106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szeretjük Depeche-t, de azé' az eredeti soundtrack nem kicsit jobban ütött volna:
-
Oké, ez elég jól néz ki. Az első képekből elég olcsónak tűnt, de ez így elég biztató...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.13. 12:27:38 -
Nekem ez messze a legjobb "szuperhősös film". :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 23:18:08 -
Doctor Strange
Az eddigi marvel filmek után ez mindenképpen jobb. Persze ennek a sztoriját is le tudom írni pár szóban, de nem a tucat jön a rossz-lerombolja a várost (*vagyis öhm*) típust, ez a kis varázslós téma más határokat feszeget. Humoros és komolyabb jelenetek szépen váltogattak egymást. CGI meg odabaszós. Biztos sokat szoptak vele a srácok.
Benedict es Mads továbbra is fav. Rachel McAdams peddig hozza azt amit minden filmben: felfelé néz a romantikus karakterével, könnybe lábad a szeme, és halkan beszél. De akkor sem tudom megunni, akkor se tudnám ha minden filmben ő lenne a hőst támogató érzékeny nő.
Az első post-credit scene is tetszett, kis apró humor. -
A szoba
Huh. Oké, erre nem számítottam. Pár napja halogattam, nem igazán voltam ráhangolódva, de ma már nem tudtam kikerülni. És nem bántam meg. Az elején az a szoba bazi lehangoló volt, ahogy hozzá voltak szokva, már amennyire, és megvolt a rutinjuk. És hát, ha jól emlékszem, évek óta nem izgultam filmen ennyire. Az a jelenet annyira feszült volt, hogy majd kiugrott a szívem :O :D Viszont ez is volt a film baja. Relatíve korán jött a film csúcspontja. Ami egyszerre pont jókor is jött. o_O De onnan már nem volt hova feljebb, így csak lefele volt onnan. Ami szintén nem volt szar, de a végén csak nem volt olyan jó.
Az nem tudom mennyire ciki, hogy 10 perccel a vége előtt jöttem rá, hogy a lánya igazából a fia... :D
7-8/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.11. 22:17:52 -
kutyakiki81 #94727 Érkezés
Ezt még emészteni kell....
7/10 -
Anthropoid (2016)
A csehszlovákiai Prágában járunk az 1940-es évek elején... az egyik leghírhedtebb SS nagykutya likvidálásáról szól a történet, egy titkos akció keretében, amiről csak pár beavatott ellenálló tud. A film eleje egy lassú dráma kevés akcióval: tervezgetés, elemezgetés, időpont választás, majd merénylet.
Ezután pedig átcsap egy kegyetlenül durva akcióba... Prága összes nácija (több ezer katona) vonul hőseink nyomába akik egy templomban barikádozzák el magukat... ez a rész kegyetlen jóra sikeredett. Aki bírja a második vh-s drámákat atomjó akciókkal vegyítve, annak kötelező darab.
De egyébként a film mindkét része nagyon ott van, az elsőre a feszültség jellemző, hiszen bármelyik pillanatban lebukhatnak és persze az árulás sem hiányozhat a sztoriból. A második rész pedig non-stop akció. Cillian Murphy szinte brillírozik... egy nyálas képű fiatal kölyökből markáns háborús hőssé vált. Kiváló film.
8,5/10 -
Prof William #94725 Igen olvastam azt is. Kb hasonló. Tökös űrhős, űrkalandok, dögös segítő, gonosz idegnek stb...Főleg a 60-as években volt az aranykora az ilyen regényeknek.
Gondolom mind2 ezt a nosztalgiát lovagolja meg azóta is. -
Nekem a "generic" szó :) -
hirtelen nekem első képről Fear Agent ugrott be. -
Prof William #94722 Ismét egy trailer zene amely elképesztő mértékben nem illik a trailer alá.
A képi világ az 5. Elemet idézi ami jó jel ,de pont a két színész akik furán néznek ki. A srác egy sötét oldalra tért enyhén beszívott fiatal Leonardo DiCapriora emlékeztet a csaj meg olyan furán néz. :)
Amúgy a Valerian és Lauren képregényeknek hatalmas kultusza a van Franciaországban. Ők ketten a tipikus 60-70 es évek hősei. A vagány űrhős és a bájos segítője akik bejárják galaxist és számtalan kalandba keverednek.
Az összes mai az univerzumot bejáró "Vagány Űrhős" erre az időszakra vezetheti vissza a gyökereit.
Anno animációs sorozat is készült belőlük (nem anime de Francia - Japán animátorok dolgoztak rajta) amit Magyarországon is vetítettek az igazán fejlett fordítói érzékre valló Űrzavar :) néven.
A rajzfilmben állnak legközelebb a képregényes kinézethez.
Ez alapján viszont a srácnak lehetne sokkal markánsabb amolyan "űrhősösebb" az arca. -
Luc Besson film, így egy faék egyszerű történetű, franciás beütésű vékony csajszi akciózik popcorn mozira számíthatunk. Amihez úgy látom kapott egy jó valagnyi pénzt (170 millió dollárt.. ennyibe került a Galaxys őrzői is) és egy jó animátor csapatot. Eddig a trailer sem mond ellen a sejtésemnek :D -
nem véletlen sunnyogott haza... bár ott volt egy két jó filmnél az tény -
Tombstone - A halott város
Meglepődtem, mikor megláttam a Cinergi logót az elején, de aztán nem is csalódtam. Ez a film is azt a gyanúm erősíti, hogy Vajna inkább csak jókor volt jó helyen, mintsem igazán jó producer lenne.
Hosszú és unalmas film volt. Pedig micsoda nevek szerepeltek.
4/10 -
-
Na, így alá természet már nem is mutat olyan jól... -
csak hogy rövidre fogjuk a Delevigne témát 
16+ vagy mi a fene...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]https://www.reddit.com/r/celebnsfw/comments/21tk49/michelle_rodriguez_cara_delevingne_having_some/(fönt a linkre kattint és bejön az imgur album)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.10. 17:28:54 -
Ez a kép elgondolkodtató...
Plusz: Azé' akad ott fognivaló elől is...
Plusz 2: tudom már mi zavar a lányban a furcsa lábain felül - a szürke szeme.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 17:26:28 -
A világa nagyon érdekesnek tűnik, viszont a sztoriról nem kaptunk semmit. Ami mondjuk nem feltétlen baj. Viszont a két főszereplő nem igazán telitalálat. A partos jelentnél Delevingne-re találhatta volna jobb bikinit. Elég feltűnő és gondolom kényelmetlen próbálkozás, hogy úgy csináljanak, mintha lenne melle. :D
Az előzetes előtt aggódtam, hogy katyvasz lesz, ami még lehet is, de ez most egy kicsit megnyugtatott. Biztatónak tűnik... -
ajánlom ezt a videót is (szigorúan végignézni ! :))
David Fincher - And the Other Way is Wrong
-
továbbra is csak egy techdemónak tűnik -
Hááát...ööö.... -
-
Azért az X-menek nem olyan helyzetben vannak, mint mondjuk Pókember volt. Nem hiszem, hogy Fox olyan könnyedén megválna tőlük. -
Valszeg még megvárják, hogy Hugh Jackman teljesen kiöregedjen, és új Wolverinet castingolnak. Ő volt az egyetlen karakter, akit végig ugyanaz a színész játszott el 16 éven keresztül, így nem próbálkoznak megsérteni bizonyos rajongókat.
Ugye a Scarlet Witch / Quicksilver duóval könnyebb dolguk volt. -
Akkor mondok egy másik lehetőséget, merre mehetne tovább ez az egész avengerses, marveles univerzum a mozivásznon, honnan lehetne új ellenségeket "leakasztani": behoznák az X-eket. Ez lehetne a következő "nagy" dobásuk az Infinity Gauntlet után, ill. meg majd meglátjuk a Strange sztorit is merre tekerik tovább, mert ő is az Avengershez tart ugye. De nagyon meglepődnék, ha nem is előbb, de utóbb, a jövőben valamikor nem hoznák össze az X-Meneket az Avengersszel. Már csak amiatt is, mert erről a fúzióról is rengeteg az alapanyag. -
Olyan van, hogy kb. Megjeleneskor vagy lehet meg elotte szivargas utjan neztem meg a Drive filmet es nem reg ujra neztem es a liftes jelenetnel teljesen mas volt a zene?!! Nem emlekszem rosszul, mert tudom, hogy mi szolt alatta, ha kell linkelem is. Akkoriban megtetszett az a szam azert emlekszem ennyire. Legutobbi nezesnel teljesen mas volt! -
Wow! Hát igen, erősen művészfilm felé tolódik el.
Nem rossz film, megvan a maga bája, de nekem sosem lesz kedvencem. :) -
Drive (2011) - The quadrant system -
én a sztori hallatán azt hittem sima akció film lesz, de inkább a művész film felé hajlik... -
Drive (2011)
Most láttam másodjára, mert már nem emlékeztem arra, hogy láttam. Sokan mondják, hogy isteni film, és valóban van pár emlékezetes, és hatásos jelenet benne, de nekem inkább vontatott helyenként, mint szórakoztató. Amikor fél percig mutatják Gosling rezzenéstelen arcát, az nekem már sok, főleg, hogy többször is eljátsszák ezt a film során. A zene viszont baromi jó, főleg a kétszer is felcsendülő, szinte hipnotikus szám. Nem hosszú, 1 óra 40 perc, de eskü két és fél órának tűnik, épp a vontatottság miatt. Nálam maximum 6.5/10 -
Emlékbúvár
Kicsit hülyén érzem magam. Kilométerekről látszott a csavar, de nem vettem észre...
Rejtélyes lány, különc gazdag család, tropa fazon és emlék kutatás. Minden adott egy korrekt misztikus thrillerhez, amit szállít is. Nincs túl bonyolítva, de kellően rejtélyes az egész hangulata. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
6/10 -
Az milyen már, mikor egy cgi-majom megszopatja a Legendát? És még nem is volt olyan termetes.
-
Tarzan legendája
Néhány jobb pillanat, de amúgy felejthető.
5/10
Mike és Dave esküvőhöz csajt keres
Már első hallásra is baromságnak tűnt, de a megtekintés után sem tűnik jobb ötletnek. Jó poénok nem igazán, megmosolyogtató baromság igen, nemvicces baromság igen. Anna Kendrick jó volt és jól is nézett ki benne.
6/10 -
Az elmúlt ~10 évben szállította (heh) a jobb, rosszabb akciófilmeket. Még ha gyengébb is volt, azért egy szintet mindig megütött. Meg aztán kikapcsolódásnak is jó volt. De tavaly óta már nem nagyon jönnek 1-2 kivétellel. Csinálhatna valami jó akció sorozatot, nem lenne túl szar... :D -
"Mechanic: Resurrection" (2016)
Tegnap este néztem meg. A The Mechanic folytatása, Jason Statcham szőrös mellkasával, megmunkált felsőtestével, kemény rúgásaival és ütéseivel, és Jessica Alba - 2 gyermek után is - bomba testével [bár a cici már nem mindig az igazi, kameraszöge válogatja] és Tommy Lee Jones kicsit átalakított fizimiskájával.
A film maga hozza a kellemes 80-as és 90-es évekbeli akciófilm fílinget, szokásos dramaturgiával, és kicsit Hitmanes missionökkel.
Kis múltidézős, laza 99 perc.
Jár neki az "Ajánlott" plecsni. -
WOW -
Prof William #94695 De pl a Dark Knight Returnsban SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Batman a Power Armorjában + 1-2 trükkel már akkor is bevisz jó pár fájdalmas találatot Szupinak mielőtt még kijátszaná a Kriptonit ütőkártyát. Amúgy nagyon sok mindent átemeltek ebből harcból a Batman VS Supermanbe csak éppen az maradt ki hogy Batman már kriptonit nélkül is tudott pár kellemetlen pillanatot okozni Szupinak. -
hiper KOCKA #94694 Ekkora b*szógépeket biztos nem fognak beletenni, mert akkor annyira elbillen a mérleg, hogy a harcnak nem lesz tétje az egyik oldalról... akkor érdekes ha mindkét oldalról van tétje és mindkét oldalban benne van a vereség lehetősége.
Most ha Hulkot ráküldjük Stephen Hawking-ra, és bámuljuk hogy a tolószék kereke hogyan áll ki a fogai közül, annak nem sok sansza van szerintem. Én pl. sose bírtam ha egy ellenfél túl erős. -
Van sok nagyon erős, nagy hatalmú entitás. Lord Eternity mondjuk, vagy maga a testet öltött halál (nem metafora, szó szerint a halál megtestesülése - mellesleg Thanos szerelme:) mint Lady Death, Galactus, Living Tribunal, One Above All és gyak. az összes Celestial (egy Celestialt láthattál a Galaxis Őrzőiben, amikor a Gyűjtő magyaráz a kőről, és az egyik képernyőn egy kb 50 felhőkarcoló magas alak letarol egy bolygót, na ő egy Celestial) ... és hogy ezek milyen erősek? Olvastam a Supermanes eszmefuttatásokat, hát elvileg pl egy Living Tribunal egyszerűen kitörölné a létezésből, az összes párhuzamos dimenzióbeli verziójával együtt...