106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
csak megosztotta a véleményét a véleményedről, nem olyan nagy baj az :) -
Akkor meg miért kérdőjelezed meg? -
mindenki a magánvéleményét osztja meg itt :)
-
The Infiltrator (Beépülve: Az Escobar ügy) - 5/10
Unalmas, összefüggéstelen jelenetek. Olyan volt, mintha valamelyik Narcos részt nézted volna narrálás nélkül. Nincsenek bemutatva a motivációk, stb. -
Ezt jó olvasni :) -
Aha, láttad te a filmet? -
Ja de...
//Ahogy sok-sok éve felhívom a figyelmet rá: az aláírásom első 2 szava... -
9? Na neee :DD -
Tegnap este nagy lendülettel nekiültem én is... aztán 12 perc után* [tehát baromira az elején] rájöttem, hogy nekem most még sincs kedvem* ionhajtású szamurájokat és zsiványokat nézni... 134 percen át.
Helyette elővettem* egy 3 évvel ezelőtt látott filmet, amit már akkor is 9 pontra értékeltem, és megnéztem azt. Az is 132 perces volt.
A szamuráj/zsivány filmet meg majd valamikor.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.19. 08:58:41 -
The edge of heaven (A másik oldalon) 2007 IMDb
Németországban él a török származású apa és a fia. Az apa imádja a fiát, ki is taníttatja: irodalomprofesszor lesz.
De magányos az öreg, néhanap prostituáltakhoz is jár. Egyszer gondol egyet, és ajánlatot tesz egyiküknek: költözzön hozzá, legyen a társa, és cserébe fizeti a szokásos keresetét. A nő rááll, amit az apa fia eleinte nem is ért. De aztán jobban megismeri a nőt, aki elárulja neki, hogy csak a lánya megsegítése miatt kurválkodik.
Az apa nem nézi jó szemmel a kialakuló barátságot a nője és fia közt. Egy nap berúg és pofon üti a nőt, aki olyan szerencsétlenül esik el, hogy az ágyvas betöri a koponyáját és meghal.
A fia nem tud neki megbocsájtani. A német állam sem, aki hazatoloncolja. Fia elhatározza, hogy felkeresi a nő lányát.
Közben Isztambulban egy lány politikai üldöztetés miatt disszidálni kényszerül. Elindul hát, hogy felkeresse anyját Németországban, aki tudomása szerint egy cipőboltban dolgozik valahol.
Ám az anya valójában az a prostituált volt, akit a professzor apja véletlenül megölt.
A lány bolyong és kutakodik az anyja után, mikor egy másik lányba botlik, aki megsegíti őt. Összebarátkoznak, majd szerelem lesz belőle.
Nem sokra rá az isztambuli menekült lányt elkapja a rendőrség és bíróság elé állítja illegális ott tartózkodás vádjával.
A szerelmes lány továbbra sem hagyja el az isztambuli lányt, aki viszont akaratlanul bajba keveri őt.
Elküldi egy elrejtett fegyverért, amit útközben ellopnak tőle utcagyerekek.
De megtalálja őket. Az egyik kölyök viccből ráfogja a fegyvert és elsüti. A lány holtan esik össze.
Ekkor a lány anyja felkerekedik hogy megértse miért halt meg a lánya..
A cselekmény folyamatosan válik világossá és érthetővé.
A gyászoló anyuka eljut a professzorig, aki vendégszobát adott ki a lelőtt lánynak.
Mi nézők sokkal többet tudunk és értünk meg, mint maguk a cselekmény szereplői és ez jó.
Végül a professzor, aki a kutatás közben otthagyta hivatását és egy könyvbolt tulajdonosa lett, döntésre jut..
A forgatókönyv tényleg zseniális. Érthető is a Cannes-i 2007-es legjobb forgatókönyv díj
-
csak hogy ne érezd magad teljesen egyedül, én a te véleményeden vagyok (kifejteni nem itt fogom, akit érdekel, hívjon meg egy sörre aztán beszélünk róla
)
-
Prof William #95806 Ez a játék anno nagy kedvenc volt. Azon kevés esetek egyike amikor a játék KLASSZISOKKAL jobb lett mint a film.
Én anno játékkal játszottam először ami után hatalmas pofára esés volt a film aminek kb 90%-ban SEMMI köze sem volt a játékhoz. . -
Ha van benne minimum ennyi brutalitás akkor nálam nyert a film, Wolvie sztorijai sose tartoztak a mesekönyvek közé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
és reméljük sok SW film jön még.. már csak a sok fan és bevétel miatt... -
sgforum #95803 hát nem azért mondom szerintem a gyerekek egészséges fejlődéséhez szükséges hogy megtapasztalja hogy a világ nem csak rószaszín bébipónik fogócskájából áll.
hagy lásson a gyerek erőszakot, attól csak keményebb lesz, ez az én véleményem!! -
Rogue One (Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet)
Lapos. Persze szép meg minden, de ez az egyszer elég volt kategóriát ki is meríti. Az ébredő Erő még elment nosztalgiával és Harrison Forddal, de ez teljesen 0 :( csalódott vagyok, mondjuk nem gondoltam, hogy megmerik lépni (hatalmast dolog) a végén, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]ha nem láttad tényleg ne nézd meg, spoiler[spoiler]végül még a csaj is meghal
Mondanám hogy már ezt tök felesleges volt leforgatni, de a sok fan és bevétel miatt hiába (meg ugye ha nem tetszik ne nézzem...). -
Nem azért de az Aliens sehol nincs ehhez, szerintem. Na mindegy, én azért nem hiszem, hogy azok a gyerekek nyugodtan hajtják majd ma este nyugovóra a fejüket. -
Korhatár besorolást max akkor lát az ember, mikor előzetes meg a film előtt kiírják. És akkor sem érdekli igazán. Ha meg már kezdődik a film, ő ugyan nem fog ki menni. Kifizette a sok pénzt, nehogy már...
Amúgy szerintem én 10 éves korom körül láttam Aliens és hasonló trancsírozós filmeket. Persze minden gyerek más... :D -
Logan
Hát csak úgy huss elszaladt az a 130 perc, pár apróságtól eltekintve rendben volt minden, végre Rozsomák olyan filmet kapott amilyet megérdemel. Azt mondjuk nem nagyon értem ,hogy azok a szülők akik a 10 éves forma gyerekeiket erre a filmre hozták mégis mit gondoltak. Néhol annyira durva jelenetek voltak amiket már én is majdnem soknak találtam. Na persze lehet, hogy egy tíz éves gyerek egészséges lelki fejlődéséhez elengedhetetlen egy félig szétlőtt fej, levágott végtagok és fröcsögő vér látványa.
9/10
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.18. 21:37:52 -
nem -
sgforum #95797 sziasztok
holnap meg szeretném nézni az egészség ellenszerét, csak a belezős véres horrorokat nem bírom. Meg a hirtelen ilyenszetősöket se.
Ez ilyen?
A fűrész nekem pl.: már sok
kösz a választ! -
Szerintem nem sok értelme van megnézni. Régen láttam, de emlékeim szerint meg sem közelíti a 82-es változatot. Sok benne a közös (Antarktisz, lezuhant ufó), de pont azok a dolgok:) hiányoznak belőle, amiért a 82-es mestermű lett: maga a lény és a paranoid hangulat. Hangulatban a kornak megfelelően nyilván semennyire nem félelmetes, nem alalkulnak át az emberek, egy darab lény van benne, ami meg valami növényi eredetű(!) Frankenstein kinézetű humanoid. -
xido #95795 Valahogy a horrorokhoz hálás dolog hozzá nyúlni feldolgozás szintjén mai szemmel,hiszen az undi-faktor mesteri szintre fejlődött az 50es évekhez képest..a történeten meg nem nagyon kell variálni..lásd még Légy..Massza... -
r4pt0r #95794 Én a jobb hátsó lámpát néztem. Ki van égve 2 fénycső az eredetin, de a cgisen már nincs. :D -
:P -
MrAndree #95792 Nagyon régen láttam. Akkor tetszett de azért mai szemmel olyan sokra ne számíts egy lassan 70 éves filmtől. :) -
basszus, ha tudom hogy cgi akkor kettő ponttal kevesebbet adok rá
/s
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.17. 21:05:12 -
A CGI nélküli nyers képen az "Urine" feliratú doboz bal oldalt a harmadik polcon el lett fordítva, vagy ki lett cserélve... mert az alsó képen már nem látszik a felirat. -
Köszönöm. :D
Nem is hallottam erről.
Érdemes megnézni? :) -
MrAndree #95788 Ez az eredeti: http://www.imdb.com/title/tt0044121/ -
az 1982-es előtt is volt The Thing?
mert nekem a 82-es meg a most néhány éve készült "előzmény-remake" nagyon tetszett. -
MrAndree #95786 Szerintem a The Thing remake (az 1982-es természetesen) is jobb mint az eredeti. Illetve a Ben Hur is egy remake volt (nem a tavalyi hanem a Charlton Hestonos változat is). Szóval akad rá példa, csak ritka. -
DantesHUN #95785 Mindig rosszabbak?
Wayne féle Félszemű vs Coen testvérek féle Félszemű? Nemár, hogy az utóbbi rosszabb. Wayne semmi extrát nem nyújt , hiába legendás , míg pl ugyanabban a szerepben Jeff Bridges sokkal jobb. -
Folytassuk valami mással...
-
"és? Az eredeti ettől nem lesz rosszabb film..."
Igen, de ilyenkor kvázi azonnal boritékolva van egy újabb szar film, amibol azért dunát lehet manapság rekeszteni, akkor meg minek? Tényleg azt gondolják, hogy jobbat csinálnak bármelyik eredeti klasszikusból? Van élo ember aki ezt komolyan elhiszi? (Tudom, csak megfelelo mennyiségu kokain kérdése)
"Hát igen, ma már nincsenek olyan eredeti filmek, mint a Hell or High Water, Straight Outta Compton vagy a The Room..."
Igen, akad pár még mindig. Hangsúly a "pár"-on...
Nyilván nem lesz rosszabb az eredeti egy szar remake-tol. Csak felesleges és valahol rombolja a mítoszt, vagy szarik oda a sarokba. Légypiszkok ezek amikre semmi szukség :///
Amúgy értelek Téged is, no para, ezek csak filmek amiket nem kell megnézni és kész. Vágom, de valahol bosszantó ;) -
Leginkább a reménykedés tartott a monitor előtt, hogy hátha lesz ez jobb is a kiinduló helyzet (és a trailer) sugallta fertőnél.
Nem nyertem. -
Végig bírtad nézni? Én 30 perc után hagytam ott. -
Igen, közben már szerkesztettem :) -
Hivatali karácsony a magyar címe. -
[2016] - (imdb) - "Office Christmas Party" / (Hivatali karácsony) - 3/10
(2017.03.16) (106 perc, amerikai) - Comedy
Hú de nagyon felejthető alkotás, te jó isten... sajnos, a vulgáris poénocskák, ki-kiszólásocskák, a cici-kuki villantások, a fingós szituk nem sokat segítettek rajta; ahogy a bújtatott reklámok, és a meghívott nagymenők sem.
A legérdekesebb karakter pedig nem a főszereplőnk volt, hanem a HR-es Mary (Kate McKinnon)...
A zenék förtelmesek voltak.
A Fast & Furious-os témát "ugratták", de valódi ugratást nem merték bevállalni [élek a gyanúperrel, hogy költségvetési okokból].
Jennifer Aniston nélkül is működött volna ez a semmi - így viszont csak "most már mindent be kell vállaljon" ugrik be az embernek.
//Mégis csak van magyar cím...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.17. 13:11:06