hogy filmet(filmeket) kapjak. Ha a köny érdekelne akkor könyvesboltba térek be. -
Ja igen mert bohocok mindig akarnak, akiket a filmipar igy lehuzhat 6 oraban es pont ezert jonnek a nulla minosegu sokadik reszek mint capa 134 , vagy eppen eppen ezert ilyen lapos a Babo harmadik resze es ezert tunik maga az egesz trilogia is egy Gyuruk ura klonnak megvalositasaban. Lehet am most jonni, hogy azzal a demagogiaval is, persze hogy hasonlo, mert egymasbol taplalkoznak, mikozben egy bullshit, mert a ket konyv stilusaban es megvalositasaban is teljesen kulonbozik.
De persze kellettek a 6 ora filmhez, a 3 plusz ora, a kitalalt a konyvhoz nem is kotheto kretenseg a filmben. Na ezert volt felesleges a 3 szamodra epic kaland, amibol 1 resz volt jo es a plusz 3 ora csak egy felesleges kamu krealmany volt az eladashoz.Hogy haromszor huzhassak le ugyanazt a rokabort. -
SzinesGeza #88341 Ha téged kérdeznek nyilván nem. Csak ébredj fel és vedd észre: attól, hogy neked nem tetszik valami, másnak még bejöhet.
Egy idő után rohadtul unatkoznál ezen a világon ha mindenki ugyanazt gondolná/szeretné mint te. -
Igen, 3 epik kaland, de nyilván nem jó nézni igényes fantasyt, ezzel a kiváló rendezővel és szereplői garnitúrával és igényességgel.... aki nem bírja, az ne nézze. Nem azon sírok hogy miért 3 rész, hanem azon hogy miért vn vége ennek a kalandnak és szomorú vagyok hogy nem láthatom őket többet ebben a formában.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.14. 07:29:16 -
Mert ugye 3 reszre szukseg volt ? -
Sőt, ha ellátogatsz egy új zélandi állatkertbe, még szumátrai patkánymajmot is láthatsz... bár közelről ne csodáld meg. -
ÓÓhhh.... my mistake... :D
Bele sem gondoltam. Többségüket a GYU forgatásán levágták... :) -
új zélandon vannak élő orkok,a gyűrűk urában élő orkok voltak.a hobbitban már nem,mert nem kaptak volna akkora gázsit amit szerettek volna,így cgi ork volt -
SzinesGeza #88335 " eltertek a konyvtol, hogy minnel tobb bevetelre tegyenek szert."?
Egy 1 órás filmmel tényleg nem kaszáltak volna sokat. :) -
Fokent az volt csalodas, hogy mennyire eltertek a konyvtol, hogy minnel tobb bevetelre tegyenek szert.
Csinaltak belole egy trilogiat, hogy minnel tobbet kisajtolhassanak belole, megtoltve ferc elemekkel, mikozben egy 2 oras filmel megcsinalhattak volna.
A Gyuruk uraban is voltak, a konyvtol teljesen eltero kitalaciok, de sokkal kevesebb, na de itt a fele movie egy krealmany volt.
Raadasul csak a masodik resz utotte meg azt a szintet, ami elvarhato lett volna. A harmadik resz pedig egyenesen silany volt, a leggyengebb resz az osszes kozul. -
Egy Hobbit-ban a gravitációra hivatkozni nem túl releváns. Ugyanis nem egy való életen alapuló film amibe beemeltek mese-elemeket... hanem az egész egy kib'szott mese. -
Mert A Gyűrűk Urában nem CGI orkok voltak?? -.- -
http://imgur.com/gallery/6tl2l -
SzinesGeza #88330 A gyűrű szövetségében sem nagyon "hatott a gravitáció" pl Legolas-ra.
Vajon miért? Jaa, hogy ezek tündék?! -
The Hybrid - Értékelhetetlen fos -
"Mar azelott tudtam mit fogok latni es mennyire fogom elvezni mielott letoltottem. "
Én meg mindig reménykedek hogy a torrent verzió láttán feléledő szakértő urak nem nézik meg azt amit eleve nem vártak annyira h moziba nézzék, egy ilyen gigaproduktum kapcsán, csak azért h jól megmondhassa h mennyire igaza volt h mennyire szar. Jah az, szar na bumm, túléled. -
Azért a Gyűrűk ura elég magasra tette a lécet.. -
nekem a harmadik részben az az egyik fájó pont, hogy dwalin gyakorlatilag nem is szerepelt. elméletileg ő a nagy harcos a csapatban, aztán egy nyamvadt jelenetet sem kapott, mikor szétcsapott volna legalább néhány orkot. -
Rony94 #88325 A Gyűrűk ura egy epikus történet ami jobban belemélyed Középfölde világába. A Hobbit pedig csak egy mesés kaland amit Tolkien a gyermekeinek írt. Nekem egyáltalán nem lett csalódás. Voltak bullshit részek amikre én is felfigyeltem, de ettől függetlenül messze nem volt rossz egyik rész sem. A 2. rész tetszett a legjobban, azon belül is a Smaug-os rész volt a legjobb. -
jah. Hozzuk vissza sztápmósönt, beöltözős szörnyeket meg a maketteket. Akkor lesz ám itt csak igazán blockbuster.....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.12. 18:05:12 -
Mirk #88323 Nekem az egész Hobbit trilógia csalódás, nem éri el a Gyűrűk Ura szintjét.
Roppant idegesítő a sok cgi ork meg cgi akció meg cgi minden. Egyszerűen nevetségesek számomra a gravitációt nem ismerő súlytalan elfek, meg az olyan "harci mozdulatok" amik ezerből egyszer se sikerülhető véletlen manőverek sorozataiból állnak össze, és még be akarják adni nekem, hogy ez harc.
A gyűrűk ura első része többet ér mint az egész számítógépesorkok 1-2-3. -
Fellbeast (Pokolkeselyű) -
Mar azelott tudtam mit fogok latni es mennyire fogom elvezni mielott letoltottem.
Viszont nem szorszalhasogatva szamoltam a seregeket direkt, hogy jol belekothessek. A filmet enelkul is darabokra lehet szedni.
Ez csak amolyan bonusz volt es tenyleg akaratlanul jott, szinte vartam egy otodik oldal felbukkanasat, es a jatekido meg lehetove is tette volna, hogy megjelenjen egy 5. sereg, egy 5. fél aki innen-oda mozditja a harc vegkimenetelet (mittomen, megjelent volna a szazkilencvenezres hobbit hadoszlop vagy ilyesmi) de nem. Nade lenyegtelen is, felesleges erre a nulla filmre ennyi idot fecserelni, mentem is. -
Én mai napig abban a hitben éltem, hogy a nazgul az a repülő bizbasz lény, amin a 9 lidérc lovagol.
Ha nem az, akkor azoknak pontosan mi a nevük? -
Jaja, Nazgul Death Squad :D
(ez egesz jo kis dubstep banda nev lenne, hmmm) :D -
SzinesGeza #88318 Aki szőrszálhasogatni néz meg egy filmet, az meg is érdemli az "élményt"!
-
Mentol #88317 N.A.Z.G.U.L.S.
-
mer ők nem is sereg, hanem kommandó, vagy akciócsoport, vagy halaálosztag -
Prof William #88315 A Nazgúloktól egész szép a 24-es sereg tekintve hogy összesen 9 létezik az egész világon. :)
Szegények sosem rendeződhetnek seregbe... :( -
Innen van, ez az -ugymond- bibliam, ezzel kelek es fekszem. Bar lehet mar elavult mert 2005-os.