106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • k0trapali #94090
    Breathe

Na hat en ezen ki voltam akadva. Mi ki nem alakult a sztoriban! Teljesen mast vartam - nem lattam trailert, sem kritikat. Francia film. Azokat meg szeretem. Hat ez is eleg utos lett!
    Ajanlom a komolyabb filmkedveloknek.
  • gombabácsi
    the purge 1,2
    na, ezek jó filmek.
  • Tikal #94088
    beszólás :D
  • hapi
    Szükség van itt pedig az oktatásra olvasd csak el a saját beszólásod, arra is ráfér...
  • IMYke2.0.0.0
    Biztosan járnak ide...
    Azt tudom elképzelni, hogy fejet fogni, röhögni, vagy fejet csóválni.
  • Tikal #94085
    Imikének mondja, ő a szakértője a témának...
  • VinylToy #94084
    Hát szerintem egyre kevesebben, mert tényleg halál unalmas ugyanazt olvasgatni két hetente. Egyesek azt gondolják, csak nekik van igazuk, és ezt nem is tudják magukban tartani. Rém ciki ez a topik a sok okoskodás, és a megmondóemberkék miatt.
  • vérpocok
    Nem tudhatod mennyien járnak ide... van rengeteg read-only emberke is. Még regisztráció sem kell hogy olvasni lehessen a topikot.
  • Tikal #94082
    uramatyám, itt már viccelni sem lehet kérem, nem csodálom ha senki nem jár már ide.....
  • eksy
    Etika!
    (Nem mester, csak ember:)
  • LasDen #94080
    A Death Proofból kellett olvasnia a WW szerephez? Érdekes...
  • eksy
    Hát, kicsit bekavart magának, de szerintem a "következtető bajnok :)"-ot szerette volna kiemelni.

A lényeg a lényeg, estig biztos felvilágosít itt valaki.
  • IMYke2.0.0.0
    7 Things to Know About Gal Gadot
  • Bokafix2
    De előzőleg nekem is leírta még a privát előtt. (#94034) Ha legalább tájékozódnál is mikor belépsz a topikba és az összes témával összefüggő hsz-t elolvasnád nem lőnél ennyi bakot.
  • eksy
    Bokafix2, mégsem igaz. Mert a publikust egy másik "következtető bajnok:)-nak írta.
  • Bokafix2
    Taníts mester.
  • eksy
    "Logika odabasz... " ez igaz:), de a lényeget nem érted.
  • IMYke2.0.0.0
    Nicsak, egy régóta benntartott beszólás... egészségedre!
  • Bokafix2
    "Nem azért kaptad hogy közzé tedd"... vicces... kezdjük azzal hogy a fene sem kért privát üzit és nem is szoktam privát eszmecserét folytatni. Főleg nem akkor ha ilyen cinikus módon nyilvánulnak meg benne mint a jelen üzenetben. Meg különben is mi a f*szért kell privát üzibe elküldeni valamit, amit már előzőleg ide is beírt....? Logika odabasz...
    Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2016.07.13. 18:57:05
  • DantesHUN
    nekem meg a te szarságaid unalmasak. 1-1
  • repvez
    csak ez a rész kéne, onnan meg nem lehet megosztani FB-ra
  • eksy
    A privát az privát. Nem azért kaptad, hogy közzé tedd.
  • Dynamic
    A teljes film nem jó? Az fenn van az indavideón.
  • eksy
    Lehet hogy pont azért?!
  • repvez
    OFF
    Bocs ha megzavarom a magasrőptü eszmecserét, de nem tud valaki egy linket a Hollow man (2000) filmből ahol épp eltünik a faszi attól kezdve, hogy benyomják a szert és az eltünésig?
    Csak oroszul találtam meg YT-on és a szer beadás nincs meg már
  • IMYke2.0.0.0
    " valaki úgy is ráharap"

Épp ezen attitűd miatt írnak olyan kevesek ide...
  • Tikal #94064
    engem aztán nem érdekel, de valaki úgy is ráharap
  • IMYke2.0.0.0
    Örülnél a lehetőségnek, mi?
  • Tikal #94062
    Jöjjön egy koreai film ajánló, szapuljuk azt is, az már rég volt!
  • IMYke2.0.0.0
    Lépjetek már túl a betmenen és a szuperemberen... baromi unalmas a téma és egymás (személynek, ízlésének, véleményének) szapulása is!
  • UUUU
    Mindketto szar volt. PONT
  • kutyakiki81

Ghostbusters (2016)

Engem annyira nem zavart, hogy a trailer a legtöbb dislike-ot kapta, és a trágya zenei feldolgozás sem szegte kedvem :D

A film egy 5/10 pici jóindulattal. Pedig jól indul, mert szép lassan vezetik fel a Szellemírtók megalakulását (a logó megalkotása egy remek jelenet). De utána mintha azt mondták volna a készítők, hogy : "Ú vazze,mindjárt itt a premier, gyorsan dobjuk össze a filmet,mert szorít az idő!"

Sajnos a fináléra már csak látvány jutott, semmi más. Erőtlen, ötlettelen, semmilyen.

Humor van, tény, hogy 90%-ban Chris Hemsworth-nak köszönhetőek, de legalább viccesek, mert a lányok sajnos nem azok. A szőke csaj, Holtzmann borzasztóan idegesítő karakter, egyszerűen gáz.
    Nah mindegy, van sok rövid cameo, mondanom sem kell kiktől :D de meglepetések is voltak,mint pl. Ozzy Osbourne.

Szerencsére az eredeti zene is belekerült,nem csak az új moslék, a soundtrack felejthető.

A 3D most REAL D 3D volt. Csodálkoztam az elején, hogy miért van valamennyi levágva a kép alsó és felső részéből. Na azon a fekete részen sokszor belement a filmes effekt,mint pl. lézer, ektoplazma, egyebek. Egész fasza 3D effektek voltak.
    Stáblista után van jelenet, de akik megvártak mind egymást kérdezgették, hogy kiről is volt szó abban a pár másodperces jelenetben...

• Mentol
    És ezek után én lennék a troll??? Köszi topik.
  • tigeroo
    törölni kéne a trollkodó hozzászólásait. igazából reagálnunk sem kéne rá, az lenne a legjobb.
  • Dynamic
    "a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert"

Na persze. Milyen jó amikor valaki(k) nagy mellénnyel a saját intellektusát dicsőíti(ez utóbbit a korábbi fórumozóra értem), miközben nem veszi észre házhoz ment a lófaszért, ugyanis nem jött rá, hogy többről szólt az a jelenet, mint a 2 név egyezése.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.13. 13:50:12
  • DantesHUN
    Nem azért maradt félbe a bunyó...de tök mindegy.
  • Tikal #94054
    Mondom, gyönyörű volt a CGI, volt min legeltetni a szemeinket, bár én inkább sírtam, mint mosolyogtam.
  • IMYke2.0.0.0
    "objektívan nézve"

Nem. Nincs "objektív" filmnézés. Ahogy "objektív" igazság sincs. S ahogy "objektív" vélemény sincs.
  • Mentol
    Most hiába hegyezed ki a témát (meg a cerkád reá) újra, nekem akkor is könnyebben eltelt a filmnézéssel töltött idő.
    Én nem fogok itt többoldalas kritikát írni, mert ahogy elnézem, megteszik mások, ráadásul többnyire végigveszik a topictársak a jó és a rossz jellemzőket is. Azonban, az egyik esetben esetben épp annyira van a szemétbe lökve a film, mint a másik esetben felmagasztalva.

Én az egyiken jól szórakoztam, a szemeim jóllaktak; a másik kínszenvedés volt (hosszú, felesleges, értelmetlen, csalódás). Ahogy itt említette valaki, a csúcs(xar)pont a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert... nnna, ez a BAN PLEASE!
  • Tikal #94051
    Az Egyiptom Isteneiben legalább jó volt a CGI, na meg a sztori!!