106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Valóban nagyon hosszú volt. A fekete családos jelenet után azt hittem, hogy már mindjárt vége a filmnek. És akkor kb a 2/3-ánál járhatott.
Nem mellesleg pont először erre a jelenetsorra éreztem én is azt, hogy időhúzás.
De aztán...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mészárlás után ahogy a feka apuka utolsó leheletével még bosszút áll, aztán meg is hal, szerintem nagyon klafa jelenet volt. És pont az ilyen apró részletektől lesz fasza egy film összképe.
Szóval szerintem nem volt túl sok töltelék rész. Kellett ez a lassúság a filmnek. -
Sing ( 2016-os allatos mese)
Csalodas volt. Utolso 10 perc kivetelevel szamomra vegig unalmas volt.
A nagy eneklos est se volt valami fergeteges.
Legyen 6/10 jo szivvel.
Trolls is jobb volt ennel pedig az se tetszett valami nagyon.
A trolls es a Sing mese utan meg tobb respectem van a Moana c. mese fele amihez kulon irtak zenet. Meghozza nagyon jokat. Jo parszor ujraneztem mar a filmet a fiam miatt es azt kell mondanom, hogy szinte mindegyik zene fergetegesen jo lett. Mar-mar Aladdin, Beauty and the Beast, Lion King szintu!
Where You Are,How Far I Will Go, Your Welcome, Shiny
-
Csaba007 #95693 Logan
Messze nem tökéletes, az előttem szólókkal egyet értek, hogy kicsit hosszúra sikeredett, érezhető volt pár töltelék jelenet, amelytől egy kicsit vontatott néhol. A hangulata, az akciók nagyon el lettek találva, és a fő pozitívum, hogy baromi erőszakos, amely nagyon jól állt a filmnek. Méltó búcsú lett a karaktertől, de annyira csalódott vagyok, hogy a 3.részre sikerült 1 jó filmet csinálniuk, amely egyelőre az utolsó is,mármint Jackman-nek. Mindenképp megéri elmenni rá moziba!
8/10 -
SzinesGeza #95692 Azért tökéletes film akkor sem lett volna, hisz volt benne jó pár logikai baki és klisé.
Ettől függetlenül nálam is ez a rész viszi a pálmát, a hangulata és a jól kivitelezett combat-koreográfiák miatt.
A "női" főszereplő volt a kedvencem. :) -
És, ha még a vágás is okosabban lett volna megoldva, akkor tökéletes filmet kapnánk. Nem tudok elmenni amellett, hogy a 140 percet néha felesleges nyújtásnak éreztem, és nem ártott volna feszesebbre venni, mint a Hell or High Water esetében, ami szintén egy road movie dráma, de végig fennt tudja tartani az érdeklődést. Nem, egyáltalán nem rossz film, sőt a legjobb x-men mozi. Valódi dráma finomkodás nélkül, ahol nincs idealizálás. A jók ugyanúgy meghalnak, mert ilyen az élet. A szereplők kegyetlenkednek, a végtagok hullanak mint az érett gyümölcs, és úgy koncolják tucatszámra az ellenséget, mintha egy videojátékban lennénk. Ilyet tényleg nem láttunk még szuperhős filmben. Csakhát az a 140 perc...
7/10 -
Logan (2017):
Iszonyú jó. Nem hazudik a hype. Persze, aki eddig nem szerette a műfajt, ez a mű alapján sem fogja megkedvelni.
De valóban kimagasló darab a szuperhősfilmek között. És nem grandiózusságát tekintve.
Ez egy nagybetűs Dráma!
Hosszú jelenetek, végig keserédes szájíz, de nagyon szépen kivitelezve. Kellett már ilyen a sok pörgős kaotikus jaj de vicces sz*rság után.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén azon filóztunk, hogy megmoccant -e a kő, vagy sem.:DD -
Igen, ő az - csak most Yayan Ruhian nélkül... A film koreográfiáját a rendező és az Uwais Team rakta össze.
[Hogy összerakható legyen, kikről is van szó] - a Raid 2-ben ez a harc NEM Yayannal van.
-
cleric #95688 Don't kill it (2006)
Dolph Lundgren a démonvadász! A Tucker and Dave vs. Evil óta nem láttam ilyen jó kis marhaságot :)
Horror-paródia, egy percig se veszi magát komolyan, jópofa az alapötlet, aki szereti a műfajt vagy az öreget, annak jó szórakozás lehet. -
Ez a Raides csóka, ugye? Eeeeh... végülis erős előzetes, de a Raid miatt annyira nem dob fel. Majd valamikor.... -
Azoknak, akik szeretnék tudni, mire számítsanak:
HEADSHOT Trailer (2016) Iko Uwais Action Movie
-
[2016] - (imdb) - "Headshot" / (---) - 7/10
(2017.03.04) (119 perc, indonéz) - Action, Comedy, Drama
Iko Uwais, Chelsea Islan, Julie "Hammer Girl" Estelle --- Yayan Ruhian most nincs a stábban.
Hősünk (Uwais) partra vetett sérültként a helyi kórházba kerül, ahol a fejsérülése miatt gépre kötve fekszik hónapokon át, és közben egy fiatal, kezdő doktornő kegyeire van bízva (Islan).
Tekintettel arra, hogy a nevét nem tudni, Ailin, a doktornő az éppen olvasott Moby Dickből elnevezi a fiatalembert Ishmaelnek.
A fiút közben egy börtönből kiszabadult Lee nevű gengszter is keresteti - még hozzá durva fogdmegekkel. A várható összecsapás(ok) elkerülhetetlen(ek) - ahogy az is, hogy Ishmael rájöjjön, ki is ő valójában.
//Aki a szereti a kemény, lövöldözős, véres bunyós filmeket, jól koreografált közelharcokkal, és tárgyhasználattal, az tudja, hogy az ilyen filmektől nem szabad Grammy-Oscar díjas alakításokat várnia --- de ~90-120 percnyi felhőtlen szórakozást, "hú-azt-a-q"-t és észrevétlenül ökölbe szorított, megfeszült, drukkolást igen... még úgyis, hogy tudni lehet, a naplementés elgaloppozás garantált.
Ezeknek a nézőknek ajánlom. -
Az a baj, hogy már idős hozzá. Már ha stunt heavy a szerep. Ugyanez Pearlmannél is. Jó választások lennének pedig. Meglátjuk mi lesz, de nemhogy Liefeldes monstrum nem lesz Cable, úgy alapból sem lesz egy túl nagy dearab. -
Az Avataros Stephen Lang lenne talán a legjobb a szerepre szerintem. -
Nathan Summers cumming soon! Fuk yea... -
Egyszer akar jót tenni és akkor se jön össze neki. :D -
sírok XD
-
azért mert kollágának kell, és a régieket gondolom már látta :D
Gotti meg ilyesmi? -
[2013] - (imdb) - "2 Guns" / (2 kaliber) - 6/10
(2017.03.03) (110 perc, amerikai) - Action
Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Edward James Olmos.
A szereposztásra nem lehet panasz, ahogy a könnyeden tálalt beépülős-bankrablós-pénzkövetelős-mexikói-drogkartelles-DEA-CIA-Haditengerészetes akcióra sem. Laza, lövöldözős, autótörős, cicimutogatós esti szórakozás, az agytekervényeket kevésbé megmozgató fajtából.
Ilyen is kell néha. -
Writer: J.K. Rowling
Director: David Yates
Produced by
Neil Blair ... executive producer
David Heyman ... producer (produced by)
Steve Kloves ... producer (produced by)
Tim Lewis ... executive producer
J.K. Rowling ... producer (produced by)
Rick Senat ... executive producer
Michael Sharp ... co-producer
Lionel Wigram ... producer (produced by)
-
MrAndree #95676 Elvileg ennek Rowling írta a forgatókönyvét. -
Katalizátor #95675 Nem hiszem, hogy Rowling nyakig benne lett volna ebben a filmben. Azért ez nem egy Lucas - Star Wars kapcsolat. Mondjuk sztem a Potter filmek is borzalmasak. Imádtam a könyveket és fájdalmas volt végignézni, ahogy egy ilyen remek alapanyagból, dollármilliókat és színész legendákat felhasználva sem sikerült épkézláb adaptációt készíteniük. Atyaég azok a scriptek... -
[2016] - (imdb) - "Fantastic Beasts and Where to Find Them" / (----) - 4/10
(2017.02.27-28 - 2017.03.01-02) (133 perc, amerikai) - Fantasy
Négy nap alatt voltam képes végignézni - és nem a 133 perc miatt.
A benyomásaim: Rowlingnak bizonyára fogyóban a pénze, és mivel máshoz nem nagyon ért, megalkotott egy noáros világba csöpögtetett, identitás zavaros felnőtt "herripotteres" spinoffot... aminek főhőse egy jellegtelen, pipogya fax, hogy* a jogos düh legalapvetőbb érzése nélkül (az a bizonyos elárulás jelenet). S ezt a dühöt, minimális felháborodást Jacob sem kapta meg (mindazért, amit műveltek vele).
Mintha óvodásoknak lett volna készítve a sztori. Kell az "anyag" az újaknak is.
Közben meg pisztolyként használt varázsvesszőket is látunk később... meg rombolást... és "halált"... és kivégzésre készülődést. Mellette meg egy szaros elköszönést mismásolnak az esőben. Ezt követően a teljes metrós jelenetsor kínos, egyenesen minősíthetetlen agymenés volt. (Ezek a varázslások addig hol voltak? -költői-)
Az egész olyan, mint egy könyvelhetően rossz tévésorozat pilotja, amibe az író és a készítők biztonsági alapon beledobtak minden "alapvető" elemet a sorozatok világából, megfűszerezték ama bizonyos HP-világgal (közvetett utalások az időközben felnőtté vált fertőzötteknek), és bekapcsolták a turmixgépet... Ami ezt dobta ki végül...
Rowling "jó" szokásához híven ebből is lesz vagy 6-7 további rész a mozikban, hiszen ez az öncélú bevezető csak a kezdet volt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.03. 12:51:07 -
hát nem is tudom honnan jött az a 2015... rengeteg jó film van a témában azelőttről :) -
Pofoncsata
Erre a szintű vígjátékokra manapság már nem tudok mást mondani, mint hogy EGY RAKÁS SZAR.
Kb az hogy a film első 10 percében a faszos poénokat tólják a néző arcába, szinte szó szerint, az bizonyítja, hogy ez is a manapság trendi faszos meg bazdmegos poénokkal teletűzdelt, sablonszar vígjáték.
Egyszerűen szavak nincsenek rá hogy mekkora időrablás volt.
Isten kíméljen meg ezektől.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.02. 22:54:01 -
Training Day
Street Kings
Gangster Squad
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.03.02. 22:08:01 -
Hú, jóknak néznek i. Ha esetleg van még pár, jöhet, lehet túl nagy kritérium az évszám, úgyhogy régebbbi is jöhet (keresztapát azért ne, az már túl alapmű, meg régi is :D -
Pofoncsata /Fist Fight- 2017/
Nagyon ritkán nézek amerikai vígjátékot, ha mégis, általában a negyedénél kikapcsolom őket. Ezt is csak azért néztem, mert ingyenjegyet kaptam rá :) Ehhez képest kellemes csalódás volt, és csodálkozom, hogy nem akartam kimenni a moziból. Persze senki ne számítson világmegváltásra, nyilván ez is a másnapra elfelejted kategória. Kár tagadni, kissé agyatlan, harsánykodással és vulgaritással teli, de az összkép egyáltalán nem szörnyű. Pörgős, van benne néhány jól elkapott karakter és több helyen nevetni is tudtam! ;P
5.5/10 -
[2016] - (imdb) - "The Infiltrator" - 7/10
(128 perc, amerikai)
[2015] - (imdb) - "Nae-bu-ja-deul" (Inside Men: The Original) - 7/10
(181 perc, dél-koreai)
[2015] - (imdb) - "Gangnam 1970" (Gangnam Blues) - 7/10
(135 perc, dél-koreai) -
csak ezért ugrott be, mer tegnap belebotlottam a trailerébe, de elég jó kis film: Triple 9. -
tudtok olyan filmeket ajánlani ami 2015-ös vagy újabb, és ilyen gengszter filmes, maffiás témájú? (krimi, akció, vigjáték... mindegy, csak a téma miatt keresek ilyeneket ) :D -
szerelmi szál? más szál nem is volt.... -
Passengers
Paran lehuztak de szerintem jo film volt. Semmi bajom nem volt a szerelmi szallal. A vege lehetett volna kicsit sotetebb/szomorubb.
legyen egy eros 7/10es. -
-
Na igen :D -
A New Yorkban szörnykeresős filmből 28 perc valahány másodperc ment...
Muszáj volt kikapcsolnom, mert már majd' megőrjített az, ahogy az egész kezeli a nézőt.
Valamikor befejezem, de nem hiszem, hogy egy hamar... -
Meg egy mai tini jó eséllyel így néz ki... vagy így.
Ezeknek a szereplőknek a fizimiskáján/öltözködésén viszont egyértelműen látszik, hogy sminket vagy műkörmöket még filmekben sem láttak. -
"Az a filmben honnan derül ki, hogy 1991-ben játszódik?"
Nincs senkinél mobil, okostelefon, ipad, csak szimplán játszanak. A 2000 évek elejétől már masszívan jelen volt a mobil a gyerekeknél.
Megnéztem én is a filmet, aranyos, és valóban magyar filmtől idegen módon jók a gyerekszínészek. A díjhoz gratula. Talán valami elindul a magyar "filmiparban" is, az elmúlt 2 évben igényesebb filmeket készítettünk, mint az azt megelőző bő 20 évben. -
[2017] - (imdb) - "I Don't Feel at Home in This World Anymore" / (----) - 8/10
(2017.02.27) (97 perc, amerikai) - Crime, Drama, Thriller
Ruth (Melanie Lynskey), a főhősnőnk, egy egyedül élő, depressziós kórházi alkalmazott, aki egy napon úgy találja, hogy az amúgy is (meg általában) szarul induló-zajló napjának "csúcspontja" az, hogy kiderül: betörtek a lakásába, elvitték a laptopját és a nagymami által ráhagyott ezüst étkező készletet.
A fakezű* rendőrség helyett kénytelen a maga kezébe venni a megoldás keresését, és egy nagyon furcsa alakkal együtt (Elijah Wood) még furcsább, veszélyesebb kalandokba keverednek.
//Az író, rendező (Macon Blair) szerepel is a filmben (bár jelenet, könyv - de mintha a teljes Blair család is benne lenne).
A zene kellemes volt.
De mindent vitt: Melanie Lynskey HANGJA. Kellemes és erotikus.
Ráadásként, végre nem egy tökéletes csinibaba, hanem egy hétköznapi, teltkarcsú és egyúttal mégis valahogy vonzó hősnőt talált egy rendező...
Ahogy a hősnőnk mindezt levezényli, a szituációk, a szereplők mind-mind szórakoztatóak voltak (akad kis fanyar humor is).
Számomra nagyon üdítően hatott az elmúlt időszakban megnézett filmjei után.
Erősen merem ajánlani minden filmnézőnek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.28. 19:19:44 -
Középiskolás voltam 91-ben - Pécs egyik legjobbjában, ami azóta a Pécsi Egyetem égisze alatt működik -, nem kellett köpenyben mászkálnunk, nálunk is voltak színes poszterek (Vasarely épp úgy, mint Rambo és Terminator (1)), ugyanis, azzal, hogy a múltról szól egy történet, nem kell fekete-fehérnek lennie...
Egyik osztálytársam például farmerből készített táskával járt suliba, másik aktatáskával, a harmadik szatyorban hozta a cuccait (és nem, egyik sem volt szegény, semmilyen értelemben), és a legelitebb srácok és lánykák sem voltak restek maguk firkálni, díszíteni a cuccaikat... -
Szerintem a felsoroltak közül mindegyik kapható manapság is. Bogárhátút is láthatsz az utakon. Ezek egyáltalán nem olyan dolgok amiket manapság ne lehet kapni. Azt nem tudom, hogy a mostani gyerekek mivel foglalkoznak a szünetekben, de nem zárnám ki, hogy a filmben látottakat ma is játsszák a gyerekek. (persze biztos sokan a telefonjukat nyomkodják)
Viszont az öltözködésük a felszereléseik, a hátitáskáik(!) egyáltalán nem a '90 évekre emlékeztetnek. Nekem a '90 években a szögletes, klasszik táskám volt kezdetben, iskola köpenyt hordott mindenki, az osztálytermekben olyan túl színes poszterekre sem emlékszem.
Szóval én pont ellenkezőleg látom. Ha ez a film tényleg '91-ben játszódik, akkor nagyon nem sikerült a kor szellemét belevarázsolni a filmbe.