106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Máig nem értem hogy az a jelenet miért rajzolva volt. Élő szereplőkkel brutálisabb lett volna.
  • Rony94
    +1

A végén levő japános részt (a végső harcot) nem tudom megunni. Egyszerűen tökéletes, ahogy a zenék is azok. És az a külön megrajzolt kis anime ahol O-Ren Ishii előéletét mutatják be....arról nem is mondok semmit, azt látni kell. :)
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.07. 20:28:57
  • hiper KOCKA
    Kill Bill: Vol. 1

Ez minden ízében Tarantino. Különösen amit Vernita Green kinyírásánál levágott a rendező. Élet-halál harc, kis lurkó hazaér, abbahagyják, megisznak egy kávét... folytatják. :D
    Ennyi vér talán még horror filmekben sem folyik el, mint ami itt elszivárgott... egy vérbank egész évi szükségletét fedezné. Ami jó, hogy nem bonyolítja túl a sztorit, nincs különösebben fennkölt oka a Menyasszony ámokfutásának mint az hogy rendesen kicsesztek vele... és ebben a kontextusban ennyi elég is.

A sárga alapon fekete csíkos ruha egyértelmű tisztelettel adózás a kung-fu legenda előtt. Csak Uma kezében nem nundzsaku van, hanem egy méretes Hanzo kard. Szinte öröm volt nézni ahogy repkednek a végtagok a szélrózsa minden irányába. A koncepció itt világos: nincsenek segítők, nincs barát, nincs semmilyen különösebb külső támogatás, egyetlen ember áll szemben a Tokiói alvilággal és Bill orgyilkosaival. Csak a saját leleményességére számíthat, és előbb-utóbb a jakuza is rájön hogy nincs veszélyesebb annál aki jó harcos és nincs vesztenivalója.

8/10
  • Rony94
    Photoshop. :)
  • cylonflatus
    Kifehéredett az ujja
  • lazlo889
    horibble boses2 6/10
    meglepően jó volt, egy esti filmnek elment
  • Dynamic
    Szerintem humor terén egy hajszállal gyengébb, mint az első, de látványosabb és összeszedettebb érezhetően profibb (bár van benne jócskán szándékos gagyizás is). Látszik, hogy több volt rá a pénz.
  • extra sensory
    Én is vártam a filmet, de sajna nem lehet felhőtlenül örülni neki, mivel egy szomorú esemény is kötődik hozzá.
  • mulli1986
    Az egyet, kb 3-szor kellet megnéznem, hogy elég satunak érezzem magam, ahhoz hogy élvezzem is. Azóta szeretem nagyon :) Kíváncsi leszek. Moziba kéne megnézni, hogy szegény magyar bandának folyjon be pénz is :(
  • AnuluWork #89190
    Argo 2

:)

Nem hittem volna, hogy egy folytatás ennyire jól sikerül.
  • Rony94
    Nem értem a kommentet. Mi ebben a baromság? Deadshot az egyik legjobb DC karakter.
  • Bokafix2
    A szomszéd fiú 2015

J.LO újabb tökös szerepben. Kicsit drámaibb jelentést kap ebben a filmben az idősebb nő-fiatalabb pasi viszony. Erre mondják hogy pszichopatából nem lesz szalonna... kivéve ha J.Lo azt csinál belőle... durva volt a vége, tényleg beleadtak mindent, az egyszeri megtekintést megéri.

6/10
  • LasDen #89187
    igazad van, de még mindig nem láttad a filmet, szóval nem tudom milyen minőségről beszélsz....
  • Tyler1
    Nem tudom a minőség és a bevétel között mi az összefüggés, a TF filmek is óriási bevételt produkáltak...
  • LasDen #89185
    ha láttad a filmet, akkor esetleg megalapozott a véleményed. Addig csak oltári baromság. Képregényfilm=hype=beszélnek róla=beszélnek rólad=sok pénz. Garantált, hogy sok lóvét fog termelni a film, így nem igazán lehet baromságnak mondani....
  • Tyler1
    Will Smith ahogy öregszik, egyre nagyobb baromságokat vállal el.
  • LasDen #89183
    de ha megnézed, a Deadshotos képen már tudja Smith, hogy kell tartani a fegyvert :D
  • SzinesGeza
    Viszont egyikük sem tudja hogyan kell tisztességesen tartani egy fegyvert. ;)
  • CalebJoe
    King Shark-ot bírtam a rajzfilmben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amíg meg nem pusztult, de amúgy sem volt sok agya

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.04. 20:19:05
  • LasDen #89180
    a képen a Squad tagjai láthatók. Valószínűleg, aki nincs rajta, mint Common, King Shark, Deathstroke v a Joker az nem tagja a Squadnak és majd a film során bukkannak majd fel így v úgy....
  • Seth
    Ebben nincs Joker?
  • hiper KOCKA
    Basszus nézegetem itt a képeket hogy mi a francok ezek, nem is így néznek ki, utána esett le hogy a Sinister Six-el keverem.
  • LasDen #89177
    na igen. De annál tényleg nem kell többet tudni róluk, hogy rosszfiúk, akiket arra kényszerítenek, hogy jót csináljanak :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha mégis kéne, akkor a 2 óra 25 percből az első 10 perc úgyis a kötelező anyag lesz :)
  • LasDen #89175
    ezt tudják ők is. Eddig sem kellett soha semmilyen előtudás képregényfilmhez, ehhez sem kell majd....
  • repvez
    Kössz, mostmár ezt is tudom, bár fingom sincs, hogy kik vagy mik ezek a nevek,de remélem, hogy nem lesz kötelező tudni ezeket az előzményeket , hogy a filmet érteni lehessen.
  • Rony94
    Oh, köszönöm szépen! :)
  • LasDen #89172
    az az Injustice League. Ez hivatalos nevén a Task Force X. A Belle Reve börtön - egy börtön a szuperbűnözőknek - titkos akciócsoportja, amit Amanda Waller vezetésével olyan küldetésekre küldenek, amik hivatalos úton nem megoldhatók és erősen öngyilkos jellegűek, nagy az esély, hogy valaki elhullik. Akiket a csapatba kényszerítettek (mert önként nem túl sokan vállalkoznak rá) egy a fejükbe ültetett bombával ösztönzi Waller őket, hogy azt csinálják amit kell. Aki túlél x küldetést az szabadulhat (persze nem, de ez mindegy)....
  • mégvadabbdisznó
    Mint az Igazság ligájában a Legion of Doom... kb. olyan. Annyi különbséggel hogy ezek nem supervillain-ok.
  • Rony94
    Pont az az alapszitu hogy ezek nem hősök, hanem gonosztevők, illetve antihősök, gyakorlatilag egy szövetség Batman-ék ellen.
  • repvez
    Amugy mi az alapszitu ennél a bagázsnál? Még sose hallottam róluk.Nem mintha más Marveles vagy egyéb nem annyira hires hősőkről hallottam volna.
  • CalebJoe
    Bár ezt a designt is elviseltem volna.

• Rony94
    Szerintem is! :)
  • mulli1986
    Én egy darth Vader cuccot és rohamosztagos cuccot akarok venni :-)
  • LasDen #89165
    manapság már bármelyik filmes kosztümöt le lehet másolni, de attól még a különbség ott van a kettő között....
  • CalebJoe
    Azért most már vannak jó cosplayesek. ügyes kezű emberek ezeket simán le tudnák másolni csak legfeljebb az anyag minőség lenne gagyibb, amúgy szerintem Deadshot néz ki legjobban.
  • LasDen #89163
    100-ból 1 cosplay néz ki ilyen jól, mint ezek. Max azért, mert beálltak egy csoport képre.
  • CalebJoe
    Bocsi ezen jobban kivehetőek a részletek, amúgy egy kicsit olyan cosplay-es érzést keltenek a színészek.

• LasDen #89161
    A Suicide Squad
  • Dynamic
    "végre a csaj nem egy tini bugyuta filmvigjátékban szerepel"
    Végre? Mi van? Az utóbbi 10 évben több a drámája, mint a vígjáték.