106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Máig nem értem hogy az a jelenet miért rajzolva volt. Élő szereplőkkel brutálisabb lett volna. -
Rony94 #89198 +1
A végén levő japános részt (a végső harcot) nem tudom megunni. Egyszerűen tökéletes, ahogy a zenék is azok. És az a külön megrajzolt kis anime ahol O-Ren Ishii előéletét mutatják be....arról nem is mondok semmit, azt látni kell. :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.07. 20:28:57 -
hiper KOCKA #89197 Kill Bill: Vol. 1
Ez minden ízében Tarantino. Különösen amit Vernita Green kinyírásánál levágott a rendező. Élet-halál harc, kis lurkó hazaér, abbahagyják, megisznak egy kávét... folytatják. :D
Ennyi vér talán még horror filmekben sem folyik el, mint ami itt elszivárgott... egy vérbank egész évi szükségletét fedezné. Ami jó, hogy nem bonyolítja túl a sztorit, nincs különösebben fennkölt oka a Menyasszony ámokfutásának mint az hogy rendesen kicsesztek vele... és ebben a kontextusban ennyi elég is.
A sárga alapon fekete csíkos ruha egyértelmű tisztelettel adózás a kung-fu legenda előtt. Csak Uma kezében nem nundzsaku van, hanem egy méretes Hanzo kard. Szinte öröm volt nézni ahogy repkednek a végtagok a szélrózsa minden irányába. A koncepció itt világos: nincsenek segítők, nincs barát, nincs semmilyen különösebb külső támogatás, egyetlen ember áll szemben a Tokiói alvilággal és Bill orgyilkosaival. Csak a saját leleményességére számíthat, és előbb-utóbb a jakuza is rájön hogy nincs veszélyesebb annál aki jó harcos és nincs vesztenivalója.
8/10 -
Rony94 #89196 Photoshop. :) -
Kifehéredett az ujja
-
lazlo889 #89194 horibble boses2 6/10
meglepően jó volt, egy esti filmnek elment -
Szerintem humor terén egy hajszállal gyengébb, mint az első, de látványosabb és összeszedettebb érezhetően profibb (bár van benne jócskán szándékos gagyizás is). Látszik, hogy több volt rá a pénz. -
Én is vártam a filmet, de sajna nem lehet felhőtlenül örülni neki, mivel egy szomorú esemény is kötődik hozzá. -
Az egyet, kb 3-szor kellet megnéznem, hogy elég satunak érezzem magam, ahhoz hogy élvezzem is. Azóta szeretem nagyon :) Kíváncsi leszek. Moziba kéne megnézni, hogy szegény magyar bandának folyjon be pénz is :( -
Argo 2
:)
Nem hittem volna, hogy egy folytatás ennyire jól sikerül. -
Rony94 #89189 Nem értem a kommentet. Mi ebben a baromság? Deadshot az egyik legjobb DC karakter. -
A szomszéd fiú 2015
J.LO újabb tökös szerepben. Kicsit drámaibb jelentést kap ebben a filmben az idősebb nő-fiatalabb pasi viszony. Erre mondják hogy pszichopatából nem lesz szalonna... kivéve ha J.Lo azt csinál belőle... durva volt a vége, tényleg beleadtak mindent, az egyszeri megtekintést megéri.
6/10 -
igazad van, de még mindig nem láttad a filmet, szóval nem tudom milyen minőségről beszélsz.... -
Nem tudom a minőség és a bevétel között mi az összefüggés, a TF filmek is óriási bevételt produkáltak... -
ha láttad a filmet, akkor esetleg megalapozott a véleményed. Addig csak oltári baromság. Képregényfilm=hype=beszélnek róla=beszélnek rólad=sok pénz. Garantált, hogy sok lóvét fog termelni a film, így nem igazán lehet baromságnak mondani.... -
Will Smith ahogy öregszik, egyre nagyobb baromságokat vállal el. -
de ha megnézed, a Deadshotos képen már tudja Smith, hogy kell tartani a fegyvert :D -
SzinesGeza #89182 Viszont egyikük sem tudja hogyan kell tisztességesen tartani egy fegyvert. ;) -
King Shark-ot bírtam a rajzfilmben. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amíg meg nem pusztult, de amúgy sem volt sok agya
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.04. 20:19:05 -
a képen a Squad tagjai láthatók. Valószínűleg, aki nincs rajta, mint Common, King Shark, Deathstroke v a Joker az nem tagja a Squadnak és majd a film során bukkannak majd fel így v úgy.... -
Ebben nincs Joker? -
hiper KOCKA #89178 Basszus nézegetem itt a képeket hogy mi a francok ezek, nem is így néznek ki, utána esett le hogy a Sinister Six-el keverem.
-
na igen. De annál tényleg nem kell többet tudni róluk, hogy rosszfiúk, akiket arra kényszerítenek, hogy jót csináljanak :D -
Ha mégis kéne, akkor a 2 óra 25 percből az első 10 perc úgyis a kötelező anyag lesz :) -
ezt tudják ők is. Eddig sem kellett soha semmilyen előtudás képregényfilmhez, ehhez sem kell majd.... -
Kössz, mostmár ezt is tudom, bár fingom sincs, hogy kik vagy mik ezek a nevek,de remélem, hogy nem lesz kötelező tudni ezeket az előzményeket , hogy a filmet érteni lehessen. -
Rony94 #89173 Oh, köszönöm szépen! :) -
az az Injustice League. Ez hivatalos nevén a Task Force X. A Belle Reve börtön - egy börtön a szuperbűnözőknek - titkos akciócsoportja, amit Amanda Waller vezetésével olyan küldetésekre küldenek, amik hivatalos úton nem megoldhatók és erősen öngyilkos jellegűek, nagy az esély, hogy valaki elhullik. Akiket a csapatba kényszerítettek (mert önként nem túl sokan vállalkoznak rá) egy a fejükbe ültetett bombával ösztönzi Waller őket, hogy azt csinálják amit kell. Aki túlél x küldetést az szabadulhat (persze nem, de ez mindegy).... -
Mint az Igazság ligájában a Legion of Doom... kb. olyan. Annyi különbséggel hogy ezek nem supervillain-ok. -
Rony94 #89170 Pont az az alapszitu hogy ezek nem hősök, hanem gonosztevők, illetve antihősök, gyakorlatilag egy szövetség Batman-ék ellen. -
Amugy mi az alapszitu ennél a bagázsnál? Még sose hallottam róluk.Nem mintha más Marveles vagy egyéb nem annyira hires hősőkről hallottam volna. -
Bár ezt a designt is elviseltem volna. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rony94 #89167 Szerintem is! :)
-
Én egy darth Vader cuccot és rohamosztagos cuccot akarok venni :-) -
manapság már bármelyik filmes kosztümöt le lehet másolni, de attól még a különbség ott van a kettő között.... -
Azért most már vannak jó cosplayesek. ügyes kezű emberek ezeket simán le tudnák másolni csak legfeljebb az anyag minőség lenne gagyibb, amúgy szerintem Deadshot néz ki legjobban. -
100-ból 1 cosplay néz ki ilyen jól, mint ezek. Max azért, mert beálltak egy csoport képre. -
Bocsi ezen jobban kivehetőek a részletek, amúgy egy kicsit olyan cosplay-es érzést keltenek a színészek.
-
A Suicide Squad
-
"végre a csaj nem egy tini bugyuta filmvigjátékban szerepel"
Végre? Mi van? Az utóbbi 10 évben több a drámája, mint a vígjáték.