106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2001] - (imdb) - "Yeopgijeogin geunyeo" (My Sassy Girl) - 9/10
    (2015.07.20)

Először is: senkit se riasszon el, hogy ázsiai és romantikus film! Valószínűleg, ha amerikaiak készítik, még több "fura" poén lett volna benne, de amúgy meg a történet univerzális.

Rendkívül szórakoztató film volt - az első percektől kezdve. Röviden: nem egy szokványos romantikus sztori, az egyszer biztos.
    Hősünk egy nap szem- és fültanúja lesz egy - és amúgy az "ő típusa", de - fura lány ámokfutásának a metrón, mely során, úgy alakul, hogy az utazóközönség szemében ő lesz a lány pasija, tetteiért pedig neki kell vállalnia a felelősséget. S ettől a naptól kezdve a 25 éves, végzős egyetemista élete csupa felfordulás lesz.
    A jó pillanatokban megszólaló narráció sokat emelt a humorfaktoron.

Érdekesség: már a folytatás utómunkálatai folynak, remélhetőleg még idén látható lesz.

//lemaradt link
    //A "The Girl" - Ji-hyun Jun - 35 évesen is ultra dögös.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.21. 06:59:13
  • IMYke2.0.0.0
    [1992] - (imdb) - "Lat sau san taam" (Hard Boiled) - 8/10
    (2015.07.20)

Olyan régen láttam, hogy már nem is emlékeztem csak néhány momentumra, így majdnem teljesen új élmény volt.
    Jó volt kicsit nosztalgiázni, elnézni a "dacos zsaru lenyom mindenkit", és a majdnem-végtelen táras lövöldözős, valódi pirotechnikás, zéró CGI-s törés-zúzást a 90-es évek stílusában.
    A nosztalgia faktor komoly volt.
  • hiper KOCKA
    Final Girl 2015

Néhány fiatal pszichopata srácnak az a hobbija hogy fiatal lányokra vadásznak baltával az erdőben. Adnak nekik 5 perc előnyt majd utánuk vetik magukat és kicsinálják őket. A következő jelöltjük viszont egy magasan képzett bérgyilok lányka, így a szopóálarcot bizony most nekik kell viselni.

És mivel a plot nem hangzik rosszul, már kattintottam is a filmre és megnéztem... de sajnos ezen még lett volna mit javítani... kissé amatőr lett a kivitelezés, pedig nem kezdődik rosszul a film. Mégis valahogy jobbra számítottam. Ugyan a rendezőt nem kezdtem le szidni a végén, de valami mégis hiányzott ebből a filmből. Nagyon egyszernézős, sőt kissé gyenge lett.

4,5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Papírból van, csak nem nyomja össze :)
  • Bokafix2
    A hátára ült egy sárkány.
  • zorrobomber
    Trailer-ért is jár már Oscar díj?
  • LoSA
    Reméljük, hogy ezért már megkapja végre az Oscar díjat!
  • IMYke2.0.0.0
    [2002] - (imdb) - "The Twilight Samurai" - 8/10
    (2015.07.19)

Tetszett, és nem unatkoztam a 129 perc alatt - Hiroyuki Sanada jól nyomta, Rie Miyazawa meg gyönyörű volt (és 2015-ben sem más).
    Történetünk egy családi okokból "visszavonult", és földműves, valamint a királyi gabona raktárbeli munkájából próbálja ellátni 2 leánygyermekét, és szenilis öreganyját - látszólag nehezen, mert még a saját tisztaságára is nehezen tud időt, pénzt és energiát fordítani [a havi fürdőpénzt is a családra költi].
    Mindenki úgy véli, hogy egy dolgos asszony kéne csak, és Iguchi élete rendbe jönne... de vajon ki lenne önként szegény, egy szánalmas szamuráj oldalán?
    Remek film volt.
  • Count Adyn
    olyan mint az aranylabda kb:D
  • Prof William
    A torkánál ragadtad meg a kérdést! :) Éreztem én ,már írás közben is hogy valami nem stimmel...

Igen a lényeg a Felhőatlasz Vs Vaslady felállás volt + az hogy Leo úgysem kap Oscart akárhogy is igyekszik. :)
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Backcountry" - 5/10
    (2015.07.18)

Az alapfelállás hasonlított az ausztrál "Véres hétvége" (Long Weekend (2008)) c. filmre - abban a karakterek és a páros jobban ki voltak dolgozva, erősebb volt köztük az érzelmi töltődés és kötődés. No, és a Természet...
    Persze, ebben a műben is volt tunkolás és (meg)menekülés, csak másként. A 2008-as ausztrált ajánlom, ezt a filmet nem.

//Érdekes mód, ha az imdb-pontozásra ad az ember, fordítva lenne "reális".
  • Blasta
  • Tyler1
    Az a Diana, ami valójában a Vaslady és Margaret Thatcher-ről szólt, és ami egy évvel korábban készült, mint a Felhőatlasz, amit nemhogy legjobb smink kategóriában, de semmilyenben nem jelöltek?
  • Prof William
    Ebben az esetben majd Leo legföljebb végigviszi a trailerben látható bosszúhadjáratát csak most az Oscar biztosság ellen...

Mondjuk az én agyam a "legjobb maszk" a Felhőatlasz vs Diana -nál dobta le végleg az ékszíjat, ahol Felhőatlasz (minden szereplő 4-5 féle smikben) helyet a Diana nyert ahol Merly Streep et egy idős hölgyből egy másik idős hölgyé maszkírozták... :)
  • Tikal #90068
    Belenéztem, ez szar. Négy rész után se fogott meg igazán...
  • tigeroo
    de, én élvezem. :)
  • Jim Morrison
    Ezek szerint beszélni se lehet róla?:(
  • Nyiri
    Ted 2 - Seth Macfarlane humora olyan, hogy utálják vagy szeretik. Én szeretem. Így a Ted 2 is jó lett. Le se tagadhatná hogy Family Guy készítője az író/rendező.
  • tigeroo
    fú még mindig vannak olyanok akik szerint az oscar jelent valamit? :O
  • Kongy
    Akkor folytatja tovább a környezetvédelmi törekvéseket, bár szerintem a színészkedést, és azt is párhuzamosan űzi.
  • LasDen #90062
    igaz. lesz az is
  • Jim Morrison
    De lesz még egy filmje, ahol vagy 20 énje lesz nem? Hardynak meg már kb kész a filmje amiben egy ikertestvért játszik... Ez is érdekes lesz :D
  • LasDen #90060
    az is előfordulhat. De akkor szegény Leo végképp nyugdíjazza magát mérgében :D
  • Jim Morrison
    inkább Tom Hardy kap majd oscart mint legjobb mellékszereplő
  • LasDen #90058
    kell egy nagy ágyú, aki tökéletesen asszisztál DiCaprio oscarjához
  • Kongy
    Nagyon jónak tűnik, kiváncsian várom. :)
  • Jim Morrison
    TomHardy ebben is? :o nem is tudtam
  • Stockbauer33 #90055
  • LasDen #90054
    nem állítólag, hanem már rég nézhető az egész évad Sense8 címen.
  • Tikal #90053
    Állítólag most sorozatot készítenek a Netflix-nek...
  • RatBaG #90052
    én a gyíkarcoknál dobtam le a láncot végleg...
  • Synchronous
    Tipikusan olyanok mint az egyslágeres előadók, akiknek egyetlen nagyobb dobásuk van, a többi munkájuk viszont értékelhetetlen. Ők a Mátrix 1-el dobtak nagyot, azóta semmi. Esetleg a Felhőatlasz, bár annál Tom Tykwer is ott volt mint rendező. De kétségtelen hogy amit ketten rendeztek abból csak az első Mátrix ér a 0-nál többet.
  • Tikal #90050
    Jupiter Ascending

egy újabb fos a Wacho testvérektől, a kérdés már csak az, hogy miért kapnak ezek még mindig munkát?

4/10
  • dartonite
    Ted 2:
    Sajnos ugyanolyan gagyi mint az elso.Ha valaki betep hozza akkor lehet hogy elvezheto, de nem en vagyok a celkozonsege ennek sem.
    Nem ertekelnem, tegye meg inkabb olyasvalaki akinek ez a tipusu humor fekszik.
  • Bokafix2
    Megacápa vs Kolosszus

-1/10

(ha még nem volt ZS utáni kategória, akkor ezzel a filmmel lett)
  • tigeroo
    nem, kuncogó női hang volt undorítóan:D nem ezek, utánanéztem
  • genndy
    Bogdányi Titanella is lehet. Simpsonsból Liza mondjuk hirtelen, de minden kislányt ő szokott szinkronizálni ha nem valódi kislány.
  • UUUU
    http://www.magyarszinkron.hu/?module=news&action=show&nid=69322

Szerintem ra gondolsz. Miss April :) Idezet "Néhány tanár azonban nem tudott kibékülni különleges, fátyolos hangjával"
  • RatBaG #90044
    ha már fos szinkron...
    pont a múlt héten volt a tvben a "nagyon nagy ő". minden alkalommal feltépi a sebeket. egy tök jó jack black-film, de magyarul egyszerűen nézhetetlen.
    nem tudom ki lehetett az az agyhalott barom, aki szerint lang györgyi ideális választás a szinkronhoz. 200 kilós a filmben a csaj, akkor legyen az a valóságban is, höhö... vagy nem tudom mi járhatott a fejükben. nulla tehetséggel, monoton hangon feldörmögte a szöveget, és a végeredmény egy kritikán aluli szűk két órás "élmény"...
  • karajjj
    nézettségmérés meg hasonlók, cserébe lehetett nyerni