106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hű baze! Ez nagyon komoly! Még így sem látom! Mindegy. Biztos azé, mert sci-fi rajongó vagyok és nem fantasy...:-)))) -
cseréld ki, nem látszik semmi, ezzel az erővel egy robotkutya is lehetne, hangfallal a szájában......... -
Válaszom lentebb olvasható.... -
Ramza #215 Már te is kezded? :) Egy törpe harcos (feje), vállán bazi nagy kalapácssal :) -
ja, sorry, most látom, ez már volt terítéken, akkor visszaszívtam (fujj de gusztustalan vagyok...) -
tudjátok, mitől hányok??? (legfőképpen nutella után kaviár de filmes témában maradva....)
az oceans eleventől, de sugárban!!!! :))))) -
Jaaaaaaaa. Rekviem közben! Áháááá -
Te figye má! Mi az a kép a logód szélén??? Nem tudom kivenni! -
"mondjuk közben gémeltem"
múlt idő -
Ramza #209 De eddig egész kulturáltan filmekről beszélgettünk :) -
Ne mááááá! Én csak filmekről szeretnék beszélgetni! Anyúúú! Had maradjak mééééég! -
Ramza #207 Legyek?
-
MIazhogy gémelsz? Otthon vagy??? -
a játékosok beszabadultak az általánosba :))) -
Ramza #204 Hiteles sztorija csak az Extrémeknek van ilyen témában :)))))))
A mai napig nem tudom kategorizálni azt a filmet :) -
Bandi rulez :) -
he??????? mi van??
mondjuk közben gémeltem, lehet hogy lemaradtam valamiről :)))))))) -
Na azé!!!!!!!!!!!!
Leszel a barátom???????? -
Ramza #200 Jajj, ne is mondd, a múltkor ott voltam egy kerekasztal-beszélgetésen, ahol a techno/partikultúráról nyomta :)
Végülis aranyos volt, hogy lépést tart a korral, de mondott egy-két érdekeset :) -
Jaja! A sztori nem is hiteles! Egyszerüen kegyetlenül let ez a "légből kapott 5let" tálalva! Komolyan mondom, nekem azóta nincs kedvem megnézni! A világtól elment a kedvem a film után! Nem a drogokat utáltam meg, hanem egyszerüen kirázott a hideg az élettől! -
Ramza #198 Összességében nekem is tetszett. A színészi játékról és a karakterekről pedig annyit, hogy nem is emlékszem, hogy mikor láttam utoljára filmben ennyire jól kidolgozott és eljátszott "emberi" szerepeket. JN nagyon komolyan ott van!
Persze nem fog tetszeni a film azoknak, akik úgy ülnek be megnézni, hogy thrillert vagy akciódús filmet akarnak látni. Nem ebben van a varázsa.
Vontatottság: végülis lehet, hogy igazat adok neked :) Nevezzük akkor ezt inkább felépítettségnek, kidolgozottságnak. -
Hát az meg kiafaszom????? :-)))))))))))))))) -
ja, amúgy (thx to HBO) megnéztem a rekviemet, és egyáltalán nem találtam hiteles elrettentő példának, mivel egy olyan szélsőséges történetről van szó, ami csak nagyon ritkán fordul elő nagyon buta emberekkel, de akkor már veszélyesebb autót vezetni.....
szóval drog rulz, aki nem hiszi, lemarad a lényegről :)) -
Ramza, benned nem soxor csalódik az ember! :-)))
Az Ígéret megszállotja nekem speciel nagyon bejött! És nem találtam vontatottnak sem! Valahogy végig lekötött! Lehet, hogy csak J.N. játéka tehet róla, de teljesen rendben volt! Rosszat én nem tudnék mondani róla! -
amúgy szerintem egy időre leszokhatnának a rémisztgetős filmekről, manapság már tök vicces, amikor beleznek valakit, és sikoltoznak a sötétben
jöjjenek a vígjátékok meg a művészfilmek, legközelebb horrort majd akkor, ha lesz új téma -
Nyugi, mindenki rájött, hogy te vagy a Réz Bandi :))) -
Hát csak az, hogy arról nem tehetek, ha elalszom rajta! Nem voltam fáradt amikor beültem a mozira! Egyszerüen nem tudott ébren tartani, és ez egy thrillertől elég komoly!!!
A nem hagyott semmi nyomot-tal nem is volt baj! Ennyi elég is lett volna.
De ne kezdjük el mondatonként elmezni a beirásokat! Én felvetettem valaimt, mégpedig Jasmin felé! Ha van kedve nézze meg a filmet kicsit más szemmel! Egy kicsit szélesebb látókörel! Talán élvezni fogja!
Sokkal inkább lenne kedvem FILMEKRŐL dumcsizni! Ha még nem ástam el itt magam mindenki előtt! -
ami biztos, ha valaki egy tömegfilmre csorgatja a nyálát, és egy komolyabb alkotásra legyint, az vért kíván.... -
Ramza #188 Nem jött be a From Hell, Blasta? :) Én már tényleg nem fogok filmeket ajánlgatni :)
Nekem tegnapelőtt "Az ígéret megszállotja" volt meg. Hmmm.
Ami jó: grand mastery színészi játék, Dürenmatt feldolgozás, kiváló zenék, végig szomorkás hangulat.
Ami nagyon nem jó: borzasztóan vontatott, elég lapos történet (habár a vége üt).
Nekem leginkább a hangulata vitte el a filmet, amiben a jó zenei aláfestésnek nagy szerepe volt. A végén korrekt a csavar, érezhető, hogy nem a hálivúdi forgatókönyvírók találták ki a befejezést. Olyan számomra ez a film, mint egy jó száraz bor :) -
megint másképp hangzik. -
nemtudom mi a kulonbseg a bennem nem hagyott semmi nyomott és a te altalad irt unalmas mert elaludtam rajta között... -
Egyébbként, kösz, hogy javítottál, a mondatban tényleg félreérthető voltam! Bocsesz Jasmin! -
Félreértettél, de lehet, hogy nem fogalmaztam világosan! Arra értettem, hogy a TÉMÁRÓL ne írjon többet! Mint a macskakörnözött példa is mutatja! Nem tiltom én meg senkinek a hozzászólást, csak megkérem, hogy egy ha egy filmet fikázunk, akkor normálisan tegyük. Én is le szarozok filmeket, de az utána meg is indoklom!
Az, hogy "vagánykodó, nagyotakaró, semmitmondó süketség" nincs semmi baj, de akkor indokolja is meg rendesen, hogy szerinte miért ilyen. Vagy inkább ne írjon a témáról! Én csak ennyit kértem!
Szeretek a filmekről normálisan elvitázgatni! -
"ha nem tudod magad normálisan indokolni, akkor inkább ne irj többet!"
na ez az, amit sürgösen felejts ki a dologból. hogy jössz te ahoz, hogy bárkinek megtiltsd a hozzászólást? maximum kimoderáltatni lehet, ha megsértni a moderálási elvek valamelyikét. de szólásszabadság van. -
Drága Jasmin!
Idézem:
"Én elfogadom ha valakinek nem tetszik egy stílus vagy egy film, de a primitív indoklásoknál kiborul a bili!"
Ez nálad azt jelenti, hogy a filmtől borult ki a bili??? Csak azért, mert mintha erre utaltál volna a beírásodban! Olvasd át mégegyszer, talán megérted!
És ha már a Kiképzésné tartunk! Én nem mondom, hogy egy alapfilmet készítettek olyan alapigazságokkal amiket még soha, sehol nem láttunk, hallottunk! Igen vannak nála jobb filmek, rengeteg! Csakhogy lemaradtál a lényegről! Miszerint -ahogy Efreet is mondta- a sztori nagyon amerikai! Akár még az is lehetne végig! Láttuk már ezerszer! Clint Eastwood megkapta Charley Sheen-t, vagy a Halálos fegyver első része is hasonló témáról szól! 2 zsaru kapcsolatáról! Ok. Az idősebb tanítja a fiatalabbat! Az elején nagyon nem jönnek ki, de a film végére frenetikus gyilkolászás után egymás karjaiba borulnak, a fiatal megkéri az öreg lányának a kezét, de igazából az öreg király szerelmére vágyakozik stb.....
Igen! Ez a tipikus amerikai zsaru sztori! Szerinted az alapszituáción kívül a Kiképzés miben hasonlít bármelyikhez is? (Usa filmről beszélünk, naná, hogy a "jó" zsőz:-))))
És mégegyszer. Leszarom, ha nem tetszett a film! Megvan rá minden jogod! Csak a primitív, egyszerü kritikáktól áll fel a szőr a hátamon! Ha nem tetszett, akkor mond ezt és ha nem tudod magad normálisan indokolni, akkor inkább ne irj többet!
Egy sima "nekem nem tetszett" bőven elég! Ha többet írsz, akkor indokold is meg, civilizált ember módjára!
Peace! -
én meg elfelejtettem megnézni. IJ. -
tegnap volt hbo n a nagy lebowski nekem teccett -
a kémgémet nem láttam, az alatta levö korruptzsarus-ra írtam, igaz azt se láttam, de ezek alapján el tudom képzelni :) -
nagyon amerikai sztori :) -
Na végeztem. Holnap este jövök megint! Good night!