106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DasIsFuck
    Ez az érkezés kimeríti az okos szar fogalmát.
    Összességében pedig nem egy olyan rossz élmény, de ha részleteibe belegondolok akkor nagyon negatív véleményt tudok csak alkotni róla.
    Sőt, szerintem kifejezetten rossz film még akkor is, ha nem látszik annak.
  • Bokafix2
    Akkor valószínűleg nem jött át a lényeg, mert volt rá utalás is, hogy a démonnak nem az a célja hogy mindenkit egyből kinyírjon... ő játszik... szórakozik... neki az okoz élvezetet ha az áldozatok szenvednek. Majd engedi hogy némi reményt érezzenek a megváltásra, utána kíméletlenül lecsap és szépen felörli a pszichét, őrületbe kergetve a megszálltakat és a hozzátartozóikat.

A többi ördögűzős filmben is gyilkolhatott volna a démon akármikor, csak nem akart... azonkívül felszentelt, vagy pszichésen erős emberekkel nincs könnyű dolga... úgyhogy nincs itt semmi ellentmondás... inkább az a gond, hogy túl racionálisan akarod látni ezt az egész témát, viszont a metafizikai dolgok nem az arisztotelészi logika szerint működnek.
  • grebber
    Tudom ,szar is a példa mert nincs olyan film amire ilyet ne lehetne ráhúzni ,de akkor is ótvar szar megoldás + nevetségessé teszi az egész filmet is.
    A többi ördögűzős cuccban legalább volt valami interakció hogy lekötözték a delikvenset ágyat röptette tombolt stb tehát életszerűbb volt mint ez.
  • Prof William
    Ez kb olyan mint amikor a slasher/horror filmekben a gyilkos/szörny a nyakánál fogva felemeli a főhőst de ahelyett, hogy azonnal kinyírnia, inkább elkezdi dobálni.
  • darkSectorxxx #95089
  • grebber
    A démon arca.... A koncepció érdekes volt ,de az egész megvolosítása siralmas és szánalmas.
    Ott ül a kiscsákó benne a démonnal 10 másodperc alatt lerendezi (kinyirja) a faterját....,de a tolószékessel leáll agykaratézni

Tisztára mint a függetlenség napja 2 ,hogy akkora az alienek ürhajója, hogy már a leszálással ledaráljál a fél bolygót meg olyan sugarat lőnek ami pikkpakk elintéz mindent ,erre elkezdenek földi egységekkel bohóckodni...
  • LasDen #95087
    És akkor mi van? Semmi. Filmes szempontból nem változik semmi. Ezek továbbra is bőgnek, rinyálnak, hülyeséget csinálnak, csak hogy előre mozgassák a filmet, pont ugyanúgy, ahogy a másikban, variáció nélkül. Értem és megértem a gondolatot mögötte, de egy filmben nem többek, mint egy bőgő tesseract, az örök szikra vagy a Szent Grál.

Jó oké, ez egy teljesen irreális rant a gyerekekről, akikből túl sok megnézett filmbe jutott mostanság...
  • IMYke2.0.0.0
    " Többnyire idegesítő és unalmas plot device-ok és kvázi macguffinok, akik csak rinyálnak..."

Ideje lenne szülővé válnod, azt hiszem...
  • LasDen #95085
    The Tower

Amolyan karácsonyi filmnek szántam, bár nem volt olyan lényeges.
    Szöulban felhőkarcolóba csapódik egy helikopter és kész a káosz. Robbanás, káosz, tűz és a többi. Nem volt egy bonyolult film, a szokásos katasztrófa eseményekkel, viszont működik. A toronyból és a tűzoltóktól is behúz rengeteg karaktert a film, de szerencsére egyikkel sincs probléma. De elég furcsa comic reliefet találtak a filmhez. Egy családnyi keresztény bagázs, akik minden pillanatban földre borulva, hangosan imádkoznak isteni beavatkozásért... Csak a gyerekeket felejtenék már el a koreaiak. Többnyire idegesítő és unalmas plot device-ok és kvázi macguffinok, akik csak rinyálnak...

6,5/10
  • extra sensory
    Deepwater Horizon
    8/10

Igazi kis sztárdömpinget kapunk: Wahlberg, Malkovich, Kurt Russel... a sztori meg valós eseményeken alapul. És nem fukarkodtak a látvánnyal sem: sugárban ömlik az iszap, mindent szétvet a nyomás, és lángtenger borítja a képernyőt minden oldalról. Egyszóval nem volt unalmas egyáltalán.
  • bcrics
    Spoileresen ?
  • Kandurex
    Lehet rosszul fogalmaztam. Szóval inkább volt méltó a minősége.
  • Shep
    Embere válogatja, van akinek nem tűnt fel az amiről én is meg még sokan beszélünk de azt elég egyszerű belátni ,hogy a kép sötétebb lesz lévén a szemüveg lencséje színezett.
  • Bokafix2
    The Autopsy of Jane Doe (2016)

Aki bírja a gyomorforgató thrillereket ami egyben agyalós/gondolkodós dráma is, az bírni fogja ezt is. Egy boncteremben játszódik szinte az egész, de ahogy telik az idő úgy válik fokról fogva érdekesebbé. Van benne misztikum is bőven, pedig először csak egy rutinfeladatnak tűnő boncolással kezdődik. Paráztató, klausztrofób, és nyomasztó hangulatú az egész.

8/10
  • CSOCSO
    Milyen moziba maszkaltok ti? Komolyan mondom amerikaban meg senkitol nem hallottam egy rossz szot a 3D rol.
    (hanyagoljuk a " jolvan te amerikai" beszolasokat.)
    3D ben neztem meg az uj SW filmet es az egesz film alatt kb eszre se vettem, hogy 3D filmet nezek. Ezt ugy ertem, hogy nem volt zavaro a 3d
  • CSOCSO
    Sully
    Egy ujabb film ami elment volna egy sima dokumentum filmnek a discoveryn vagy valami hasonlo csatornan.
    Egyszer nezheto de semmi kulonos. Denzel repulos filmje koroket ver erre. Teljesen felesleges volt Tom Hankset erre becastingolni.
  • Kongy
    Én épp ellenkezőleg láttam. Végre mertek minimálisat újítani, ezért nem volt olyan meseszerű, mint pl a VII, tehát kevésbé volt SW, de jót tett neki határozottan.
  • Kandurex
    Zsivány I.

Ez inkább volt SW, mint a VII.

8/10
  • Jim Morrison
    Pleyma

Ez sem könnyű film. Az egyik részt bevallom áttekertem... aki láttam vagy meg fogja nézni, az valszeg rájön melyiket...
  • IMYke2.0.0.0
    Számomra nem - ráadásul, nem is vergődött úgy, mint tettették volna vele mondjuk egy US filmben...
  • LasDen #95073
    szerintem a kis csaj elég sokszor idegesítő volt
  • IMYke2.0.0.0
    [2013] - imdb - "Gamgi" (The Flu) (Influenza) - 7/10
    (2016.10.20) (122 perc, dél-koreai)

Dél-Koreába bekerül egy járvány és döbbenetes pusztítást végez Szöul egyik külső kerületében - orvosoknak, politikusoknak, és mindenki másnak kell együttműködnie a legyőzésére... miközben senki sem marad(hat) ki a hatásaiból.
    A sztori kiszámítható -- nyilván --, a CGI itt-ott kicsit kilógott (több pénz ment el bizonyosan a valódi megoldásokra), és sajnos, kapott egy kis patrotikus felhangot is a végére, de azért egy majdnem szilárd 7 pontra elég volt.
    Park Soo-Ae miatt megérte megnézni és a kis Park Min-Ha nagyon odatette magát.
  • Tikal #95071
    minek nézel ilyen filmeket?
  • Prof William
    "Mátrix ami 5 évvel korábbi alkotás, egymillió kört ver erre a szarra mind látványban mind színvonalban. "

Ez kb ugyanaz a jelenség mint amikor a 2013as ki tudja hányadik rókabőr Csillagközi Invázió folytatásban a a 1997! -es film CGI -je porba alázta a 2013-ast.
  • hiper KOCKA
    Szellemharcosok 2004

Hát... Don "The Dragon" Wilson kapcsán nem sok esély van egy jó filmre az tény, na de erre nem is számított senki. Máris egy profi meccsel kezdünk, ahol úgy harangozzák be hősünket mint profi kung-fu bajnokot és oktatót, erre felhúz egy bokszkesztyűt és elkezd tájbokszolni a másik sarokban álló sztrítfájtör fekával... 30 másodpercig tart az összecsapás, és a végén mindketten nyernek... na ezért tényleg megérte összegyűlni többszáz embernek és megérte kifizetni a jegy árát.

Ilyen is csak egy Wilson filmben fordulhat elő... és úgy látszik, a dramaturgia képtelen volt kinőni a 80-as évek stilizált és ósdi világából, mivel 2004-ben is ugyanazokat a triviális faszságokat láthatjuk, mint évtizedekkel azelőtt. Respect a magyar szinkronszínészeknek hogy képesek voltak röhögés nélkül felmondani a szövegüket.

Hősünk dialógusaiból kiderül, hogy a kung-fu javítja az osztályzatokat, és segít a felnőtté válásban... fasza... csak kár hogy amit ők csinálnak az alapvetően karate, és abból is az a fajta, amellyel egy részeg diszkópicsával szemben is veszítenél... na mindegy.

És a sztori? Egy pofátlan Mátrix koppintás, amelynek keretében Wilson tudata belép a virtuális térbe, és ott folytatja a bohóckodást... csak az a vicc, hogy a Mátrix ami 5 évvel korábbi alkotás, egymillió kört ver erre a szarra mind látványban mind színvonalban. Muszáj volt ezt? Ráadásul szinte lekoppintják ugyanazt a dojot, amiben Morfeusz püfölte Neo-t, aztán Wilson elkezdi rúgdosni a Keanu Reeves fizimiskájára hajazó mesterséges intelligenciát. Felüdítő.

De mint az lenni szokott csúnya vírus kerül a kódba, és az addig csak degenerált intelligencia még meg is őrül... így emberünk csapdába esik a virtuális világban és csak akkor juthat ki, ha legyőz mindenkit a játékban... épp ettől féltem... mert ha nem juthatna ki, legalább vége lett volna a filmnek az első fél órában.

És akkor jöjjenek a virtuális ellenfelek: nindzsák, majomemberek, karatézó kebelcsodák, arab földművesek, rockercsajok, szarvasfejű pankrátor, valamint Al Bundy a Rém rendes családból. A harcok színvonala meg két tintás acsarkodásához hasonlít valahol az éjjelnappai előtt.

Én mondom, ha megnézed a szőke cigányt a youtube-on, többet tudsz meg a kungfu-ról, mint ebből a másfél órás trágyába oltott katyvaszból.

0.1/10
  • darkSectorxxx #95068
    The Darkness 2016:

Rég nem láttam ilyen jó vígjátékot!....ja hogy ez horror film volt?

TV film/10
  • Bokafix2
    I Am Not a Serial Killer (2016)

Egy fiatal patológusnak tanuló fiú elkeseredett harca egy természetfeletti sorozatgyilkossal... és ráadásul nagyon elmésen egyedül próbálja megoldani az ügyet. Pedig ide egy egész Swat-osztag is kevés lett volna. A vége meg cefetül bizarr lett.

7/10
  • Kmarha
    Wag the Dog - Amikor a farok csóválja

Elégé ötletes és érdekes szatíra, ami kicsit odaszól a politikának és a média közeg majd minden szegletének (híradások, propaganda gépezetek, reklámok, film rendezők és producerek), de még a befogadó (néző) közönségnek is.

A film vénája maga a producer és annak a munkája. Nem is csodálkoztam, mikor IMDB-ről kiderült, hogy a rendező is többször producerkedett, sem mint rendezett (az egyik írónak is volt ilyen irányú tapasztalata). Ráadásul pont erre a szerepre keresték meg szerintem a film legjobb színészét, Dustin Hoffmant. Zseniálisan hozta a karaktert.

Hoffman és Robert De Niro rettentően jó szövegeket kapott, a szatirikus műfajnak rendesen megágyaztak vele. A jelenetek nagy része rendkívűl szórakoztató, legyen szó a megállíthatatlan ötletelésekről és azok megvalósításáról, akár a hirtelen jött fordulatokról és random cselekményekről.

Mélyen nem szabad belegondolni, mert ezek egy másodperce sem történhetne meg a valóságban (nagyon remélem). A hangulata is, kicsit könnyedebb a témájához képest, szóval ezzel meg kell barátkozni, különben lehet hogy keserűbb szájízzel kell fel az ember. Engem nagyon megfogott, és bátran merem ajánlani.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.12.20. 22:08:14
  • Jim Morrison
    x man apocalypse
    háát, nekem nagyon nem jött be. 2 részletben 'tudtam' megnézni (muszáj volt egy kis szünet). Legjobb jelenet az volt amikor sokáig lassított volt (aki látta/látni fogja érti).
    nem, egyszerűen nem tudok róla többet írni, nem volt jó, de szerintem nem is az év legrosszabb filmje, mint ahogy azt pár helyen írják.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Magneto s szál tetszett. de az meg nem volt sok.
  • IMYke2.0.0.0
    A "The Tunnel" (Dél-Korea) sajnos jobban indult, a két szereplő korábbi filmjei alapján izgalmasabbat vártam, de végül, alulról szagolja a 6 pontot.
  • Tyler1
    Hell or High Water

Ízig-vérig rideg texasi, portól és izzadságtól bűzlő (a szó jó értelmében) neowestern. Remekül eleveníti fel a klasszikus vadnyugat hangulatát, annak ellenére is, hogy a 21. században, napjainkban játszódik, mégis szinte ahogy nézi az ember, szinte érzi a marha csorda bűzét, és sivatag tikkasztó melegét, és felelevenednek a western műfaj legnagyobb klasszikusai. Ehhez persze remek sztori társul, nagyszerű alakítások olyan nevektől, mint Chris Pine, Ben Foster, és Jeff Bridges, és mindezt a gyönyörű tájképekhez remekül passzoló és aláfestő country zene kísér végig.
    Aki egy modernkori Butch Cassidy és Sundance kölyök történetre vágyik, mindenképp nézze meg.
  • Dynamic
    A hét mesterlövész (2016)

Hiába a nívós szereplőgárda, ez bizony egy elég felejthető film lett. Denzelt és Chris Prattet leszámítva a karakterek egydimenziósak, nem kerülnek közel hozzánk, és a motivációk 1-2 esetben még érthetetlenek is. A főgonosz meg nevetséges, ahogy minden jelenetében demonstrálja, hogy hú de gonosz vagyok. Az egész film egy látványos, de steril és lelketlen csimbumm.

4.5/10
  • CSOCSO
    mar hajnali fel ketto van ugyhogy roviden
    Nem volt valami nagy durranas az uj Star Wars movie de vegulis nem bantam, hogy nem egy ujabb folytatast kaptunk amiben regi arcok tok megoregedve cameoznak.
    Elvezheto volt na. Messze van attol, hogy lehuzzam
    legyen 7/10
    A vegso 5 perc siman emelt 1 pontot az egeszen.
  • Tikal #95060
    igen attól..a többit csak belemagyarázzák

• Jim Morrison
    én pár éve láttam, maga a világ tetszetős, de én se voltam igazán oda érte:/
  • repvez
    az első része sem hagyott olyan mély nyomot bennem, igaz már nagyon régen láttam alig emlékszem a történetre, de nem tudom mitől lett ekkra kultusza neki sztem csak attol az egy magyarul hagyott mondattól és az akkoriban nagy csoda volt , hogy egy amcsi filmben magyarul szolalnak meg.
  • Tyler1
  • LasDen #95056
    a szinkronnal nem volt baj, csak hát van amit nem lehet pótolni...
  • tigeroo
    tévéfilm
  • DantesHUN
    Aki látványos tankcsatát vagy Rambo szintű zúzást vár egy I világháborús filmtől!! az tényleg ne nézze meg, mert baromira el van tévedve.