106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
San Andreas
6/10
Látványos, de üres katasztrófafilm The Rock-al. -
Big Game 2015
Az van, hogy Samuel L. Jackson lett az USA elnöke, és Erforsz Van-ostól lezuhan Finnország fenyvesekkel vadregényes táján. Ebben így nincs is semmi különös, elvégre akciófilm lenne ez, de hogy egy 13 éves szarvasvadász gyerek (aki 10 méterre sem tud ellőni az íjjal) mentse meg és tartsa életben a medvéktől és terroristáktól hemzsegő vadonban, kicsit hiteltelen.
Ezért is vannak vegyes érzéseim, mert látványos filmet kapunk tele szuper helyszínekkel, de maga a szitu kicsit vicces, tán ha méltóztattak volna egy idősebb szereplőt beletenni máshogy jött volna ki, persze az emberhátrány Jackson-ék részéről még így is játszik.
Jackson karaktere elég töketlenre sikeredett, Ford papa keményebben tolta ezt az Elnök különgépében, viszont Jackson számlájára legyen írva hogy nagyon keményen tud nézni.
Ha esetleg elnök leszek és Finnország irányába visz az utam, kényszerleszállás esetén inkább nekirohanok egy medvének... úgy a biztos... inkább minthogy egy kettyós kisiskolás végighurcoljon a fél országon miközben még cipő sincs a lábamon.
Jó lenne a film, de ez az idióta szitu jelentősen lerontja az élvezeti faktort.
6/10 -
Tomorrowland
7/10 -
A közös szenvedély
Ha már nagy vita van, akkor megnéztem a Fifa imázs filmjét. Arra számítottam, hogy az elejétől fényezik majd magukat, helyette azt látjuk, hogy már a kezdetektől korrupt volt a banda. Havelange meg főleg olyan volt, mint egy maffia vezér. Közben Blatter meg maga volt a messiás, a jó fiú, aki próbálja felvirágoztatni a játékot és a fifát. Mint, akinek nem lett volna része a korrupciós ügyekben. Tim Roth eléggé unottan és zsigerből hozta a szerepet. Felvette érte a pénzt osz' jóvan....
4/10 -
Up!
Nagyon hosszú idő után végre bepótoltam. Nem ez a kedvenc pixar filmem, de megérte bepótolni. -
Run All Night. Sajnos 5/10. Klisé-klisé!!!!!
Pedig ezt a filmet ezzel a témával sokkal de sokkal darkosabbra/keményebbre meg lehet volna csinálni.
Liam neeson már fáradt,ez látszik rajta. -
hiper KOCKA #89634 The Scribbler 2014
Érdekes megközelítése a disszociatív személyiségzavarnak, mivel ha a pszichothillereket nézzük, általában azzal végződik a film, hogy a szereplőt szembesítik a pszichózisával, itt viszont ezzel kezdik, nincs semmi meglepi, tényként indítja a film a szereplő betegségét, ez jó is volt benne hogy nem megint ugyanazt a poént akarják ellőni, mint megannyi hasonló témájú filmben.
Itt másra megy ki a játék, és bár elsőre nem igazán esett le a vége-poén, el lehetne vitatkozni rajta mit is láttunk, bár úgy gondolom egyértelmű válasz nem fog születni erre a kérdésre. Amúgy elég vontatott a sztori, de a formabontó megoldások és kimenetel miatt megajánlok neki egy 7-est a 10-ből. -
Escobar: Paradise Lost 7:10
Kár hogy nem escobar volt a főszereplő,központi figura.Ez az ellenszenves kis takony képű Josh Hutcherson volt a középpontban.De nem játszott rosszul.
Én inkább egy igazi Pablo Escobar élete filmet néznék meg,Benicio Del Toro maradhat escobarnak,jól áll neki.
Kibaszott kemények voltak ezek a drog kartell,csecsemőt simán hidegvérrel lelőnek.Ezekhez képest mi kis tré kockák vagyunk. -
Önnek egy új üzenete érkezett: #89595
Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés (2002)
10/10 ...a szinkron is. -
Ők nem ezt állítják ott, csak feltűnő lehet a sok furcsaság
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.06.05. 17:48:57 -
Tehát léteznek szellemek, és ha róluk készítenek filmet, akkor bosszúból megtizedelik a szereplőket? :) -
Az első filmben játszó Heather 12 évesen halt meg... durva.
-
ty -
hiper KOCKA #89627 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!linket! -
hiper KOCKA #89625 Csodálom hogy le merték forgatni ezt a filmet. Tekintve hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rengeteg baljós dolog történt az első film forgatásakor vagy nem sokkal utána a szereplőkkel -
Poltergeist - Kopogó szellem (2015)
Igazából MINDEN ijesztgetést ellőttek a trailerben, semmin se lepődtem meg. Klisés, ám látványos horror. 3D is adott hozzá némi pluszt. Moziban érdemes lehet megnézni, de otthon semmiképp sem ajánlom, mert 12 egy tucat horror film a szokásos, agyonhasznált klisékkel. 6/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.05. 09:55:45 -
mad max
látni kell moziban. tökös volt, a zene keverése pedig durván jó.
-
[2015] - (imdb) - "Run All Night" - 7/10
(2015.06.04)
A Takenek miatt megszoktuk Liam Neesontól ezt a szerepkört és tisztesen helytállt - klisés, mégis szórakoztató 114 perc volt. -
Coherence
Ez a film kétszer olyan jó lehetett volna, ha nem ilyen low budget szar. A rángatózó, a szereplők arcába tolt kamera miatt sokszor nem látni semmit. Amikor lehetne, akkor meg a nem létező költségvetés miatt csak azt látjuk, ahogy beszélnek róla (ott a ház, ahol egyedül ég a villany. csak kár hogy nem látom).
Ezt leszámítva a történet nagyon érdekes volt. A kivitelezés is jó volt, pedig egy ilyen összetett témát nem könnyű érthetően elmagyarázni. De a karakterek jól adták a sztorit. A másik problémám, hogy nincs igazán megoldás, csak úgy vége van...
7/10 -
Black And White 2 - The Dawn Of Justice
Igazi akcióbomba ez a film. Amit a flaszteren művelnek felér bármelyik Halálos iramban résszel. Alig van egy kis üresjárat, máris kapjuk az újabb adagot. Még egy normális sztorit is sikerült keríteni az eyecandy-csokor köré. Ez az akcióstílus jobban megy az ázsiaiaknak mint Hollywoodnak, úgy hiszem.
8/10 -
inkább a filmkészítőkhöz. -
persze hogy az.... -
Csak én érzem úgy, h ez könyörgés a rajongókhoz? Persze lazára véve a figurát. -
-
The Drownsman
Avagy hidrofóbia ezerrel... hasonló a rémálmos Freddyhez csak itt a víz funkcionál veszélyes elemként, azaz amint fürdik az áldozat, akár kádban akár tengerben, akár folyóban, szóval bárhol ahol vízben van, máris előjön a huncut mumus és lesz besza, behu...
Az effektekre nem lehet panasz, főleg egy olyan kis költségvetésű horrornál mint amilyen ez, de nagy durranásra senki ne számítson... olyan egyszernézős féle. Persze van egy megoldás hogy távol tartsd a szörnyet: az életbe ne fürödj többet, és probléma letudva.
6/10
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.06.03. 21:41:53 -
ezt már kérdeztem én is .)) -
Nem biztos hogy ez sztorifüggő... néha elég egy ostoba felvetés, mint pl. most is... -
Az álomban az álom és abban az álom
volt néhány oldalnyi ha jól emlékszem, de eddig szerintem a képregény filmek miatt voltak a legnagyobb nézeteltérések.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.06.03. 20:06:09 -
Gyerekek... ha egy Mad Max ilyen vitákat generál, akkor mi lehetett anno az Inception-nél, vagy valami komolyabb sztorival rendelkező filmnél.. -
Egy őrült világban csak az a kérdés, hogy ki az őrült és ki a még őrültebb.... -
Elég érdekesen értelmezed a gonoszság fogalmát, tehát gonosz csak az lehet aki fejeket vág le és nőket erőszakol? Megsúgom: annyi is elég hogy aláfirkantasz egy papírt hogy a tél kellős közepén lakoltassanak ki egy elszegényedett családot. Nem kell ismerned sem őket és látnod sem ahhoz hogy gonosz légy velük. -
Ez a cikk csak egy vélemény, kb mint a tiéd... de az világos, hogy te tökéletes polgára lennél bármilyen diktatúrának :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.03. 19:15:19 -
És igy végződik.
"When the apocalypse comes, we can all be so lucky to find a good, compassionate Immortan Joe in us all."
De nem gond, már elfogadtam, hogy a főcímtől 10/10 a kritika és onnantól még a vásznat se láttad, talán éppen ezért egy gaztettet nem tudtál felsorolni, csak a ködösítést. :) -
Az általad idézett mondat meg így kezdődik
"If you can ignore the whole keeping women as prisoners/sex slaves thing (which is bad. very bad.) " :D
Majd folytatódik:
"There’s no denying it: Mad Max was taken against his will and put into a form of slavery. In fact, Immortan Joe’s slaves extend to children, milking women, and wives for breeding. It’s these traits that rightly tarnish a man’s good deeds and green thumb. Yet, this is where it gets murky. Do we know if these milking women felt a sense of purpose doing what they did? They were certainly well fed. How happy were the slave children? After seeing them openly rebel and let Furiosa up to the tower at the end, it would seem they weren’t big fans of Joe."
:DD
Mellesleg én nem soroltam fel a tetteit, sehol, mással érveltem, de lényegtelen is, már felfogtuk, hogy nem látsz és nem értesz :) -
hiper KOCKA #89605 Ez az ő véleménye... és? Vagy attól lesz hiteles egy írás ha idegen nyelven van?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát az volt az alapfeltevésed hogy Joe nem gonosz... végül is erre megy itt a vita... így ebből a szempontból az hogy Max mit tudott és mit nem, lényegtelen...
persze hogy nem lövi le a nőket mert szüksége van rájuk pusztán érdek szintjén... szóval 2 óra alatt nem tesz semmi rosszat (szerinted) és ebből te levágod hogy ő nem lehet gonosz: ha Darth Sidious elfárad és lefekszik aludni aznap már ő sem lehet gonosz, nemde?
azt azért tegyük már tisztába hogy Joe életideje nem egyenlő azzal pár órával vagy pár nappal amit a film cselekménye felölel... a sztori szerint ő már jóval azelőtt született hogy a film elkezdődött volna : )
"Tehát anyatejjel kereskedni, az testkereskedés?"
miért... a tej a testükből származik nem? és gyakorlatilag arra használták őket hogy minél többet tejeljenek amiből nekik anyagi hasznuk származott... vagy szerinted csak az kereskedik a testével aki konkrétan egy prosti? -
‘Mad Max Fury Road’ – In Defense of Immortan Joe
Van aki fel is fogta a film lényegét. Hogy a túlélés a lényeg és nem mindent gonoszságból tettek.
" Immortan Joe was simply trying to keep a fragile world and populace from falling further into a post-apocalyptic abyss. He had the brains, the vision, the fortitude and resources to keep humanity going. Everyday was a lovely day… until Furiosa went rogue and Mad Max showed up."
Tikal meg persze, közben fesorolta a gaztetteit, érvként. rotfl
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.06.03. 18:36:57 -
aztaku, ez már nagyon durva :D -
Menjetek szobára...