106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CalebJoe
    David Finch
  • LasDen #89881
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
    Az alkat témát is azért dobtam be, ha csak az számítana... mert akkor nyilván valami bokszolót, küzdősportolót, ne adj' isten testépítő hölgyikét dobtak volna be Noname szigetről, vagy elküldtek volna fél-1 éves edzőtáborba egy alkatilag amúgy sem vézna nevesebbet.
    Gadot mutatós közelről és távolról is. Filmes eszközök meg adottak ahhoz, hogy tátott szájjal nézzük, ahogy helyben hagy majd mindenkit.
  • CalebJoe
    Külsőségekről volt szó nálam nem a színészi tehetségéről, persze hogy lehet attól még jó mert máshogy néz ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek, így nekem is a vastag vállú és combú WW villan be, de ettől még alakíthatja ő is jól.
    Ahogy Pókemberről is sokaknak Toby ugrik be elsőre, és nem az új 19 éves angol színészke--- még.
  • IMYke2.0.0.0
    Felesleges kirohanás / kihátrálás volt a beszélgetésből a részedről, mert ezek szerint nem figyeltél arra, amit írtam és ahonnan elindultunk.

"Alkat számít? Ja kérem szépen, akkor ellene nem sok emberkének van esélye: Ronda Rousey"

ill.

"Gal Gadot*** a neve?

*** = aki nem mellesleg nekem is bejön, ezt már jeleztem a F&F-filmek élménybeszámolóinál."

És én üdvözöltem is a Csodanő szerepben annak idején.
  • CalebJoe
    Igen ilyen szerepnél számít, annak a csajnak meg teljesen eltérnek a vonási WW-től inkább férfias mint nőies, akkor százszor inkább ez a Gadot csajszi csak kéne rá még pár kg+még egy kis izomzat.
  • LasDen #89875
    feleslegesen kötekedsz. Egyrészt WW szerepe nem olyasmi, amit olyannak kellene adni, aki most kezdte a színészkedést. Mert az, hogy úgy néz ki, ahogy sokan szeretnék látni a nagyvásznon WW-t, az nem elég. El is kell tudni játszani azt. Másrészről ha végletekben gondolkodnék (mint te tetted és teszed sokszor ), akkor Gadottal sem lennék elégedett WW szerepében, hisz egyértelmű, hogy nincs a legjobb színésznők között.

De részemről lezárva, nem érdekel a válaszod, te nyertél, igazad van stb....
  • Synchronous
    Cavill az Acélember-re igencsak kipacsirtásodott, már az Immortals-nál is látszott rajta az izom, de az annál régebbi filmjeiben tök átlagos sőt mondhatni vékony alkata volt. Gézával sem lesz baj, a ruha meg úgyis tol még rajta.
  • IMYke2.0.0.0
    Váljék egészségedre. Szívesen.
  • Tikal #89872
    hogy elvállalta a szerepet...
  • IMYke2.0.0.0
    "De úgy hiszem nála még Gadot is többet tud felmutatni...."

Tehát, nem kell végletekben gondolkodni, és közben mégis csak igen... hiszen, aki nemrég kezdte a színészetet, ezek szerint és szerinted, nem is kaphatna esélyt, annak ellenére, hogy minden szempontból megfelelhetne egy adott szerepre, és már nagyvásznas filmben is virított... csak azért, mert dzsúdó- és olimpiai, és MMO-bajnok, de cserébe 60+ kiló és nem Gal Gadot*** a neve?

*** = aki nem mellesleg nekem is bejön, ezt már jeleztem a F&F-filmek élménybeszámolóinál.

• Calver
    köszönöm, ez a röhögés most jól esett.
  • LasDen #89869
    mit kéne bánnia?
  • Tikal #89868
    LOL ez komoly?
  • Tikal #89867
    inkább ugy néz ki mint aki már bánja ezt az egészet...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem rossz "kiscsaj" :)
  • LasDen #89865
    azért nem kell ám végletekbe gondolkodni. De úgy hiszem nála még Gadot is többet tud felmutatni....
  • Totti5
    Így pedig civilben egy random nap ( ez éppen mai )
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván csak Oscar-díjjal jutalmazottak játszhatnak el egy képregény hősnőt... Oh, wait...
  • LasDen #89862
    az, de filmen nem szívewsen nézném. Képzelem micsoda színészi kvalitásai vannak....
  • IMYke2.0.0.0
    Alkatra reagáltam.
    Amúgy meg, a maga nemében még jól is néz ki a hölgy.

Gal Gadot: 1,78 m, 30 év
    Ronda Rousey: 1,70 m (izmos), 28 év.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.02. 18:49:11
  • LasDen #89860
    na az kellett volna még hogy ő legyen WW....
  • IMYke2.0.0.0
    Alkat számít? Ja kérem szépen, akkor ellene nem sok emberkének van esélye: Ronda Rousey

Igy néz ki, amikor sminkelve morcos.
    Így meg akkor, amikor a ketrecben összpontosít.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.02. 18:44:01
  • LasDen #89858
    Nem lesz baj Gadottal. Volt katona és a halálos iramban is maga csinálta a stuntjait. Lehet, hogy vékony, de a végén úgy sem az számít....
  • CalebJoe
    Vagy a Faorát játszó csajt a Man of Steel-ből vagy a Dejah Thoris-t játszó csajt kellett volna John Carter-ből erre szerepre, alkatilag sokkal jobban néznek ki.

• vérpocok
    Nem tartom rossz csajnak, csak én jobban kedvelem a picivel teltebbeket (nem a kövéreket).
  • IMYke2.0.0.0
    Ne vedd sértésnek, de sírnál az orgazmustól, ha az az "anorexiás" Gal Gadot csak hozzád érne
  • LasDen #89854
    bónusz Lex Luthor :D
  • vérpocok
    innye, minő egy felhozatal

borostás elhízott betmen, és anorexiás wunderwumen
  • CalebJoe
    Batlfecknek olyan a rucija mint ha egy felfújt szteroidos testépítő lenne, nem tudott olyan szálkás testet csinálni magának mint a Superman-t játszó színész.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.02. 18:11:12
  • LasDen #89851
    csak azért mert tudom milyen sokan várjátok :DD
  • extra sensory
    egy jelenet miatt amiben volt egy kis ötlet
  • Tikal #89849
    Az Indexen meg magasztalták hogy milyen jó, amin meg is lepődtem, mert nekik semmi se, majd pont ez?
  • Jim Morrison
    mire föl a fél pont?
  • extra sensory
    Scarehouse (2014)

Nagyon gyenge tinihorror. 2 forintot nem ér. Abba kellett volna hagyni a felénél, de csak végignéztem. 0,5/10
  • tigeroo
    mondd neked valamit az a szó, hogy jelkép?
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom... inkább:
  • mégvadabbdisznó
    Én rólad már leszálltam a gondolatolvasós megjegyzésednél... ha inkább elkezded az ezotéria felé terelni a dolgot, mert nehéz elfogadni egy világos tényt akkor alapozz továbbra is asztrális síkokra a véleményemmel kapcsolatban... a te dolgod.

Viszont itt nem Brian kiszállása a lényeg, hanem Walker "kiszállása"... az ugyanis nem volt megalapozva.
  • IMYke2.0.0.0
    Brian kiszállása már az előző részben meg lett alapozva.
    Ha ennyi nem elég neked, hogy megértsd, akkor tényleg felesleges neked (is) tépni a billentyűzetet.