106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    emlékszem, hogy volt valamit amit a képernyőre kellett ragasztani, de miért is? :D
  • tigeroo
    és ki volt az a magyar szinkronszínésznő akinek nagyon kislányos-kényes hangja volt? őt már rég óta nem hallani filmben. asszem a beverly hills ben volt vmi szőke csaj, meg a fanni magazint reklámozták vele. kurva idegesítő kislányos hangja volt. a többieknek egy ilyen se rémlik hogy lett volna ilyen csaj. de én emlékszem rá:D

a másik ilyen a tv2 TAP, amit a képernyőre kellett ragasztani, én emlékszem rá baszki, de senki más az ismerőseim közül...
  • Dynamic
    Sorozatokra is gondoltam, nemcsak mozifilmekre, szerintem ő lesz az. Ahogy nézegettem a színészeket akiket szinkronizált, egy rakás néger van benne :P
  • karajjj
    Pedig asszem ő az: katt
  • repvez
    ezeket a filmeket szinkronizálta,de ugy néz ki inkább sorozatokat, ugyhogy lehet másra gondolsz a mozifilmek nger nőivel kapcsolatban.
  • repvez
    Már ott sem volt szimpi
  • Dynamic
    A tipikus néger női szinkron meg beugrott. Ő azt hiszem Kocsis Mariann. Most nem tudom letesztelni, mert nincs hangszóró a gépemen :)
  • karajjj
    Köszönjük Emese volt az!
  • Dynamic
    Szerintem tutira Stefanovics Angéla volt.
  • repvez
    A chappy filmben a szöke punk csaj szinkronja nem tudom ki volt,de mégegyszer nem szeretném meghallani semmilyyen filmben.Mikor először megszólalt, arra gondoltam, hogy most azonnal abbahagyom a filmet mert kibirhatatlan az a nyávogó magas gyerekes beszéd amit ott produkált.
    Egyébként a magyar szinkronokkal nekem nincs bajom, elég jól elszokták találni a karakterhez illő hangokat.
  • Dynamic
    Ja ja, van még egy tipikus néger női szinkron. Minden filmben szinkronizál, amiben van néger nő, főleg, ha zsaru az illető. Nem jut eszembe a neve, de biztos, hogy egyre gondolunk :)
  • Dynamic
    A 2000-es évek elején, meg amikor az RTL tonna számra hozta be az akció sorozatokat, akkor valóban Gesztesi volt az összes nagydarab néger fickó hangja
  • karajjj
    Neeeeem. Teljesen random google találat.
  • DantszEE
    Te szerintem Galambos Petire gondolsz. Ő a mindenkori néger szinkronos.:D
  • karajjj
    Ő akkoriban mindig csak második számú feka volt, ha csak egy volt belőle a filmben és szöveget is kapott, akkor Gesztesi volt a hangja. Most nem tudom hogy megy már, mert szinte csak feliratos filmeket nézek, de pár éve rosszul voltam ettől.
  • LasDen #90027
    nem inkább Kálid Artúr, mint az egyetlen színesbőrű szinkronos?
  • Jim Morrison
    Néger csaj szereplő hangja (a nevet most nem is tudom)? Na annál irritálóbb nincs. Raadasul mindig ugyanaz a hang.
  • karajjj
    Jó hát szerintem még mindig frusztrálóbb, ami pár éve nagy sláger volt, hogy ha feka férfi volt egy filmben, akkor csaki Gesztesi hangján szólalhatott meg.
  • DantszEE
    Ki más... Epres Attila mellett most Széles a legnépszerűbb szinkronhang. Ez a 2 fazon hangja minden egyes mostani filmben felcsillan. Nem mondom, hogy bármelyikük rossz szinkronhang, de sokszor olyan karakterekhez csatolják őket, hogy borzalom.
  • LasDen #90023
    ha már Mission. Rékasi balesete miatt nem tudja szinkronizálni, így a helyét Széles Tamás (Sam Worthington pl) veszi át....
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "While We're Young" - 7/10
    (2015.07.14)

Naomi Watts, Ben Stiller - sok éve házas (gyermektelen és a mindennapi életbe belekopott, fiatalos lendületüket, lázadásukat, és különbözni vágyásukat elhagyó) pár. Úgy adódik, hogy "véletlenül" megismerkednek egy sok-sok évvel fiatalabb házaspárral, akik (mit ád Isten) hasonló érdeklődési körök mentén, régi-új dolgok megismerésére, felfrissülésre és bátran változtatásra, újabb lendülettel élésre ösztönzik őket. A kötelező "de": viszont, nem eszik olyan forrón a kását. A nyugodt hétköznapok felforgatásával számos dologgal kell szembesülniük, mindannyiuknak. Legfőképp a korukkal, és az elvárt társadalmi szerepekkel.
    A záró képsorokban mindez és még ennél is több benne van :)
  • RatBaG #90021
  • Tyler1
    John Wick

Emlékeztetett a 90-es évek zs kategóriás, értelmetlen, minden klisét kijátszó akciófilmjeire. A zúzás néhol azért egész jól sikerült.
  • tigeroo
    igen, az is volt a teljesben is:)
  • LasDen #90018
    nekem is tetszett. Pedig először kicsit féltem a sok öregtől :D Főleg hogy az első részt nem is láttam. Kellemes volt ahogy írtad
  • Zero001
    LEGO Movie

Hülyére röhögtem magam rajta/10

Lucy

Idióta alapsztori ellenére szokásosan fasza, látványos Luc Besson akciófilm/10
  • Blasta
    Ilyen egyszeru arctol egy szuperhosfilm trailer elemzese egyaltalan nem meglepo.
  • Jim Morrison
    Trailerben meg jó kis Van Halen volt :p
  • tigeroo
    így van, de nekik elég röhögni a minyonokon.

rohadt sok popkultúrális utalás volt, jimi hendrix, beatles, stb... váó.. jó volt nagyon, élvezhető
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "The Second Best Exotic Marigold Hotel" - 8/10
    (2015.07.13)

"There's no present like the time."

Bájos, szentimentális, érzelem dús, az első percektől humoros (!) és elgondolkodtató utazás elmúlt és hátralévő életekről, időskori és fiatalkori szerelemről, barátságról. Női tollból, férfi rendezésében.
    Az elmúláshoz közeli idős karaktereink mellett --- (színészeink - bámulatos könnyedséggel hozták amit kell) --- a fiatalok jó partnerek voltak. Az indiai akcentus (tamilish?), mellé az amerikai-brit angol és szófordulatok, az indiai zene és tánc, az egyszerű-de-nagyszerű történet --- (fiatal főszereplőnk idősek számára tervez hotelláncot kiépíteni, közben még az esküvőjére is készül, közben az ő és idős barátainak sorsa fordulatosan alakul) --- együtt szórakoztató elegyet eredményezett.
    Könnyed kikapcsolódásnak tudom ajánlani. Én imádtam.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.14. 10:08:11
  • grebber
    A népnek is tetszik: Tarolt a Minyonok
  • dzsagon
    egy 7 éves gyerek a filmben lévő poénok kb 7 százalékát fogja fel.
  • Bokafix2
    Nem tudom mi értelme van elemezni egy trélert... a mondandója nagy része csak spekuláció.
  • LasDen #90009
    Ex machina

Jó féle film. Érdekes témát járt körül, érdekes befejezéssel. Bár annyi kérdés merült fel a film alatt, hogy inkább kikapcsoltam és csak néztem a filmet nem törődve a mélyebb részeivel. Kellemes meglepetés volt...

6/10
  • LasDen #90008
    kurva jó Joker lesz Leto. Hátborzongató :D
  • szabii98
    ez befér ide? na mehet a flame
  • tigeroo
  • tigeroo
    minyokok

kurva jó volt. 7 évesnek éreztem magam megint a vetítés alatt.
  • Kmarha
  • Prof William
    Jé megint film készült a Final Fantasy 7-ből? Nem is tudtam. :)