106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Stockbauer33 #90843 
-
51 megvan, 11-et még látok, de nem tudom, a maradék passz. -
a kalózos sztori egyértelműen a képregény rajongóinak szólt. Nekem se tetszett nagyon amúgy.... -
A legjobb (számomra az egyetlen jól sikerült) szuperhősös film.. ééés szerintem popcorn-mozi is egyben :P
Egyébként számomra nem adott hozzá, hanem inkább elvett belőle az ultimate cut, nem sok értelmét láttam a kalózos animációs részletnek, amit a sarki újságárusnál a négus gyerek által olvasott képregény megelevenedett formájaként látunk. A director's cut megtekintése viszont egyértelműen ajánlott, mivel rengeteg bónusz (nem csupán látványosabb és brutális) jelenetet tartalmaz az "alap" mozis verzióhoz képest. -
Katalizátor #90839 Na és bakki a DeLorean DMC–12????? -
Bazzeg, most ellőtted a poént. El fog ájulni???
-
V for Vendetta? -
43 ment csak :(. 30-ig még könnyedén eljutottam, aztán utána 40-ig már kicsit döcögött. Utána meg csak 3 jött össze. Pedig vannak ismerős dolgok, de nem ugrik be róluk semmi....im sad.... -
Stockbauer33 #90835 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://24.hu/kultura/2015/10/14/te-hany-rejtett-filmes-utalast-ismersz-fel/
Balra alul a 3 csőcsű csaj Total Recall.Feljebb artuditu.Jobbra fent péntek 13 Jasonmask. -
Az Ultimate Cut verziót. -
Hiába nagyon jó, a varázsló atyja utálja a filmet. Amúgy melyik verzét nézted? -
-
Watchmen: Az őrzők
Akció-Dráma
"1985 Október 12-e. Ma éjjel, New Yorkban meghalt egy komédiás…"
Ez A film számomra.
Nem egy popcorn mozi, nem egy családbarát darab, nem hasonlítható a mai műanyag szuperhősös filmekhez. Ezt emészteni, érteni kell. Inkább drámának mondanám, mint akciófilmnek, annak ellenére, hogy egyes jelenetek felettébb brutálisra és kegyetlenre sikeredtek néhol. Számomra klasszikus.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.14. 12:06:59 -
Szerintem a rape and revenge filmeket nem lehet folytatni a kötött szerkezet miatt.
A főhőssel/főhősnővel történik valami borzalmas, embertelen, kínzás, erőszak, és majdnem belehal. Csodával határos módon túléli, és valahogy felülkerekedik a történteken, hogy azután véres bosszút állhasson. Nem kell messze menni hasonló filmekért, amik akár a köpök a sírodra széria darabajai is lehetnének (Utolsó ház balra, Ház a park szélén, Akit félszeműnek hívnak, etc...). Ahol ebben a keretben újat tudnak belevinni az írók, az az első harmada, ami ugye majd felmentést ad a karakternek arra, amit tenni fog.
És remélhetőleg a néző nem fogja tudni elítélni, hiszen ugyanolyan vagy esetekben (érdeklődést fenntartandó) még kegyetlenebb bánásmódban részesíti az ellene vétőket.
A végső állomás jó példa, az ötlettelenségre. Első részre emlékszel, az új ötlet miatt. A másodikra már nem a történet miatt, hanem a durva halálnemek miatt. A harmadikra már vissza kellett nyúlni az első részhez. A negyedik rész, amire már nem is emlékeznél, ide már kellett új dolog, jött a 3D. Negyedik rész meg... nos, trailert kellett megnéznem, hogy tudjam láttam e vagy sem. Ettől függetlenül az első három rész vállalható. -
San Andreas
Felénél kinyomtam. Rendezés kritikán aluli, sztori nulla, de ott untam meg, hogy a legutolsó felszínes karaktert is annyira szarul alakítják, hogy már fájt.
Ez a csaj kb. azért van jelen Hollywoodban, mert kék szeme van, és nagy melle. A színészi képessége meg kb. Labancz Lilláéhoz mérhető.
-
hiper KOCKA #90828 "mert ott a folytatások a koncepciót újrázták, de közük nem volt egymáshoz"
Mert én mit írtam?
"nem lehet ugyanazt a bevált koncepciót minden részben elsütni"
Ez szerintem ugyanaz csak más szavakkal. Pont arra utaltam hogy ezért újráznak, mert nem lőhetik el többször egymásután ugyanazt a koncepciót. Akkor miért is rossz példa a Végső Állomás? Arra utaltam vele hogy a folytatások általában nem olyan jók mint az első részek... és ez hatványozottan igaz a horrorokra. -
Igazából pont egy rossz példa a Végső Állomás, mert ott a folytatások a koncepciót újrázták, de közük nem volt egymáshoz. Ennél pedig csak a második rész újrázta a koncepciót, a harmadik rész pedig ugye egyenes folytatása az elsőnek. Így éppen, hogy dicsérendő, hogy nem még egy rókabőrt húztak le a dologról, hanem valami mást próbáltak összehozni. Az már megint egy más kérdés, hogy milyen lett maga a film. -
hiper KOCKA #90826 Mert rókabőr, ahogy a többi hasonló folytatásos film. Ebből is tökéletesen elég lett volna egyetlen rész, mivel a második már csak egy sablonos ismétlése volt az egész sztorinak, csak másik szereplővel... nos ahhoz nem volt arcuk hogy csináljanak még egy ismétlést egy harmadik szereplővel ezért bevágták azt a csajt, aki az első részben szerepelt és kinevezték az önjelölt bosszúálló szerepére, aki már nemcsak védekezésből dug fel jobb napokat is látott vascsövet a középkorú pedofilok seggébe, hanem hivatásból űzi ezt a sportot és úgy dönt hogy megbüntet mindenkit, aki olyan dolgot tesz másokkal mint amit vele is tettek.
Ez a baja ezeknek a folytatásos horroroknak... elsüllyednek a saját maguk által generált mocsárban, mert az újabb és újabb részek szaporodásával óhatatlanul is az igénytelenség és az egyre erőltetettebb kivitelezés mutatkozik meg. Ott a Végső Állomás... szörnyű látni mi lett a sorozatból. Az ötödik részre teljesen kifordult magából... és ez pont amiatt van mint a Köpök a sírodra esetében is, hogy nem lehet ugyanazt a bevált koncepciót minden részben elsütni, mert másodjára meg harmadjára már nem adhatják el ugyanazt a poént más szereplőkkel.
De itt a pénz ugat... ha sikeres valamilyen szinten a film, akkor jön a következő rész, és kisajtolnak belőle annyi kakaót amennyit csak lehet. -
Az I Spit on Your Grave III nekem nagyon nem tetszett. Igazából olyan szétesettnek éreztem valahogy. -
StrikeFor #90824 flower -
Már megy a mozikban? (Viragbolt?) -
Köpök a sírodra 3 (2015)
Lekötött, érdekes volt. 7/10
Láttam The Martian-t is, alig pár nap kellett hozzá. Mindig találtam más elfoglaltságot. -
Ne gyerekeskedj már. (Ne, azért ne is:) -
StrikeFor #90820 Knock Knock! látta már valaki? nagyon kemény volt! van valahol elemzés? -
Entourage
Jó féle volt. Az első 3/4 órában tök jókat röhögtem, pörgött a film, jöttek a poén, minden fasza volt. Aztán elfogyott a sztori és szét kellett húzni még 1 órára. Mert ez a sztori max 1 óra. A mellékszálak viccesek, jópofák voltak, de nem tudtak azért túl érdekesek lenni. De az élmény azért kárpótol valamelyest. Az egészet, ahogy a sorozatot is, most is Ari Gold vitte a hátán.
6/10 -
Még nem volt szerencsém hozzá - többször került a címe elém -, de a posztere eltántorított (néha ez is előfordul).
Mindenesetre, most már ránézek.
-
A The Con Artist láttad? Hasonló heist film. Néhol kiszámítható, de azért érdemes megnézni, az is jó móka. -
[2012] - (imdb) - "Dodookdeul" (The Thieves) - 7/10
(2015.10.10) (136 perc, dél-koreai)
Kiváló szereplőgárdával - egy kicsit "Italian Job"-osan és "Ocean's Eleven"-esen - egy dél-koreai és egy hongkongi tolvaj csapat együttes erővel készül ellopni a hatalmas Nap Könnye gyémántot.
Az akció közben ismerjük meg csak igazán a tagokat, és az indítékaikat is, és természetesen (mivel tolvajok), senkiben és így egymásban sem bíznak.
//Remek szórakozás volt. Tényleg kiváló férfi szereplőgárdával (Kim Yun-Seok, Lee Jung-Jae, Oh Dal-Su, Shin Ha-Kyun) és nagyon-nagyon fincsi női szereplőkkel (Kim Hye-Soo, Gianna Jun, Lee Sinje (avagy Angelica Lee)), az akciók bár némiképp visszafogottak voltak (nem lehet ugye mindig maffia-módszerekkel elintézni dolgokat), de azért panaszra így sem lehetett ok.
Az akciók és fordulatok egyszerűek voltak, az egész lazán volt tálalva. -
the martian
nagyon jó film volt egészen addig amig el nem ájult addig élveztemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de nagyon fasza film, tényleg, érdemes megnézniaz utána következő utolsó feszültségkeltő mentéses jeleneteket már túlzásnak éreztem (jajj vajon ugyanolyan sebességgel jön? jajj messze van jajj) na azokat ott már picit untam, szerintem ez már sok volt bele.
-10perc a filmből és kurva kellemes szórakozás -
Terminator Genisys
Tudom, hogy utálni kellene, de igazából ez a film teljesen vállalható. Messze élvezhetőbb, mint az előző rész, a borzalmas B-kategóriás 3. résznél meg a szarja is különb lenne. Az a helyzet, hogy ebből a sztoriból olyan nagy dolgokat nem lehet már kihozni, a Genisys bátran hozzányúlt az elődökhöz, de mutatott újat is. Nem több, mint igényekre szabott látványfilm, de azért nem olyan katasztrofális, mint ahogy elő van adva. -
akkor tessék , sensory súgott egy esti filmet ˘˘ -
uh , köszönöm. :) ez lesz az!!
-
Paranoia 1.0 -
Leon 2.0, amikor Jean Reno rájön hogy a nanobotok miatt kívánta egész életében a tejet. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Engem is érdekelne ez a film érdekesnek tűnik. -
csőtök. Lenne 1 film , minek címére nem jövök rá. Vagy 6 éve láttam...
kb tömören: Csávó aki a főhősünk, csak tejet iszik, így ismerjük meg a film elején.Ahogy megy a film előre, tisztul ki, hogy nanobotok vannak az emberekben, ami a táplálkozási szokásaikat befolyásolja. Aztán zajlik az élet meg mi egy más... nem tudom pontosan mi. Meg van egy hajléktalan a Ház pincéjében akiben nincs nanobot stbstb
film végén mikor a főszereplő azt hiszi h megszabadult a robotoktól , és lenne vége a filmnek , lehet látni a hűtőjét h tele van csak narancslével vagy mivel.
kb ennyit tok leírni a filmről .D
talán még annyi rémlik h a címében van verzió szám... pl. : nemtommiafilmcime 1.0
előre is köszi ˇˇ -
Ignoráld, akit meg érdekel, majd jót szórakozik. -
inkább ne tennék -
-
Jövőre kezdődhet a Feláldozhatók 4 forgatása....... -
The Martian ( 3D )
Remek volt, a 3D-s Mars kameraállások, látványok hatásosak voltak. Űrben játszódó részek szokásos csúcs minőség amit láttunk már 1-2 elmúlt filmben is. Föld-Mars kapcsolata vicces, humoros volt. Könnyed, nagyon szórakoztató, látványos izgalmas, jóféle zenékkel. Matt Damon jól játszott, jó volt a karaktere.
9/10