106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    "What Japanese Think of Whitewashing (Ghost in the Shell, Death Note, Interview)"

• Tikal #93248
    The Revenant

Örülük, hogy DiCaprio megkapta az Oscar-t végre, csak kár hogy ezért a filmért...Hardy-nak itt jobban kijárt volna, ha csak ezt a filmet nézzük.
  • RatBaG #93247
  • LasDen #93246
    Jolienak sincsenek hatalmas mellei. Megoldják pushuppal vagy hasonlóval...
  • Bokafix2
    De minden éremnek van egy másik oldala. Rengeteg 60-as IQ-jú homo erectus is beül ezekre a filmekre. Nekik sorolhatod a nőci intellektuális jegyeit, leszarják... ők pont azokat a kvalitásokat díjazzák, amik a testi adottságokban merülnek ki. A bevétel meg elsődleges szempont, így nem hátrány ha nem olyan a csajszi mint a papírlap oldalnézetben.
  • Tyler1
    Külsőről volt szó, nem skillekről...
    Ismétlem még egyszer, a karakter megalkotásánál fontos szempont volt a nőiesség kiemelése is.

Nem a "csöcs" miatt lesz jó egy TR film, de engem ez a csaj annyira emlékeztet Croftra, mint Sheldon Cooper Conanre.
  • Totti5
    Valahogy nem érzem bántónak hogy nem csöcs méret alapján választanak színészt, hanem tehetség alapján.

Nekem tetszett az Angelina Jolie TR 1-2, ami amúgy jól le lett húzva szóval a csöcs önmagában még sem volt elegendő. Ha most csak a csöcs méret miatt kap majd negatívat akkor túléli a néző azt hiszem.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.29. 21:57:03
  • ProGabe #93242
    "Kár, hogy a karaktert eleve úgy találták ki, hogy ezek legyenek a főjegyei."
    Hogy mi? Tehat az, hogy egy fiatal csaj egzotikus helyekre latogat el, hihetetlenul akrobatikus, mestere a fegyvereknek, holt nyelveket olvas, intelligens, lexikalis tudasa hatalmas es meg a moralja is boven a jo fele huz (tehat egy noi Indy), na ez mind masodlagos, mert NAGYOK A MELLEI

Megint ez a gyoker tema megy itt. Nem erzitek, hogy szanalmas?

Egyszer azert sir mindenki, mert milyen szarok a hollywoodi nagykoltsegvetesu filmek. Amikore meg egy tehetseges szinesznot (tehat nem modellt, a kinezete miatt) szerzodtetknek egy filmre, ezzel tulajdonkeppen kijelentve, hogy komolyan veszik a temat, elojon egy iltyen abszolut sekelyes tema

Tenyleg csak annyit nem ertek, hogy egyesek hogyan kepesek gepelni, meg netezni agy nelkul
  • IMYke2.0.0.0
    Éééés tádáám: az sem lapos...
  • Totti5
    Az a múlt. Már új széria van játékban is.
  • Tyler1
    Kár, hogy a karaktert eleve úgy találták ki, hogy ezek legyenek a főjegyei.
    Bár a nagyobb probléma a csaj esetében, hogy még csak nem is szép.
  • mégvadabbdisznó
    Ha fogy még 10 kilót elmehet kifutómodellnek.
  • ProGabe #93237
    ROFL :D!
  • Totti5
    Nincs azzal semmi gond hogy a fiatal Lara nem két csöcs és segg. Mintha azon múlna a film...
  • CalebJoe
    Ja sajnos, ha beleraknák a filmbe poénból hogy megtalálja az új Lara a régi csontvázát egy barlangban már kész is lenne Jolie a szerepre.
  • Nyiri
    Jaj de jó teste volt ennek a nőnek. Most pedig mivé lett. Nem a korára értem. Van vagy 40 kiló :(

Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.04.29. 17:01:39
  • LasDen #93233
    Úgy látszik Hollywoodban nem mell méretben gondolkodnak:O o_O
  • CalebJoe
    Na ennyit a Daisy Ridley-t akarom Larának, pedig sokan őt képzelték el a szerepre, ennek sincs melle szóval tök mindegy, színészkedni meg nem igen kell majd egy Tomb Raider filmben akármilyen tehetséges is a csaj.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár fos volt az előző két film, de akkor is Jolie az istennő.
  • DantszEE
    Érthető. Az utóbbi másfél évben sikert halmozott sikerre. Nagyon berobbant a köztudatba a neve.
  • IMYke2.0.0.0
    Az új Lara Croft film főszereplője - Alicia Vikander...
  • CalebJoe
    Formában van a csaj (test ügyileg)

• cobol
    Szerintem egy nagy szar volt a film!
  • bcrics
    The VVitch

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Röviden, A filmben vannak boszorkanyok es Thomasin a Fsz. Kiscsaj is azzá lesz a film végére.
    Az úr kegyelmebol vala.

Meg lehet nezni a filmet de semmi extra.
    Nem értem a dicshimnuszokat a filmről.
  • k0trapali #93226
    En is megneztem az evfordulo alkalmabol... Kar volt.
  • RatBaG #93225
  • Synchronous
    Ha bejön a Stalker sztorija még mutálódhat is a hölgyike... erre minden esély megvan ha a Zónán belül termő gyümölcsöket eszed. :D
  • LasDen #93223

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.04.27. 09:17:31
  • Prof William
    Ne becsüljétek alá az elme roggyantakat.

EZ a hölgy például azzal szórakozik hogy belóg a zónába és gyümölcsöket eszik a fákról, valamint a reaktorból szamarazó sugárzó cuccokat keres és aztán fogdossa őket és még haza is viszi.
  • karajjj
    Nem igazán lesz már baja belőle, ha odamegy az ember, a talaj nagy részét kicserélték, az épületek sok helyen akár már lakhatók is lennének, persze még mindig vannak kritikus helyek, de ritka már. A zóna nagyobb részén a háttérsugárzás már alacsonyabb, mint a budapesti átlag. Emberek járnak oda dolgozni minden nap.
  • karajjj
    "De nem elég hogy odamennek kirándulni még szuvenírt akarnak hazavinni magukkal..."
    Hiszed, vagy sem, nagyon sok olyan hülye van, aki tényleg szuvenírt akar magával hozni onnan.
  • extra sensory
    Pedig milyen finomságok kerültek ott a szabadba: nemesgázok, nem illékony sugárzó izotópok, radioaktív jód, tellur... ez mind a légkörbe került. Egyébként meg a környék máig tilalmi zóna és lehetetlen elkerülni hogy ne kapj egy kis mennyiségű sugarat ha odamész, de vannak különösen sugárzó részek mondjuk azt táblával is jelölik. De aki mégis odamegy az meg is érdemli ha később baja lesz belőle.
  • Jim Morrison
    de gondolom itt a túra nem a turistavonalas túrát jelenti. Hanem a mennyünk minél közelebb a szörnyekhez túra :(
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.26. 21:37:12
  • Seth
    "Meg amúgy is ki talál ki ilyen baromságot hogy menjünk Csernobilba kirándulni?"

Hiszed vagy sem, a Csernobil turizmus él és virul :)
  • Bokafix2
    Ideglelés Csernobilban (2012)

Az évforduló apropóján néztem meg, de nem kellett volna. :D Tipikus gagyi thriller... és kézikamerás stílus, vagyis úgy rángatózik a kamera hogy már rendesen zavaró. A szereplők féldimenziósak és persze tök ismeretlenek. Legalább nem kell sokat fizetni nekik. De nem elég hogy odamennek kirándulni még szuvenírt akarnak hazavinni magukkal... onnan... Nem számít ugye az ott benyelt dózis, fontos hogy a sugárzás otthon is velük legyen. Na és a szörnyek... nevetségesek voltak. Meg amúgy is ki talál ki ilyen baromságot hogy menjünk Csernobilba kirándulni?

2/10
  • Jim Morrison
    Köszi, felírtam a listámba
  • Inquisitor
    Én kezdő vagyok a témában, de esetleg érdemes ránézni a Wu Xia (2011) c. filmre, ami első látszatra kung-fu film, de aztán kiderül, hogy krimi, a közepére meg az, hogy még sem. :)
    Olyan képi világgal és profi fényképezéssel, hogy sikít a HD-ért ...
  • hiper KOCKA
    Fortress: 33 emelet mélyen a pokolban 1992

Ahol Houdini már a cellaajtóban visszafordul... na ez börtön volt b*szki... ma is üt a stílus, pedig retro a cucc, mint az X-it-es nadrág meg a Turbo rágó. Kellőképp mocskos és izzadságszagú film, ötvözve a hangulatot a régi korok elavult technikai megoldásaival. Kétségtelen hogy C. Lambert fénykorában készült az alkotás, mikor még villámistenként szelte át a Mortal Kombat egét vagy a Hegylakó halhatatlanjaként vagdosott szét lovagi fejeket némi megváltás reményében.

Ha a mai börtönöket is mélyen a föld alá építenék, ráadásul a sivatag kellős közepére, nem nagyon lenne gond a szökéssel... például szívesen megnézném a Viszkist amint a felsőbb szintekre telepített neutronágyúkkal néz farkasszemet : ) A cukiságfaktoruk abban rejlik hogy csak az élő szövetet roncsolják, míg az épületet és a környezeti elemeket épségben hagyják. Szóval aki vevő egy vállalati bulira, legyen az akár tömegverekedés, lázadás szítása, vagy csak szimpla engedetlenség, azt megkínálják ezzel a vicces koktéllal és rögtön tili-tolit játszhat a belszerveivel a testén belül... merthogy akkora lyukat hagy mint egy ólajtó...

Tehát az atmoszféra üt, számomra kiválóan prezentálta a reménytelenség és a "hard life" életérzést, nem beszélve azokról a dilis intézkedésekről amit a lakók "érdekében" meghoztak... figyelik az álmaidat, tropára dolgoztatnak hogy eszedbe se jusson szökésen gondolkodni, vicces kütyüket nyomnak le a torkodon ami aktválódik ha átléped az önkényesen megállapított zónahatárt és kirobban belőled mint az alien Ripliből... ráadásul az igazgató egy szintetikus kretén.

Mint a legtöbb börtönfilmnél itt is a szabad akarat visszaszerzése a lényeg, amely szemben áll a bürokratikus elnyomással és a rendszer mindent gúzsba kötő uniformizmusával. A szereplők között van kohézió, jól működik a csapat és érthetőek a motivációk. Külön rátett az élményre az 1080p és a DTS... most láttam egyébként először full HD-ba a Fortresst. A vhs szalag már olyan szar hogy hiába zakatol még a 30 éves Orion lejátszó, a képminőség rondább mint a kihányt lecsó.

A full HD-ra tényleg érdemes esélyt adni mert a kristálytiszta kép miatt olyan dolgokat is észre lehet venni a filmben, ami vhs-nél esélytelen volt. Van egy folytatás is, de az nem győzött meg túlzottan... az alapszabály ami nagy általánosságban igaz, itt is érvényes: a folytatás gyengébb mint az első rész.

7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Trailerből nekem a fekete barinő jobban bejött :)
  • dartonite
    Ride Along 2:

Az elozo is szar volt, de ha lehet ez meg azon is tultesz.Pedig azt hittem tanultak a hibakbol es osszehoznak egy jo kis feka vigjatekot de oriasi tevedes volt.Kinos viccelodes vegig, fapofaju antiszineszekkel.Dzsizosz kralyszt :|
    Az egyetlen jo dolog a filmben a rendorno volt, aki be kell latni hogy k@rva jol nez ki.De ennyi, nem szabad tobbet azt felteteleznem hogy ezek a filmek a folytatassal lesznek jobbak.Vagy legalabb erdemesek arra hogy vegignezzem.

A 95' -os Bad Boys sokkal de sokkal jobb, ez talan azt akarta majmolni de....
    3/10 - borzaszto.
  • LasDen #93210
    Igen, de ezt nem akartam írni, mert spoiler :D