106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor kellett volna látnod, azaz 2001-ben, és akkor látható lett volna a fejlődése - így, utólag megnézve már más képet fest, mert a nemrégiben látott filmjei alapján lelkesedhet valaki érte.
  • IMYke2.0.0.0
    A túraút neve: Pacific Crest Trail - végiggyalogolt/utazott 1770 km-t. A többi megtudható a filmből.
    Nem dirr-durr-piff-paff-bumm film, az biztos.
  • Kongy
    Donnie Darko (2001)

Eddig is zseniálisnak tartottam Jake Gyllenhaal-t, de ezután a film után még inkább, és elérte, hogy féljek tőle. :) Hozzáteszem mindezt 20-21 éves fejjel lenyomni, egy ilyen színészi játékot, egy ilyen karaktert, nem semmi. Kicsit hasonlított a Nightcrawler-es alakításra, de mégis picit más volt. Jó volt 8/10
  • Mentol
    Mi van? Ez olyan GyűrűkUra történet mínusz fantasy?
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Wild" - 8/10
    (2015.03.18)

Tetszett.
    Reese Witherspoon (a film egyik producere, többed magával azzal a Cheryl Strayeddel, akiről az egész történet szól) kanadai határig kalandos gyaloglása közben megismerjük a motivációit, és tanúi lehetünk a karakter fejlődésének, önmegismerésének, önmagára találásának is. A történet alapját egy biografikus könyv adja, melynek írónője a film elején látható is (amint a stoppoló főszereplőt kiteszi egy autós motelnél, a filmvégi stáblista alatt látható képek pedig a gyaloglás stációit is megörökítik).
  • vg
    Nekem meg nagyon tetszett ez a része is. Nem feltétlen a szörnyekről szól, hanem tulajdonképpen egy veterán és pár újonc katonáról. Szerk: amúgy az előzetesben benne van a legvége, szóval aki jót akar, az ne nézze meg az előzetest. Én megnézem annó, nem is ütött akkorát.
    Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.19. 08:07:07
  • precision
    John WIck

Idétlen sztori... a film nagy részében meg azt nézhetjük, hogy John Wick megy, néz, jön, öltözik, liftezik, vezet...stb.,
    Nagyon stílusos akart lenni a film ezzel a mindent körbe mutatok háromszor lassan a kamerával dologgal, de semmi másra nem volt jó, csak, hogy húzta az időt. Az üresjáratok itt tényleg üresjáratok voltak. A film roppant érdekfeszítő cselekménye egy sorozat részbe elfért volna, ehelyett 100 perces volt...
    A sok logikai marhaságról inkább nem is beszélek. És nekem Keanu Reeves sem volt valahogy hiteles mint az ügyeletes bús képű szuperman akiről még a golyók is lepattannak és egymaga elbánik egy hadsereggel.

3/10
  • cylonflatus
    Web-dl verzió van már belőle, szerintem nemsoká lesz br is. A filmet nem láttam, egy haverom igen és nagyon lehúzta. Az előzeteseket látva azt hitte, hogy ez a rész már jobban fókuszál a szörnyekre, de kb annyira monster a múvi, mint az első rész. Csak míg az gyakorlatilag egy love story ici-pici szörnyes felhanggal, ez meg egy gyönge háborús dráma (nagyon) vékony szörnyes szállal. Valami ilyesmi, de még1x ez nem a saját véleményem. Annyit talán, hogy az elsőt nem szerettem, és nem azért, mert nettóra kevés volt a szörnyes jelenet, meg a szerelmi szál miatt. Tudtam, hogy milyen büdzséből készült, kik csinálják, stb, így atmoszférában vártam valami erőset. Nekem unalmas volt.
  • Prof William
    Tényleg a Monsters:Dark Continent kijött már ezek szerint?

Mert elég sok ideje semmit sem hallok róla és kritikát sem olvastam.
  • DaemoonHunter
    A legnagyobb probléma a filmmel, hogy olyan dolgokat állít, ami már megosztó lehet. Azaz sok tudományosat, túl sokat próbál megmagyarázni a dialógusokon keresztül a néző felé, és valljuk be nagyon sokan ezeket erősen félreértelmezik, túlagyalják, kételkednek. Lehet is, nem arról van szó, csak nem a filmes topicban kellene.
  • DaemoonHunter
    Az tény, hogy gyakorlatilag nem támadható, de hogy igaz is abban a formában...haha :)

Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.03.18. 22:08:05
  • DantszEE
    Ha reális dolgot villantanak, akkor azon megy a picsogás, hogy lerágott csont/ezerszer láttuk.
    Ha hagyják elszállni a fantáziájukat, akkor meg azon megy a picsogás, hogy nem reális.

Miért nem lehet akként kezelni az ilyen filmeket, mint amik? MESEként. Mert nem többek. Csak mivel a technológia megengedheti magának, nem kézzel rajzolt cukiságot kapunk, hanem élethű ábrázolást.

Nekem felkeltette az érdeklődésemet, bármilyen butaság is a jelenlegi háttérsztorija. Mert jó mesének néz ki.
  • PhantomAss
    bocsánatot kérek az összes bölcsésztől.
    okoskodót kellett volna inkább írnom
    (valahogy nálam ez a kettő összeforrt )

nadehogytémánálmaradjunk:

Fury
    6/10
    kár volt így el****ni a végét, megint a hülye fritzek vs hero amcsik téma.
    Egyszer nézhető

Anchorman 2
    6/10
    Az első rész jobban tetszett, ez már túl agyatlan. Olyan érzésem volt hogy a siker miatt kellett még egy filmet csinálni de nem tudtak mit kitalálni, ezért megismételték az 1.részt csak fáradtabb poénokkal.

Zoolander
    7/10
    egész jó volt, bár én egyszerű lélek vagyok, és néha még röhögtem is.
    Ben Stiller + Owen Wilson amúgy is a kedvencek között van.
  • LasDen #88458
    sci-fibe nincs túl sok lehetőség az űrutazás adta problémák áthidalására. Vagy FTL vagy térugrás vagy a hagyományos realista mód, hogy évtizedekig utazik a hajó, míg oda ér valahova. Csak akkor meg a hibernálást kell behozni....
  • vg
    Valaki már latta Monsters: Sötét kontinens filmet?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az utolsó (jó utolsó előtti) jelenetben az a Godzilla szerű szörny a szarvakkal mi volt? Nem igazán értettem, lemaradtam valamiről, mert én is csak bámultam. Az a szörny nagyobb volt mint egy hegy és azok amik látszódtak a fején kívül csak a lábai voltak, vagy mi?

Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.18. 21:04:10
  • Tyler1
    Nehogy 2015-ben még véletlenül is innovatívan ábrázolják a jövő technológiai fejlődését. Nem, még mindig George Lucas koncepcióit nyögik 40 évvel később is.
  • hiper KOCKA
    "lehetővé teszi a fénysebességnél gyorsabb utazást"

na bazz... hogy pont ezek a köcsög leviatánok döntsék romba mindazt amit Einstein felépített

• extra sensory
    Én azt nem értem hogy jutottak el ezekre a bolygókra az első szörny kinyírása előtt? Mert ezek a leviatánok ugyebár nem itt élnek, ergó el kell értük menni hogy lenyúlják a tojásaikat.

A fénysebességnek vagy még az annál gyorsabb sebességnek a mélyűrben speciel nem sok értelme van, mert ott a fény is évszázadokat/évezredeket utazik egy-egy bolygó vagy csillag között.
  • IMYke2.0.0.0
    Kötekszem: akkor ezek szerint, ezek a szörnyek akár fénysebességgel is tudnak kakilni?...
  • Totti5
    "Az ír Ruairi Robinson író-rendező hozta össze ezt a proof of concept vagy pitch videót, aminek az a célja, hogy stúdiókat és támogatókat nyerjen meg az ötlete egészestés filmként való kivitelezéséhez."

"a jövőben a csillagok közé kimerészkedő emberiség gigantikus, repülő óriásszörnyeket vadászik le, azoknak tojásaiból tudnak ugyanis olyan anyagot nyerni, amely lehetővé teszi a fénysebességnél gyorsabb utazást. A film ezekről a leviatánvadászokról szólna, akik azonban többnyire nem önszántukból végzik a munkát"
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy a Mentsük Meg A Monster Bolygót...

//Pandora...
  • Seth
    Nem, ez a Monster Final Hunter Fantasy 5
  • Bucser
    Ez most akkor "Oreg halasz es a tenger" az urben?
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy is szokták?: Meh...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem mondjuk nem a "brutáljó" jut eszembe a trailer alapján a filmről... :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.18. 18:30:47
  • RatBaG #88446
  • Narxis
    Ez brutáljó lesz így trailer alapján!
  • Tikal #88444
    kösz :)
  • Blasta
    "És még csak bölcsész sem vagyok."
    Meg lehetsz, en drukkolok! :)
    De a borfogyasztasi szokasaidon jobb ha mar most elkezdesz finomitani!!!! Mert akiknek ez a film tetszik azok tutira valamifele kuloncok es fennhordjak az orrukat a kisujjukat meg kifele tartjak ivas kozben!!! Jobb ha tudod.
  • Blasta
    Majd ezek utan leszolta, lenezte azokat akiknek tetszhet a film... Korrekt.
    Es prekoncepcioval allt elo arra vonatkozoan, hogy azok akiknek ez a film tetszhet azok biztos bolcseszek es gurmék es lefogadom hogy meg hipszterek is.
    En csak alkalmaztam ra a sajat kritikajat. Hol a gond?
  • Tikal #88441
    Engem elgondolkodtatott mindkét film, most akkor mi van? És még csak bölcsész sem vagyok.
  • SzinesGeza
    Szerintem meg pont arról írt, hogy őt fogják leszólni/lenézni azok akiknek tetszett. :)
  • Blasta
    Ha mas peldajat forditom vissza akkor az nem ugyan az mintha en mondtam volna ugyan ezt ra! Nagy kulonbseg van.
  • Sir Quno Jedi
    Ez meg azt sugallja, hogy a Marvel nézők alacsonyabb létformák, ergó ugyanabba a hibába esel mint ő...
  • Blasta
    Azt megértem ha nem tetszett de miért kell lenezo hangnemben nyilatkozni azokról akiknek esetleg bejon és ellentétben veled találnak benne gondolkodnivalot és egyéb művészi értéket?

Így csak az első bekezdésben írtakat igazolod és tényleg marvelre van szükséged...
  • cobol
    állítólag lesz tetris film is
  • PhantomAss
    Birdman 4/10
    én untam az egészet, tipikus Oscar díjas film, a hype adja el. Majd biztosan jön valaki lehetőleg egy bölcsész diplomával aki megmagyarázza hogy nem vagyok intellektuel, menjek vissza Marvel szarokat nézni mert nem vagyok elég érett ehhez.
    Hát, ők legalább értékelni fogják és majd megeresztenek a pubban egy lenéző mosolyt amikor erről a filmről vitatkoznak egy pohár cserszegi fűszeres mellett mert ők érteni fogják a fájdalmat és a mellőzöttséget.
    Biztos lesz akinek bejön, én inkább megnézem harmadszorra is a Tökéletes trükköt mert az legalább elgondolkodtatott.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.18. 10:14:50
  • CalebJoe
    Ezt is megértük

• Mentol
    Köszi srácok, már ki is kölcsönöztem. Csak azt hittem, hogy van már szinkronos is.
  • fonak
    Bocs, BD Rip asszem nem :D