106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • szabii98
    Tom Hardy akcentusa, te jézusfasza hát hogy beszél ez az ember :D imádom
  • BaliBoy
    Kössz a jó tanácsot!
  • ProGabe #91802
    :Dddddddd

Utálom azt a filmet. Tökéletes példája annak, amikor a studió csak csettint, hogy valaminek el kell készülnie, minden más nemhogy másodlagos, de érdektelen. Megdöbbentett teljesen a menetelése, undorító, tényleg az.

http://www.indiewire.com/embed/player.jsp?videoId=0000014d-bfc7-d2af-a9cf-bfe7fcfa0000&width=480
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.30. 23:16:00
  • Jim Morrison
    szerintem harmadikra jó lesz. Mindenki harmadikra értette csak meg azért döntött rekordot
  • BaliBoy
    A Jurassic World másodjára is borzalmasan logikátlan volt. Hihetetlen, hogy bevételi rekordokat döntögetett.
  • Kmarha
    Traffic, Syriana, Zero Dark Thirty, nekem valamiért a No Country for Old Men is előjött hangulatban (igaz, az Istenek városa is)
    Sorozatban meg a True Dedective meg a Narcos.

• hapi
    Sicario
    6/10

2 napja láttam de már semmi nem maradt meg belőle, csak az hogy rinyál a csaj...
  • Riddick21
    Ha a Sicario átlagos, mondanál nekem 3-4 hasonló minőségű, hasonló jellegű és témájú filmet? Nem vagyok ekkora filmmágus, nekem elég nagyot ütött, azt hittem, hogy különlegesen jó :O
  • davidka003
    The Martian

Első 1 órát élveztem. Utána valahogy kezdtem unni.
    8/10 A jó CGI miatt.

Sicario

Egynek elment de semmi extra.
    7/10
  • Tyler1
    The Martian

Nem tudom mikor volt utoljára, hogy egy Ridley Scott film elől ilyen elégedettséggel állhassak fel. Ez végre tényleg méltó a nevéhez. Kurva jó lett!

Sicario

Nyomasztó, feszült, brutális, mesteri. Ben Del Toro-t pedig egyre jobban csípem.
  • Totti5
  • Jim Morrison
    Én egyik farsang alkalmával beöltöztem popeye nak, volt pipám is. de annak már 10+ éve, se tetkóm, és még a cigizni se cigizek.
  • CalebJoe
    Azért ezen jót nevettem annó kis koromban, már akkor se tetszett ez a live action verzió, ha jól tudom ez volt Robin Williams első komolyabb szerepe.
  • ProGabe #91791
    Egész jó szerintem is. De azért vannak vele problémáim: Popeye-nek eltűnt a tetkója és a pipája. Szegény gyerekek biztos rászoknának mindkettőre. Én még a pöfékelő, karján vasmacskás Popeyen nőttem fel. Most is éppen 3 pipa van a számban és a fejem búbjáig tele vagyok varrva^^
    Ennek az ellenkezője igaz természetesen, még (oké, már) cigizni sem cigizek és nincs még egy pötty tetoválásom sem

Az is érdekes, hogy aki nagy és szőrös(!), az gonosz is

Ezek után el tudnám képzelni, hogy nem spenótot eszik, hanem lenyom egy Coke-ot, vagy bekap valami vitamint, attől lesz igazán erős
  • gombabácsi
    mondjuk ez az anim marha jó
    de az a kép is :)
  • Jim Morrison
    csak remélni tudom, hogy az imdb n jövőre kiírt Popeye hez nem kapcsolódik (mint fan artwork)
  • ProGabe #91788
    Az a poszter csak egy mock up, nem készül semmiféle film. Talán még ennek az animációsnak is leállították az produkcióját
  • IMYke2.0.0.0
    //Csak tudnám, mi az értelme ennek...
  • vérpocok
    Ő még az "esztétikusabb" kinézetű fajtársak csoportjába tartozik, de vannak olyan csernobili entitások is köztük hogy letennéd a hajad a látványtól.
  • IMYke2.0.0.0
    Úwazzer... beleégett a retinámba.
  • Synchronous
    zmeg... nem normális az ürge
  • CalebJoe
    Nem hanem egy térfogat növelő olaj azok tolják akik lusták éveket szenvedni hogy látható nagy izmaik legyenek, ha betolják kapnak egy lötyögő daganat szerű valamit, Popeye viszont született badass.
  • extra sensory
    Star Trekbe nem néztek ki így az emberek... :D

• IMYke2.0.0.0
    Star Trek?
    Bár, ott szintoholnak hívták...
  • Bokafix2
    Hiába, a synthol...
  • Jim Morrison

• Jim Morrison
    The Revenant
    Háát. Nem igazán tartanám kiemelkedőnek. Voltak jó pörgősebb jelentek, meg persze hosszú snittek, ami jó is volt. Egész film lassú, aljas nyolcas biztos nem ilyen lassú, de azt még nem láttam. Dicaprio itt bruce willis.
    Ilyen tempóhoz kellett is a hosszú játékidő.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.28. 22:27:31
  • hapi
    A szokásos beszélgetős Tarantino-s jeleneteket, amik más filmjeibe feszültséggel telik voltak, itt önkényesek és üresek.
  • Tikal #91776
    Túl húzta? Mit a játékidőt?
  • hapi
    Aljas nyolcas
    4/10
    Tarantino túl húzta. Mondjuk 100 percben nagy film lehetett volna fordulatos jó poénokkal, de így feleslegesen hosszú lett!
  • Bandicoot
    +1... Sokkal de sokkal többet vártam, végig tartja benne hogy na majd most na majd most...Aztán szinte nem történik lófax sem és vége a filmnek. Az egészet BDT húzza picit feljebb a totális középszerűségből...
  • szabii98
    The Martian
    Sikeres film, mégpedig azért, amiért az Interstellar is sikeres volt. 1 dologgal foglalkozik, amit az átlagemberek nem érhetnek el, az űrrel. Az űr és a Mars tényleg egy olyan téma , ami szinte mindenkit érdekel. Jó volt a film, a helyszín, a szereplőgárda(Matt Damon nagyon hasonlít DiCapriora... :D). Egyetlen bajom van, amit Zoli007 is írt, hogy gondolom rengeteg mindent kihagytak a könyvből, dehát máshogy nemigen lehet megoldani.
    Ha nem vagy mindenbe belekötő fizikatudós az ELTE-n, vagy ilyesmi, akkor nézd meg/10
  • Dynamic
    Aljas nyolcas
    Tarantino egy kicsit túltolta. Már az ötpeces stáblista rosszat sejtet. Úgy értem, ezt a tempó követi a karakterek bemutatása, ami közel másfél óra. Mikor már majdnem bealszol, újabb másfél óra alatt körvonalazódik a történet, de azt sem érzetem hatásosnak. Persze bőven tetten érhetőek a tipikus Tarantino elemek (amelyek helyenként tetszenek, de helyenként bazáriak), azért második felére sikerül is szépíteni, de nem hiszem, hogy újra előveszem.
    6/10
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.12.28. 11:51:19
  • Blasta
    Sicario - 6/10
    Sokkal többet vártam, Kurva jó film lehetett volna de szetesett a forgatókönyv, kevés volt a feszültség és a főszereplő picsa csak nyavajgott végig, idegesített. Benicio továbbra is uber badass, imádom.
  • daver88
    Pár film karácsonyi estéken

Sicario - Én speciel kicsit többet vártam, de ettől függetlenül aki még nem látta, nyugodtan nézze meg, nem fog csalódni, végig feszült hangulatú (a zenét nagyon "alátatálták") krimi? akció? thriller?...6.5/10

A marsi - Nem szoktak jól elsülni ezek a könyvadaptációk, legalábbis kevésszer sikerül jól, de ez pont olyan, ami nálam betalált. Egy-két kötelező butyutaságot leszámítva kíváló szórakozás 2 és fél órán keresztül...sokat nem kell rajta gondolkodni, de leköti az embert, legalábbis engem lekötött végig. 8/10

Aljas nyolcas No comment...Tarantino...überbrutál...aki szereti a munkásságát az odalesz érte..tipikusan az a film, aminek bármelyik másodpercében bármi történhet, nagyon jól meg van rendezve...10/10
    Aki nekem kilógott viszont, az Michael Madsen...valahogy nem illett oda abba a szerepbe....:)
  • CSOCSO
    sicario
    egyszer nezos, felejtheto. Volt egy ket erdekes resz de amugy nem egy nagy cucc

legjobb esetben is 7/10
  • Zoli007
    Rengeteget kihagytak a könyből, így is hosszú lett, szóval valahol vágni kellett belőle :(
  • mégvadabbdisznó
    "...ááááááááááá... meghalsz, te kis varázs köcsög!!"

[aztán székestül felrúgja a 60 centis koboldot]

fetrengtem :DDDD
  • Jim Morrison
    én a trailer alapján arra számítottam, hogy majd sok kísérletezés lesz, de sajnos nem, pedig vártam :(
  • gombabácsi
    egyetértek
    nem is értem hogy senki se vette észre hogy tök súlytalan és vérszegény az egész?
    mindenki csak dícséri
    persze azt mondjuk értem hogy ma már sokan rácsodálkoznak arra hogy szarral lehet növényeket táplálni, és hogy ez nekik mekkora felfedezés... :/