106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én is csak visszamenőleg jelöltem be minedent, amit láttam. Persze 20+ évre nem könnyű emlékezni. Így aztán, amiben nem voltam biztos azt inkább kihagytam... -
Bárcsak vezettem volna én is valahol a megnézett filmjeimet - csak 2011-től rögzítem OCD-sen a dolgokat. -
[2022] - https://www.imdb.com/title/tt3706352/ -- "All the Old Knives" (-) - (A múlt pengéi) - (-) - 7/10
(2022.04.09) (101 perc, amerikai) - Thriller - (imdb) -- 18+
//VÉLEMÉNY, SAJÁT LEÍRÁS:
---
Tetszett. S nem csak Thandiwe Newton (1991-től 2021-ig használt neve Thandie Newton volt, 2021-től Thandiwe Newton néven szerepel filmjeiben.) leplezetlen idomai miatt.
Az éppen elég hosszúra engedett sztori lassan adta magát, és csak a végén kaptunk választ - egy közhelyeset, de olyat, amiért elég sokan feladtak már mindent az életben -, és a végkifejlet nem igazán az, amire számítunk.
-
nemtom nincs semmi különleges a beosztásomban. meló után van egy kevés időm rá...
-
azért az érdekelne, milyen idöbeosztással tudod ezt megoldani, ha levonjuk a 168 orábol a munka , alvás és egyéb idöket. -
végre sikerült többé-kevésbé összehoznom az all-time listám. Ha nem is teljes, de közelítőleg...
-
suicide squad.
Nem tudtam hova tegyem ezt sem, számomra nem összeegyeztethető az ha valami vigjáték ,de mellette meg néha véresebb mint egy horror film vagy egy durvább akcio film. A karakterek miatt meg nehéz lett volna komoly filmként kezelni.
És már annyiszor kitárgyaltuk, hogy oké hogy képregények meg hasonlo szuperhösök , de nem hiszem ,hogy nem tudnak egy egységesebb alapot kreálni ezeknek .
Föleg ugy hogy néha ugy mászkálnak ki be egyik másik filmjébe a szereplök mintha átjáró ház lenne és az egyikben full komoly helyzetben amolyan valóságos realisztikus a megvalositás máskor meg azt nézi az ember, hogy a kandikamera mert ennyi hülyeséget ilyen gagyin nem lehet összehozni készakarva.
A DC-nél probálnak egy kicsit a realisztikus talaján mozogni mig a marvelesek meg a szines szagos rágógumis mesére hajaznak. -
Netflixes Four Brothers
Szineszek miatt nezheto de meg igy is rem gagyi.
5/10
( ha ismeretlen pofakat kene neznem akkor szerintem 4/10lenne) -
piamania #105113 Úristen vannak bajok.... Figyi reklámok, felugró ablakok voltak,vannak és lesznek. Ez nem fog változni. Így tehetek ellenük. Chrome böngészőt használok, nem telepítettem újat,amikor átálltam erre a blokkolóra. -
Gépen le van tiltva.
Telefonon felugrál, és a sírba visz. -
igy is van , nehogy a kiválto okot szuntessék meg inkább egyetlen egy oldal miatt telepítsek egy másik böngészöt és egy blockolot . csak azért mert egyetlen egy oldal tulajdonosa nem képes rendbetenni a saját dolgát? egyetlen egy ok miatt inkább sok ember változtassa meg a szokását és rendezze át az egész dolgait csak is egyetlen egy oldal miatt .
Teljesen logikus, dehát mit várhat az ember itt már? Ahol nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani -
+1, +2 Brave böngésző és cső. -
piamania #105108 nekem nem ugrik fel semmi. Használjátok az uBlock origin-t. Már egy féléve leváltotta nálam az AdBlockot. -
hawkie22 #105107 Akkor ezek szerint nem csak nekem van problémám ezzel a kik.rt pop-up cookies ablakkal. :) -
Igen.. toroltem a kommentedet mert feleslegesen pedalozol a hulyesegeddel kapcsoladban. Off. Nem ide tartozik.
Nem azert toroltem mert neked van igazad vagy nem. Vagy van ervem vagy nincs. Olyan dologrol akarsz beszelgetni amit TE felreertettel. Ezert nem lesz ez a beszelgetes folytatva mert elmondtam, hogy en NEM ugy gondoltam. Es te ezekutan meg mindig tovabblovagolsz az egeszen.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2022.04.04. 03:41:10 -
We Made a Beautiful Bouquet
Egy kapcsolat 5 évét mutatja be a mézeshetektől kezdve... Nincs megelepetés a történet ívében, de szépen van felépítve. Jól vezetett történet szerethető karakterekkel. Annak örültem, hogy sikerült klasszikus kliséket elkerülni és más problémákra koncentrálni. Viszont a konklúzió egy kissé alulmaradt a várttól. Másrészről úgy éreztem, hogy amit az író próbált itt összehozni, az könyv formájában sokkal erősebb lehetne, mint filmként.
7/10 -
nem tudom, hogy a filmes cikkek alatt is ki a moderátor, de szinte az összes kommentet törli , amiben mindegy ,hogy hogyan , ha negativ hangvételu a hsz , már törlik is pár perc alatt, de arra bezzeg nincs kapacitásuk és gondjuk, hogy ezt a szájbakurt forumot rendbetegyék, hogy ne legyen ez a fos felugroablak az oldalon már vagy honapok ota. -
A Writer's Odyssey - 2021, kinai - 7/10
Tessek, egy elejetol vegeig jo film - a "The Longest Day in Chang-an" kinai sorozat foszereploje adta ennek a filmnek is a hoset.
A tobb szalon futo akcio-fantazia kivalo CGI es kepi vilaggal meseli el egy apa toretlen faradozasat, hogy sok eve elrabolt, de mindvegig elonek hitt lanyat megtalalja.
A Kill la Killes pancel, a sztorivonal, a gyonyoru support szineszno, a zero unalom nalam indokoltta teszik a 7 pontot.
Imdb-n alatta all. -
Nem kell moge semmit sem latni, (be)kepzelni: egyszeruen 3 szamomra rossz film kovette egymast a megtekintesi soromban.
Legnagyobb csalodasom (sokat remeltem tole) a kovbojos film volt - nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz lesz. Persze, megelozheto lett volna a dolog, ha ismerem a konyvet... -
Moonfall
Ugy ulten le ele, hogy tuti uber szar lesz. Az elso teaser igeretes volt. Azt hittem, hogy sima katasztrofa film ahol a hold leszakad. Majd a full bemutatoban meg mutattak olyanokat, hogy azt hittem elsirom magam. Ezekutan Imi is lehuzta 3asra. Imdb-n is csak 5 korul jar ugyhogy jo film nem lehet. Igaz? Hat nem tudom... Kozel nem volt olyan szar. Idiota faszsagokkal van tele az osszes hasonlo film. Nem szabad nagyon komolyan venni azt ami tortenik. Ha a film szar nem sokat lehet ellene tenni de ez tenyleg nem volt olyan gaz. Sot. Szerintem jobb volt mint a legutobbi holdas film amitol sokat vartam. Teljesen kulturalt a sztori. Sot. Szinte jobb mintha csak siman leszakadna a hold a nagy semmitol, megmagyarazas nelkul.
Az autos uldozes nagyon gagyin nez ki. A viz aradat sem nezett ki tul jol de azt amikor a hold elhalad kozel a foldhoz.. Na azt szerintem nagyon jol megcsinaltak!
7/10
3 dolog hianyzik belole. Igazan epic zene. Meg durvabb grafika es ertelmesebb szineszek. Kicsit tobb manit tettek volna bele es szerintem csucsszuper popcorn movie is lehetett volna. -
Imike... minden ok???
mindent lehuzol nagyon durvan. Mem mondom, hogy kibebaszott jo film a moonfall vagy a GB afterlife de egyik sincs 5 alatt kozel sem.. Hacsak nem valami nagyon utalkozo filmnezo vagy de akkor minek nezed meg? Sharknado film nalad mennyi? minusz 3?
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2022.04.03. 02:45:05 -
Ghostbusters: Afterlife - 3/10
Ipari hulladek.
Meg ugyis, hogy a regi nagyok ott vannak.
Nyilvanvalo a szandek, hogy megfiatalitassal a franchise eletre keljen.
Szvsz McKenna Grace (aki jo csaj lesz felnott koraban) be is lesz skatulyazva.
Sajnos, tinedzser kori berogzodessel ruhellem az okoska tiniket - igy ebben a filmben is.
A focimzene meg mindig ut. -
The Power of the Dog - 4/10
Szerk.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A grumpy meleg cowboy meggyilkoltatasa egy meleg orvostanonc altal egy alkoholista anya kedveert.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.04.02. 18:48:46 -
igen , de mint mondtam, nem egyedül az ö hibája , hogy ilyen lett a film. -
Marvel eredetsztori 2022-ben
-
Ha nem lenne az afázia, még mindig nyomná a filmezést. De hát lassan 70 évesen már nem úgy van, hogy rárobban egy felhőkarcoló, ő meg leporolja a fehér atlétáját és megy tovább. A 80-as évekbeli akciósztároknak már leáldozott. Kiöregedtek a picsába. Ha csinálják is még, csak egy vergődés az egész. Mondjuk ki veszi komolyan, hogy Arnold 70+ évesen még terminátor? Ott van az a kicseszett nagy villa csillámpónival, meg zsebkutyával, szal egyáltalán nem szorul rá, hogy filmezzen. Én a helyében egész nap döglenék a medence partján és szkáccsot iszogatnék. -
kutyakiki81 #105087 Morbius
Már a trailer-ből is áradt, hogy ez nem lesz a legjobb Marvel film...
Minden szempontból gyenge, látvány, színészek, sztori is teljesen B kategóriás. A stáblistás jelenetek jól előre vetítik merre indul el a Marvel univerzum. Persze ezek se mentik meg a filmet.
3/10 -
Úristen, de nagyon ZS!
(Igen, a Schwarzenegger-film rebootja)
(spoiler mögé rejtettem a trailert)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Eraser: Reborn" - Exclusive Official Trailer (2022) Dominic Sherwood, Jacky Lai
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.03.31. 17:14:05 -
ott a die hard széria,3 fasza film,egy elmegy ,és a végén az a fos :D ha ő nem vállalja el nem lett volna Die Hard sehogy :) vagy ha mégis,a rajongók nem tekintenék a cim ellenére sem annak...igy viszont hogy behúzta,nem lehet kikerülni sehogy :D -
Én azért nem varrnák mindent au ő nyakába, nyilván elválalta ez az ö döntése volt, de hulyeség lenne azt feltételezni, hogy ezek a filmek más szinésszel jobbak lettek volna.
Egy eleve szar történet és rendező vagy alacsonyabb kültségvetés az nem a föszereplö hibája. Ha nem ö játsza el akkor valaki más , lehet akkor nem is szerzel rola tudomást , de attol még elkészül és még talán rosszabb is lesz . -
Azok után a filmek után, amiket az utóbbi időben letett az asztalra, fogd fel szívességnek a visszavonulását. -
Ezt egy kicsit benéztem :-) -
MrAndree #105081 Mindjárt? 2007es film, van az már 15 is. :) -
Úgy úgy. Az utolsó (szerintem) valamirevaló filmje talán a die hard 4 volt. Az is mindjárt 10éves. -
azért mindent erre fogni kissé túlzásnak érzem. Megy ez már 7-8, akár 10, éve. -
Nem véletlen darálta a ZS kat. filmeket az elmúlt években, ahol szinte mindig fülese volt , úgy olvasták fel neki a szöveget, az meg fapofával elmondta, nesze 2 milla a két napra :) Betartalékolt gyorsan a nyugdíjra meg a családnak.
-
Bruce befejezte ... :( -
Moonfall - 2022 - 3/10
Olyan sok hibaval, agyatlansaggal, klisevel es PC-vel volt tele, hogy meg komedianak sem lehetett felfogni - ipari hulladek, sajnos.
Azt mar fel sem merem tetelezni, hogy barmifele folytatasra penzt es engedelyt kaphat R.E.... A vege alapjan... -
kutyakiki81 #105075 Ambulance
Tipikus Michael Bay film, faék egyszerű sztori, non-stop lens flare és rengeteg kameramozgás... Talán kicsit túl sok is, mert még egy szimpla párbeszéd közben is körbe-körbe forog a kamera két szereplő körül. De olyan szinten, hogy a film igazából még el sem kezdődött, de már szédülsz. De ezeken a tipikus M.Bay "betegségeken" túllépve kapunk egy egész estésre nyújtott autós üldözést közepes mennyiségű akcióval, meg kb 25 percnyi teljesen felesleges jelenettel. Nagyon tetszett az éneklős jelenet , az a kevés humor jól eltalált.
Eiza González pedig egy az egyben a fiatal Megan Fox!
6/10
X
Nekem egyik Ti West film sem tetszett igazán, de ez valahogy felkeltette az érdeklődésem. A film első egy órájában szinte semmi sem történikSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, a következő 45 percben sincs olyan, amit egy edzett horror rajongó ne látott volna már máshol. Van pár véresebb jelenet, és egy olyan "szeretkezés" amit nem biztos látni akartunk, eheheheee....Egyedül Brittany Snow mellei szakítják meg az unalmat
A film igazából aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!keveréke.Shyamalan féle The Visit és az eredeti Texasi Láncfűrészes
5/10 -
Már jó ideje nem felhőtlen a viszony Smith és Rock között. Erről már voltak információk a sajtóból is. Most betelt a pohár az ízléstelen tréfája miatt. Ennyi.