Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Ehh... Nagyon bírtam az öreget, rengeteg fantasztikus alakítása és filmje van/volt. De nem gondoltam volna, hogy így fog véget vetni a karrierjének/életének.

De persze nem látunk be a "kulisszák mögé". Mindenesetre nagyon sajnálom. Nyugodjék békében.
Az Éjszaka a múzeumban 3 című filmben még látható lesz, de remélem, hogy nem az az utolsó alakítása, mert az a film nem annyira méltó hozzá, és nem a filmben nyújtott alakítása miatt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sir Quno Jedi
Én sosenem értettem a sztárokat. A bőrük alatt is píz van, mégis depressziósak és öngyik lesznek. Fura. Evvan. Nekünk nincs időnk ilyesmire...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
a könnyű gond beszél, a súlyos néma...

alkohol + depresszió sajnos.
nyugodjon békében
mégvadabbdisznó
Azt írják öngyilkos lett... pedig nem tűnt depressziósnak.

De szép bauxit, honnan van?

zaki
Alig hiszem el, nyugodjon bekeben, nagyon birtam a palit... 😞

tomsolo
Az utsó filmje khmm....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
<#ijedt><#wilting><#wow1>

Tyler1
Elhunyt Robin Williams, 63 éves volt. <#szomoru1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tomsolo
Jó az, mondom. Az első is elég beteg volt, itt megpróbálták kimaxolni - sikerrel. A végső fáklyába borulós jelenet hálivúdi szemmel is csodás volt.

Kongy
Először nekem is ő jutott eszembe 😄

Amúgy Jennifer Lawrence-nek nagyon megy ez a "nagypofájú, alkoholista, problémás nő" alakítás... 😊 Éhezők viadalában nem olyan egyedül, azok közül a filmek közül, amiket tőle láttam. Ott meglepően higgadt is tud lenni 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért mert a rendőrség és az állam védte a kartellt. Élet és halál urai ott, gyakorlatilag bármit megtehetnek. Kellett a pénz, hogy negvesztegesse a főrendőrt, aki csak azért adta ki a nevet, mert tudta, hogy egy hadsereggel sem érne semmit. Nos ő nem is szándékozta túlélni a dolgot eleve... 😄

Az ő "állama" viszont nem mentette ki a családját és nem is mentek elkapni az elkövetőket, pedig ő aktív parancsokuk volt állományban. Ennyi. Megoldotta azt, ami a bürokratáknak nem ment (nem is nagyon törték magukat).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Martin Lawrence szerintem is jól nyomja.
repvez
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem kifejezetten tetszett a sabotage, bár nem mondom én máshogy is el tudtam volna a történetet képzelni. Mert azért egy kicsit nekem is meredek, hogy ha tényleg egy "család"-ként voltak akkor csak azért kinyirni őket ,mert azt hiszem, hogy valamelyik ellopta a lóvét. Ha annyira egybe voltak miért nem szervezték meg , hogy együtt mennek oda kinyirni azokat akik kinyirták arni családját.

Egyébként szakmai szemmel nézve, tetszett az épület harc, nem az a hallywoodi eszetlen berohanás , hanem tényleg egymást fedezve szisztematikusan haladtak, pirospont érte.

összességében én egy 7/10-et azért adnék rá.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.11. 19:48:36
vérpocok
ne várd annyira, csak egy közepes lett...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

LasDen
csütörtökön már én is nézni fogom. Alig várom műr űristen 😄
Én Abramsékben bízom. Amit láttam az alapján jó úton haladnak. Anélkül is jó lesz ez, hogy meg kellene nézniük 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mindkettő Disney szóval lehet meg is fogják 😊

Why so serious?

ProGabe
Hát bizony a GotG úgy viszi el kocsikázni az CA2-t, mint a szél! Megkockáztatom, hogy még az Avengers-t is, bár a GotG a legkevésbé szuperhősös az eddigi Marvel filmek közül és ez bizony nagyon jó pont, mert már kezdett megkopni a formula. Szóval más egy kicsit, de a lehető legjobb értelemben. Inkább sci-fi, mint képregényfilm. Az jutott eszembe, miközben néztem, hogy mennyire jó lenne, ha az új SW készítői megnéznék ezt a filmet úgy kb. százszor 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Sabotage – 5-os ala/10
---------------------------------
Erre sem tudok 5nel kevesebbet adni, mert bar az egvilagon semmi extra nincs benne, Swarczi ugyan olyan bena mint az osszes ujabban (es jopar regebben) keszult filmjeben, sot lenyegeben nem is szerepel sokat, megis 1x nezhetonek ertekelnem. A mellekszereplok sokkal jobbak voltak, gyakrolatilag Swarczi nelkul is majdnem ugyan olyan lett volna a film, sot jobb is. Arnold csak ugy ott van a filmben, sok vizet nem zavar sem a jateka sem a ra irt szerep.
A csapat tobbi tagja es az oket jatszo szineszek viszont sztem korrektek voltak, korrektul alakitottak, az O jelenletuk mentette meg a filmet nalam a 3as/4es osztalyzattol.
Akciofilmkent minimum megbukik a film, mert alig van benne akcio, leginkabb egy krimirol van itt szo. Veresnek viszont meglepoen veres, kiontott belek, fejlovesek (csajokat is) es durva halalnemek tarkitjak a sztorit.
En kedvelem Arnoldot, ikonikus alakrol van szo, rengeteg kultfilm tartozik hozza, de mar tenyleg abbahagyhatna, foszereplokent egyszeruen mar nem mukodik, szineszkent pedig sosem volt emlitesre melto. Vallaljon el evente 5-6 filmet es jatsza el az oltonyos oreg tanacsadot, az O szineszi kvalitasaihoz merten meg siman eljatszhatja vmi mellekszerepben es csokolom, nem kell ezt mar eroltetni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Idén is lesz egy kemény drámájuk közösen, ami a 30-as években fog játszódni és Lawrence abban is elborult karaktert fog alakítani 😊 Gyanítom ez megint one person show lesz.

LasDen
Már csak Lawrence miatt is jó a film. De úgy általában is kurva jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kongy
Első rész nagyon jó, azt megnézheted 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kaknub12
Napos oldal

Nem tudok rosszat mondani a filmről, mind a 2 órát élveztem, amíg néztem. Nem az a tipikus szerelmes langyi film, ezért is nagyon tetszett. <#love12>

8/10
Kaknub12
Mi a lópikula volt ez a crank 2... nem láttam az első részt, de ezek után nem is fogom szerintem megnézni... <#confused>
Kongy
A kérdés az: mire? 😄

1. részt nagyon bírtam, de ez már nekem sok volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.11. 13:38:55

tomsolo
jó az pedig

Kongy
Crank 2 - Magasfeszültség

Mi az isten pék f.sza volt ez?/10

Szerintem, naggyon jó volt! (főleg a mondanivaló)

tigeroo
szerintem is.

majd most jön a galaxis őrzői, nagyon várom ha premier napján nem is, de pénteken megnézzük 😊😊
Bokafix2
John Carpenter: The Ward

Elmegyógyintézet, doki, 5 csaj... meg egy kísértet... vagyis annak tűnik, és a falakon belül kemény macska-egér játék veszi kezdetét, a kérdés csak az, hányan vesznek részt végül is ebben a játékban? Mert ez a nem mindegy... Amber Heard érti a dolgát, Carpenternek pedig volt már jobb filmje is, de a plusz pontok azért járnak mert ügyesen álcázza a film a valódi arcát, hogy a végére úgy essen le a sztori hogy halld a koppanást.

7/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

RatBaG
The Hunt for Red October

olyan rég láttam valamikor a tvben, hogy gyakorlatilag új film volt.

7/10

Per Aspera Ad Inferi.

kill3r21
Captain America 2

Nem nagyon véleményezném, szerintem az Avengers után ez a legjobb marvel film eddig!
(Szigorúan magán vélemény)

Csillagjainkban a hiba
Erre sem nagyon tudok mit írni, 30leszek lassan, szeretem az ilyesmi filmeket is, engem szétvágott, tehát amire szánták azt elérték 😊

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.08.10. 23:46:13
Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Alien versus Ninja

lol 2/10
extra sensory
erősen bízom benne hogy csak viccelsz

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

grebber
Robocroc 10/10 epic

Next PC upgrade: 2022

Tyler1
Én mai napig megnézem, ha elkapom épp a tv-ben, de csak mert akkor faszság az egész mai szemmel, hogy végig röhögöm. Tegnap pont belenéztem, Autolycust kergették a rossz fiúk, aki beöltözött osztrák népviseletbe, és jódlizva ugrált kifeszített ponyvákon, olyan hangeffekttel, mint Super Mario mikor ugrani szokott.
Igazából a filmekkel össze sem lehet hasonlítani, mert egy bóvli komédia volt a sorozat, bár gyerekként imádtam.

ProGabe
Pont azt akartam én is írni, hogy azért, mert túl erős, de a tiédben még egy poén is volt. Öné a hangszóró 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
mert akkor gyorsan véget ért volna a film 😄

tomsolo
Hát már Quicksilver(Higanyszál LOL) comic sztorija is ritka nagy mindfuck - lásd Amerika kapitány vége - ettől függetlenül nekem ebben a filmbeli szereplése nagyon tetszett, kb. az összes eddigi szereplőt lenyomja, nem is értem miért nem vitték magukkal.

grebber
Nem tudom ki hogy van vele,de bárkit bármit mond nekem bármely Kevin Sorbo-s herkules sorozat rész sokkal jobban tetszett mint ezek a Herkulesnek csúfolt mozis filmek.

Next PC upgrade: 2022

Bachstein
Engem csak a rengeteg plothole irritál, de ha elvonatkoztatunk az előző filmektől, és az önmaga zárt rendszerében vizsgáljuk, akkor az idei év eddigi egyik legjobb popcornmozija. 😊
tomsolo
X-Men: Days of Future Past (2014)

Yeah. Frankesz popcorn movie. Everyone is happy.

8/10

tigeroo
star wars - a sithek bosszúja
star wars - az új remény

kegyetlen jó filmek még mindig. az új trilógia első és második részére nem volt erőm most, de a sithek bosszúja bejött, nagyon jó alapozás és kiegészítés a trilógiához. az új remény felújított változatát még nem láttam, de megállja a helyét látványban az új filmek között is (például a CGI Jabba), plusz amikor Luke a tatuini naplementét nézi és felcsendül John Williams komponálta zene... libabőr. Jöhet az V és VI rész is majd még

az egyik legjobb filmre vitt mese/történet a világon.
ZilogR
Én sem értem, mindegy 😄DD
Ha kerek érték kellene: 10/10, mert annyira "egész". Éjjel (fél 1 tájban) kezdtem neki, gondoltam úgyis beszunyálok - hát szó sincs ilyesmiről. Asszem kell a könyv is, ezt el is kell olvasni. És ma újra megnézem 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Jim Morrison
a kakiszörny? <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DOGMA (1999)

Úrristen. Nagyon buta.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kongy
Ja oké

Bocsi, akkor én vagyok hülye!

IMYke2.0.0.0
Direkt tőzsdei formátumban írta a pontszámot...

//Nekem ez jött át.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.10. 11:46:30

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Nem lehetne inkább kerek értékeknél maradni? 😄 9/10 vagy max 9.5/10? 😄 Ezt a 9.87-et nem értem, mindig is rossz voltam matekból...

ZilogR
A Wall Street farkasa: Úúúristen mekkora észveszejtő pörgés. Amit Boyle szemérmesen nem mert a Facebook filmben (kapd el a sört, hoppá elejtetted, haha, nem baj és ó, jajj, rendőrbácsik, dehogy vagyunk mi betépve itt a sötétben), Scorsese megcsinálta. Pain and Gain mellett témájában a legjobb. A zárójelenet elgondolkodtató és minden tiszteletem Jordan Belfortnak, ha ennek a dramatizált változatnak csak a tízszeres hígításában élte ezt a korszakot. 9.87 / 10.00

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!