106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem kell szólni... majd jön Jasmin, és lerendez, ne félj :))) -
szóljatok, ha kezdek átmenni morbidba :))))))) -
:)))))))))
csak nem egy kickboxer hölggyel állunk szemben? (mondjuk van pisztolyom, ha meg akarna ölni.... :))) -
csak eposzi toposz :) -
Ezzel a gyengébb dologgal csak óvatosan! -
megvan rá az esély, elvégre nem vagyok semmi jónak az elrontója, és különben sem szokásom gonoszkodni a gyengébbekkel :)))) -
szepenmegkered biztos megengedi :P -
már töltöma második részt:) elegem van a többi jo haverom nyafogásábol: honnan tölstem?? ö??
honnan bazze kazza rol pl.. én este 80 megát szedtem le isdn el.. ennyi idő alatt egy adsl es haverm leszedte volna a film felét.... -
Rlz a film, itt csücsül nálam B]. Amúgy csaj annyira nem jött be :P! -
épp eléggé, ahhoz hogy ne érdekeljen, pont mint a konzolokat :) -
mert nem ismeri eléggé... IJ. -
ezt egyböl sejtettem :) -
aljas...........
persze engem úgysem érdekel a hölgy.... -
ez meg az en modszerem
-
hát ez a laalee :)) -
Elárulja férfitársait, mert igy olcsó népszerűségre tehet szert nőknél. -
bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
oda a több hetes felkészülés!!!!!!!!!!!!!!!! -
igy akar felszedni irta egy masik topicban ez a modszere :D -
álcázott őszinteség :)) -
és te is ki akarod húzni? :((((((((((
(a "sziporkázok" kicsit erős volt :))))) -
Roby #292 Latta mar valaki a Behind Enemy Lines cimu alkotast??
Mindenesetre delutan meglesem..:) -
Végre megjelent DVD-n az egyik nagy kedvencem a M.A.S.H. című alkotás.Meg is rendelem izibe:)..Kinek mi a véleménye a filmről?..remélem senkinek nem kell bemutatni!!!! -
meg ne próbáld kihúzni!!!! most olyan jóóóóóóóóóóó ott bent!!! :DDDDDDDDDD -
Ramza #289 Öööööö.... Ajánlhatom figyelmedbe a Gumiszoba egyik topikjának első hozzászólásait? :) A címét egy hölgynek inkább nem írom le :)
Amúgy nem kell komolyan venni: egyszerűen csak a munkaidőt próbáljuk kihúzni valahogy nap mint nap itt az SG-n :) -
legalább van önkritikád :))))) -
Ramza #286
Hát ja, Freak koma ízlése néha furcsa
-
vegülis nem minden isten szép -
amugy a film tanulsaga, ha latsz egy idiotat motoros ruhaban, vagy öltönyben görtdeszkázni, akkor tuti szuper hacker :) -
mindig is anyaistennő volt :) -
ha nem mondjatok hogy ez a joli nem ismerem meg... kikupalodott szerencsejere :) -
pár év eltéréssel ez is stimmel....... kb. olyan, mintha az USA szept. 11-re 2005-ben válaszolna........ -
Ramza #280 Gagyi horror nagyon rulez :) Azt a sorozatot a harmadik résztől elb*ták, mire számítottál a tizedik résztől? :) -
Sir IvanHoe #279 Bocsi, akkor ezek szerint hazudtak a Spektrumon is meg a Discovery-n is. Ugylatszik akkor nem szabad nezni ezeket a csatornakat. :(
Ugyanis minda2 csaitnak volt kulon musora PH-rol es ott ugy mondtak, hogy Doolitte-ek keszultek az elso bosszu csapasra. Es hogy aztan dobtak le az atomot rajuk, de azt is azert, hogy kiprobaljak valahol elesben es hogy milyen fasza lesz mondani a vilagnak, hogy PH-ert most vegre eljott a vendetta ideje. -
nemtom -
Mit nem értesz? :) -
mivan?:) -
A Hackers A. Jolie-val az, amikor a gyerek 60 mp alatt felnyomja a Pentagon vagy az FBI legtitkosabb szerverét egyből a rootpassworddel olyan felületen, ahol a root-ot alapból be sem engedik? És ezek után annyit mond, hogy megsejtette? Meg amikor a hekkelés ilyen gömbök forgatása a virtuális micsodában? Az is ROTFL :)))) -
Bízd hackerre. Ez volt a címe. Én ezt hordom le orrba-szájba. :) -

ott vana buzi a con air ből.. ot van az a dilid aki azuj mostani horrorflmbe szerepek..imádom a csáveszt.. ott van a 3. aki a HBO-n valami zsiványikban játszik azhem.. -