106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Breathe
Na hat en ezen ki voltam akadva. Mi ki nem alakult a sztoriban! Teljesen mast vartam - nem lattam trailert, sem kritikat. Francia film. Azokat meg szeretem. Hat ez is eleg utos lett!
Ajanlom a komolyabb filmkedveloknek. -
gombabácsi #94089 the purge 1,2
na, ezek jó filmek. -
beszólás :D -
hapi #94087 Szükség van itt pedig az oktatásra olvasd csak el a saját beszólásod, arra is ráfér... -
Biztosan járnak ide...
Azt tudom elképzelni, hogy fejet fogni, röhögni, vagy fejet csóválni. -
Imikének mondja, ő a szakértője a témának... -
Hát szerintem egyre kevesebben, mert tényleg halál unalmas ugyanazt olvasgatni két hetente. Egyesek azt gondolják, csak nekik van igazuk, és ezt nem is tudják magukban tartani. Rém ciki ez a topik a sok okoskodás, és a megmondóemberkék miatt. -
Nem tudhatod mennyien járnak ide... van rengeteg read-only emberke is. Még regisztráció sem kell hogy olvasni lehessen a topikot. -
uramatyám, itt már viccelni sem lehet kérem, nem csodálom ha senki nem jár már ide..... -
Etika!
(Nem mester, csak ember:) -
A Death Proofból kellett olvasnia a WW szerephez? Érdekes... -
Hát, kicsit bekavart magának, de szerintem a "következtető bajnok :)"-ot szerette volna kiemelni.
A lényeg a lényeg, estig biztos felvilágosít itt valaki. -
7 Things to Know About Gal Gadot -
De előzőleg nekem is leírta még a privát előtt. (#94034) Ha legalább tájékozódnál is mikor belépsz a topikba és az összes témával összefüggő hsz-t elolvasnád nem lőnél ennyi bakot. -
Bokafix2, mégsem igaz. Mert a publikust egy másik "következtető bajnok:)-nak írta.
-
Taníts mester. -
"Logika odabasz... " ez igaz:), de a lényeget nem érted. -
Nicsak, egy régóta benntartott beszólás... egészségedre! -
"Nem azért kaptad hogy közzé tedd"... vicces... kezdjük azzal hogy a fene sem kért privát üzit és nem is szoktam privát eszmecserét folytatni. Főleg nem akkor ha ilyen cinikus módon nyilvánulnak meg benne mint a jelen üzenetben. Meg különben is mi a f*szért kell privát üzibe elküldeni valamit, amit már előzőleg ide is beírt....? Logika odabasz...
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2016.07.13. 18:57:05 -
DantesHUN #94071 nekem meg a te szarságaid unalmasak. 1-1 -
csak ez a rész kéne, onnan meg nem lehet megosztani FB-ra -
A privát az privát. Nem azért kaptad, hogy közzé tedd. -
A teljes film nem jó? Az fenn van az indavideón. -
Lehet hogy pont azért?! -
OFF
Bocs ha megzavarom a magasrőptü eszmecserét, de nem tud valaki egy linket a Hollow man (2000) filmből ahol épp eltünik a faszi attól kezdve, hogy benyomják a szert és az eltünésig?
Csak oroszul találtam meg YT-on és a szer beadás nincs meg már -
" valaki úgy is ráharap"
Épp ezen attitűd miatt írnak olyan kevesek ide... -
engem aztán nem érdekel, de valaki úgy is ráharap -
Örülnél a lehetőségnek, mi?
-
Jöjjön egy koreai film ajánló, szapuljuk azt is, az már rég volt! -
Lépjetek már túl a betmenen és a szuperemberen... baromi unalmas a téma és egymás (személynek, ízlésének, véleményének) szapulása is! -
Mindketto szar volt. PONT -
kutyakiki81 #94059
Ghostbusters (2016)
Engem annyira nem zavart, hogy a trailer a legtöbb dislike-ot kapta, és a trágya zenei feldolgozás sem szegte kedvem :D
A film egy 5/10 pici jóindulattal. Pedig jól indul, mert szép lassan vezetik fel a Szellemírtók megalakulását (a logó megalkotása egy remek jelenet). De utána mintha azt mondták volna a készítők, hogy : "Ú vazze,mindjárt itt a premier, gyorsan dobjuk össze a filmet,mert szorít az idő!"
Sajnos a fináléra már csak látvány jutott, semmi más. Erőtlen, ötlettelen, semmilyen.
Humor van, tény, hogy 90%-ban Chris Hemsworth-nak köszönhetőek, de legalább viccesek, mert a lányok sajnos nem azok. A szőke csaj, Holtzmann borzasztóan idegesítő karakter, egyszerűen gáz.
Nah mindegy, van sok rövid cameo, mondanom sem kell kiktől :D de meglepetések is voltak,mint pl. Ozzy Osbourne.
Szerencsére az eredeti zene is belekerült,nem csak az új moslék, a soundtrack felejthető.
A 3D most REAL D 3D volt. Csodálkoztam az elején, hogy miért van valamennyi levágva a kép alsó és felső részéből. Na azon a fekete részen sokszor belement a filmes effekt,mint pl. lézer, ektoplazma, egyebek. Egész fasza 3D effektek voltak.
Stáblista után van jelenet, de akik megvártak mind egymást kérdezgették, hogy kiről is volt szó abban a pár másodperces jelenetben...
-
Mentol #94058 És ezek után én lennék a troll??? Köszi topik. -
törölni kéne a trollkodó hozzászólásait. igazából reagálnunk sem kéne rá, az lenne a legjobb. -
"a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert"
Na persze. Milyen jó amikor valaki(k) nagy mellénnyel a saját intellektusát dicsőíti(ez utóbbit a korábbi fórumozóra értem), miközben nem veszi észre házhoz ment a lófaszért, ugyanis nem jött rá, hogy többről szólt az a jelenet, mint a 2 név egyezése.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.13. 13:50:12 -
DantesHUN #94055 Nem azért maradt félbe a bunyó...de tök mindegy. -
Mondom, gyönyörű volt a CGI, volt min legeltetni a szemeinket, bár én inkább sírtam, mint mosolyogtam.
-
"objektívan nézve"
Nem. Nincs "objektív" filmnézés. Ahogy "objektív" igazság sincs. S ahogy "objektív" vélemény sincs. -
Mentol #94052 Most hiába hegyezed ki a témát (meg a cerkád reá) újra, nekem akkor is könnyebben eltelt a filmnézéssel töltött idő.
Én nem fogok itt többoldalas kritikát írni, mert ahogy elnézem, megteszik mások, ráadásul többnyire végigveszik a topictársak a jó és a rossz jellemzőket is. Azonban, az egyik esetben esetben épp annyira van a szemétbe lökve a film, mint a másik esetben felmagasztalva.
Én az egyiken jól szórakoztam, a szemeim jóllaktak; a másik kínszenvedés volt (hosszú, felesleges, értelmetlen, csalódás). Ahogy itt említette valaki, a csúcs(xar)pont a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert... nnna, ez a BAN PLEASE! -
Az Egyiptom Isteneiben legalább jó volt a CGI, na meg a sztori!!